You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
H λογικη σου ειναι τελειως λαθος...
"ο Κ Α Ρ Α straight θελει μονο μουνι......."
Μπορει να θελει και anal και να ειναι στρειτ...η μπορει να ειναι βιτσιοζος στρειτ και να θελει μουνι, κωλο, δαχτυλα, χαστουκια, ντιλντο και οτι αλλο μπορει να φανταστεις για να καυλωσει...το φετιχ δεν καθοριζει τον σεξουαλικο προσανατολισμο καποιου!!!!!!!
------
συμφωνουμε απολυτα!! αυτο εγραψα και εγω!!! μαλλον ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ καλα αυτα που εγραψα!!! το φετιχ ΔΕΝ καθοριζει τη σεξουαλικοτητα μας ...αλλα το ΦΥΛΟ που επιλεγουμε!! αυτο λεω εγω!! δηλαδη, εαν πηδιεσαι απο γυναικα με strap on εξακολουθεις να εισαι straight! εαν ομως πηδιεσαι απο ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ εμ τοτε ΔΕΝ εισαι! και κωλο να θες να πηδας υπαρχει και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ κωλος χωρις παπαρι και αρχιδια!!!!
το ξαναλεω: το ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ειναι η ΨΩΛΗ , και εαν επιλεγεις ΨΩΛΗ δεν μπορεις να αυτοχαρακτηριζεσαι καραstraight!!!
--------
Εγω θεωρω τον εαυτο μου καραστρειτ γιατι απλα αυτο που με φτιαχνει ΒΑΣΙΚΑ ειναι η ομορφη προκλητικη μεχρι εκει που δεν παιρνει γυναικα. Θελω εντονο βαψιμο, τελειως ξεκολε ντυσιμο, καυλιαρικη συμπεριφορα, πρωκτικο σεξ, καλο τσιμπουκι. Αυτα τα βρισκω στις γυναικες φυσικα αλλα τυχαινει να μου καλυπτει αυτα τα γουστα καποιες φορες μια τρανς. Το οτι εχει πουτσο και καυλωνει ορατα με την παρτη μου με φτιαχνει βεβαια αλλα επειδη το ιδιο θα με εφτιαχνε και το να ηταν μουσκεμα το call girl που παρηγγειλα (λιγο σπανιο...). Thats it!!!!
----------------
δηλαδη, φτιαχνεσαι απο μια καβλωμενη ΨΩΛΗ ! και θεωρεις τον εαυτο σου καραstraight????? μαλιστα! σου ειπα: ρωτησε τα φιλαρακια σου εαν αυτο σε κανει καραstraight και πες μας τις αποψεις τους!!!
πραγματι στην Ελλαδα οτι μα οτι δηλωσεις εισαι!!!
.......ειπα να μην γραφω πια γιατι καθε φορα γινεται μπαχαλο το thread αλλα με το να διαβαζω οτι ενας καραstraight ερεθιζεται βλεπωντας μαυρους ψωλαραδες...εμ τι να πω....τελικα και γω ΚΑΡΑ straight ειμαι !!!
xxx
n
ΥΓ και παλι ξαναλεω, δεν εγραψα πουθενα οτι οσοι ερεθιζονται με τις τρανς ειναι GAY!!! το ξαναλεω: οι λατρεις των τρανς ΔΕΝ ειναι gay!!! ΔΕΝ ειναι GAY! OK????? αλλα ουτε και ΚΑΡΑSTRAIGHT!
--------------------
διλαδι δεν θα τιν πιδαγες?Άμα δεν την ήξερε μέχρι να του βγάλει το παπόρι έξω.
Μετά τη γίνετε ……..αναλόγως γούστα είναι αυτά
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Τη να πηδήξεις......Με μία λέξη "αηδία". Φαντάσου να γνωρίσεις έναν παρόμοιο και την ύστατη στιγμή να πιάσεις το παλαμάρι.. Και μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται να ξεράσω.....[img width=500
τρελα ε?οπιος ινε μαγκας ασ μιν τιν πιδαγε αμα του καθοτανε
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 7.316
Ολοι οι αγωνιστες που μπαινουν εδω παντα εχουν κατι να πουν κατα την γνωμη μου το φορουμ εχει χαλαρωσει αρκετα ισωσ και να ειναι ωρα, εχω να πω ομως το εξης καποιοι αγωνιστες ειναι εγγυηση ως αναφορα την πληροφοριση γιατι δεν του γνωριζω προσωπικα οποτε αρκουμαι σε αυτα που λενε, θα αναφερω επιγραμματικα τον barone και τον commander με τουσ οποιουσ εχω ανταλαξει καποια πμ. Τωρα τελειωνοντας να πω και αυτο που ηθελα απο την αρχη, το προηγουμενο ηταν εκ παραδρομης ;). η ρηση λεει δεν υπαρχει καπνοσ χωρις φωτια οποτε το συμπερασμα ειναι οτι το 99,9% απο εμας που γραφουμε σε αυτο το θεμα γουσταρουμε για τον δικο του λογω ο καθενας το τριτο φυλο. ΤΕΛΟς
Εχει σιτε? Νταυραντισμενη την ειδα συν αγωνιστη...barone
Επισκέπτης
παιδια ξερει κανεις που δουλευει η κελλυ απο κωλονου??τι εχει παρει κανεις??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K