Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει εσυ το ξεφτιλιζεις το θεμα...τι να σου πω...αν νομιζεις οτι εξισωνεται το σεξ με αντρα με το σεξ με τρανς....
Το να πας με τρανς δεν σημαινει οτι θες να τον φας η να πιπωσεις λεμε!!!!!!

Εγω παντος απορω γιατι συμμετεχετε σε ενα τετοιο thread ολοι εσεις που δεν γουσταρετε τρανς.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
"Εγω παντος απορω γιατι συμμετεχετε σε ενα τετοιο thread"

Δεν κατάλαβα!
Δε μπορεί ο καθένας να λέει ελεύθερα τη γνώμη του? Εσύ δε τη λες?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• PelatisPiponei1.jpg
    PelatisPiponei1.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 22

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το να πας με τρανς δεν σημαινει οτι θες να τον φας η να πιπωσεις λεμε!!!!!!

Οχι κατ ανάγκη! Αλλά όποιος τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη...  Μάλλον πάει γυρεύοντας!

Συνημμένα

• OraiaGomena1.jpg
    OraiaGomena1.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στο θέμα "τι είναι ανωμαλία?" νομίζω πως έχετε μείνει λίγο πίσω  :grin:

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τριολέ  :cheesy:

Συνημμένα

• perfect_3some.jpg
    perfect_3some.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 25

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ναι μπράβο....!!! μόλις γ@μησ@τε ενα θρεντ...μπράβο!! Οι ερωτικές προτιμήσεις του καθενός ειναι προσωπικό του δικαίωμα...αφήστε τον καθένα να πιστεύει οτι θέλει και να κανει οτι θέλει στην κρεβατοκάμαρα του...σε αυτο το σαιτ οσοι είμαστε εδω ειναι γιατί κατι θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε σε σχέση με τον πληρωμένο ερωτά...άσχετα με το είδος αυτού ομως...μην ξευτιλιζουμε την λειτουργιά του σαιτ...και τα μέλη του χωρίς λόγο..ειναι κρίμα! Και ειδικά οταν αυτό γίνεται από έναν mod ο οποίος έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει ώστε να μην αφήνει τα πράγματα να οξυνθούν και οχι να παρεμβαίνει για να τα οξύνει ο ίδιος....Φιλικά. ;)

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
εγω , ας πουμε , τραβεστι με παπαρι! και τουρλωτο στρογγυλο κωλαρακι και με a size βυζι! που παω με αγορια ενεργητικα και παθητικα ειμαι    Κ Α Ρ Α straight!! χαχαχα!!
γλύκα καλησπέρα. εγώ πάντως ψοφάω να στον χώνω στο ανωτέρω αναφερόμενο κολλαράκι, και πές με όπως θές.
Εγω το εχω ξαναδηλωσει, και το ξαναλεω .... ειμαι αδερφαρααααααααα, ειμαι γκει, μπαι, μου αρεσουν τα τρανς και ειμαι ανωμαλαρααααααααααααααααα!!!!
αλλα οσοι δεν ειστε, αφήστε με ρε παιδια να χαρω το θρεντ που αφορα εμενα και οποιον αλλο γουσταρει!!!!!

Επισκέπτης
το κρεβατι δεν εχει ταμπελες!!!!
οι εποχες περνανε σε νεες διαστασεις!γι αυτο κρατιστε τισ προκαταλιψεις μερικοι απο σας εδο μεσα για παρτι σας!
αφιστε τον καθε καυλιαρι να κανει τιν καυλα του!μιν κρινετε γιατι θα κριθιτε!!!!
καταλαβατε χιστες και μιστες ??????

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Εγω το εχω ξαναδηλωσει, και το ξαναλεω .... ειμαι αδερφαρααααααααα, ειμαι γκει, μπαι, μου αρεσουν τα τρανς και ειμαι ανωμαλαρααααααααααααααααα!!!!
αλλα οσοι δεν ειστε, αφήστε με ρε παιδια να χαρω το θρεντ που αφορα εμενα και οποιον αλλο γουσταρει!!!!!
Σωστος!! ;)

Επισκέπτης
καυλιαριδες τισ μεταλαγμενισ ιδονις πιτσιλιστε ακαταπαυστα και αφιστε τουσ να λενε!!!!!!ι καυλα δεν εχι ορια και ιθικες!χιστεεεεεεεεεεε ψολαραδες!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αντι να μας λέτε κάνα ευχαριστώ, που με αυτές τις φωτό,
ανοίγουμε νέους ορίζοντες
στον κόσμο της δι-τρι-τετρα-χασμένης ηδονής, μας τη λέτε κι από πάνω  :grin:

τι να πω...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ξεχασα ν απω κ κατι για τον φιλο podolagno. Αφου οπως μας λες δεν εχεις δοκιμασει κατι τοτε πως ξερεις οτι δεν σαρεσει.Και οπως λες οτι δεν σαρεσει τοτε γιατι συμμετεχεις ενεργα σε ενα θεμα με τραβελια?Για να τονιζεις συνεχεια οτι δεν πας κ οτι δεν σαρεσουν?εγω ξερω οτι οταν δεν μαρεσει κατι δεν ψαχνω να βρω πληροφοριες.Αυτο σου το λεω με καλη διαθεση κ δεν θελω να αρχισει καποια αντιπαραθεση μεταξυ μας.Απλα εναν συλλογισμο εκανα. :)
Φίλε μόνο που το σκέφτομαι...αηδιάζω....και έτσι δεν θα μπώ στην διαδικασία να δοκιμάσω...προτιμώ 100% γυναίκες....Τώρα αν εσύ είδες πουθενά post δικό μου που να ρωτάω πληροφορίες για τράνς...πέστο μου και εμένα....απλά τόνισα πως δεν μπορεί να είναι str8 κάποιος που γουστάρει ανδρικά κωλαράκια και παλούκια....αν εννοείς ότι ψάχνω πληροφορίες όταν ρώτησα την νάντια τί είναι μία ξένη λέξη που έγραψε...τότε τί να σου πώ......εσύ πιστεύεις πως θα είχα πρόβλημα σε ένα ανώνυμο site που δεν ξέρει ο ένας τον άλλο να γράψω αν γουστάρω τις τράνς???Απλά σχολίασα κάτι που έγραψε ένας φίλος....και να σου πώς και ένα τελευταίο...πρίν περίπου 2 χρόνια κάποιος gay μου έδινε στο χέρι 700 € για να πάω μαζί του...μόνο να τον πηδήξω....πλούσιος δεν είμαι...είμαι μεσαία κατάσταση...αλλά φίλε μου μόνο με την πρόταση...αηδίασα.....φιλικά πάντα....
ΥΓ1--->Ζητώ συγνώμη αλλά έπρεπε να απαντήσω στον φίλο....
ΥΓ2--->Δεν έχω κρίνει άνθρωπο για το τί κάνει στο κρεββάτι του....είναι απόλυτο δικαίωμά του...και φίλο είχα που πήγαινε με τράνς....το μόνο που ήθελα να πώ είναι η διαφωνία μου για το θέμα str8....και φυσικά είναι άποψή μου....

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε μόνο που το σκέφτομαι...αηδιάζω....και έτσι δεν θα μπώ στην διαδικασία να δοκιμάσω...προτιμώ 100% γυναίκες....Τώρα αν εσύ είδες πουθενά post δικό μου που να ρωτάω πληροφορίες για τράνς...πέστο μου και εμένα....απλά τόνισα πως δεν μπορεί να είναι str8 κάποιος που γουστάρει ανδρικά κωλαράκια και παλούκια....αν εννοείς ότι ψάχνω πληροφορίες όταν ρώτησα την νάντια τί είναι μία ξένη λέξη που έγραψε...τότε τί να σου πώ......εσύ πιστεύεις πως θα είχα πρόβλημα σε ένα ανώνυμο site που δεν ξέρει ο ένας τον άλλο να γράψω αν γουστάρω τις τράνς???Απλά σχολίασα κάτι που έγραψε ένας φίλος....και να σου πώς και ένα τελευταίο...πρίν περίπου 2 χρόνια κάποιος gay μου έδινε στο χέρι 700 € για να πάω μαζί του...μόνο να τον πηδήξω....πλούσιος δεν είμαι...είμαι μεσαία κατάσταση...αλλά φίλε μου μόνο με την πρόταση...αηδίασα.....φιλικά πάντα....
ΥΓ1--->Ζητώ συγνώμη αλλά έπρεπε να απαντήσω στον φίλο....
ΥΓ2--->Δεν έχω κρίνει άνθρωπο για το τί κάνει στο κρεββάτι του....είναι απόλυτο δικαίωμά του...και φίλο είχα που πήγαινε με τράνς....το μόνο που ήθελα να πώ είναι η διαφωνία μου για το θέμα str8....και φυσικά είναι άποψή μου....
ρε σεις ο καθενας με τα βιτσια του και με την ανωμαλια του!!!
ο φιλος podolagnos ειναι γαυρος ας πουμε!!!!! (πλακιτσα φιλε ποδολαγνε)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες,θα γραψω κατι για το οποιο θα παρεξηγηθω...αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια για τον κοσμο που ζουμε....Θα μου επιτρεψει ο φιλος Αrion1955 να χρησιμοποιησω το κειμενο που αναγραφει η υπογραφη του.... "Το μεγάλο πρόβλημα του κοσμου ειναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες."
"Bertrand Russell"...............σκεφτείτε το χωρίς να ανεβάσετε στροφές στο κρανίο σας...Φιλικά.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Όταν η (στρέητ-βαρβατιστικη) Ιερά Εξέταση συνεδριάσει και βγάλει το πόρισμά της για το τι εστί σεξ με άντρες ή τραβεστί παρακαλώ θερμώς όπως ειδοποιησει τους κατηγορούμενους για τη δικαστική απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom