Καλησπέρα κι από εμέ. Προσπάθησα με κόπο αλλά και όρεξη να διαβάσω και τις 126 σελίδες του συγκεκριμένου ποστ, αλλα δυσκολευτικά, συν ότι έχει περάσει και ένα μεγάλο χρονικό από την δημιουργία του, οπότε έχουν αλλάξει πολλά. Εχω καταλήξει σε αυτή την Δανάη από την Κυψέλη αν υφίσταται ακόμα. Είναι όντως καλή; Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι άλλο;(με εργαλείο πάντα)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πατρινια ειναι φιλε μου.Και κατα 99,9% προκειτε για την Lexy που προανεφερε ο φιλος. Οντως εχει κορμαρα αλλα απο φατσα δεν λεει τπτ.Η αληθεια ειναι βεβεα οτι δεν με χαλασε τοτε που ηταν χωρις δωρακι.Φαινεται ξυπνησε κ η αλεξια κ λεει να βγαλει μεροκαματαο.Παντως ελπιζω να εχει διατηρησει την καβλα που ειχε (το εκανε γιατι γουσταρε) κ να μην εχει γινει κρυοκολη "επαγγελματιας".Κατά δήλωσή της είναι γεννημένη Ζωγράφου. Αν λέει ψεματα λέω και εγώ. Δεν μου ανεφερε κατι για Πάτρα πάντως
tdmtwin900
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδες η λεξυ η αλεξια και ολα τα λοιπα δεν λεει. απο σωμα καλο αλλα απο φατσα σαν οικοδομος ειναι. με τα ιδια λεφτα που ζηταει γαματε 5 φορες αλλου. και απο συμμετοχη μαπα. εμενα μου τον εγλυφε και σταματαγε να απαντησει σε μηνυματα στον υπολογιστη της.....
Φιλε DickRambone με καλυψες με τα post σου. Ειμαι και εγω straight 100%. Παντα ερωτευομαι και κανω σχεσεις με γυναικες και μαλιστα οσο το δυνατον πιο μουναρες. Λατρευω τις γυναικες και ποτε στη ζωη μου δεν θα πηγαινα με αντρα γιατι απλα δεν ειναι κατι που με φτιαχνει. Παρολα αυτα ενα απο τα πολλα μου φετιχ (high heels, big tits, glamour, toes, squirting....και παει λεγοντας) ειναι και οι ομορφες και θυλικες τρανς. Δεν εχω παει ποτε με μια τρανσ αλλα δεν αποκλειω να το δοκιμασω καποτε με μια απο τις θεες που βλεπουμε στα καλα εσκορτ σαιτς του εξωτερικου (ταικα, ντιστιντας, αρκατον κλπ). Οι φοβερες πορνοσταρ που βλεπουμε στις ταινιες του Νατσο Βινταλ και του Τζου Σιλβερα ειναι διαθεσιμες για ολους....ας ειναι καλα το διαδικτυο!!!!Η Αμαντα Ριος ειναι απο τις πιο καυλιερες και ομορφες και εισαι τυχερος που την εχεις παρει...
Και λιγα λογια για την Ναντια.
Μια και θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου ανοιχτομυαλο ατομο θα πρεπει να δεχτεις οτι εκτος απο τους κρυφογκει που θελουν μια τρανς για να τους γαμησει υπαρχουν και καραστρειτ που απλα εχουν φετιχ τα ομορφα και θυληκα τρανς. Δεν ειναι ο πουτσος που μας εξιταρει σε αυτες...ουτε το να μας γαμησει μια ομορφη γυναικα.Εγω προσωπικα δεν θελω να πηδηχτω ποτε και απο κανεναν οχι γιατι φοβαμαι μη με πουν πουστη αλλα απλα γιατι δεν μου αρεσει!!!!Οπως ακριβως δεν μου αρεσει το bdsm στο σεξ, οι ασχημες γκομενες, τα ζωα () η τα κοπρανα...απλα δεν με φτιαχνει κατι τετοιο!!!!
Το γιατι παει καποιος στρειτ με μια τρανς ειναι κατι προσωπικο και διαφερει συχνα απο ατομο σε ατομο.Εμενα προσωπικα με φτιαχνει πολυ το γεγονος οτι η συγκεκριμενη γυναικα με πουτσο ή μεγαλη κλιτοριδα( ...αληθεια αυτοι που γουσταρουν μεγαλες κλιτοριδες ειναι αδερφες???φυσικα οχι....) ειναι καβλωμενη την στιγμη που γαμιεται και αυτο φυσικα φαινεται!!!!Για να μην πω για τις πιπες που κανει το τρανς!!!!Και ξαναρωταω....αμα κανατε παρτουζιτσα ποιον θα θελατε να γαμαει διπλα σας???Τον μητσο τον χασαπη η μια κουκλαρα τρανς???
Απλα αυτο...ουτε να με γαμησει θελω ουτε να την πιπωσω!!!!Απλα να την γαμαω και να ξερω οτι περναει και αυτη καλα έχοντας τον πουτσο της καρφωμενο σε ενα μουνακι η μια αλλη θυληκη κολαρα, και οχι να προσποειται οπως πολλες απο τις πορνες και τα κολ γκερλς. Βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν και στρειτ που θα θελουν απο την τρανς να τους γαμησει η να την πιπωσουν αλλα και παλι αυτο δεν τους κανει γκει...απλα εχουν λιγο πιο ακραιο φετιχ. Αν ηταν γκει θα γουσταραν αντρες!!!Απλα πραγματα!!!!
ΧΑλαρωσε λοιπον και μην προσπαθεις να περασεις φασιστικα και δεσποτικα την γνωμη σου που εν μερει ειναι σωστη αλλα δεν ειναι απολυτα σωστη!!!!
Τα τρανς απευθυνονται σε ολο τον κοσμο.Απο γκει αντρες και γυναικες (ναι υπαρχουν και λεσβιες που γουσταρουν τρανς) μεχρι στρειτ αντρες και γυναικες (ναι υπαρχουν και στρειτ γυναικες που φαντασιωνονται σεξ με μια ομορφη τρανς!!!). Αυτο αποδυκνυεται και απο το κοινο που παρακολουθει τρανς πορνο. Εχω γνωστο σε βιντεο κλαμπ και μου το επιβεβαιωνει. Σε ολα τα τρανς ον λαιν βιντεο σαιτς το κοινο ειναι σχεδον αποκλειστικα στρειτ κοσμος και αν δεν το πιστευεις κανε μια βολτα απο τα φορουμς των σαιτ αυτων οπως το ladyboy69 και θα δεις.
Αυτα απο μενα...
Μια και θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου ανοιχτομυαλο ατομο θα πρεπει να δεχτεις οτι εκτος απο τους κρυφογκει που θελουν μια τρανς για να τους γαμησει υπαρχουν και καραστρειτ που απλα εχουν φετιχ τα ομορφα και θυληκα τρανς. Δεν ειναι ο πουτσος που μας εξιταρει σε αυτες...ουτε το να μας γαμησει μια ομορφη γυναικα.Εγω προσωπικα δεν θελω να πηδηχτω ποτε και απο κανεναν οχι γιατι φοβαμαι μη με πουν πουστη αλλα απλα γιατι δεν μου αρεσει!!!!Οπως ακριβως δεν μου αρεσει το bdsm στο σεξ, οι ασχημες γκομενες, τα ζωα () η τα κοπρανα...απλα δεν με φτιαχνει κατι τετοιο!!!!
Το γιατι παει καποιος στρειτ με μια τρανς ειναι κατι προσωπικο και διαφερει συχνα απο ατομο σε ατομο.Εμενα προσωπικα με φτιαχνει πολυ το γεγονος οτι η συγκεκριμενη γυναικα με πουτσο ή μεγαλη κλιτοριδα( ...αληθεια αυτοι που γουσταρουν μεγαλες κλιτοριδες ειναι αδερφες???φυσικα οχι....) ειναι καβλωμενη την στιγμη που γαμιεται και αυτο φυσικα φαινεται!!!!Για να μην πω για τις πιπες που κανει το τρανς!!!!Και ξαναρωταω....αμα κανατε παρτουζιτσα ποιον θα θελατε να γαμαει διπλα σας???Τον μητσο τον χασαπη η μια κουκλαρα τρανς???
Απλα αυτο...ουτε να με γαμησει θελω ουτε να την πιπωσω!!!!Απλα να την γαμαω και να ξερω οτι περναει και αυτη καλα έχοντας τον πουτσο της καρφωμενο σε ενα μουνακι η μια αλλη θυληκη κολαρα, και οχι να προσποειται οπως πολλες απο τις πορνες και τα κολ γκερλς. Βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν και στρειτ που θα θελουν απο την τρανς να τους γαμησει η να την πιπωσουν αλλα και παλι αυτο δεν τους κανει γκει...απλα εχουν λιγο πιο ακραιο φετιχ. Αν ηταν γκει θα γουσταραν αντρες!!!Απλα πραγματα!!!!
ΧΑλαρωσε λοιπον και μην προσπαθεις να περασεις φασιστικα και δεσποτικα την γνωμη σου που εν μερει ειναι σωστη αλλα δεν ειναι απολυτα σωστη!!!!
Τα τρανς απευθυνονται σε ολο τον κοσμο.Απο γκει αντρες και γυναικες (ναι υπαρχουν και λεσβιες που γουσταρουν τρανς) μεχρι στρειτ αντρες και γυναικες (ναι υπαρχουν και στρειτ γυναικες που φαντασιωνονται σεξ με μια ομορφη τρανς!!!). Αυτο αποδυκνυεται και απο το κοινο που παρακολουθει τρανς πορνο. Εχω γνωστο σε βιντεο κλαμπ και μου το επιβεβαιωνει. Σε ολα τα τρανς ον λαιν βιντεο σαιτς το κοινο ειναι σχεδον αποκλειστικα στρειτ κοσμος και αν δεν το πιστευεις κανε μια βολτα απο τα φορουμς των σαιτ αυτων οπως το ladyboy69 και θα δεις.
Αυτα απο μενα...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Φίλε 20cm...καλά τα λές...αλλά το τράνς δεν παύει να είναι άνδρας....και αφού μιλάς σε προσωπικό τόνο,θα σου πώ πως εγώ δεν θα πήγαινα....δεν θα μπώ στην λογική να κρίνω κάποιον που πάει...είναι δικαίωμά του...αλλά το να λέμε πως η τράνς δεν είναι άνδρας...είναι λίγο τραβηγμένο....φιλικά....
ΥΓ--->Δεν έβαλα παράθεση γιατί είναι μεγάλο το κείμενο.....
Καλησπέρα και από μένα φίλοι συναγωνιστές.Είμαι Θεσ/νίκη οπότε θα μιλήσω για τα της Θεσ/νίκης.Προχθές έκανα μια τσάρκα κάτω στις πιάτσες αλλά δυστυχώς η απόλυτη νέκρα.Ξεκινώντας από το στενό της Δωδεκανήσου (Δημόκριτος)ήταν μόνο ο Πετράκης,φέρνει μαζί του μια ξανθιά η οποία με λίγα ευρώ σου δίνει και κολαράκι,αξίζει πάντως για 1 φορά μετά περνώντας από Πολυτεχνείου τίποτα απολύτως (έχω χάσει τελευταία τη Ζωζώ (μεγάλο και χοντρό εργαλείο) στο ανοικτό πράσινο jeep Feroza) αν ξέρει κανείς Θεσ/νικιός που βρίσκεται,να μου το πεί,αν και αυτή κατέβαινε και Αθήνα,έχει σπίτι εκεί.Συνεχίζοντας και περνώντας τη Γιαννιτσών,εκεί που γίνεται ο δρόμος διπλός,κάτι γυφτάκια που ούτε να τα φτύσω δε κάνω το κόπο (πολύ το μπάζο δηλαδή)φτάνω στο φανάρι του STER για να πάω προς τον ΟΠΑΠ.Εκεί,από τη κάτω πλευρά του δρόμου ήταν ένας κολόγερος σε ένα AUDI (τον έχω πετύχει πολλές φορές εκεί κάνοντας νοήματα και σινιάλα με τα φώτα) αφού κάνω ένα ουστ! φεύγω subitos και πλησιάζω ένα ασημί OPEL CORSA σχεδόν απέναντι από τους μηχανόβιους,όπου ήταν η Λουίζα.Προτιμήστε τη,βγάζει καλά γούστα και κάνει ωραία πίπα,μικρό εργαλείο αλλά καυλιάρα με κάλτσες και γόβες.Ανεβαίνοντας από τον ΟΠΑΠ,τίποτα μέχρι που έφθασα στη ταβέρνα "Ο Παλιός Σταθμός".Εκεί είδα ένα ωραίο καυλάκι 21 χρονών,Claudia aπό Ρουμανία όπως μου είπε.Πήγαινα για τραβέλι και μου προέκυψε γκομενάκι,πέρασα καλά πάντως.Τελειώνοντας από κεί,και ανεβαίνοντας από τα Δικαστήρια,είπα να μπώ μέσα στο στενό της Φράγκων.Βλέπω εκεί τη χονδρή ξανθιά με το μπλέ TWINGO ΄που ούτε για πίπα δε θα πήγαινα μαζί της,ένα μπαζοτράβελο μέσα σε ένα κόκκινο αμάξι,η ξανθιά ονόματι Αλεξία ψηλή μακρυά μαλλιά με μεγάλο και χοντρό εργαλείο λίγο μεγάλη αλλά όσοι είναι fun των μεγάλων εργαλείων τη προτείνω,καλή και στο σέρβις,όπως και η Γκλόρια,έτσι τη ξέρω εγώ στον ίδιο χώρο.Αυτά περί τραβελότσαρκας.
σιμφονο απολιτοςΦιλε DickRambone με καλυψες με τα post σου. Ειμαι και εγω straight 100%. Παντα ερωτευομαι και κανω σχεσεις με γυναικες και μαλιστα οσο το δυνατον πιο μουναρες. Λατρευω τις γυναικες και ποτε στη ζωη μου δεν θα πηγαινα με αντρα γιατι απλα δεν ειναι κατι που με φτιαχνει. Παρολα αυτα ενα απο τα πολλα μου φετιχ (high heels, big tits, glamour, toes, squirting....και παει λεγοντας) ειναι και οι ομορφες και θυλικες τρανς. Δεν εχω παει ποτε με μια τρανσ αλλα δεν αποκλειω να το δοκιμασω καποτε με μια απο τις θεες που βλεπουμε στα καλα εσκορτ σαιτς του εξωτερικου (ταικα, ντιστιντας, αρκατον κλπ). Οι φοβερες πορνοσταρ που βλεπουμε στις ταινιες του Νατσο Βινταλ και του Τζου Σιλβερα ειναι διαθεσιμες για ολους....ας ειναι καλα το διαδικτυο!!!!Η Αμαντα Ριος ειναι απο τις πιο καυλιερες και ομορφες και εισαι τυχερος που την εχεις παρει...
Αυτα απο μενα...
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Φιλε DickRambone με καλυψες με τα post σου. Ειμαι και εγω straight 100%. Παντα ερωτευομαι και κανω σχεσεις με γυναικες και μαλιστα οσο το δυνατον πιο μουναρες. Λατρευω τις γυναικες και ποτε στη ζωη μου δεν θα πηγαινα με αντρα γιατι απλα δεν ειναι κατι που με φτιαχνει. Παρολα αυτα ενα απο τα πολλα μου φετιχ (high heels, big tits, glamour, toes, squirting....και παει λεγοντας) ειναι και οι ομορφες και θυλικες τρανς. Δεν εχω παει ποτε με μια τρανσ αλλα δεν αποκλειω να το δοκιμασω καποτε με μια απο τις θεες που βλεπουμε στα καλα εσκορτ σαιτς του εξωτερικου (ταικα, ντιστιντας, αρκατον κλπ). Οι φοβερες πορνοσταρ που βλεπουμε στις ταινιες του Νατσο Βινταλ και του Τζου Σιλβερα ειναι διαθεσιμες για ολους....ας ειναι καλα το διαδικτυο!!!!Η Αμαντα Ριος ειναι απο τις πιο καυλιερες και ομορφες και εισαι τυχερος που την εχεις παρει...
τελικα εδω μεσα οτι θελει διαβαζει και καταλαβαινει ο καθενας!!!
καλα βρε το πιστευουμε...γουσταρετε τρανς και ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ GAY!
οκ!!! δε χρειαζεται να βαζετε και λογια στο στομα μας! εγω ουδεποτε εγραψα οτι οποιος γουσταρει τρανς ειναι gay αλλα ουτε και straight ουτε και bi!!! οπως επισης αγαπητε μου εγραψα με σαφηνεια οτι ο πρωκτικος ερεθισμος δεν εχει να κανει ουτε καθοριζει τη σεξουλικοτητα μας...αλλα το να βλεπεις μια "κοπελια" με αρσενικα οργανα (a chick with a dick!) και να καβλωνεις χρυσε μου εστω και αν την πηδας μονο! ε δεν μπορει να εισαι κ α ρ α straight 100% !!!!
ειπα να σταματησω να γραφω μπας και ηρεμησει το thread αλλα με αυτα που διαβαζω καποιες φορες....τι να πω!!! απελευθερωθειτε βρεεεεεεεεεεε! τι να μου πει ενα site ή foroum για τη σεξουαλικοτητα του κοινου του!!! ολοι εκει μεσα (οπως και εδω!) κοκορευονται και αυτολιβανιζονται...αλλα αμα πανε με μια τρανς...μμμμμμμ, αφηστε μη το συζητησω τι κανουν!!!
δεχτειτε το πια και ηρεμηστε:
οσο ομορφη και να ειναι η (και ΟΧΙ το!!!) τρανς/shemale/ ladyboy/tv/cd εξακολουθει να εχει ΨΩΛΗ (και οχι εργαλειο, λογχη, ροπαλο κτλ!!!!) σαν και τη δικη σας και του φιλου σας του μητσου, και αυτο και μονο ΔΕΝ την κανει γυναικα...και τους λατρεις ΔΕΝ τους κανει Κ Α Ρ Α STRAIGHT!!!
ο ομοερωτισμος εχει πολλες αποχρωσεις....ποτε δεν ειναι ουτε θα ειναι ασπρο μαυρο.....
....και ενας δηλωμενος gay που γουσταρει 18χρονα ατριχα αγορακια με ξανθο μαλλακι λεπτουλικα σα lady boy (χωρις make up!) δε διαφερει και πολυ απο αυτο που γραφετε και εσεις! αλλα αυτος εχει επιγνωση για τη σεξουαλικοτητα του!
ο Κ Α Ρ Α straight θελει μονο μουνι.......ουτε να φανταστει αρχιδια και ψωλη!!!
εχω βαρεθει να το γραφω...........
xxx
n
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δηλάδη Νάντια σε κάλυψα???Συμφωνείς και εσύ που είσαι στα κόλπα???Απλά πές πόσους ''str8'' έχεις πηδήξει.....Φίλε 20cm...καλά τα λές...αλλά το τράνς δεν παύει να είναι άνδρας....και αφού μιλάς σε προσωπικό τόνο,θα σου πώ πως εγώ δεν θα πήγαινα....δεν θα μπώ στην λογική να κρίνω κάποιον που πάει...είναι δικαίωμά του...αλλά το να λέμε πως η τράνς δεν είναι άνδρας...είναι λίγο τραβηγμένο....φιλικά....
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Δηλάδη Νάντια σε κάλυψα???Συμφωνείς και εσύ που είσαι στα κόλπα???Απλά πές πόσους ''str8'' έχεις πηδήξει.....
αυτο ακριβως εγραψα....ας δεχτουμε οτι οι τρανς ειναι αυτο που ειναι ...ενα τριτο ας πουμε φυλο...ενα 2ο εναλλακτικο ΑΝΤΡΙΚΟ φυλο βεβαια!!! παντως γυναικες δεν ειναι!!!
αλλο βεβαια οι post-op trans....μη τα ισοπεδωσουμε ολα!
xxx
n
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τώρα με μπέρδεψες....τί είναι πάλι αυτές???αλλο βεβαια οι post-op trans....μη τα ισοπεδωσουμε ολα!
Παλια, ειχα παει σε μια στην πανορμου, ηταν καλη εμφανισιακα, αλλα λιγο παχουλη, και μετα εχασα το τηλεφωνο. Ειχε ετσι μια εξωτικη ομορφια, αρα δν αποκλειετε να ειναι αυτη, σε καθετο της πανορμου. αν πας, ενημρεωνεις φιλε. Και τηλεφωνο αν μπορεις σε πμ!!!η λατινα που βαζει αγγελια στο Εθνος και ειναι πανορμου την ξερει κανεις?
Επισκέπτης
ντοκτορά στην τρανς αγωγή του πανεπιστήμιου της Καζαμπλάνκα έχεις τώρα τι να σε πω κορίτσι μου αγόρι μου γιατί το καβλί έχει χάσει την ουσία του.αυτο ακριβως εγραψα....ας δεχτουμε οτι οι τρανς ειναι αυτο που ειναι ...ενα τριτο ας πουμε φυλο...ενα 2ο εναλλακτικο ΑΝΤΡΙΚΟ φυλο βεβαια!!! παντως γυναικες δεν ειναι!!!
αλλο βεβαια οι post-op trans....μη τα ισοπεδωσουμε ολα!
xxx
n
Επισκέπτης
δηλαδή να πάμε Πανόρμου να την πάρουμε από την αρχή και σε κάθε κάθετο δρόμο να ρωτάμε μήπως είδατε κάπου εδώ μια παχουλή εξωτική αδελφή?Παλια, ειχα παει σε μια στην πανορμου, ηταν καλη εμφανισιακα, αλλα λιγο παχουλη, και μετα εχασα το τηλεφωνο. Ειχε ετσι μια εξωτικη ομορφια, αρα δν αποκλειετε να ειναι αυτη, σε καθετο της πανορμου. αν πας, ενημρεωνεις φιλε. Και τηλεφωνο αν μπορεις σε πμ!!!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
δηλαδή να πάμε Πανόρμου να την πάρουμε από την αρχή και σε κάθε κάθετο δρόμο να ρωτάμε μήπως είδατε κάπου εδώ μια παχουλή εξωτική αδελφή?
Απ' οτι θυμαμαι πρεπει να την ελεγαν Εβίτα. Το στενο νομιζω ηταν Αχαίας. Πραγματικά είχε τρομερο πρόσωπο. Ηταν φιλες με μια αλλη ψηλη εγχειρισμενη που ειχε σπιτι στην Ασκληπιού
σωστος!!!Απ' οτι θυμαμαι πρεπει να την ελεγαν Εβίτα. Το στενο νομιζω ηταν Αχαίας. Πραγματικά είχε τρομερο πρόσωπο. Ηταν φιλες με μια αλλη ψηλη εγχειρισμενη που ειχε σπιτι στην Ασκληπιού
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K