You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
an.com
δεχεται σε διαμερισμα στο λυκαβητο.
τιμη περι τα 150 για μια ωρα.
οταν λεμε μια ωρα εννοουμε για ενα πιτσιλισμα η μια ωρα και οτι βγει?
an.com
Εντυπωσιακό, διαθέτει και προσωπικό σάιτ. Χωρίς να έχω σχετική πείρα, απ όσο ξέρω όταν κοπέλες με σάιτ που έχουν τέτοιο επίπεδο επαγγελματισμού λένε για μία ώρα εννοούν "μία ώρα με το ρολόι", όπως στα city tours ή στο εξωτερικό.
Βρε φιλαρακια, εχουμε γραψει χίλιες φορες για γκίλιαν!!!!!an.com
πατηστε λίγο και το search του σαιτ!!!!
για τελευταια φορα, αναφερω δικη μου εμεπιρια με γκιλιαν. την θεωρω απο τις εμφανισιμες τρανσ στο στυλ φρεγατας νταρντανας θα ελεγα, αλλα με ςραιο σφιχτο σωμα. οι τιμεσ που λεει στο σαιτ ειναι για ιντερνασιοναλ εσκορτινγκ, για εδω ελλαδα χρεωνει 100 αν θυμαμαι καλα. ειναι ενεργοπαθητικη 18αρι περιπου εργαλειο, πολυ ευγενικη και καλουτσικη συμμετοχη. σιγουρα μια φορα αξιζει!!!
Μόλις επέστρεψα από ραντεβού με την Νικολ Φεράρι!
Κύριοι... ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ!!!!
Καμία σχέση καταρχην με τις φωτός στο σαιτ της, αλλά απίστευτα πιο όμορφη με απίθανο πανέμορφο πρόσωπο, καμία σύγκριση με Ελληνίδες Τρανς........
Αφού με ταλαιπωρισε και με εστησε 30 λεπτά παραπάνω στο δρόμο, μπηκα στο διαμερισμα της και οχι σε χοτελ, το οποίο είναι αρκετά χάλια και θυμίζει τα υπόγεια της Δοιρανης αν και ειναι στον 6ο. Η Τιμή 250 ευρω για μία ώρα. Ειμασταν μαζί με καθαρό χρόνο σεξ περίπου στη μιάμιση ώρα, απίστευτα φιλική, θηλυκή, σέξυ. Σίγουρα τα 250 είναι πολλά αλλα αμα τα συγκρίνω με τις 10λεπτες ελληνικές ξεπέτες των 100 ευρώ, νομίζω ότι συμφέρει απίστευτα. Τέτοιο υπέροχο μουτράκι, θα το ξανατιμήσω σίγουρα!!!!
Κύριοι... ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ!!!!
Καμία σχέση καταρχην με τις φωτός στο σαιτ της, αλλά απίστευτα πιο όμορφη με απίθανο πανέμορφο πρόσωπο, καμία σύγκριση με Ελληνίδες Τρανς........
Αφού με ταλαιπωρισε και με εστησε 30 λεπτά παραπάνω στο δρόμο, μπηκα στο διαμερισμα της και οχι σε χοτελ, το οποίο είναι αρκετά χάλια και θυμίζει τα υπόγεια της Δοιρανης αν και ειναι στον 6ο. Η Τιμή 250 ευρω για μία ώρα. Ειμασταν μαζί με καθαρό χρόνο σεξ περίπου στη μιάμιση ώρα, απίστευτα φιλική, θηλυκή, σέξυ. Σίγουρα τα 250 είναι πολλά αλλα αμα τα συγκρίνω με τις 10λεπτες ελληνικές ξεπέτες των 100 ευρώ, νομίζω ότι συμφέρει απίστευτα. Τέτοιο υπέροχο μουτράκι, θα το ξανατιμήσω σίγουρα!!!!
Ωραίος ο Βαρώνος!! Εμ Φεράρι είναι αυτη, τι να πουνε τα δικά μας τα σκόντα. Αλλά και πάλι 250 για μια ώρα...Εύγε πάντως. Μπορεί να είσαι κατά 250 ευρώ φτωχότερος είσαι όμως κατά τι πιο έμπειρος και ευχαριστημένοςΜόλις επέστρεψα από ραντεβού με την Νικολ Φεράρι!
Κύριοι... ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
πιο ειναι το site της φερραρι?
Κάπου εδώ. Ψάξε λίγο. Κάπου το πήρε το αετίσιο μάτι μουπιο ειναι το site της φερραρι?
Πλάκα κάνω!!!
φίλε γκουρου, εγω ετοιμάζω παντως πτηση για Μιλάνο, να πάω να βρω την απόλυτη φαντασίωση μου, την έχω άχτι αυτή την τρανς!!!! Τι να μας πουν τα ελληνάκια τρανσεξουαλ (περεξηγιούνται κιόλας άμα τις λες βρωμιάρες και κακάσχημες και αντροπρεπείς) EFE και τα μυαλα στα κάγκελα, την παρακαλάω τόσο καιρο με μειλς να ερθει ελλάδα, αλλά δεν μας κάνει το χατίρι, με τους μαλάκες τους μπάτσους εδώ.... Πιστεύω οτι μεχρι τα χριστούγεννα θα είμαι Μιλάνο μόνο και μόνο γιαυτήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 123K