Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους...
σιγουρα καποιος απο εσας θα ξερει αν μου πει εντυπωσεις και πληροφοριες για το που και τι ωρα θα βρω την
γνωστη και μη εξαιρετεα Ευα Κουμαριανου...

καποιος θα την εχει παρει προσφατα...

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
πράγματι, τώρα που το σκέφτομαι, δέν έτυχε ποτέ να την πάρω την Εύα. Για πείτε, εντυπώσεις να μαθαίνουμε, μήπως και προλάβουμε, γιατί απο ηλικία, πρέπει να είναι λίγο προχωρημένη.
μια φορά πού την είδα Συγγρού, μου έκανε μάλλον καλή εντύπωση, αλλά προσπέρασα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η Ευα Κουμαριανου βγαινει χαμηλα στον παραδρομο, μετα την LADA.Συνηθως μετα τα μεσανυχτα και καθεται μεχρι 04.00'-05.00'.Δεν μπορω να την συστησω ενθερμως, γιατι εχει "βαρυνει", αλλα οσοι δεν την εχουν παρει ακομα, ας κανουν μια δοκιμη.
Προσφατα μαλιστα απεκτησε και δευτερο τατουαζ στην μεση, ενα δρακο.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Η Ευα Κουμαριανου βγαινει χαμηλα στον παραδρομο, μετα την LADA.Συνηθως μετα τα μεσανυχτα και καθεται μεχρι 04.00'-05.00'.Δεν μπορω να την συστησω ενθερμως, γιατι εχει "βαρυνει", αλλα οσοι δεν την εχουν παρει ακομα, ας κανουν μια δοκιμη.
Προσφατα μαλιστα απεκτησε και δευτερο τατουαζ στην μεση, ενα δρακο.
Είναι με προσόντα ή χωρίς???τιμούλα ξέρεις φίλε COMMANDER?????

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Ευα λοιπον ηταν η 1η μου εμπειρια με τραβελλι πριν περιπου 5 χρονια στο σπίτι της καπου στον Ν. Κοσμο. Οφείλω να ομολογήσω οτι ηταν τραυματική η εμπειρία μου παίδες. Ο ορισμός της ξεπέτας. Πολυ κρυάδα......... Γνώμη  μου: ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Σημερα τα ξημερωματα-περι ωρα 02.30'-πετυχα την Ροζα στον παραδρομο της Συγγρου, χαμηλα. Βγαινει με ενα ασημι Toyota Aygo,κοντο μαυρο μαλλι, εξαιρετικο-μινιον- σωμα, βυζος Νο 3, πλαστικος μεν αλλα καλη δουλεια δε, με ΕΥΡΩ 80, στο υπογειο διαμερισμα της Δοιρανης,που το μοιραζονται η Κιμ/Νικολ και αλλες τρεις. Καλη αποδοση γενικα, μειονεκτηματα το πολυ μικρο δωματιο και η αρκετη κρεμα που βαζει. Εργαλειο μικρο.Αξιολογη επιλογη, απο τα καλυτερα νεα τρανς στην αγορα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
η βανεσσα ειναι η ξανθια με το rx8???εχει δικο τησ χωρο??γιατι στο αυτοκινητο θα ειναι ξεπετα φανταζομαι..οποιος εχει πληροφοριες ασ γραψει....
ευχαριστω

χιστι μου μακρια απο τη βανεσα...η μεγαλυτερη ξεπετα που παιζει !! ουστ !!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε παιδια ειμαι ασχετος με τα τρανς αλλα στο rx8 και που καθεσαι νομιζεις οτι εισαι σε κλουβι,οχι και να γαμησεις εκει μεσα...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
δεν την γαμας μεσα στο αμαξι...σε παει σε κατι ερημιες και βγαινεται εξω και σου λεει ελα εδω.....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καταθέτω τις εμπειρίες μου για συνοπτικούς λόγους. Τα προηγούμενα ποστ τα είδα τροχάδην, είναι πάρα πολλά.

Εύα Αλκιβιάδου (προ διετίας, τώρα έχει αποσυρθεί, διαθέτω το κινητό της)-ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά, απίθανο κρεβάτι, πολλά εξτρά αν της αρέσετε (ακόμα και εκτός "σπιτιού")50ε
Έλενα Μάρνης- Φιλική, όχι ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, χτυπάνε τηλέφωνα σε ρυθμούς ντε τε, γεγονός που μπορεί να σας εκνευρίσει. 30ε και 50ε παρτούζα με μια φίλη της
Βίκυ-Στάση φιξ, πάνω από το Γερμανό, Πανέμορφη απλά, με ωραίο σώμα λίγη κοιλίτσα, ωραίο στήθος, φιλική 60ε
Δανάη-Κλασσική αξία, πολύ καλό σεξ, πολύ φιλική 50ε
Πέρσα (προ πενταετίας) πολύ καλό κρεβάτι, εξαιρετικά φιλική, 50ε στο σπίτι της στην Καλλιθέα-Ιππόδρομος (έχει εξαφανιστεί)
Εύα Κουμαριανού (προ πενταετίας επίσης) μέτριο σεξ 50ε στο σπίτι της
Ντέπυ-Πέπυ-Νάντια γουοτέβερ από αντάλτ. Σπίτι της στο Χαιδάρι. 30ε. Άντρας

:sunglasses: :sunglasses:

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια,καποια με το Nickname tr-girl στο adult.gr γυρω στα 30 με πολλες φωτο που λεει οτι ζηταει μονο sovarous empeirous neous kai wraious mono.εχει παει κανεις μαζι της??

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
To ανταλτ ήταν μια μούφα και μισή. Και όσες έχουν αγγελία εκεί είναι τρελά μπάζα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Την εχει δοκιμασει κανεις φιλος????
αξιζει να δωσω 250 που ζηταει????
όχι αλλά δεν την κόβω ιδιαίτερα εμφανίσιμη αδερφέ. Σκέψου ότι με το ποσό αυτό πηδάς 5 φορές τη Δανάη. ή 3 φορές τη Δανάη και 2 την Εύα. ή κάνεις παρτάκι ή κάποιον άλλο συνδυασμό. Γνώμη μου πάντα
:rolleyes:

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ολο τη Δαναη πηδαμε βρε φιλε μου και τα ιδια ελληνικα μπαζα συνεχως.....
Για αλλαγη λεω!!!!!!
Η Ευα αμα δεν τα εμαθες εκανε εγειρηση και πλεον δεν ειναι στο ταργκετ γκρουπ μου!!!!!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ολο τη Δαναη πηδαμε βρε φιλε μου και τα ιδια ελληνικα μπαζα συνεχως.....
Για αλλαγη λεω!!!!!!
Η Ευα αμα δεν τα εμαθες εκανε εγειρηση και πλεον δεν ειναι στο ταργκετ γκρουπ μου!!!!!!
Σοβαράαααααααααααααααααααααα;;;; Ε τότε βουρ! Απλα το χω σαν αρχή, δε δίνω 250 γιουργια να ένα πηδημα  :)

swanson

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή πρέπει να αναφέρονται και τα άσχημα της πιάτσας, πριν καμιά δεκαριά μέρες  ψηλά στην Συγγρού, κανά δυο τετράγωνα μετά το πάρκο που βγαίνει μαύρη τρανς Στέλλα (είναι δρόμος κάθετος στην Συγγρού με φανάρια0.
Εκεί ακριβώς στην γωνία βλέπω μια ξανθιά να στέκεται δίπλα από ένα λευκό χιουνταϊ accent, στρίβω στον επόμενο δρόμο , γυρνάω και την πλευρίζω.
Ξανθιά σχετικά ψηλή με κάπια παραπάνω κιλά ονόματι Σύλβια, ζήταγε 50 ή 60 €.
Συμφωνώ και την ακολουθώ σε ένα ημιυπόγειο άθλιο διαμέρισμα 100 μέτρα πιο μέσα από την Συγγρού σε αυτό το ύψος, η οδός είχε το όνομα κάποιου στρατηγού αλλά δεν το συγκράτησα, μιλάμε από τα χειρότερα γαμήσια (δεν ήθελε να της τον βάλω μόνο να μου πάρει πίπα) στον χειρότερο χώρο.
Εντελώς τσάμπα λεφτά.
Αποφυγετέ την.....

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Τωρα που λετε για τα καλυτερα που εχουν παιξει κατα καιρους..εχω παει με καποια Ηλιαννα εκανε πιατσα 2001-2 στην Σολωνος Ξανθια ψηλη(οχι μια που ηταν σαν πλαστικη κουκλα) με μικρο εργαλειο,απο της πιο ομορφες που εχω δει και καλη στο κρεβατι,εχω χασει το κινητο της.
ξερει κανεις για πια λεω,εχει πληροφοριες

Επισκέπτης
Τωρα που λετε για τα καλυτερα που εχουν παιξει κατα καιρους..εχω παει με καποια Ηλιαννα εκανε πιατσα 2001-2 στην Σολωνος Ξανθια ψηλη(οχι μια που ηταν σαν πλαστικη κουκλα) με μικρο εργαλειο,απο της πιο ομορφες που εχω δει και καλη στο κρεβατι,εχω χασει το κινητο της.
ξερει κανεις για πια λεω,εχει πληροφοριες
καυλιαρι μου εχο μπανισει ενα πορνιδιο τισ μεταλαγμενισ ιδονισ με τα χαρακτιριστικα που δινισ..ψιλο ξανθο...πανο στι σολονος...ειναι το μονο τραβελιδιο που εχο δει επι τισ σολονος..το ονομα τισ ειναι μελινα....ισοσ να αλλαξε.....καθε μερα μερα αλλαζουν καλιτεχνικα ονοματακια οι ξεβρακοκεφαλες μεταλαγμενες πορνες!

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
καυλιαρι μου εχο μπανισει ενα πορνιδιο τισ μεταλαγμενισ ιδονισ με τα χαρακτιριστικα που δινισ..ψιλο ξανθο...πανο στι σολονος...ειναι το μονο τραβελιδιο που εχο δει επι τισ σολονος..το ονομα τισ ειναι μελινα....ισοσ να αλλαξε.....καθε μερα μερα αλλαζουν καλιτεχνικα ονοματακια οι ξεβρακοκεφαλες μεταλαγμενες πορνες!

Για το Ηλιαννα ειμαι σιγουρος ,δεν ξερω αν εχει αλλαξει,εχεις παει-μιλησει μαζι της? σου εχει πει τιμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom