Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Καταθέτω τις εμπειρίες μου για συνοπτικούς λόγους. Τα προηγούμενα ποστ τα είδα τροχάδην, είναι πάρα πολλά.

Εύα Αλκιβιάδου (προ διετίας, τώρα έχει αποσυρθεί, διαθέτω το κινητό της)-ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά, απίθανο κρεβάτι, πολλά εξτρά αν της αρέσετε (ακόμα και εκτός "σπιτιού")50ε
Έλενα Μάρνης- Φιλική, όχι ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, χτυπάνε τηλέφωνα σε ρυθμούς ντε τε, γεγονός που μπορεί να σας εκνευρίσει. 30ε και 50ε παρτούζα με μια φίλη της
Βίκυ-Στάση φιξ, πάνω από το Γερμανό, Πανέμορφη απλά, με ωραίο σώμα λίγη κοιλίτσα, ωραίο στήθος, φιλική 60ε
Δανάη-Κλασσική αξία, πολύ καλό σεξ, πολύ φιλική 50ε
Πέρσα (προ πενταετίας) πολύ καλό κρεβάτι, εξαιρετικά φιλική, 50ε στο σπίτι της στην Καλλιθέα-Ιππόδρομος (έχει εξαφανιστεί)
Εύα Κουμαριανού (προ πενταετίας επίσης) μέτριο σεξ 50ε στο σπίτι της
Ντέπυ-Πέπυ-Νάντια γουοτέβερ από αντάλτ. Σπίτι της στο Χαιδάρι. 30ε. Άντρας

:sunglasses: :sunglasses:

βικυ εχεις τηλεφωνο; μπορεις να μου το δωσεις με pm;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τηλέφωνο της Βικυς για την ώρα δεν εχω αλλά πιστεύω με μια μίνι έρευνα σε εφημερίδες ή τελετεξτ (ειχε και εκει) θα το ανακαλύψω αφού θα θυμηθώ στάνταρντ τα 3 τελευταία ψηφία. Η κοπέλα λέγεται Βίκυ, μένει κοντά στο σταθμό του μετρό (εκεί κοντά στο πάρκινγκ) και είναι πολύ όμορφη και εξαιρετικά φιλική. Νομίζω αναφέρει το όνομά της στις αγγελίες της.  :rolleyes:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Επειδή πρέπει να αναφέρονται και τα άσχημα της πιάτσας, πριν καμιά δεκαριά μέρες  ψηλά στην Συγγρού, κανά δυο τετράγωνα μετά το πάρκο που βγαίνει μαύρη τρανς Στέλλα (είναι δρόμος κάθετος στην Συγγρού με φανάρια0.
Εκεί ακριβώς στην γωνία βλέπω μια ξανθιά να στέκεται δίπλα από ένα λευκό χιουνταϊ accent, στρίβω στον επόμενο δρόμο , γυρνάω και την πλευρίζω.
Ξανθιά σχετικά ψηλή με κάπια παραπάνω κιλά ονόματι Σύλβια, ζήταγε 50 ή 60 €.
Συμφωνώ και την ακολουθώ σε ένα ημιυπόγειο άθλιο διαμέρισμα 100 μέτρα πιο μέσα από την Συγγρού σε αυτό το ύψος, η οδός είχε το όνομα κάποιου στρατηγού αλλά δεν το συγκράτησα, μιλάμε από τα χειρότερα γαμήσια (δεν ήθελε να της τον βάλω μόνο να μου πάρει πίπα) στον χειρότερο χώρο.
Εντελώς τσάμπα λεφτά.
Αποφυγετέ την.....
Δυστυχως, πηγες στην οδο Κοντουλη (στρατηγος της Μικρασιατικης Εκστρατειας και των Βαλκανικων), οπου το συγκεκριμενο το χρησιμοποιουν δυο ακομη.Γενικα η φαση στην ευρυτερη περιοχη εκει ειναι αθλια πλεον. Αναφερομαι σ'αυτες που βγαινουν στον δρομο πριν το εστιατοριο 24ωρο, διπλα στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, καθως και σε δυο/τρεις στην Συγγρου & Κοντουλη, η μια μαλιστα εχει ενα σκουρο αυτοκινητο στην ΠΙΣΤΕΩΣ, λιγο πιο κατω.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Την εχει δοκιμασει κανεις φιλος????
αξιζει να δωσω 250 που ζηταει????

όχι αλλά δεν την κόβω ιδιαίτερα εμφανίσιμη αδερφέ. Σκέψου ότι με το ποσό αυτό πηδάς 5 φορές τη Δανάη. ή 3 φορές τη Δανάη και 2 την Εύα. ή κάνεις παρτάκι ή κάποιον άλλο συνδυασμό. Γνώμη μου πάντα

οκ η Δαναη, την ξερω η ευα ποια ειναι και πωσ την βρησκώ?

swanson

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως, πηγες στην οδο Κοντουλη (στρατηγος της Μικρασιατικης Εκστρατειας και των Βαλκανικων), οπου το συγκεκριμενο το χρησιμοποιουν δυο ακομη.Γενικα η φαση στην ευρυτερη περιοχη εκει ειναι αθλια πλεον. Αναφερομαι σ'αυτες που βγαινουν στον δρομο πριν το εστιατοριο 24ωρο, διπλα στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, καθως και σε δυο/τρεις στην Συγγρου & Κοντουλη, η μια μαλιστα εχει ενα σκουρο αυτοκινητο στην ΠΙΣΤΕΩΣ, λιγο πιο κατω.

όντως ήταν η στρατηγού Κοντούλη, μακρυά

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εχετε να προτείνετε κάποιο τραβέλι με μεγάλα προσόντα, για πρώτη φορά? Δώστε όμως και λεπτομέρειες πώς και πού τη βρίσκουμε. Ευχαριστώ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Εχετε να προτείνετε κάποιο τραβέλι με μεγάλα προσόντα, για πρώτη φορά? Δώστε όμως και λεπτομέρειες πώς και πού τη βρίσκουμε. Ευχαριστώ

Για πρώτη φορά καλύτερα να πάρεις τραβέλι με.. μικρά ή μέτρια προσόντα.. άνοιξε και καμμιά εφημερίδα ή διάβασε αυτό το thread... 121 σελίδες είναι.. κάτι θα βρείς που θα σε ενδιαφέρει

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Περισσότερο ενδιαφέρομαι για σπιτιά, τις πρωϊνές κυρίως ώρες. Για το Μυτιλήνης 23Α τι άποψη έχετε?

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Τηλέφωνο της Βικυς για την ώρα δεν εχω αλλά πιστεύω με μια μίνι έρευνα σε εφημερίδες ή τελετεξτ (ειχε και εκει) θα το ανακαλύψω αφού θα θυμηθώ στάνταρντ τα 3 τελευταία ψηφία. Η κοπέλα λέγεται Βίκυ, μένει κοντά στο σταθμό του μετρό (εκεί κοντά στο πάρκινγκ) και είναι πολύ όμορφη και εξαιρετικά φιλική. Νομίζω αναφέρει το όνομά της στις αγγελίες της.  :rolleyes:
φιλε μου αν ανακαλυψεις κατι απο εφημεριδα πεσ μου..ενδιαφερομαι...νομιζω οτι την ειχα πετυχει και εγω τυχαι σε εφημεριδα..αλλα πιο παλια...μιλησαμε και μου φιανοταν πολυ νορμαλ..ειχε και καποιεσ συστασεισ απο φιλουσ που ειχαν παει...απλα δεν ειχε κατσει..μετα απο καιρο που ειχα κσαναπαρει εφημεριδα ...πρπει να ειχε αλλαξει κινητο...αν μαθεις κατι ενημερωσε..
ευχαριστω...

Επισκέπτης
εχει παρει κανεις την κελλυ απο κολωνου 30??θα ηθελα σχολεια και τι ωρες δουλευει?νομιζω βραδυ μηπως και κατεβω σε λιγο..

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Χθεσινη βολτα απο την Συγγρου, αρκετα νωρις, γυρω στις 23.00'.Ηδη στο ποστο τους,η Κορινα,απεναντι απο το INTERCONTINENTAL,με ενα OPEL TIGRA θαλασσι, πιο κατω στον παραδρομο, μετα την Αριστοτελους, η αδυνατη ξανθια με το βυσσινι Hyundai και πολυ χαμηλα πλεον, μετα την LADA, η Ευα Κουμαριανου.

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αυτη η τιμη αγγλιας.
Οταν μιλησα μαζι της μου ειπε 150 euros

DIMIS916

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  καλισπερα σε ολους μηπως ξερει κανενας για την ευα απο αλκιβιαδου να μου πει

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
  καλισπερα σε ολους μηπως ξερει κανενας για την ευα απο αλκιβιαδου να μου πει
Δέχεται σπίτι της στο Μεγάλο Πεύκο, αν θες σου στελνω πμ το κινητό. Μερικά ποστ πιο πριν από φίλο μάθαμε ότι πλέον δε διαθέτει το σετ. Εσύ κρίνεις αν είναι του τάργκετ γκρουπ σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom