καλα μιλαμε πιο STRAIGHT δε γινεται!!!
αμα δε επικεντρωθειτε στην εικονα του πεοθηλασμου! αφαιρωντας το προσωπακι της τρανς σιγουρα αυτο που βλεπετε δε διαφερει καθολου απο αυτα που βλεπουν και ερεθιζονται και οι gay!!! αν δειτε gay sites με twinks (ατριχο ξανθουλικο νεαρο ομορφουλικο αγορακι , βλεπε:
) τοτε θα καταλαβετε γιατι ασχετα με το ποσο ομορφο ειναι το αντικειμενο του ποθου σας , εαν εχει ΨΩΛΗ ε τοτε δε γινεται να αυτοχαρακτηριζεστε STRAIGHT!!!
σκεφτειτε μονο οτι
οι gay κανουν μεταξυ τους οτι ακριβως κανουν και οι λατρεις των τρανς με το αντικειμενο τους!!!
ο κοινος παρονομαστης ειναι το
αρσενικο μοριο και το
αρσενικο κωλαρακι!!
εαν καποιος ερεθιζεται ενω βλεπει, χαιδευει, γλυφει μια ΨΩΛΗ ε τοτε sorry ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ STRAIGHT!
ο straight εαν δει μια κουκλα τρανς belloucci θα πει...ναι ωραια αλλα :
ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙ!!!!! τερμα!
οσο και να βαφτιζετε το
ΠΑΠΑΡΙ ροπαλο, εργαλειο, αγγουρακι, παγωτο, λογχη!, προβοσκιδα, ποδι, φασολαδα! παραμενει ΨΩΛΗ...ναι ΨΩΛΗ...και ψωλη εχουν μονο και μονο αποκλειστικα οι αντρες...αυτο δεν το αμφισβητει κανεις! οσο ωραιος και εαν ειναι ο αντρας που την εχει δεν παυει να ειναι
ΑΝΤΡΙΚΗ ΨΩΛΗ!!
και η ερωτηση (οπως και η απαντηση) ειναι σαφης: σου αρεσει η ΨΩΛΗ ή το αντρικο ΚΩΛΑΡΑΚΙ? ναι ή οχι!!!
εαν απαντας καταφατικα σε ενα απο τα δυο, τοτε
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT!
οπως εγραψα ξανα...πηδας πηδιεσαι δεν εχει σημασια...σημασια εχει
ΤΙ πηδας ή απο
ΤΙ πηδιεσαι!!!!!! εαν αυτο που διαλεγεις εχει ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT!πες το παραφιλια , πανσεξουαλικοτητα...αλλα οχι και straight αγορι μου!!
την επομενη φορα που καποιος απο εσας τους φανατικα δηλωμενους καραstraight χαιδεψει, τσιμπουκωσει ή εστω θαυμασει εκστατικα μια ΨΩΛΑΡΑ τραβεστι ας καλεσει τους φιλους του τους straight να φωτογραφησουν το γεγονος και μετα να στειλει τις φωτο σε ολη την παρεα και συγγενεις και με τη ΨΩΛΗ της τρανς στο στομα να πει στη μαμα του:
μαμα , κοιτα ποσο ΚΑΡΑSTRAIGHT ειναι ο γιοκας σου!!!!..ειμαι σιγουρη οτι η παρεα και η μαμα θα πουν:
πω πω , τι ΨΩΛΑΡΑ εχει αυτη η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!...
ε εσυ εισαι πολυ ΚΑΡΑSTRAIGHT..μπραβο σου!
και ετσι για παρηγορια το 60-70% των αντρων ειχαν στη ζωη τους εστω και μια ομοερωτικη εμπειρια ...ειτε με αντρες ειτε με faux "κοπελιες" με ΨΩΛΗ!
καθε αντρας εχει τη δικη του σεξουαλικη ταυτοτητα...ποσο κοινοτυπο και βαρετο θα ηταν ολοι να ηταν πραγματικα straight!
ισως θα ηταν καλο καποιοι
ΚΑΡΑ STRAIGHT που θαυμαζουν ΨΩΛΕΣ να ξυπνησουν επιτελους και να διερωτηθουν: δεν ειναι τελικα χαζο να κρυβω την "πανσεξουαλικοτητα" μου? ισως τελικα δε θα πρεπει να ειμαι τοσο περηφανος οταν δηλωνω μονολιθικα ΚΑΡΑSTRAIGHT?
οι σκεψεις, οι επιθυμιες, οι εμπειριες και η παραδοχη των εμπειριων μας τελικα ως εχουν, χωρις γαρνιτουρες και ψευτοηθικη, ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει ελευθερα σκεπτωμενους ανθρωπους...και ειναι μεγαλη υποθεση να ειναι κανεις πραγματικα ελευθερος!
...και ξαναλεω: δεν ειπα ποτε ουτε προκειται να πω ποτε οτι οι λατρεις των τρανς ειναι GAY!!! αλλα ουτε και STRAIGHT!