Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Nantia xρυσή μου...δεν ξέρεις ότι στην Ελλαδίτσα μας...ότι δηλώσεις είσαι??? ;)

Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι τα τραβεστί είναι που έχουν παπάρι και τρανς οι εγχειρησμένοι με βυζιά και θυληκές ορμόνες κλπ. Κάποιος έχει γράψει διάφορα σε αρκετά posts πιο πίσω αλλά έιχε αναφέρει πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες και με μπέρδεψε,αν θέλετε εξηγήστε μου απλά και πες τε μου αυτές που φτάνουν στα όρια να είναι σχεδόν γυναίκες τελικά πως τις αποκαλούμε. Ευχαριστώ.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι τα τραβεστί είναι που έχουν παπάρι και τρανς οι εγχειρησμένοι με βυζιά και θυληκές ορμόνες κλπ. Κάποιος έχει γράψει διάφορα σε αρκετά posts πιο πίσω αλλά έιχε αναφέρει πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες και με μπέρδεψε,αν θέλετε εξηγήστε μου απλά και πες τε μου αυτές που φτάνουν στα όρια να είναι σχεδόν γυναίκες τελικά πως τις αποκαλούμε. Ευχαριστώ.
Νάντια απάντησε παρακαλώ!!!

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1

...τα πραγματα ειναι απλα:

τραβεστι, cd, pre-op trans (με παπαρι δηλαδη!), shemale, ladyboy ειναι αντρες.
post -op trans (χωρις παπαρι αλλα με "πλαστικο" μουνι) ειναι πλεον γυναικες (που δε μπορουν βεβαια να τεκνοποιησουν!)

με αλλα λογια οτιδηποτε εχει αρσενικα γεννητικα οργανα εστω και με βυζια x-large και με φατσα belloucci ειναι ακομη αρσενικο!
χωρις αρσενικα οργανα ειναι πλεον ( και νομιμα!) ΓΥΝΑΙΚΑ και μπορει να παντρευτει...παντα αναφερομαι στο δυτικο πολιτισμο ή εστω σε περιοχες οπως Μαλαισια κτλ...

παπαρι=ΑΝΤΡΑΣ
μουνι (εστω και πλαστικο)= 99% ΓΥΝΑΙΚΑ

το τι ειναι αυτος που παει με το καθε ειδος ας το αφησουμε στον καθενα να αυτοπροσδιοριζεται οπως τον βολευει και τον παρηγορει!!!

εγω , ας πουμε , τραβεστι με παπαρι! και τουρλωτο στρογγυλο κωλαρακι και με a size βυζι! που παω με αγορια ενεργητικα και παθητικα ειμαι    Κ Α Ρ Α straight!! χαχαχα!!

xxx
n

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
1 εικόνα = 1.000 λέξεις

Συνημμένα

• FilosPiponei.jpg
    FilosPiponei.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 29

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
1 εικόνα = 1.000 λέξεις

καλα μιλαμε πιο STRAIGHT δε γινεται!!!
αμα δε επικεντρωθειτε στην εικονα του πεοθηλασμου! αφαιρωντας το προσωπακι της τρανς σιγουρα  αυτο που βλεπετε δε διαφερει καθολου απο αυτα που βλεπουν και ερεθιζονται και οι gay!!! αν δειτε gay sites με twinks (ατριχο ξανθουλικο νεαρο ομορφουλικο αγορακι , βλεπε: ) τοτε θα καταλαβετε γιατι ασχετα με το ποσο ομορφο ειναι το αντικειμενο του ποθου σας , εαν εχει ΨΩΛΗ ε τοτε δε γινεται να αυτοχαρακτηριζεστε STRAIGHT!!!
σκεφτειτε μονο οτι οι gay κανουν μεταξυ τους οτι ακριβως κανουν και οι λατρεις των τρανς με το αντικειμενο τους!!! ο κοινος παρονομαστης ειναι το αρσενικο μοριο και το αρσενικο κωλαρακι!!

εαν καποιος ερεθιζεται ενω βλεπει, χαιδευει, γλυφει μια ΨΩΛΗ ε τοτε sorry ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ STRAIGHT!
ο straight εαν δει μια κουκλα τρανς belloucci θα πει...ναι ωραια αλλα :
ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙ!!!!! τερμα!

οσο και να βαφτιζετε το ΠΑΠΑΡΙ ροπαλο, εργαλειο, αγγουρακι, παγωτο, λογχη!, προβοσκιδα, ποδι, φασολαδα! παραμενει ΨΩΛΗ...ναι ΨΩΛΗ...και ψωλη εχουν μονο και μονο αποκλειστικα οι αντρες...αυτο δεν το αμφισβητει κανεις! οσο ωραιος και εαν ειναι ο αντρας που την εχει δεν παυει να ειναι ΑΝΤΡΙΚΗ ΨΩΛΗ!!

και η ερωτηση (οπως και η απαντηση) ειναι σαφης: σου αρεσει η ΨΩΛΗ ή το αντρικο ΚΩΛΑΡΑΚΙ? ναι ή οχι!!!
εαν απαντας καταφατικα σε ενα απο τα δυο, τοτε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT!
οπως εγραψα ξανα...πηδας πηδιεσαι δεν εχει σημασια...σημασια εχει ΤΙ πηδας ή απο ΤΙ πηδιεσαι!!!!!! εαν αυτο που διαλεγεις εχει ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT!πες το παραφιλια , πανσεξουαλικοτητα...αλλα οχι και straight αγορι μου!!
την επομενη φορα που καποιος απο εσας τους φανατικα δηλωμενους καραstraight χαιδεψει, τσιμπουκωσει ή εστω θαυμασει εκστατικα μια ΨΩΛΑΡΑ τραβεστι ας καλεσει τους φιλους του τους straight να φωτογραφησουν το γεγονος και μετα να στειλει τις φωτο σε ολη την παρεα και  συγγενεις και με τη ΨΩΛΗ της τρανς στο στομα να πει στη μαμα του: μαμα , κοιτα ποσο ΚΑΡΑSTRAIGHT ειναι ο γιοκας σου!!!!..ειμαι σιγουρη οτι η παρεα και η μαμα θα πουν:
πω πω , τι ΨΩΛΑΡΑ εχει αυτη η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!...ε εσυ εισαι πολυ ΚΑΡΑSTRAIGHT..μπραβο σου!
και ετσι για παρηγορια το 60-70% των αντρων ειχαν στη ζωη τους εστω και μια ομοερωτικη εμπειρια ...ειτε με αντρες ειτε με faux "κοπελιες" με ΨΩΛΗ!

καθε αντρας εχει τη δικη του σεξουαλικη ταυτοτητα...ποσο κοινοτυπο και βαρετο θα ηταν ολοι να ηταν πραγματικα straight!
ισως θα ηταν καλο καποιοι ΚΑΡΑ STRAIGHT που θαυμαζουν ΨΩΛΕΣ να ξυπνησουν επιτελους και να διερωτηθουν:  δεν ειναι τελικα χαζο να κρυβω την "πανσεξουαλικοτητα" μου? ισως τελικα δε θα πρεπει να ειμαι τοσο περηφανος οταν δηλωνω μονολιθικα ΚΑΡΑSTRAIGHT?

οι σκεψεις, οι επιθυμιες, οι εμπειριες και η παραδοχη των εμπειριων μας τελικα ως εχουν, χωρις γαρνιτουρες και ψευτοηθικη, ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει ελευθερα σκεπτωμενους ανθρωπους...και ειναι μεγαλη υποθεση να ειναι κανεις πραγματικα ελευθερος!

...και ξαναλεω: δεν ειπα ποτε ουτε προκειται να πω ποτε οτι οι λατρεις των τρανς ειναι GAY!!! αλλα ουτε και STRAIGHT!

καλημερα

xxx
n

ΥΓ παιδια , οταν στελνετε τα στοιχεια σας απο το site μου...γραφετε ΣΩΣΤΑ τα emails σας αλλιως δε θα λαβετε απαντηση!! και μη με ρωτατε με προσωπικα μνματα να σας πω τι ειστε ή δεν ειστε!!! δεν ειμαι ταπελογραφος! διαβαστε το thread και βγαλτε τα συμπερασματα σας!! ειστε βεβαια αυτο που νιωθετε οτι ειστε...οχι απαραιτητα αυτο που δηλωνετε στους αλλους!!!

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Παιδες, μηπως ειναι ευκολο να κανουμε μια επαναληψη για το που βρισκουμε τραβελια αυτην την εποχη, καθως και εκτιμησεις/περιγραφες σε μπουρδελα?

ευχαριστω

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1

εγω , ας πουμε , τραβεστι με παπαρι! και τουρλωτο στρογγυλο κωλαρακι και με a size βυζι! που παω με αγορια ενεργητικα και παθητικα ειμαι    Κ Α Ρ Α straight!! χαχαχα!!

xxx
n
[/quote]
γλύκα καλησπέρα. εγώ πάντως ψοφάω να στον χώνω στο ανωτέρω αναφερόμενο κολλαράκι, και πές με όπως θές.

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε 20cm...καλά τα λές...αλλά το τράνς δεν παύει να είναι άνδρας....και αφού μιλάς σε προσωπικό τόνο,θα σου πώ πως εγώ δεν θα πήγαινα....δεν θα μπώ στην λογική να κρίνω κάποιον που πάει...είναι δικαίωμά του...αλλά το να λέμε πως η τράνς δεν είναι άνδρας...είναι λίγο τραβηγμένο....φιλικά....
ΥΓ--->Δεν έβαλα παράθεση γιατί είναι μεγάλο το κείμενο.....

Ok συμφωνοι αλλα πολλες τρανς ειναι για μενα πολυ πιο καυλιαρες και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα ακομα και απο γυναικες...μπορει να πας δηλαδη με γκομενα και να μην σε καυλωσει τοσο οσο η τρανς.Μιλαμε για πληρωμενο σεξ παντα ετσι...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ok συμφωνοι αλλα πολλες τρανς ειναι για μενα πολυ πιο καυλιαρες και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα ακομα και απο γυναικες...μπορει να πας δηλαδη με γκομενα και να μην σε καυλωσει τοσο οσο η τρανς.Μιλαμε για πληρωμενο σεξ παντα ετσι...
Δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να σου απαντήσω....αλλά αυτό είναι κάτι άλλο από το αν είναι άνδρες ή...γυναίκες τα τράνς.....

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελικα εδω μεσα οτι θελει διαβαζει και καταλαβαινει ο καθενας!!!

καλα βρε το πιστευουμε...γουσταρετε τρανς και ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ GAY!
οκ!!! δε χρειαζεται να βαζετε και λογια στο στομα μας! εγω ουδεποτε εγραψα οτι οποιος γουσταρει τρανς ειναι gay αλλα ουτε και straight ουτε και bi!!! οπως επισης αγαπητε μου εγραψα με σαφηνεια οτι ο πρωκτικος ερεθισμος δεν εχει να κανει ουτε καθοριζει τη σεξουλικοτητα μας...αλλα το να βλεπεις μια "κοπελια" με αρσενικα οργανα (a chick with a dick!) και να καβλωνεις χρυσε μου εστω και αν την πηδας μονο! ε δεν μπορει να εισαι κ α ρ α straight 100% !!!!

ειπα να σταματησω να γραφω μπας και ηρεμησει το thread αλλα με αυτα που διαβαζω καποιες φορες....τι να πω!!! απελευθερωθειτε βρεεεεεεεεεεε!  τι να μου πει ενα site ή foroum για τη σεξουαλικοτητα του κοινου του!!! ολοι εκει μεσα (οπως και εδω!) κοκορευονται και αυτολιβανιζονται...αλλα αμα πανε με μια τρανς...μμμμμμμ, αφηστε μη το συζητησω τι κανουν!!!

δεχτειτε το  πια και ηρεμηστε:

οσο ομορφη και να ειναι η (και ΟΧΙ το!!!) τρανς/shemale/ ladyboy/tv/cd εξακολουθει να εχει ΨΩΛΗ (και οχι εργαλειο, λογχη, ροπαλο κτλ!!!!) σαν και τη δικη σας και του φιλου σας του μητσου, και αυτο και μονο ΔΕΝ την κανει γυναικα...και τους λατρεις ΔΕΝ τους κανει Κ Α Ρ Α STRAIGHT!!!

ο ομοερωτισμος εχει πολλες αποχρωσεις....ποτε δεν ειναι ουτε θα ειναι ασπρο μαυρο.....
....και ενας δηλωμενος gay που γουσταρει 18χρονα ατριχα αγορακια με ξανθο μαλλακι λεπτουλικα σα lady boy (χωρις make up!) δε διαφερει και πολυ απο αυτο που γραφετε και εσεις! αλλα αυτος εχει επιγνωση για τη σεξουαλικοτητα του!

ο Κ Α Ρ Α straight θελει μονο μουνι.......ουτε να φανταστει αρχιδια και ψωλη!!!

εχω βαρεθει να το γραφω...........

xxx
n

H λογικη σου ειναι τελειως λαθος...

"ο Κ Α Ρ Α straight θελει μονο μουνι......."

Μπορει να θελει και anal και να ειναι στρειτ...η μπορει να ειναι βιτσιοζος στρειτ και να θελει μουνι, κωλο, δαχτυλα, χαστουκια, ντιλντο και οτι αλλο μπορει να φανταστεις για να καυλωσει...το φετιχ δεν καθοριζει τον σεξουαλικο προσανατολισμο καποιου!!!!!!!
Εγω θεωρω τον εαυτο μου καραστρειτ γιατι απλα αυτο που με φτιαχνει ΒΑΣΙΚΑ ειναι η ομορφη προκλητικη μεχρι εκει που δεν παιρνει γυναικα. Θελω εντονο βαψιμο, τελειως ξεκολε ντυσιμο, καυλιαρικη συμπεριφορα, πρωκτικο σεξ, καλο τσιμπουκι. Αυτα τα βρισκω στις γυναικες φυσικα αλλα τυχαινει να μου καλυπτει αυτα τα γουστα καποιες φορες μια τρανς. Το οτι εχει πουτσο και καυλωνει ορατα με την παρτη μου με φτιαχνει βεβαια αλλα επειδη το ιδιο θα με εφτιαχνε και το να ηταν μουσκεμα το call girl που παρηγγειλα (λιγο σπανιο...). Thats it!!!!

Παντος να εισαι σιγουρη οτι αν ενοιωθα γκει η αν μου αρεσαν οι αντρες θα το ελεγα και δεν θα κολλαγα καθολου...Μη σου πω οτι....μακαρι να ημουν γκει γιατι με τις γυναικες σημερα αντε να βγαλεις συννενοηση στις σχεσεις!!!!!!Αυτο ειναι το προβλημα!!!!

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εχει δικιο ο 20cm.Ετσι ειναι ρε παιδια.Απλα αρχιζω να βλεπω τωρα πως κ η Ναντια ειναι λιγακι κομπλεξικη κ δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο.Κριμα γιατι ειχα παρει κ το μερος της παλιοτερα.Αρχιζω να αναθεωρω κ αυτο γιατι ειναι απολυτη κ κολλημενη με καποιες εμμονες.Ισως τελικα να εχει αυτη το προβλημα κ να παει να το περασει κ σε αλλους!

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ξεχασα ν απω κ κατι για τον φιλο podolagno. Αφου οπως μας λες δεν εχεις δοκιμασει κατι τοτε πως ξερεις οτι δεν σαρεσει.Και οπως λες οτι δεν σαρεσει τοτε γιατι συμμετεχεις ενεργα σε ενα θεμα με τραβελια?Για να τονιζεις συνεχεια οτι δεν πας κ οτι δεν σαρεσουν?εγω ξερω οτι οταν δεν μαρεσει κατι δεν ψαχνω να βρω πληροφοριες.Αυτο σου το λεω με καλη διαθεση κ δεν θελω να αρχισει καποια αντιπαραθεση μεταξυ μας.Απλα εναν συλλογισμο εκανα. :)

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα μιλαμε πιο STRAIGHT δε γινεται!!!
αμα δε επικεντρωθειτε στην εικονα του πεοθηλασμου! αφαιρωντας το προσωπακι της τρανς σιγουρα  αυτο που βλεπετε δε διαφερει καθολου απο αυτα που βλεπουν και ερεθιζονται και οι gay!!! αν δειτε gay sites με twinks (ατριχο ξανθουλικο νεαρο ομορφουλικο αγορακι , βλεπε: ) τοτε θα καταλαβετε γιατι ασχετα με το ποσο ομορφο ειναι το αντικειμενο του ποθου σας , εαν εχει ΨΩΛΗ ε τοτε δε γινεται να αυτοχαρακτηριζεστε STRAIGHT!!!
σκεφτειτε μονο οτι οι gay κανουν μεταξυ τους οτι ακριβως κανουν και οι λατρεις των τρανς με το αντικειμενο τους!!! ο κοινος παρονομαστης ειναι το αρσενικο μοριο και το αρσενικο κωλαρακι!!

εαν καποιος ερεθιζεται ενω βλεπει, χαιδευει, γλυφει μια ΨΩΛΗ ε τοτε sorry ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ STRAIGHT!
ο straight εαν δει μια κουκλα τρανς belloucci θα πει...ναι ωραια αλλα :
ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙ!!!!! τερμα!

οσο και να βαφτιζετε το ΠΑΠΑΡΙ ροπαλο, εργαλειο, αγγουρακι, παγωτο, λογχη!, προβοσκιδα, ποδι, φασολαδα! παραμενει ΨΩΛΗ...ναι ΨΩΛΗ...και ψωλη εχουν μονο και μονο αποκλειστικα οι αντρες...αυτο δεν το αμφισβητει κανεις! οσο ωραιος και εαν ειναι ο αντρας που την εχει δεν παυει να ειναι ΑΝΤΡΙΚΗ ΨΩΛΗ!!

και η ερωτηση (οπως και η απαντηση) ειναι σαφης: σου αρεσει η ΨΩΛΗ ή το αντρικο ΚΩΛΑΡΑΚΙ? ναι ή οχι!!!
εαν απαντας καταφατικα σε ενα απο τα δυο, τοτε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT!
οπως εγραψα ξανα...πηδας πηδιεσαι δεν εχει σημασια...σημασια εχει ΤΙ πηδας ή απο ΤΙ πηδιεσαι!!!!!! εαν αυτο που διαλεγεις εχει ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ STRAIGHT!πες το παραφιλια , πανσεξουαλικοτητα...αλλα οχι και straight αγορι μου!!
την επομενη φορα που καποιος απο εσας τους φανατικα δηλωμενους καραstraight χαιδεψει, τσιμπουκωσει ή εστω θαυμασει εκστατικα μια ΨΩΛΑΡΑ τραβεστι ας καλεσει τους φιλους του τους straight να φωτογραφησουν το γεγονος και μετα να στειλει τις φωτο σε ολη την παρεα και  συγγενεις και με τη ΨΩΛΗ της τρανς στο στομα να πει στη μαμα του: μαμα , κοιτα ποσο ΚΑΡΑSTRAIGHT ειναι ο γιοκας σου!!!!..ειμαι σιγουρη οτι η παρεα και η μαμα θα πουν:
πω πω , τι ΨΩΛΑΡΑ εχει αυτη η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!...ε εσυ εισαι πολυ ΚΑΡΑSTRAIGHT..μπραβο σου!
και ετσι για παρηγορια το 60-70% των αντρων ειχαν στη ζωη τους εστω και μια ομοερωτικη εμπειρια ...ειτε με αντρες ειτε με faux "κοπελιες" με ΨΩΛΗ!

καθε αντρας εχει τη δικη του σεξουαλικη ταυτοτητα...ποσο κοινοτυπο και βαρετο θα ηταν ολοι να ηταν πραγματικα straight!
ισως θα ηταν καλο καποιοι ΚΑΡΑ STRAIGHT που θαυμαζουν ΨΩΛΕΣ να ξυπνησουν επιτελους και να διερωτηθουν:  δεν ειναι τελικα χαζο να κρυβω την "πανσεξουαλικοτητα" μου? ισως τελικα δε θα πρεπει να ειμαι τοσο περηφανος οταν δηλωνω μονολιθικα ΚΑΡΑSTRAIGHT?

οι σκεψεις, οι επιθυμιες, οι εμπειριες και η παραδοχη των εμπειριων μας τελικα ως εχουν, χωρις γαρνιτουρες και ψευτοηθικη, ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει ελευθερα σκεπτωμενους ανθρωπους...και ειναι μεγαλη υποθεση να ειναι κανεις πραγματικα ελευθερος!

...και ξαναλεω: δεν ειπα ποτε ουτε προκειται να πω ποτε οτι οι λατρεις των τρανς ειναι GAY!!! αλλα ουτε και STRAIGHT!

Ειναι κριμα που ενα ομοφυλοφιλο ατομο βαζει τοσο ανετα ταμπελες....πως ειναι δυνατον να μιλας με τετοια σιγουρια???

Δηλαδη συγνωμη τι οριζει τον γκει αντρα???Αυτος που γουσταρει ΑΝΤΡΕΣ και ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ.

Αυτος που γουσταρει αντρικα χαρακτηριστικα σε μια γυναικα ειναι γκει???Δηλαδη αν καποιος στρειτ γουσταρει τα ανυπαρκτα βυζια σε μια γκομενα ειναι λιγο γκει???Αυτος που γουσταρει δαχτυλακι στον κωλο του (απο γυναικα) ειναι λιγο γκει???Αυτος που νοικιαζει στρειτ τσοντες με μαυρους ψωλαραδες ειναι λιγο γκει???Αυτος που φτιαχνεται μονο με παρτουζες 50 αντρες μια γυναικα ειναι γκει???

Βλεπεις λοιπον οτι αν σε φτιαχνει ενα ανατομικο στοιχειο (οπως π.χ η ψωλη σε μια κουκλαρα τρανς....και οχι η ψωλη σε ενα τραβεστι η εναν αντρα) δεν μπορει να αλλαζει ο σεξουαλικος σου προσανατολισμος. Με την δικη σου λογικη οποιος γουσταρει να βλεπει ψωλη ειναι αδερφη...και ακολουθωντας αυτην την λογικη οποιος γουσταρει να γαμαει κωλο ειναι αδερφη επισης γιατι οι γκει γαμανε κωλο επισης.
Και καταληγωντας σου ξαναλεω δεν μας φτιαχνει η ψωλη μονη της!!!!Μας φτιαχνει η ψωλη σε μια πολυ ομορφη και καυλιαρα γυναικα.Γιατι ξαναλεω οτι πολλες τρανς ειναι πλεον πολυ πιο ομορφες και απο γυναικες και αυτη η αντιθεση ειναι που με φτιαχνει εμενα προσωπικα και αλλους τρανς φετιχιστες. Δεν με ενδιαφερουν οι αντρουα τρεβελες με ψωλαρα αλλα η οσο το δυνατον πιο "passable" τρανς με βυζαρες, κολαρα βραζιλιανικη γυναικεια και ναζιαρικη συμπεριφορα.

Και ολα αυτα τα γραφω απλα για να πω πως νοιωθω εγω και ισως και αλλοι μεσα απο εδω...δεν ειμαστε γκει λεμε ουτε αισθανομαστε καταπιεσμενοι.Απλα γουσταρουμε τρανς.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου.Πραγματικα ολα αυτα που ειπες εκφραζουν κ εμενα κ ειναι σαν να ακουω τον εαυτο μο να τα λεει. ;)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αποφευγωντας την εμπλοκη μου στις βαθυστοχαστες αναλυσεις πιο πανω, για το τι ειναι ποιος, κλπ, αναφερω οτι απο 22.30'/23.00' περιπου,δηλαδη αρκετα νωριτερα απο τα καθιερωμενα, βγαινει η Ευα Κουμαριανου και καποιες απο τις αλλες, στο ποστο τους, μετα την LADA.
Επισης, επανεμφανιστηκε η Κορινα, στο κτιριο μπροστα απο την EMIRATES, εχει ενα OPEL TIGRA θαλασσι.

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
1 εικόνα = 1.000 λέξεις

Υπονοεις λοιπον οτι αυτη ειναι μια γκει εικονα...

Με την ιδια λογικη ομως ειναι γκει και ενας που πιπωνει γκομενες με ντιλντο η που γουσταρει στραπ ον σε γυναικα ε???
Φιλε μου πολυ απο εσας που δηλωνεται οτι δεν θα πηγαινατε ποτε με μια ομορφη τρανς ειμαι σιγουρος οτι θα της ριχνατε εναν πουτσο ανετοτατα ετσι και σας πιπωνε λιγακι στα κρυφα...ασε που μπορει και να μην το καταλαβαινατε κιολας...φιλικα παντα.Αληθεια τοτε τι θα θεωρουσατε τους εαυτους σας???Στρειτ που μπερδευτηκαν στα σκοτεινα???

Αυτο δηλαδη εδω δεν το πηδαγατε?

Συνημμένα

• taiaka_perla_menescal_12.jpg
    taiaka_perla_menescal_12.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 25

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η αυτο???

Συνημμένα

• taiaka_aylhin_08.jpg
    taiaka_aylhin_08.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 58

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ω ναι....
Μπες στο url που δινει η φωτο και θα δεις και αλλες...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Ok συμφωνοι αλλα πολλες τρανς ειναι για μενα πολυ πιο καυλιαρες και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα ακομα και απο γυναικες... μπορει να πας δηλαδη με γκομενα [/size][size=9pt] και να μην σε καυλωσει τοσο οσο η τρανς. [/size]

Κατανοητόν, κατανοητόν!

Γι αυτό και συνηθίζεται να αποκαλείται "ανωμαλία" αυτό.

Συνημμένα

• kanapes2.jpg
    kanapes2.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom