η ερευνα συνεχίζεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καυλαιρι μου ι κελλι πιτσιλιετε μεταμεσονιχτιες βαρδιες στο κολονου 30β...προσοπικα ι πουτσα μου εγινε γραβατα απο τιν καυλα!!!παιδια ξερει κανεις που δουλευει η κελλυ απο κωλονου??τι εχει παρει κανεις??
εχ
εχι εργαλιο ?καυλαιρι μου ι κελλι πιτσιλιετε μεταμεσονιχτιες βαρδιες στο κολονου 30β...προσοπικα ι πουτσα μου εγινε γραβατα απο τιν καυλα!!!
εχει μια πενσα στο σπιτι!!!! φιλε, δεν εχει από το αλλο.....εχεχι εργαλιο ?
Επισκέπτης
οχι καυλεα μου!!!εχεχι εργαλιο ?
Ναι μπράβο....!!! μόλις γ@μησ@τε ενα θρεντ...μπράβο!! Οι ερωτικές προτιμήσεις του καθενός ειναι προσωπικό του δικαίωμα...αφήστε τον καθένα να πιστεύει οτι θέλει και να κανει οτι θέλει στην κρεβατοκάμαρα του...σε αυτο το σαιτ οσοι είμαστε εδω ειναι γιατί κατι θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε σε σχέση με τον πληρωμένο ερωτά...άσχετα με το είδος αυτού ομως...μην ξευτιλιζουμε την λειτουργιά του σαιτ...και τα μέλη του χωρίς λόγο..ειναι κρίμα! Και ειδικά οταν αυτό γίνεται από έναν mod ο οποίος έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει ώστε να μην αφήνει τα πράγματα να οξυνθούν και οχι να παρεμβαίνει για να τα οξύνει ο ίδιος....Φιλικά. ;)
Μεγάλε,
Πρόσεξε εδώ:
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν «κανόνες συμπεριφοράς» σε αυτό το thread, ή σε όποιο άλλο thread αυτού του forum που δεν είναι γραμμένοι, αλλά και που τους ξέρεις εσύ και όχι εγώ.
Γιατί από αυτά που λες αυτό συνάγεται, και ότι μάλιστα τους παραβίασα.
Όπως ο καθένας μπαίνει εδώ μέσα και λέει το μακρύ του και το κοντό του (κυριολεκτώ), έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να λέω ό,τι γουστάρω.
Τις γενικότητες τύπου «ξεφτυλίζουμε τη λειτουργιά του σαιτ», και τα μέλη του, να τις λες εκεί που περνάνε, γιατί σε μένα δε περνάνε.
Αν σε έθιξα (σαν ανώνυμο χρήστη λέω), πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι ήταν αυτό που είπα και σε έθιξα.
Αν έθιξα κάποιον άλλο, ομοίως.
Και το ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου εδώ μέσα, δε περιμένω από σένα να μου το πεις. Τις ξέρω καλύτερα από σένα, να είσαι σίγουρος.
Όπως ξέρω όμως και τα δικαιώματά μου, και δεν αναφέρομαι τώρα στα δικαιώματα του mod, αναφέρομαι σε αυτά του απλού χρήστη, που είναι ίδια με τα δικά σου.
Σωστά λες ότι είναι λογαριασμός του καθ ενός το τι κάνει στην κρεβατοκάμαρα του.
Αλλά εδώ, στο thread, δεν κάνει μόνο αυτό. Στο thread κοινοποιεί προς τα έξω το τι κάνει στην κρεβατοκάμαρα του, το τι γουστάρει και το τι ψάχνει, οπότε με το «προς τα έξω» είναι αυτόματα και ανοιχτός σε κριτικές. Ανώνυμα βεβαίως.
Και το τι κριτικές θα είναι αυτές, δε μπορεί ούτε αυτός, ούτε εσύ να το περιορίσει.
Συγνώμη λοιπόν αν σου την έσπασα γιατί σου χάλασα τη... ρομαντική ατμόσφαιρα του thread, αλλά την άποψή μου είπα και εγώ, όπως της έχουν πει ΟΛΟΙ οι άλλοι, 130 σελίδες τώρα. Διαφωνίες στην πλειοψηφία δε γίνονται δεκτές δηλαδή?
Εγω το εχω ξαναδηλωσει, και το ξαναλεω .... ειμαι αδερφαρααααααααα, ειμαι γκει, μπαι, μου αρεσουν τα τρανς και ειμαι ανωμαλαρααααααααααααααααα!!!!
αλλα οσοι δεν ειστε, αφήστε με ρε παιδια να χαρω το θρεντ που αφορα εμενα και οποιον αλλο γουσταρει!!!!!
No problem φίλε μου. Ο προηγούμενος με παρεξήγησε. Δεν έχω τίποτε με όλα αυτά που λες ότι είσαι. Μαγκιά σου. Σε ενόχλησε τίποτα από ότι έγραψα ή ποστάρισα? Σε έχω θίξει? Αν ναι, εξήγησέ το μου, να μη το ξανακάνω.
Όταν η (στρέητ-βαρβατιστικη) Ιερά Εξέταση συνεδριάσει και βγάλει το πόρισμά της για το τι εστί σεξ με άντρες ή τραβεστί παρακαλώ θερμώς όπως ειδοποιησει τους κατηγορούμενους για τη δικαστική απόφαση.
Μήπως θα μπορούσατε προηγουμένως να μας δώσετε τα φώτα σας για τη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τους «άντρες» απο όλα τα υπόλοιπα? Τον ορισμό του άντρα εννοώ.
Σκέψου και να σου μαγείρευε και κανένα στιφάδο στην κουζίνα της....
το συμπερασμα ειναι οτι το 99,9% απο εμας που γραφουμε σε αυτο το θεμα γουσταρουμε για τον δικο του λογω ο καθενας το τριτο φυλο. ΤΕΛΟς
Λες ρε δικέ μου? Και να μη το ξέρω?
Σταύρο51 άντρας είναι αυτός που νιώθει άντρας και γυναίκα είναι αυτή που νιώθει γυναίκα, αν θες τη γνώμη μου. Ανεξάρτητα το μορφολογία της γενετικής του περιοχής.
eskiya,
Η γνώμη σου είναι λάθος, για τον εξής απλό λόγο:
Όταν κάποιος σου ζητάει να δώσεις έναν ορισμό μιας λέξης ("άντρας"), δε μπορείς να δίνεις ορισμό που μέσα στον προσδιορισμό του και το λεκτικό του έχει την ίδια τη λέξη που σου ζητάνε να ορίσεις.
Δε μπορείς δηλαδή να λες "άντρας είναι ο άντρας", ή "μερμήγκι είναι το μερμήγκι".
Δε λες τίποτα αν το κάνεις αυτό.
Για το μερμήγκι, θα πεις ότι είναι έντομο, τόσο μεγάλο, ζει έτσι και εκεί, κινείται έτσι, τρώει αυτά, και έτσι θα το ορίσεις.
Αυτό σημαίνει "ορισμός" έννοιας.
Ζήτησα τον ορισμό του τι είναι άντρας, και τι όχι (πέρα απο τη διαχωριστική γραμμή).
Αν δε τον ξέρεις, περίμενε να τον πει κάποιος άλλος.
Δε σε καταλαβαίνω ρε φίλε. Οκ δε θα το στείλω προς δημοσίευση στο μεγάλο λεξικό ανθρωποκοινωνιολογίας. Το τι εννοώ το κατάλαβες τουλάχιστον;Τι θες να ακούσεις; Το αν έχει πουλάκι είναι άντρας και αν έχει τιτάκι είναι γυναίκα; Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να αρνηθώ σε μια τρανσεξουαλ που νιωθει γυναίκα να το νιώθει. Αν ψάχνεις εξηγήσεις με βάση τη βιολογία (μεθόδους αναπαραγωγής) ναι, η Δανάη είναι βιολογικά αρσενικό. Αλλά οι όροι άντρες-γυναίκες ενέχουν και κοινωνιολογικά στοιχεία για αυτό και δεν απαντώνται στις αναφορές του ζωικού βασιλείου.
[size=11pt] Όχι! [/size][size=8pt]Το τι εννοώ το κατάλαβες τουλάχιστον;[/size]
Τον ορισμό που εσύ δίνεις.[size=8pt]Τι θες να ακούσεις;[/size]
Δε μπορείς να δώσεις έναν ορισμό?
Ανδρας είναι αυτος που όταν είναι σε ένα εστιατόριο και κατουριέται πάει στις τουαλέτες με το καπέλο και το κουστούμι στην πόρτα και γυναίκες αυτές που πάνε σε αυτες που στην πόρτα είναι μια μορφή που φοράει φούστα.
Θα μπορούσα να αρχίσω να σχολιάζω το επίπεδό σου, αλλά θα ξέφευγα απο το θέμα του thread...
No problem, το όρισες τώρα.
Πρόσθετο:
Αν δηλαδή κανείς δεν κατουριέται, δε μπορούμε να ορίσουμε τις έννοιες (και να διαχωρίσουμε το ανδρικό απο το γυνακείο φύλο).
Κατάλαβες τι εννοώ?
Το έριξα κάθετα μπας και συννενοηθώ μαζί σου. Είδα και πριν μου μίλησα σοβαρά. Αι καλνύχταΘα μπορούσα να αρχίσω να σχολιάζω το επίπεδό σου, αλλά θα ξέφευγα απο το θέμα του thread...
No problem, το όρισες τώρα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K