Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Μεσο υψος, ξανθο, σχετικα μακρυ μαλλι, συμπαθητικο προσωπο. Εξαιρετικο σωμα, βυζος Νο 2,εργαλειο ευμεγεθες για οσους ενδιαφερονται, ηλικια 40+.Πλεονεκτημα το οτι εχει διαμερισμα στην πολυκατοικια ακριβως στην γωνια. Αξιοπιστη επιλογη.
Χθεσινη εμφανιση με κοντη μπεζ καπαρντινα, κατω απο την οποια φοραγε μονο μπουστακι,ζαρτιερες και μακρυες μποτες με τακουνι στιλετο. Τιμη Ε 70.

βρακί δέν φόραγε η ξεκολιάρα?  >:( :rockon:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
>:( φίλε κομάντερ, για να μην απαντάς, υποθέτω ότι δέν φόραγε. :think:
μας καύλωσες πάλι αρχηγέ. το βράδυ θα ψάχνουμε στα σκοτεινά για το εν λόγω κορίτσι. τη βλέπω τη δουλειά. :rockon:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
>:( φίλε κομάντερ, για να μην απαντάς, υποθέτω ότι δέν φόραγε. :think:
μας καύλωσες πάλι αρχηγέ. το βράδυ θα ψάχνουμε στα σκοτεινά για το εν λόγω κορίτσι. τη βλέπω τη δουλειά. :rockon:
Σορρυ, τωρα ξαναμπηκα στο σαιτ.Οντως φοραγε ενα μαυρο σλιπ, νομιζω Ralph Lauren, αν ειδα καλα τα γραμματα !!!!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως η Νάντια, αμα γραφει χωρις να τα χωνει σε καποιον, γραφει ωραια!!!! θα συμφωνησω με αυτα που λεει παραπνω 100%.
Εγω τωρα μαλλον ειμαι στρειτ και πολυ στναχωρηθηκα, γιατι τοσα χρονια νομιζα οτι ημουν πουστης, αλλα γαμουσα ολο τις γυναικες των αλλων!!!! Δεν ειμαι ουτε bi γαμωτο, θα το πω στη μαμα μου, γιατι οταν της εξηγουσα οτι ειμαι bi και gay, ειχε μπερδευτει πολυ η κακομοιρα, θα της παρει πολυ καιρο να καταλαβει τι ειναι ο στρειτ.... Παντως οταν ξεσκιζα την Φεραρι, και εχυνε απο την καυλα της, ελεγα μεσα μου, α ρε  ΠΟΥΣΤΑΡΑ, εισαι πολυ μεγάλος!!!!!
και ολες οι παντεμενες που πηδαω, φωναζουν, α, ρε καυλιαρι ο πουστης ο αντρας μου δεν με πηδαει ετσι....
Μπερδεμενος ειμαι..... Θα το βρω ομως, που θα παει....
Κανενα καλο τρανσακι φιλε κομαντερ????????????????????????????????????

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως η Νάντια, αμα γραφει χωρις να τα χωνει σε καποιον, γραφει ωραια!!!! θα συμφωνησω με αυτα που λεει παραπνω 100%.
Εγω τωρα μαλλον ειμαι στρειτ και πολυ στναχωρηθηκα, γιατι τοσα χρονια νομιζα οτι ημουν πουστης, αλλα γαμουσα ολο τις γυναικες των αλλων!!!! Δεν ειμαι ουτε bi γαμωτο, θα το πω στη μαμα μου, γιατι οταν της εξηγουσα οτι ειμαι bi και gay, ειχε μπερδευτει πολυ η κακομοιρα, θα της παρει πολυ καιρο να καταλαβει τι ειναι ο στρειτ.... Παντως οταν ξεσκιζα την Φεραρι, και εχυνε απο την καυλα της, ελεγα μεσα μου, α ρε  ΠΟΥΣΤΑΡΑ, εισαι πολυ μεγάλος!!!!!
και ολες οι παντεμενες που πηδαω, φωναζουν, α, ρε καυλιαρι ο πουστης ο αντρας μου δεν με πηδαει ετσι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σωστός ο βαρώνος!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Βαρωνος ο Barone.....

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
O καθείς κύριοι με την ανωμαλία του... :rockon: Άλλωστε οι χαρακτηρισμοί σε ένα site τόσο αληθινό σαν αυτό νομίζω ότι είναι περιττοί...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δεν έχω διάθεση σήμερα γιατί έμαθα από έγκυρες διαδικτυακές περσόνες ότι είμαι πούστης...Τι θα πω στα μωρά μου τώρα...με τι μούτρα θα τις ξαναδώ... :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon:

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Όσο για τον χειμαρώδη λόγο της ΝΑΝΤΙΑ νομίζω ότι όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι επιχειρηματολογεί....άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι... άλλωστε αυτό δεν είναι και ο σκοπός του site??? Μακάρι να ήταν τόσο λογική και η κοπέλα μου στο λόγο της....(ειδικά όταν μου γκρινιάζει)... :tickedoff:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Nadia4U, χαίρομαι για το επίπεδό σου.

Τουλάχιστον για το τελαυταίο post σου που το διάβασα.

Τα προηγούμενα δε τα έχω διαβάσει, και είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ το thread για να το κάνω!

Είναι λυπηρό, που μερικοί εδώ μέσα δε καταλαβαίνουν τι θα πει "συζητάω".

Αλλά μήπως καταλαβαίνουν και οι έξω?

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...ευχαριστω! ;)

...εαν δεν υπηρχαν εδω μεσα ατομα με επιπεδο δε θα εγραφα ουτε μια λεξη...γνωριζω ομως οτι ειναι αρκετοι!

xxx
n

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Οι παρακάτω σελίδες του συγκεκριμένου θρεντ 128-134... ήταν εντελώς άσχετες με το θέμα μιας και υπάρχει αυτό το δικαίωμα. Το εποικοδομιτικό της υπόθεσης των συγκεκριμένων σελίδων ήταν η καλή γκάμα απο φωτογραφίες. Και πάλι ευχαριστούμε τους ένθερμους και ψυχρούς χρήστες που μας έδωσαν την δυνατότητα να επεκτείνουμε την συλλογή μας από φωτογραφίες.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Αγαπητοί συναγωνιστές...Δανάη ,Δανάη ,Δανάη,και πάλι Δανάη Δαγκωτό !!!! Η τύπισσα είναι ΘΕΑ όπως έχουν πει και πολλοί πριν από μένα...κάνει με τεράστια διαφορά το καλύτερο κρεββάτι !!! Απίστευτο κορμί και πρόσωπο !!! Δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω !!! :rockon:

zithos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
πολλες αποψεις παιδια ας πω και την ταπεινη δικη μου.Δεν μου αρεσει το αντρικο σωμα αλλα δεν θα με χαλαγε μια ομορφη trans ,τωρα το τι θα καναμε στο κρεβατι στο sex και στον πολεμο ολα επιτρεπονται και αφου τελειωσουμε με το sex οτι και να εχουμε κανει δεν θα κρεμασω την ταμπελα του gay η του αντρα γιατι οτι και να εχω κανει ειναι η δικη μου μικρη προσωπικη στιγμη.Και οσο για τον ορισμο του αντρα ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που οταν δωσει τον λογο του τον κραταει με οποιοδηποτε κοστος

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
πολλες αποψεις παιδια ας πω και την ταπεινη δικη μου.Δεν μου αρεσει το αντρικο σωμα αλλα δεν θα με χαλαγε μια ομορφη trans ,τωρα το τι θα καναμε στο κρεβατι στο sex και στον πολεμο ολα επιτρεπονται και αφου τελειωσουμε με το sex οτι και να εχουμε κανει δεν θα κρεμασω την ταμπελα του gay η του αντρα γιατι οτι και να εχω κανει ειναι η δικη μου μικρη προσωπικη στιγμη.Και οσο για τον ορισμο του αντρα ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που οταν δωσει τον λογο του τον κραταει με οποιοδηποτε κοστος

Καλα αντρας ειναι αυτος που εχει λογο, αλλα αυτος που εχει λογο και τον τρωει δεν ειναι αντρας, αλλα αδελφη. Υπαρχουν αξιοπρεπεις αδερφες οπως πχ ο Βαλιανατος.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλα αντρας ειναι αυτος που εχει λογο, αλλα αυτος που εχει λογο και τον τρωει δεν ειναι αντρας, αλλα αδελφη. Υπαρχουν αξιοπρεπεις αδερφες οπως πχ ο Βαλιανατος.
Ναι...έχει...λόγο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Καλημερα Ναντια.
Γιατι δεν κοιμασε?

Να εισαι καλα και να μιλας παντα με αυτο το καθαρο και αστραφτερο μυαλο που εχεις.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υπαρχουν αξιοπρεπεις αδερφες οπως πχ ο Βαλιανατος.

Συμφωνώ 100%. Και προσθέτω, άτομο υψηλότατου επιπέδου.

Δανάη ,Δανάη ,Δανάη,και πάλι Δανάη Δαγκωτό !!!!

Εννοείς ότι κάθε φορά που τη βλέπεις κάτι της...  Δαγκώνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom