μαλιστα!!!!
σε λιγο θα ακουσουμε οτι οποιος εχει μικροφαλλια ειναι τραβεστι, οποιος εχει γυναικομαστια ειναι σιγουρα η Β. Μπαρμπα, οποιος εχει πριαπισμο ειναι ελεφαντας!...η κλειτοριδα ειναι περιπου αντρικο μοριο! ...και τελικα ολοι οι straight αντρες που πιπωνουν μια καυλωμενη κλειτοριδα ειναι και λιγο GAY!...γιατι η κλειτοριδα ΔΕΝ ειναι απλα μια "σαρκινη εκφυση του γυναικειου αιδοιου" αλλα μια μικρη ΨΩΛΗ!...και ετσι ολοι πλεον οι straight μπορουν να αυνανιζονται και με κανονικες τεραστιες ΨΩΛΕΣ και να νιωθουν σιγουρα KAΡΑstraight!
αγαπητε μου φιλε 20cm και ολοι οι αλλοι που πιστευετε οτι ειστε ΚΑΡΑSTRAIGHT οταν ερεθιζεστε με καυλωμενες ψωλες...ετσι ακριβως ερεθιζονται και οι GAY!!!!!!
και...οι οροι αυτοι ειναι ξεκαθαροι και δεν εξελισσονται για να χωρεσουν ολες τελικα τις σεξουαλικοτητες!
..τα γραφω για τελευταια φορα:
ο GAY γουσταρει το ΑΝΤΡΙΚΟ αρχετυπο: αισθητικα ΑΛΛΑ και βιολογικα! (αγορι με ΨΩΛΗ χωρις επεμβασεις στηθους και makeup)
o STRAIGHT γουσταρει το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ αρχετυπο: αισθητικα ΑΛΛΑ και βιολογικα (κοριτσι με ΜΟΥΝΙ-ασχετως μεγεθους κλειτοριδας!!!, με ή χωρις επεμβασεις!!! ή makeup!)
o BI γουσταρει και τα δυο ως ακριβως εχουν!!!!!!
ο ΠΑΡΑΦΙΛΙΚΟΣ και για μενα ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ γουσταρει οτι ταυτιζει με τη δικη του ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ! δεν ειναι θεμα ΦΥΛΟΥ!!!!!!!
εαν ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ του κανει ΚΛΙΚ η ΤΡΑΒΕΛΑ φρακενσταιν, την βλεπει και ΓΥΝΑΙΚΑ μα και αντρα αμα θελει!! φτανει να εχει το makeup, την καλτσα, τη γοβα, τον κωλο, τα χειλη, τα βυζια, τη ψωλη, τη μυρωδια, το μαστιγιο!, το strapon, τα ματια κτλ που ταιριαζουν στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ του!
...και ολες οι πιο πανω επιλογες ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ...και οχι κατα λαθος ...οι κατα λαθος ("νομιζα οτι ειναι γυναικα στο σκοταδι!") και οι εξ αναγκης ("ειμαι στη φυλακη χωρις γυναικα 1 χρονο!") ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ!
...γι'αυτο δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε εδω μεσα ποσο ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΑΝΤΡΑΣ ειναι η Χ, Ψ, Ω ΤΡΑΒΕΣΤΙ!!! διοτι αγαπητε μου φιλε 20cm η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (εν αντιθεσει με τη γενικη ΒΙΟΛΟΓΙΑ που σε αυτην αναφερεται ο KΑΡΑSTRAIGHT οταν λεει "ομορφη αλλα εχει ΨΩΛΗ!!!" ) ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ!...σε αυτο το θεμα προφανως αναφερθηκε και ο stavros51!
πχ., εαν καποιος δει τις φωτο με την τρανς που ανεβασε ο φιλος hantok, μπορει να πει καλλιστα οτι ειναι γι'αυτον ΓΥΝΑΙΚΑ! αλλος ομως μπορει αν δει αλλιως την "κοπελια" να πει οτι ειναι ΑΝΤΡΑΣ με μακρυ μαλλι, πλαστικο βυζι, μεγαλο αντρικο πηγουνι, ογκωδεις ωμους, αντρικη μεση...και βεβαια αμα βγαζει το string ειναι τελειως ΑΝΤΡΑΣ!
...αυτου του ειδους την υποκειμενικοτητα αντιμετωπιζω και εγω καθημερινα στη δουλεια μου: για καποιους ειμαι ενας ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ-ΑΓΟΡΙΝΑ, για καποιους αλλους ενα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ο καθεις με την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ του!
...εγω βεβαια μπορει να νιωθω χ,ψ,ω αλλα δε θα αρνηθω ποτε οτι ναι ειμαι ενα ΑΓΟΡΙ μεχρι να αφαιρεσω τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!
και αυτοι που ερχονται μαζι μου πανε στην ουσια (ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ δηλαδη ) με ενα ΑΓΟΡΙ αλλα εχουν εντελως διαφορετικα ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ κριτηρια απο ενα GAY που διαλεγει ενα καθαρα ΑΝΤΡΙΚΟ αρχετυπο (αγοριου ή αντρα)...
...και ας αφησουμε την αμερικανικη political correct σταση ("ειμαι αυτο που νιωθω και ολοι πρεπει να το δεχτουν"!!) γιατι στο τελος ολοι θα παραμυθιαζομαστε οτι ειμαστε top models και δον ζουαν!!
το εχω ξαναγραψει, και ενα χοντρο ασχημο αγορακι μπορει να νιωθει οτι ειναι γυναικα...αλλα για τους αλλους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !
το αν εισαι αντρας ή γυναικα (ας εξαιρεσουμε κλινικες περιπτωσεις και ερμαφροδιτες καταστασεις!) δεν ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ...ειναι καθαρα αντικειμενικο θεμα!
εαν εχεις ΜΟΥΝΙ (εστω εαν εχεις μουστακι, πλαταρες, αβυζο στηθος, φαλακρη κτλ.) εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ!
εαν εχεις ΠΕΟΣ (εστω και εαν εχεις γυναικομαστια, ατριχο, μικροφαλλια , μακρυ μαλλι, make up κτλ) εισαι ΑΝΤΡΑΣ!
...ας μη συγχεουμε την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ μας με την επιστημη...αλλιως καταληγουμε σε ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ και υπερβολες!
...ισως εγω θα επρεπε να ημουνα η μοναδικη εδω μεσα που θα επρεπε να φωναζα οτι οι ΤΡΑΝΣ ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! και οτι εγω ειμαι και νιωθω ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! για καθαρα λογους marketing! αλλα δεν εχω κανενα λογο να το κανω αυτο...προτιμω να ειμαι ειλικρινης και ωμη παρα γελοια και ψωναρα! και θα ηταν καλο να μη θιγονται καποιοι! ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα τις αποψεις και τις εμπειριες του! κανεις δεν κραταει σταυρο!
xxx
n
ΥΓ και βρε μωρακι μου 20cm διαβαζε καλα τι γραφω...δεν εχω γραψει πουθενα οτι οποιος τσιμπουκωνει τραβεστι ειναι GAY!! ελεος!!! μη βαζετε λογια στο στομα μου...και καλο θα ηταν οι υπολοιποι να διαβαζουν και τα δικα μου σχολια και να μην παραμενουν στις ερμηνειες! των αλλων γιατι παρεξηγουμαι και φαινομαι και "κομπλεξικη"!!...ειμαι πολυ σαφης και ξεκαθαρη σε αυτα που γραφω και δε εβαλα σε κανενα σας την ταμπελα του GAY. οι αποψεις που εκφραζω δεν πρεπει να εκλαμβανονται ως κάνονας! εξαλλου...quot homines, tot sententiae!