Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τώρα το είδα αυτό:

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να αρνηθώ σε μια τρανσεξουαλ που νιωθει γυναίκα να το νιώθει.

Δε σου είπα να αρνηθείς τίποτα.

Σου είπα να δώσεις έναν ΟΡΙΣΜΟ, σε μια λέξη που ΕΣΥ πρώτος χρησιμοποίησες στην επιχειρηματολογία σου. Για να μιλάμε για τα ίδια πράματα, ΑΝ εννοούμε τα ίδια πράματα δηλαδή.

Γιατί φαίνεται πως "μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε" εδώ.

Ναι, καληνύχτα κι από μένα.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το γαμησατε το θεμα τελειως ......μα τ :jerking: :jerking: :jerking:ελειως. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οντος το θεμα εχει ξεφυγει τελειως.
Και ισως και να φταιω και εγω λιγο και sorry γι αυτο.
Σκοπος μου δεν ηταν να πησω κανεναν για τις αποψεις μου,απλα ηθελα να διευκρινησω λιγο τα πραγματα απο μια παρεξηγημενη "φυλη" των οπαδων του πληρωμενου ερωτα. Αυτον που νοιωθουν στρειτ αλλα γουσταρουν τις τρανς. Μερικοι απο εδω μεσα δεν μπορουν να καταλαβουν για τι πραγμα μιλαμε. Δεν τρεχει τιποτα, δημοκρατια εχουμε και ο καθενας πιστευει οτι θελει.
Κλεινοντας λοιπον σας παραθετω μια σελιδα για να διαβασετε:

Μαθετε λοιπον οτι στην ουσια η κλιτοριδα της γυναικας ειναι ενα πεος σε μικρογραφια.Αυτο το ξερουν ολοι οσοι ξερουν να γλυφουν ΚΑΛΑ μια γυναικα και να την κανουν να χυνει ΠΑΝΤΑ!
Ο ανθρωπος οταν αρχιζει να δημιουργειται μεσα στην μητρα δεν εχει φυλο. Το φυλο καθοριζεται μετα απο μερικες εβδομαδες. Η φυση λοιπον δινει τα σεξουαλλικα χαρακτηριστικα και των δυο φυλων και αναπτυσει αργοτερα αυτα που χαρακτηριζουν το φυλο του παιδιου.
Κολο εχουμε ολοι, ρωγες εχουμε ολοι και ω ναι ΠΕΟΣ εχουμε ολοι!!!!Και οι γυναικες!!!!
Απλα η κλιτοριδα δεν αναπτυσετε τοσο οσο το πεος και οι ορχεις στην γυναικα γινονται εσωτερικα οργανα (ωοθηκες) και οχι εξωτερικα οπως στον αντρα.

ΠΑρατηρηστε λοιπον ολοι εσεις οι 100% αντρες που πατε αποκλειστικα με γυναικες απο κοντα μια καυλωμενη και πρησμενη κλιτοριδα και αν δεν δειτε ενα πεος σε μικρογραφια τοτε εγω ειμαι ελεφαντας.
Τοσο καιρο δηλαδη που γλυφετε με τρελα την κλιτοριδα της γκομενας σας τσιμπουκωνεται στην ουσια ενα μικρουλι ΠΕΟΣ!!!!!
Σας μπερδεψα μηπως???

Ναντια αυτοι που γουσταρουν τα πιπωνουν κλιτοριδες (μικρες η και μεγαλες) ειναι στρειτ η οχι???

funkypervert

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
@20cm
:thumbsup: :thumbsup:

για τα περισσότερα που έχεις γράψει!!!!!!!!!

Αυτό που βρίσκω εγώ εξωφρενικό είναι πως ακόμα πολλοί από μας βάζουμε ταμπέλες στους άλλους, έχουμε δηλαδή την ανάγκη να κατηγοριοποιούμε τους γύρω μας, ώστε να νίωθουμε "ασφαλής" μέσα στο μικρόκοσμό μας. Ξέρεις αυτό τον μικρόκοσμο που εμείς είμαστε το κέντρο του και όλα γυρίζουν γύρω από μας... :cool2:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Εσυ παλι τοσες φωτο με τρανς που τις βρισκεις???Φαντασου να γουσταριζες κιολας...
:sunglasses:το ανωτέρω εικονιζόμενο μωρό το έχω απομονώσει σε φωτό που τον λαμβάνει, καυλιάρικα και ατελείωτα.
έ λοιπόν αυτή η έκφανση του χαρακτήρος της με εκφράζει. τώρα αν εγώ της τον δώσω, και το επόμενο ραντεβού της είναι για να γαμήσει, ποσώς με ενδιαφέρει.  :rockon:

250virago

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν ειναι ακριβώς όπως τα λες 20cm.
( Τοσο καιρο δηλαδη που γλυφετε με τρελα την κλιτοριδα της γκομενας σας τσιμπουκωνεται στην ουσια ενα μικρουλι ΠΕΟΣ!!!!!)
Πόσοι το φαντάζονται ή το έχουν στο υποσυνείδητο τους? Έγώ δεν το σκέφτηκα ποτέ συνειδητά μέχρι τώρα, αλλα το video ίσως βοηθάει αυτό που εννοείς.

250virago

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και σε συνέχεια και το παρακάτω video.
Απλά σίγουρα καλό είναι να μην βάζουμε ταμπέλες και να κάνουμε αφορισμούς για τις ερωτικές προτιμήσεις του καθενός.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ανδρας είναι αυτος που όταν είναι σε ένα εστιατόριο και κατουριέται πάει στις τουαλέτες με το καπέλο και το κουστούμι στην πόρτα και γυναίκες αυτές που πάνε σε αυτες που στην πόρτα είναι μια μορφή που φοράει φούστα.

ας ελπισω οτι δεν ειναι αυτη που εδωσες η ετυμολογια των συγκεκριμενων λεξεων στο νεο λεξικο του μπαμπινιωτη..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν την παλεύεις με τίποτα ε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν την παλεύεις με τίποτα ε;

μαλλον εχεις κι εσυ ενα απ τα κλασικα συμπτωματα του ομοφυλοφιλου.
νομιζεις δηλαδη πως ολοι ειναι ετοιμοι να ''στην πουν'' και το παιζεις ''η καλλιτερη αμυνα ειναι η επιθεση''..

εκανα ενα σχολιο στον ορισμο που εδωσες για τον ανδρα και τη γυναικα και απαντησες με το emoticon που λεει εμμεσα ''εισαι μαλακας''.. (που ειμαι καμια φορα, τον παιζω, αντι να γεμιζω τον κωλο μου με κρεας)..

σου παρεθεσα ολα τα διαθεσιμα emoticons του σαιτ και μου απαντησες ως ανω..

αν εξαιρεσουμε αυτου του ειδους τα συμπλεγματα, της πλειοψηφιας της κοινοτητας σου, καθως και η εμμονη της να προσπαθει να επιβαλει τους εκτος κοινοτητας την αποψη, πως ολοι μπορουν να κρινονται, εκτος απ αυτη, ειστε καλα παιδια..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ! Ποιος είσαι ρε μεγάλε; Ο Φροιντ;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Εσυ παλι τοσες φωτο με τρανς που τις βρισκεις???Φαντασου να γουσταριζες κιολας...

τώρα είναι σοβαρή ερώτηση αυτή?
λίγο να σου κόβει στο search, αρκει...  :rolleyes:

πάντως εύχομαι σε όλους, να βρειτε το trans των ονείρων σας  :grin:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
μαλιστα!!!!
σε λιγο θα ακουσουμε οτι οποιος εχει μικροφαλλια ειναι τραβεστι, οποιος εχει γυναικομαστια ειναι σιγουρα η Β. Μπαρμπα, οποιος εχει πριαπισμο ειναι ελεφαντας!...η κλειτοριδα ειναι περιπου αντρικο μοριο! ...και τελικα ολοι οι straight αντρες που πιπωνουν μια καυλωμενη κλειτοριδα ειναι και λιγο GAY!...γιατι η κλειτοριδα ΔΕΝ ειναι απλα μια "σαρκινη εκφυση του γυναικειου αιδοιου" αλλα μια μικρη ΨΩΛΗ!...και ετσι ολοι πλεον οι straight μπορουν να αυνανιζονται και με κανονικες τεραστιες ΨΩΛΕΣ και να νιωθουν σιγουρα KAΡΑstraight!

αγαπητε μου φιλε 20cm και ολοι οι αλλοι που πιστευετε οτι ειστε ΚΑΡΑSTRAIGHT οταν ερεθιζεστε με καυλωμενες ψωλες...ετσι ακριβως ερεθιζονται και οι GAY!!!!!!
και...οι οροι αυτοι ειναι ξεκαθαροι και δεν εξελισσονται για να χωρεσουν ολες τελικα τις σεξουαλικοτητες!

..τα γραφω για τελευταια φορα:

ο GAY γουσταρει το ΑΝΤΡΙΚΟ αρχετυπο: αισθητικα ΑΛΛΑ και βιολογικα! (αγορι με ΨΩΛΗ χωρις επεμβασεις στηθους και makeup)

o STRAIGHT γουσταρει το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ αρχετυπο: αισθητικα ΑΛΛΑ και βιολογικα (κοριτσι με ΜΟΥΝΙ-ασχετως μεγεθους κλειτοριδας!!!, με ή χωρις επεμβασεις!!! ή makeup!)

o BI γουσταρει και τα δυο ως ακριβως εχουν!!!!!!

ο ΠΑΡΑΦΙΛΙΚΟΣ και για μενα ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ γουσταρει οτι ταυτιζει με τη δικη του ΑΙΣΘΗΤΙΚΗδεν ειναι θεμα ΦΥΛΟΥ!!!!!!!
εαν ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ του κανει ΚΛΙΚ η ΤΡΑΒΕΛΑ φρακενσταιν, την βλεπει και ΓΥΝΑΙΚΑ μα και αντρα αμα θελει!! φτανει να εχει το makeup, την καλτσα, τη γοβα, τον κωλο, τα χειλη, τα βυζια, τη ψωλη, τη μυρωδια, το μαστιγιο!, το strapon, τα ματια κτλ που ταιριαζουν στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ του!
...και ολες οι πιο πανω επιλογες ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ...και οχι κατα λαθος ...οι κατα λαθος ("νομιζα οτι ειναι γυναικα στο σκοταδι!") και οι εξ αναγκης ("ειμαι στη φυλακη χωρις γυναικα 1 χρονο!") ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ!

...γι'αυτο δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε εδω μεσα ποσο ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΑΝΤΡΑΣ ειναι η Χ, Ψ, Ω ΤΡΑΒΕΣΤΙ!!! διοτι αγαπητε μου φιλε 20cm η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (εν αντιθεσει με τη γενικη ΒΙΟΛΟΓΙΑ που σε αυτην αναφερεται ο KΑΡΑSTRAIGHT οταν λεει "ομορφη αλλα εχει ΨΩΛΗ!!!" ) ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ!...σε αυτο το θεμα προφανως αναφερθηκε και ο stavros51!

πχ., εαν καποιος δει τις φωτο με την τρανς που ανεβασε ο φιλος hantok, μπορει να πει καλλιστα οτι ειναι γι'αυτον ΓΥΝΑΙΚΑ! αλλος ομως μπορει αν δει αλλιως την "κοπελια" να πει οτι ειναι ΑΝΤΡΑΣ με μακρυ μαλλι, πλαστικο βυζι, μεγαλο αντρικο πηγουνι, ογκωδεις ωμους, αντρικη μεση...και βεβαια αμα βγαζει το string ειναι τελειως ΑΝΤΡΑΣ!

...αυτου του ειδους την υποκειμενικοτητα αντιμετωπιζω και εγω καθημερινα στη δουλεια μου: για καποιους ειμαι ενας ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ-ΑΓΟΡΙΝΑ, για καποιους αλλους ενα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ο καθεις με την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ του!
...εγω βεβαια μπορει να νιωθω χ,ψ,ω αλλα δε θα αρνηθω ποτε οτι ναι ειμαι ενα ΑΓΟΡΙ μεχρι να αφαιρεσω τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!
και αυτοι που ερχονται μαζι μου πανε στην ουσια (ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ δηλαδη ) με ενα ΑΓΟΡΙ αλλα εχουν εντελως διαφορετικα ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ κριτηρια απο ενα GAY που διαλεγει ενα καθαρα ΑΝΤΡΙΚΟ αρχετυπο (αγοριου ή αντρα)...

...και ας αφησουμε την αμερικανικη political correct σταση ("ειμαι αυτο που νιωθω και ολοι πρεπει να το δεχτουν"!!) γιατι στο τελος ολοι θα παραμυθιαζομαστε οτι ειμαστε top models και δον ζουαν!!

το εχω ξαναγραψει, και ενα χοντρο ασχημο αγορακι μπορει να νιωθει οτι ειναι γυναικα...αλλα για τους αλλους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

το αν εισαι αντρας ή γυναικα (ας εξαιρεσουμε κλινικες περιπτωσεις και ερμαφροδιτες καταστασεις!) δεν ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ...ειναι καθαρα αντικειμενικο θεμα!

εαν εχεις ΜΟΥΝΙ (εστω εαν εχεις μουστακι, πλαταρες, αβυζο στηθος, φαλακρη κτλ.) εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ!

εαν εχεις ΠΕΟΣ (εστω και εαν εχεις γυναικομαστια, ατριχο, μικροφαλλια , μακρυ μαλλι, make up κτλ) εισαι ΑΝΤΡΑΣ!

...ας μη συγχεουμε την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ μας με την επιστημη...αλλιως καταληγουμε σε ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ και υπερβολες!

...ισως εγω θα επρεπε να ημουνα η μοναδικη εδω μεσα που θα επρεπε να φωναζα οτι οι ΤΡΑΝΣ ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! και οτι εγω ειμαι και νιωθω ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! για καθαρα λογους marketing! αλλα δεν εχω κανενα λογο να το κανω αυτο...προτιμω να ειμαι ειλικρινης και ωμη παρα γελοια και ψωναρα! και θα ηταν καλο να μη θιγονται καποιοι! ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα τις αποψεις και τις εμπειριες του! κανεις δεν κραταει σταυρο!

xxx
n

ΥΓ και βρε μωρακι μου 20cm διαβαζε καλα τι γραφω...δεν εχω γραψει πουθενα οτι οποιος τσιμπουκωνει τραβεστι ειναι GAY!! ελεος!!! μη βαζετε λογια στο στομα μου...και καλο θα ηταν οι υπολοιποι να διαβαζουν και τα δικα μου σχολια και να μην παραμενουν στις ερμηνειες! των αλλων γιατι παρεξηγουμαι και φαινομαι και "κομπλεξικη"!!...ειμαι πολυ σαφης και ξεκαθαρη σε αυτα που γραφω και δε εβαλα σε κανενα σας την ταμπελα του GAY. οι αποψεις που εκφραζω δεν πρεπει να εκλαμβανονται ως κάνονας! εξαλλου...quot homines, tot sententiae!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
URL]]

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1

φίλε γκουρου, εγω ετοιμάζω παντως πτηση για Μιλάνο, να πάω να βρω την απόλυτη φαντασίωση μου, την έχω άχτι αυτή την τρανς!!!! Τι να μας πουν τα ελληνάκια τρανσεξουαλ (περεξηγιούνται κιόλας άμα τις λες βρωμιάρες και κακάσχημες και αντροπρεπείς) EFE και τα μυαλα στα κάγκελα, την παρακαλάω τόσο καιρο με μειλς να ερθει ελλάδα, αλλά δεν μας κάνει το χατίρι, με τους μαλάκες τους μπάτσους εδώ.... Πιστεύω οτι μεχρι τα χριστούγεννα θα είμαι Μιλάνο μόνο και μόνο γιαυτήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το Μιλανο δεν ξερω αν φημηζετε,αλλα στην Βραζιλια ειναι σιγουρα παραδεισος...ακομα και στο Bali που εχω παει διακοπες επαιζαν κατι αστερακια κατηγοριας ladyboys βεβαια :sunglasses:

Δεν εχω καταλαβει γιατι τσακωνεστε σαν τους Γυφτους σε πανηγυρι :think:
Ηρεμια ρε :jerking:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για να επανελθουμε στην ουσια του θεματος-που πιστευω πως ειναι η ενημερωση-και οχι η ανταλλαγη υβρεων-ενημερωση για συνερευση με τρανς,ξημερωματα Παρασκευης, περι ωρα 03.00',στον παραδρομο της Λεωφορου.Μετα την FOREVER LIVING PRODUCTS και πριν την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,λιγο πιο κατω απο το σημειο που βγαινει το "Τριο Απατη" (Κελλυ, δυο ξανθιες). Η εν λογω βγαινει συνηθως την ωρα αυτη αλλα οχι καθε ημερα.Μεσο υψος, ξανθο, σχετικα μακρυ μαλλι, συμπαθητικο προσωπο. Εξαιρετικο σωμα, βυζος Νο 2,εργαλειο ευμεγεθες για οσους ενδιαφερονται, ηλικια 40+.Πλεονεκτημα το οτι εχει διαμερισμα στην πολυκατοικια ακριβως στην γωνια. Αξιοπιστη επιλογη.
Χθεσινη εμφανιση με κοντη μπεζ καπαρντινα, κατω απο την οποια φοραγε μονο μπουστακι,ζαρτιερες και μακρυες μποτες με τακουνι στιλετο. Τιμη Ε 70.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom