Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

SPERMATODOTIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά!
Είμαι λάτρης των τραβελιών με μεγάλο εργαλείο και γουστάρω αποκλειστικά και μόνο να τους πιπώνω.
Γνωρίζει κάποιος φίλος αν παίζει σε κάποιο μπουρδέλο(κέντρο Αθήνας), πρωινές και απογευματινές ώρες, κάποιο τραβέλι με μεγάλο εργαλείο που να κάνει καλή πίπα;
Περιμένω πληροφορίες κι ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά!
Είμαι λάτρης των τραβελιών με μεγάλο εργαλείο και γουστάρω αποκλειστικά και μόνο να τους πιπώνω.
Γνωρίζει κάποιος φίλος αν παίζει σε κάποιο μπουρδέλο(κέντρο Αθήνας), πρωινές και απογευματινές ώρες, κάποιο τραβέλι με μεγάλο εργαλείο που να κάνει καλή πίπα;
πηγαινε στη Μυθήμνης στην Κυψελη, νομιζω νουμερο 26.

Επισκέπτης
Γεια σας παιδιά!
να τους πιπώνεις το καταλαβαίνω αλλά το μεγάλο εργαλείο να έχουν τι σχέση έχει? μήπως είσαι γκαίυ.?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
να τους πιπώνεις το καταλαβαίνω αλλά το μεγάλο εργαλείο να έχουν τι σχέση έχει? μήπως είσαι γκαίυ.?
γιατι??? ψαχνεις για γκομενο???? ασχολησου με τιποτα αλλο ρε φιλε και ασε το θρεντ για εμας που θελουμε να τον παιρνουμε!!!!

SPERMATODOTIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τραβέλια με προσόντα δεν είναι ο τίτλος του θρεντ;
Τι πρόβλημα έχεις;
Φίλε Βαρώνε σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα γράψω εντυπώσεις...

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Μολις επεστρεψα απο την υπέροχη Δανάη!!!!
Ειναι εγγυηση εξαιρετικο σεξ!!!!!
Την καυλα της δεν την εχει καμια αλλη, αν και νομιζω εχουμε και καλη χημεια οι δυο μας, οποτε περναω τελεια μαζι της!!!!

Επισκέπτης
Μολις επεστρεψα απο την υπέροχη Δανάη!!!!
Ειναι εγγυηση εξαιρετικο σεξ!!!!!
Την καυλα της δεν την εχει καμια αλλη, αν και νομιζω εχουμε και καλη χημεια οι δυο μας, οποτε περναω τελεια μαζι της!!!!
πσσσσσσσσ!!!οραιος ο βαρονος τισ μεταλαγμενις ιδονις!ιποκλινομαι για ακομα μια φορα!!!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Να αναφερω επίσης, γιατι πολλοι με ρωτατε σε πμ, η Δανάη ειναι σεξυ, και το δειχνει και στα εσωρουχα της με τα οποια σε υποδεχεται, δεν φοραει φτηνα εσωρουχα, αλλα παντα ακριβα και προσεγμενα, και αρκετα διαφορετικα, οχι οπως οταν βλεπω μια στο ιντερνετ με ενα εσωρουχο φωτογραφια και οταν πας ραντεβου δεκα φορες φοραει τα ιδια!!! επισης η υποδοχη στο χωρο της εχει βρε παιδι μου κατι το οικειο παντα, θα σου προσφερει ποτακι, θα σε χαλαρωσει, δεν βιαζεται, θα μιλησετε, θα νοιωθεις λες και ειναι η γκομενα σου, θα κανεις ντουζακι, οπως κιαυτη ειναι καθαρη παντα και γενικα δεν ειναι με τιποτα ξεπετα! αυτα την κανουνε να ξεχωριζει σε σχεση παντα και με την τιμη της η οποια κυμαινεται σε πολυ καλο επίπεδο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να αναφερω επίσης, γιατι πολλοι με ρωτατε σε πμ, η Δανάη ειναι σεξυ, και το δειχνει και στα εσωρουχα της με τα οποια σε υποδεχεται, δεν φοραει φτηνα εσωρουχα, αλλα παντα ακριβα και προσεγμενα, και αρκετα διαφορετικα, οχι οπως οταν βλεπω μια στο ιντερνετ με ενα εσωρουχο φωτογραφια και οταν πας ραντεβου δεκα φορες φοραει τα ιδια!!! επισης η υποδοχη στο χωρο της εχει βρε παιδι μου κατι το οικειο παντα, θα σου προσφερει ποτακι, θα σε χαλαρωσει, δεν βιαζεται, θα μιλησετε, θα νοιωθεις λες και ειναι η γκομενα σου, θα κανεις ντουζακι, οπως κιαυτη ειναι καθαρη παντα και γενικα δεν ειναι με τιποτα ξεπετα! αυτα την κανουνε να ξεχωριζει σε σχεση παντα και με την τιμη της η οποια κυμαινεται σε πολυ καλο επίπεδο.

Ρε γαμώτο τι χάνω, που δε τη βρίσκω με τραβέλια....

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτώ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μια δευτερη σκεψη δεν βλαπτει..... αφου διαβάζεις εδω μαλλον ετοιμαζεσαι!!!!:dancing: :2funny:

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία μου αρέσει να διαβάζω, πέρα απο το ότι το κάνω για επαγγελματικούς λόγους (mod).

Λες ρε συ?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
φιλε σταυρο51 τι νομιζεις???? καπως ετσι αρχισαμε ολοι!!!! ακουγαμε βλεπαμε, διαβαζαμε, ε, ειπαμε να δοκιμασουμε....
:dancing: :dancing: :dancing:
παντως με ενα πραγμα διαφωνω καθετα: δεν μπορεις να κρινεις καποιον (δεν το λεω για σενα) για κατι που δεν ξερεις ή δεν εχεις δοκιμασει, δεχομαι την πλακιτσα, οπως κανω και εγω, αλλα απο κανενα δεν θα δεχτω να με ειρωνευτει για επιλογη μου οπως δεν το κανω κι εγω, ποσο μαλλον οταν κρυβονται πισω απο την ανωνυμια.

subito32

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι.Χτες το βραδυ κατα τις 02:00 περνωντας απο καβαλας ειδα ενα μαυρο slk,κλασικα με alarm σταματημενο (δεξια οπως μπαινουμε Αθηνα). Ειχε μερικους νεαρους με μηχανακια μπροστα και δεν μπορεσα να δω τι παιζει και ειμουνα κουρασμενος για να γυσισω και να περιμενω.Ξερει κανενας αν ειναι καμια καινουργια?

lokil

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα!
Πρωτάρης σε αυτά τα κόλπα θα ήθελα να δοκιμάσω την ΑΠΙΘΑΝΗ όπως πολλοί λέτε Δανάη πώς μπορώ να έρθω σε επικινονία μαζί τις? Γιατί κατάλαβα ότι δεν κυκλοφορεί στο δρόμο? Ας με διαφωτίσει κάποιος. Ευχαριστώ
Και δεύτερων κατά τι ώρα βγαίνουν τα κορίτσια στην Καβάλας?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα!
Πρωτάρης σε αυτά τα κόλπα θα ήθελα να δοκιμάσω την ΑΠΙΘΑΝΗ όπως πολλοί λέτε Δανάη πώς μπορώ να έρθω σε επικινονία μαζί τις? Γιατί κατάλαβα ότι δεν κυκλοφορεί στο δρόμο? Ας με διαφωτίσει κάποιος. Ευχαριστώ
Και δεύτερων κατά τι ώρα βγαίνουν τα κορίτσια στην Καβάλας?
την δαναη τη βρισκεις στο σαιτ καβάλας απο 11 αρχιζει η πιατσα.

lokil

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ φιλε!

Stories

Νέο!

Stories