Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
παντως με ενα πραγμα διαφωνω καθετα: δεν μπορεις να κρινεις καποιον (δεν το λεω για σενα) για κατι που δεν ξερεις ή δεν εχεις δοκιμασει, δεχομαι την πλακιτσα, οπως κανω και εγω, αλλα απο κανενα δεν θα δεχτω να με ειρωνευτει για επιλογη μου οπως δεν το κανω κι εγω, ποσο μαλλον οταν κρυβονται πισω απο την ανωνυμια.

Φίλε η θέση μου (είτε ανώνυμα είτε επώνυμα), είναι η εξής:

Ο καθένας μπορεί (και πρέπει) να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του. Δεν είμαι εγώ ούτε αρμόδιος, ούτε εντεταλμένος να τον κρίνω.
Όταν όμως αυτό που κάνει το διαφημίζει προς τα έξω, ή το "διακηρύσσει" με οποιοδήποτε τρόπο, τότε έχω το δικαίωμα και εγώ να κρίνω αυτά που μου προβάλουν.
Το ότι "δεν το έχω δοκιμάσει" δε μου στερεί αυτό το δικαίωμα. Ούτε ηρωίνη έχω δοκιμάσει, αλλά μπορώ να κρίνω το χρήστη της.
Πόσο μάλλον αυτόν που την προωθεί.

Πέρα απ' αυτά τα "συνταγματικά", έχω και το δικαίωμα να εκφράζω την άποψη μου σαν "αισθητική κρίση".
Όπως δηλαδή την εκφράζω μπροστά σε έναν πίνακα, ή μια κινηματογραφική ταινία.
Δε χρειάζεται να είμαι ούτε ζωγράφος, ούτε σκηνοθέτης για να έχω άποψη για τα πράματα αυτά.

Όσο για την ανωνυμία, εδώ όλους μας βολεύει αυτή...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
πηγαινε στη Μυθήμνης στην Κυψελη, νομιζω νουμερο 26.
θα προτεινα επισης Πιπινου & Αριστοτελους, υπογειο με εισοδο απο Πιπινου, απο τα λιγα σπιτια με με-εγχειρισμενο τρανς. Αρκετα καλη επιλογη αν ειναι η ξανθια ιδιοκτητρια εκει, συνηθως ολη μερα.

funkypervert

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την καυλα της δεν την εχει καμια αλλη, αν και νομιζω εχουμε και καλη χημεια οι δυο μας, οποτε περναω τελεια μαζι της!!!!

θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου!!! Απλά μια παρατήρηση, η Δανάη έχει καλή χημεία με όλους (ας μην είμαι απόλυτος με το 80% των πελατών της) και νομίζω ότι αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Και στην τελική (κατά την γνώμη μου πάντα) αυτό που κάνει μια πουτάνα να ξεχωρίζει είναι το να μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μοναδικός ;) 

tolis114

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου!!! Απλά μια παρατήρηση, η Δανάη έχει καλή χημεία με όλους (ας μην είμαι απόλυτος με το 80% των πελατών της) και νομίζω ότι αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Και στην τελική (κατά την γνώμη μου πάντα) αυτό που κάνει μια πουτάνα να ξεχωρίζει είναι το να μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μοναδικός ;) 
Φιλε στειλε μου με μνμ το τηλεφωνο της Δαναης γιατι στο ανταλντ εχει να μπει κανα μηνα και δεν μπορω να την βρω .Σε ευχαριστω εκ των προτερων

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Γραφ'το στα Ελληνικά το μήνυμα σου και κάτι μπορεί να γίνει.
Καλό είναι, μιας και είσαι καινούριος στο forum, να διαβάσεις και τους κανόνες.
Καλωσήρθες στην παρεα μας.

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Καλησπερα συναδελφοι.Χτες το βραδυ κατα τις 02:00 περνωντας απο καβαλας ειδα ενα μαυρο slk,κλασικα με alarm σταματημενο (δεξια οπως μπαινουμε Αθηνα). Ειχε μερικους νεαρους με μηχανακια μπροστα και δεν μπορεσα να δω τι παιζει και ειμουνα κουρασμενος για να γυσισω και να περιμενω.Ξερει κανενας αν ειναι καμια καινουργια?

Παιζει μαυρο slk στην Καβαλας?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
θα προτεινα επισης Πιπινου & Αριστοτελους, υπογειο με εισοδο απο Πιπινου, απο τα λιγα σπιτια με με-εγχειρισμενο τρανς. Αρκετα καλη επιλογη αν ειναι η ξανθια ιδιοκτητρια εκει, συνηθως ολη μερα.
Μυτιλήνης 26 ειναι το σωστο και οχι Μηθύμνης.

SPERMATODOTIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, αλλά γι' αυτό το μπουρδέλο(Μυτιλήνης 23Α) οι πληροφορίες εδώ γράφουν ότι, "οι κοπέλες δεν είναι εκ γεννετής κοπέλες". Μήπως εννοεί όμως εγχειρισμένες τρανς; Γιατί εγώ ζητάω μη εγχειρισμένες. Γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες κάποιος που έχει ήδη πάει;
Επίσης θα ήθελα, τη γνώμη σας και γι'αυτό στην Πιπίνου και Αριστοτέλους, καθώς και γι' αυτό στην Δελληγιώργη 30. Παίζει σ' αυτά μη εγχειρισμένο τραβέλι; Γιατί θέλω να πάω σήμερα το απόγευμα. Στη Δελληγιώργη 30 είχα πάει μια φορά μεσημεράκι, γύρω στις 3, κι ήταν μια παχουλή ξανθιά εγχειρισμένη τρανς. Μου έκανε ωραία πίπα με αργά παθιάρικα ρουφήγματα και τις έριξα κι ένα πούτσο γιατί, αν και παχουλή, φορούσε κόκκινα ψηλοτάκουνα και με έφτιαξε με τα λόγια της κι έτσι τον άρπαξε τον πούτσο. Αλλά για τη σημερινή φάση ψάχνω μη εγχειρισμένο τραβέλι για να μου κάνει καλή πίπα.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους
Γνωριζει κανεις τι παιζει με την fideliocd απο το adult. Απο οτι φαινεται απο τις φωτο, προκειται για καυλ.. ladyboy αλλα επειδη τα φαινομενα απατουν, θα ηθελα και μια γνωμη απο πρωτο χερι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom