Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Περασα εχθες απο Συγγρου κατα τις 11:30 το βραδυ, εκει στην γωνια μετα το sdudio που εχει στο 144 ηταν μια μαλαχρινη ψηλη και προσωπο ψιλο Ασιατικο, με μαυρες μποτες ως το γονατο και κοκκινη κοντι φουστα. Δεν σταματησα γιατι ειμουν βιαστικος. Εχει κανεις κατι για αυτην?

sas100

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ηθελα και εγώ να ευχαριστήσω την Νάντια για τις απόψεις της ...
Δεν συμφωνώ πάντα αλλά τουλάχιστον ξέρει για τι μιλάει .
Η δική μου άποψη για το staight και/η gay είναι -και να ενδιαφέρεται κανείς να την διαβάσει και να μου απαντήσει - η εξής :
Straight είναι κάποιος που πηγαίνει συνήθως με ετερόφυλλους και κάποια φορά/ές με ομόφυλλους .
Αντίστοιχα gay είναι κάποιοςείναι κάποιος που πηγαίνει συνήθως με ομόφυλλους και κάποια φορά/ές με ετερόφυλλους .
Δηλαδή η πλειονότητα των επαφών καθορίζει την ταυτότητά του .

Ευχαριστώ για την προσοχή και ελπίζω έτσι να λήξει η διαμάχη και η αμφιβολία κατά πόσον κάποιος είναι ή αισθάνεται έτσι ή αλλιώς .

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Περασα εχθες απο Συγγρου κατα τις 11:30 το βραδυ, εκει στην γωνια μετα το sdudio που εχει στο 144 ηταν μια μαλαχρινη ψηλη και προσωπο ψιλο Ασιατικο, με μαυρες μποτες ως το γονατο και κοκκινη κοντι φουστα.

mpotofile το άκουσες ???

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Περασα εχθες απο Συγγρου κατα τις 11:30 το βραδυ, εκει στην γωνια μετα το sdudio που εχει στο 144 ηταν μια μαλαχρινη ψηλη και προσωπο ψιλο Ασιατικο, με μαυρες μποτες ως το γονατο και κοκκινη κοντι φουστα. Δεν σταματησα γιατι ειμουν βιαστικος. Εχει κανεις κατι για αυτην?
Καλα εκανες και ΔΕΝ σταματησες συναγωνιστη, αυτη ειναι σαν τον Debestia-για οσους ειναι καποιας ηλικιας και θυμουνται αγωνες κατσ στην Λεωφορο !!!
Οδηγει ενα σκουρο Golf, αν δεν κανω λαθος.

vivakink

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενα τραβελι με το ονομα Εβελυν το εχει παρει κανεις?
Πριν απο 2 χρονια το ειχα παρει απο Συγγρου και ειχαμε ενα παρε-δωσε ωραιο.
Υπαρχει ακομα στην πιατσα?
Ηταν πολυ ωραιο κομματι!
Καθαρο, ξυρισμενο και με ωραιο εργαλειο.

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Αυτά είναι τα καλά τώρα με την Αθήνα έχετε ποικιλία αδέλφια..... ενώ εμείς στην Κρήτη...τα ίδια κ τα ίδια.... >:(

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Καλα εκανες και ΔΕΝ σταματησες συναγωνιστη, αυτη ειναι σαν τον Debestia-για οσους ειναι καποιας ηλικιας και θυμουνται αγωνες κατσ στην Λεωφορο !!!
Οδηγει ενα σκουρο Golf, αν δεν κανω λαθος.
αυτή την τύπισα ρε παιδιά (έχει και μια ουλή στο μηρό), την έχει πηδήξει κανείς? μονίμως συζητάει με κάτι τύπους με μηχανάκια.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Αυτά είναι τα καλά τώρα με την Αθήνα έχετε ποικιλία αδέλφια..... ενώ εμείς στην Κρήτη...τα ίδια κ τα ίδια.... >:(
φίλε κρητικέ, για δικτυώσου με κανένα τηλέφωνο. τα κορίτσια κάνουνε και τουρνέ.

ITALIAN21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε chili δλδ ερχονται και πατρα???

keisel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά έχω επαφές με μια που υπογράφει helena_trans στο adult, ξέρει κανείς κάτι γι 'αυτήν, είναι επαγγελματίας λέει, άλλα δεν έχω φωτο προσώπου μου έδωσε βέβαια τηλ.

Επισκέπτης
παιδιά έχω επαφές με μια που υπογράφει helena_trans στο adult, ξέρει κανείς κάτι γι 'αυτήν, είναι επαγγελματίας λέει, άλλα δεν έχω φωτο προσώπου μου έδωσε βέβαια τηλ.
πιτσιλατο καυλιαρι μου και περιμενουμε πορνονεα σου!!!!! :rockon: :rockon:

logan18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η εβελιν βγενη μαζι με το τρειο απατη μετα την Express μονο μεγαλα λογια.Τα καλητερα εργαλεια εκει ειναι αυτη με το μπλε σιτροεν η ξανθια.Τρομερο πρώσοπο και εργαλειο απο τα λιγα.Αυτο τον καιρο βγενη σαν Ανιτα.Εγω παντοσ την επερνα σαν Ραφαελα.Οπωσ και να την λενε ομωσ δεν με ενδιαφερη αξιζει τα λευτα τησ ειναι σκετη καυλα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η εβελιν βγενη μαζι με το τρειο απατη μετα την Express μονο μεγαλα λογια.Τα καλητερα εργαλεια εκει ειναι αυτη με το μπλε σιτροεν η ξανθια.Τρομερο πρώσοπο και εργαλειο απο τα λιγα.Αυτο τον καιρο βγενη σαν Ανιτα.Εγω παντοσ την επερνα σαν Ραφαελα.Οπωσ και να την λενε ομωσ δεν με ενδιαφερη αξιζει τα λευτα τησ ειναι σκετη καυλα.
Με μακρυ ξανθο μαλλι ? Παλια ηταν απατηλη, τωρα συνηλθε ? Συνηθως ειναι στην γωνια Ιφιγενειας/Συγγρου, μπροστα στο βενζιναδικο.

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0
Παιδια τι λεει η Δαναη από cum fiesta? Τα παιρνει στο στομα/προσωπο ή οχι?
Και ποσο παει η ταριφα; Ειναι καλη τιμη νομιζω ετσι;

keisel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν εκτός από τον πιτσιλιστί που μου έδωσε την ευχή του, κανένας δεν την έχει μαμήσει την helena_trans από adult.gr?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλησπερα σε ολους
Γνωριζει κανεις τι παιζει με την fideliocd απο το adult. Απο οτι φαινεται απο τις φωτο, προκειται για καυλ.. ladyboy αλλα επειδη τα φαινομενα απατουν, θα ηθελα και μια γνωμη απο πρωτο χερι!

Οπου βλεπεις cd σημαινει crossdresser που σημαινει πουστακος (οχι λουστρακος) που ντυνεται απλα γυναικα. Οχι trans κτλ. Μιλαμε για πολυ πουστρε καταστασεις.... H φωτο πρεπει να ειναι ξεκαρφωτη

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
λοιπόν εκτός από τον πιτσιλιστί που μου έδωσε την ευχή του, κανένας δεν την έχει μαμήσει την helena_trans από adult.gr?

Καλα παιδι μου πας καλα????   :uglystupid:

Θα κανεις σεξ με τραβελλι?

Σας εχει κτυπησει η καβλα στο κεφαλι και δεν σκεφτεστε τιποτα οταν ειστε 19?? :idiot:

Ερε ατομα που κυκλοφορουν..Βρες καμμια γκομενα ρε..ξυπνα γαωτο μου :headbang: :headbang:

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με την Φερναντίνα. Ένα μόνο θα συμβουλέψω τους συναγωνιστές: ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ότι χειρότερο έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ήμουν φτιαγμένος και έτοιμος ότι θα συναντήσω μια θεά, όπως δείχνει στις Φώτο! Συνάντηση κατόπιν τηλεφωνήματος σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, κοντά στο Πασοκ. στο τηλέφωνο ακουγόταν πολύ θηλυκή αλλά με πολύ άσχημα αγγλικά. Στο ραντεβού της σωστή. 7 είπαμε 6.55 μου άνοιξε. Με το που μπαίνω την βλέπω και παθαίνω σοκ. Καμιά σχέση με τις φωτός. Αδύνατη, άσχημη, με βυζί μεγάλο και ασύμμετρο με το σώμα της και μεγάλη λεκάνη, χωρίς κάποιο σημείο εξαιρετικό πάνω της ή έστω αξιοπρόσεκτο. Επειδή υποσχέθηκα σε ένα φίλο εδώ ότι θα πάω και θα τον ενημερώσω, αποφάσισα να περάσω. Δεν φαντάστηκα τι θα με περίμενε. Η Φ είναι το πιο κρύο πλάσμα που έχω βρεθεί στη ζωή μου. Με απαίσια συμπεριφορά, μου στήθηκε και περίμενε να τα κάνω όλα εγώ. Αφού προσπάθησα με αγγλικά που δεν καταλάβαινε να της εξηγήσω ότι πρέπει να απλώσει λίγο και το χεράκι της το οποίο τελικά έβαλε στον Πότσο μου και μου τον τρέλανε στη μαλάκια, της είπα ότι αν ήθελα να μου τον  παίξει τον έπαιζα και μόνος μου και με το ζόρι την έπεισα να μου πάρει πίπα, αν είναι δυνατόν!!!!!!! ήταν δε τόσο απαράδεκτη σε όλα, και δούλευε τόσο βαριεστημένα, χωρίς να κάνει τίποτα, τον έβγαζε γρήγορα από το στόμα και άρχιζε να μου τον παίζει συνεχώς για να με κάνει να χύσω. Την παρακάλαγα να μου πάρει πίπα πάλι, αλλά έκανε πως δεν καταλαβαίνει και της έδειχνα, αλλά τίποτα. μιλάμε για ζώο. Αφού δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, με το χέρι που μου τον έπαιζε και με ταλαιπωρούσε και δεν έκανε τίποτα μα τίποτα άλλο, μα ΤΙΠΟΤΑ όμως, εκτός από το να τον παίζει με τα χέρια, προσπαθούσα να της βάλω το κεφάλι κάτω, εκείνη όμως πάλι το έβγαζε και πάλι τον έπαιζε με τα χέρια, στο τέλος τσαντίστηκα και βέβαια έφυγα χωρίς ούτε καν να χύσω. Στο τέλος με είπε και ανίκανο αν κατάλαβα καλά γιατί μου είπε ότι αυτή έχει πολλούς πελάτες και ότι πάντα ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι. Η κοπέλα βέβαια, είναι η πρώτη που είδα τρανς με κυτταρίτιδα, αξύριστη στα επίμαχα σημεία, ακόμα και στην κωλοτρυπίδα είχε τρίχες, με μια περίεργη μυρωδιά στο δωμάτιο να με χαλάει, και σίγουρα καμιά σχέση το καυλί της με αυτό που δείχνει αφού είναι πολύ μικρότερο στην πραγματικότητα. Ευτυχώς που δεν ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τρανς γιατί δεν θα είχα ξαναπάει με τρανς ποτέ ξανά στη ζωή μου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom