Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με την Φερναντίνα. Ένα μόνο θα συμβουλέψω τους συναγωνιστές: ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ότι χειρότερο έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ήμουν φτιαγμένος και έτοιμος ότι θα συναντήσω μια θεά, όπως δείχνει στις Φώτο! Συνάντηση κατόπιν τηλεφωνήματος σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, κοντά στο Πασοκ. στο τηλέφωνο ακουγόταν πολύ θηλυκή αλλά με πολύ άσχημα αγγλικά. Στο ραντεβού της σωστή. 7 είπαμε 6.55 μου άνοιξε. Με το που μπαίνω την βλέπω και παθαίνω σοκ. Καμιά σχέση με τις φωτός. Αδύνατη, άσχημη, με βυζί μεγάλο και ασύμμετρο με το σώμα της και μεγάλη λεκάνη, χωρίς κάποιο σημείο εξαιρετικό πάνω της ή έστω αξιοπρόσεκτο. Επειδή υποσχέθηκα σε ένα φίλο εδώ ότι θα πάω και θα τον ενημερώσω, αποφάσισα να περάσω. Δεν φαντάστηκα τι θα με περίμενε. Η Φ είναι το πιο κρύο πλάσμα που έχω βρεθεί στη ζωή μου. Με απαίσια συμπεριφορά, μου στήθηκε και περίμενε να τα κάνω όλα εγώ. Αφού προσπάθησα με αγγλικά που δεν καταλάβαινε να της εξηγήσω ότι πρέπει να απλώσει λίγο και το χεράκι της το οποίο τελικά έβαλε στον Πότσο μου και μου τον τρέλανε στη μαλάκια, της είπα ότι αν ήθελα να μου τον παίξει τον έπαιζα και μόνος μου και με το ζόρι την έπεισα να μου πάρει πίπα, αν είναι δυνατόν!!!!!!! ήταν δε τόσο απαράδεκτη σε όλα, και δούλευε τόσο βαριεστημένα, χωρίς να κάνει τίποτα, τον έβγαζε γρήγορα από το στόμα και άρχιζε να μου τον παίζει συνεχώς για να με κάνει να χύσω. Την παρακάλαγα να μου πάρει πίπα πάλι, αλλά έκανε πως δεν καταλαβαίνει και της έδειχνα, αλλά τίποτα. μιλάμε για ζώο. Αφού δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, με το χέρι που μου τον έπαιζε και με ταλαιπωρούσε και δεν έκανε τίποτα μα τίποτα άλλο, μα ΤΙΠΟΤΑ όμως, εκτός από το να τον παίζει με τα χέρια, προσπαθούσα να της βάλω το κεφάλι κάτω, εκείνη όμως πάλι το έβγαζε και πάλι τον έπαιζε με τα χέρια, στο τέλος τσαντίστηκα και βέβαια έφυγα χωρίς ούτε καν να χύσω. Στο τέλος με είπε και ανίκανο αν κατάλαβα καλά γιατί μου είπε ότι αυτή έχει πολλούς πελάτες και ότι πάντα ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι. Η κοπέλα βέβαια, είναι η πρώτη που είδα τρανς με κυτταρίτιδα, αξύριστη στα επίμαχα σημεία, ακόμα και στην κωλοτρυπίδα είχε τρίχες, με μια περίεργη μυρωδιά στο δωμάτιο να με χαλάει, και σίγουρα καμιά σχέση το καυλί της με αυτό που δείχνει αφού είναι πολύ μικρότερο στην πραγματικότητα. Ευτυχώς που δεν ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τρανς γιατί δεν θα είχα ξαναπάει με τρανς ποτέ ξανά στη ζωή μου!!!!