Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

felatio45321*

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ποιός έχει εμπειρία από τις παρακάτω;  Να δώσει περιγραφή και βαθμολογία...

Κοκκινομάλλα που έβγαινε μετά την Εξπρές Σέρβις.

Ξανθιά με μακριά πόδια που βγαίνει στο ίδιο σημείο με την κοκκινομάλλα μ' ένα μπλε αμάξι.

Ξανθιά που βγαίνει εκεί που είναι και η Κουμαριανού.

Και ας ακούσουμε και από αυτούς που πήγαν "βόλτα" με τη Ferrari.  Είχε καλά κρατήματα και γκάζια ή μπούκωνε.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
αποψε εχω ραντεβου με ενα καυλακι που γνωρισα στο adult 28χρονων, απο τις φωτο καλη δηχνει. 70€ το μαλλι, στο σπιτι της. Τα υπολοιπα αυριο.

swtirisd

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα....ρε φιλαρακια για βοηθηστε με...εχω ξαναρωτησει βεβαια αλλα απαντηση δεν πηρα...μια transnicol απο το zoo που μενει κυψελη και δεχετε εκει ξερει κανεις περι τινος προκειτε? αξιζει το κοπο ι οχι?

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Μαγκες μπροστα στη Βανεσσα καμμια δεν λεει απο εμφανιση. Δυστυχως ομως δεν την εχω παρει περα απο το γνωστο ορθιο στο δρομο... Εχει καποιος περαιτερω εμπειρια μαζι της ??
για κάνε μια επανάληψη. βανέσα είναι αυτή με το μαζδα το κόκκινο το γρήγορο στην καβάλας?

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Καποιος με εμπειρια απο Βανεσσα ή Nadia4u ???
βανέσα όχι. απο το νάντια πολλύ καλές εντυπώσεις.
τον ρουφάει και απο τα δύο ανοίγματα κανόνι.
να μην έγραφε και τόσα πράγματα στο σαϊτ, θα ήταν καλλίτερα.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
παρεπιπτόντως ρε παίδες, τι έγινε το νάντιαφοργιού, εμφανίζεται να γράψει τις μαντινάδες της ή το έκοψε το χούι?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ι Κελλυ πια ινε ρε πεδια για θιμιστε μου
Bγαινει μετα την Express Service και το μαγαζι με τα αυτοκινητα, το χειμωνα εχει ενα ασημενιο Audi A3.Οπως ηδη ανεφερα, τωρα εμφανιζεται με ενα μακρυ μαυρο φορεμα. Κοντο μαλλι και "υδραυλικα"-μικρου μεγεθους παντως.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Χθεσυνη συνευρεση με Βανεσσα,απο Συγγρου και Δρακου.Σωματωδης, αβυζη, ξανθο κοντο μαλλι, μεσαια "υδραυλικα" αλλα καλος κωλος, Ε 50 στο αυτοκινητο η Ε 100 σε ξενοδοχειο, συγκεκριμενα στο ΕΡΑΤΩ,στην Γεφυρα Πουλοπουλου, Πειραιως, στο υψος του Γκαζιου. Μετριες εντυπωσεις, ΔΕΝ ειναι για επαναληψεις,αλλα για μια φορα.

felatio45321*

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά είσαι "master and COMMANDER".  Σε βρίσκω άκρως ενημερωμένο και ψαγμένο στο άθλημα :-)

polyoraios

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια πέππη με nick pipila στο singles.gr ην έχει πάρει κανείς?
στις φώτο φαίνεται ωραίο κορμί!

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
αυτη η πεππυ (πιπιλα) ειναι στο χαιδαρι. παιρνει 30 στον χορο της και ειναι ενεργοπαθητικη. καποτε συστηνονταν σαν ναντια. τησ εχω μιλησει στο τηλεφωνο (εχει καυλιαρικη φωνη) αλλα δεν την εχω παρει ακομα.(καπως μακρια για μενα το χαιδαρι).

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για την ΔΑΝΑΗ υπαρχει καποιο site ? με φωτο? Απο προγραμμα τι λεει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom