sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Περα απο την γνωστη ξεπετα στο ορθιο, καποιος που να εχει παραπανω εμπειρια με την Βανεσσα υπαρχει ;
Για άλλη μια φορά χθες βράδυ στην καβάλας ακούμπησα το "μανεκέν" τρανσ Βανέσσα. Με ένα κόκκινο μαζντα στο καρφουρ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καμία αχέση με τις τιμές τησ Συγγρού ρε παιδιά. Χρεώνει φουλ πρόγραμμα στα 50 ευροπουλα στο αμάξι της μέσα 'η στο όρθιο που εμένα με φτιαχνει αφάνταστα. Της απέσπασα και κινητό. τιμές εκτός πιάτσας μου είπε 150 ευρώ με φουλ παιχνίδια. πολλά μάλλον σε σχέση με την τιμη της πιάτσασ, αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. θα δοκιμάσω και το προγραμμα εκτος πιατσας και θα ενημερώσω.
Για Βανέσσα συμπολεμιστή τίποιτα ακόμα, αφου δεν εχω βρεθει ακόμα μαζι της εκτος πιάτσας.Εχεις να μας πεις κατι νεο για την τρομερη Βανεσσα ?
Συνερευση, χθες, γυρω στις 01.30', με το τρανς που βγαινει Συγγρου και Ιφιγενειας η λιγο πιο κατω απο την Express Service, οδηγει ασημενιο Citroen C2. Μελαχροινη,με προσωπο και -γυμνασμενο- σωμα ladyboy, βυζος σιλικονουχος Νο 3,"υδραυλικα" ευμεγεθη, high heels που δεν βγαζει.Χρησιμοποιει υπογειο στην Ηρακλεους-παραλληλο της Δοιρανης-οποτε η μεταβαση και το παρκαρισμα δεν ειναι ιδιατερα προβληματικο.Τιμη Ε 70.
Εννοω οτι φοραει ψηλοτακουνες γοβες η κατι τετοιο τελος παντων-υποθετω θα ενδιαφερει καποιους αυτο.τι ειναι αυτο αυτο ??? < high heels >
Felatio,συμφωνω, ειναι απο τα καλυτερα στην Λεωφορο αυτη την στιγμη, αν και παρατηρησα μια σχετικη βιασυνη, απο μερους της, χθες, παρόλο που δεν ειχε και τοσο μεγαλη κινηση.Φίλε Russell Crowe ("Master and COMMANDER" δηλαδή)- Αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη πρέπει να γουστάρει αρκετά και να χει και υπερβολικά πολύ σφιχτά οπίσθια. Λίγο πιο σφιχτά απ' ότι θα μου άρεσε. Αλλά γενικά καλό customer service. Καμιά φορά πήγαινε πακέτο με το ψηλό ξανθό που βγαίνει εκεί κοντά.
Λιγες παραπανω πληροφοριες για τη Δαναη ?
ΕΡΧΕΤΑΙ LADYBOY αλλά με χαλάνε τα σιδεράκια στα δόντια.......
αυτι που λεσ μιαζι πολι μεμια που βγενι εκι αλα εχι ενα ασιμενιο Toyota AYGO kai οχι c2 μιποσ λεμε τιν ιδια εγο οταν τιν προτοιδα τρελαθικα εχι και σιδερακια ινε σαν ladyboy πραγματικαΣυνερευση, χθες, γυρω στις 01.30', με το τρανς που βγαινει Συγγρου και Ιφιγενειας η λιγο πιο κατω απο την Express Service, οδηγει ασημενιο Citroen C2. Μελαχροινη,με προσωπο και -γυμνασμενο- σωμα ladyboy, βυζος σιλικονουχος Νο 3,"υδραυλικα" ευμεγεθη, high heels που δεν βγαζει.Χρησιμοποιει υπογειο στην Ηρακλεους-παραλληλο της Δοιρανης-οποτε η μεταβαση και το παρκαρισμα δεν ειναι ιδιατερα προβληματικο.Τιμη Ε 70.
Παιδες,μην τα μπλεκετε,αυτη με το τογιοτα ειναι η Ροζα,μικρο καυλι,και μικρο βυζι.Η αλλη με το σιτροεν-δεν θυμαμαι ονομα-ειναι εγχειρισμενη αλλα δινει μονο κωλο,ασε που οταν την φυστικωνεις κραταει και εναν δονητη αναμεσα στα ποδια της.Κανουν παρεα με αλλη μια λιγο πιο κοντα που εχει ενα Γκολφ αν δεν κανω λαθοςαυτι που λεσ μιαζι πολι μεμια που βγενι εκι αλα εχι ενα ασιμενιο Toyota AYGO kai οχι c2 μιποσ λεμε τιν ιδια εγο οταν τιν προτοιδα τρελαθικα εχι και σιδερακια ινε σαν ladyboy πραγματικα