Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Περα απο την γνωστη ξεπετα στο ορθιο, καποιος που να εχει παραπανω εμπειρια με την Βανεσσα υπαρχει ;

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για άλλη μια φορά χθες βράδυ στην καβάλας ακούμπησα το "μανεκέν" τρανσ Βανέσσα. Με ένα κόκκινο μαζντα στο καρφουρ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καμία αχέση με τις τιμές τησ Συγγρού ρε παιδιά. Χρεώνει φουλ πρόγραμμα στα 50 ευροπουλα στο αμάξι της μέσα 'η στο όρθιο που εμένα με φτιαχνει αφάνταστα. Της απέσπασα και κινητό. τιμές εκτός πιάτσας μου είπε 150 ευρώ με φουλ παιχνίδια. πολλά μάλλον σε σχέση με την τιμη της πιάτσασ, αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. θα δοκιμάσω και το προγραμμα εκτος πιατσας και θα ενημερώσω.

Εχεις να μας πεις κατι νεο για την τρομερη Βανεσσα ?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Συνερευση, χθες, γυρω στις 01.30', με το τρανς που βγαινει Συγγρου και Ιφιγενειας η λιγο πιο κατω απο την Express Service, οδηγει ασημενιο Citroen C2. Μελαχροινη,με προσωπο και -γυμνασμενο- σωμα ladyboy, βυζος σιλικονουχος Νο 3,"υδραυλικα" ευμεγεθη, high heels που δεν βγαζει.Χρησιμοποιει υπογειο στην Ηρακλεους-παραλληλο της Δοιρανης-οποτε η μεταβαση και το παρκαρισμα δεν ειναι ιδιατερα προβληματικο.Τιμη Ε 70.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Εχεις να μας πεις κατι νεο για την τρομερη Βανεσσα ?
Για Βανέσσα συμπολεμιστή τίποιτα ακόμα, αφου δεν εχω βρεθει ακόμα μαζι της εκτος πιάτσας.
Βρεθηκα όμως με τη Στέλλα την μαυρη τρανς που συχνάζει ψηλά στη Συγγρού. τελικά είναι τραβεστί και όχι τρανς. Με περούκα, χωρίς βυζιά, με πολυ καλό εργαλείο και άψογη στύση, με πολύ καλό σώμα (χωρίς βυζιά επαναλαμβάνω), πολύ καλή συμμετοχή, με γλυψιματα παντού, ενεργοπαθητικά παιχνιδια (για οποιον θελει), τιμή 100 ευρώ στο χώρο της. Όποις εχει νεα απο Βανεσσα για εκτος πιατσας, να ενημερωσει το φορουμ.

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνερευση, χθες, γυρω στις 01.30', με το τρανς που βγαινει Συγγρου και Ιφιγενειας η λιγο πιο κατω απο την Express Service, οδηγει ασημενιο Citroen C2. Μελαχροινη,με προσωπο και -γυμνασμενο- σωμα ladyboy, βυζος σιλικονουχος Νο 3,"υδραυλικα" ευμεγεθη, high heels που δεν βγαζει.Χρησιμοποιει υπογειο στην Ηρακλεους-παραλληλο της Δοιρανης-οποτε η μεταβαση και το παρκαρισμα δεν ειναι ιδιατερα προβληματικο.Τιμη Ε 70.

τι ειναι αυτο αυτο ??? < high heels >

felatio45321*

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Russell Crowe ("Master and COMMANDER" δηλαδή)- Αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη πρέπει να γουστάρει αρκετά και να χει και υπερβολικά πολύ σφιχτά οπίσθια.  Λίγο πιο σφιχτά απ' ότι θα μου άρεσε.  Αλλά γενικά καλό customer service.  Καμιά φορά πήγαινε πακέτο με το ψηλό ξανθό που βγαίνει εκεί κοντά.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστές, άσχετο, αλλά η Καβάλας τι γίνεται?
νέκρα έχει πέσει. τα "κορίτσια" θα έχουν πάει διακοπές υποθέτω? :sunglasses:
ξέρει κανένας συνάδελφος τίποτα?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Φίλε Russell Crowe ("Master and COMMANDER" δηλαδή)- Αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη πρέπει να γουστάρει αρκετά και να χει και υπερβολικά πολύ σφιχτά οπίσθια.  Λίγο πιο σφιχτά απ' ότι θα μου άρεσε.  Αλλά γενικά καλό customer service.  Καμιά φορά πήγαινε πακέτο με το ψηλό ξανθό που βγαίνει εκεί κοντά.
Felatio,συμφωνω, ειναι απο τα καλυτερα στην Λεωφορο αυτη την στιγμη, αν και παρατηρησα μια σχετικη βιασυνη, απο μερους της, χθες, παρόλο που δεν ειχε και τοσο μεγαλη κινηση.

felatio45321*

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
COMMANDER- Μάλλον την είχα πετύχει στα ξεκινήματα και γούσταρε ακόμα.  Τι να πω?  Ίσως να την επηρέασε η ξανθιά φίλη της που αν και η καλύτερη που υπάρχει εμφανισιακά, υστερεί πολύ στην εξυπηρέτηση πελατών.

funkypervert

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λιγες παραπανω πληροφοριες για τη Δαναη ?

την έπαιρνα ανελιπώς πριν 2 χρόνια, απίστευτη σε όλα !!!
μόνο ένα μείον !!! δεν χρησιμοποιούσε πάντα προφυλακτικό.. και έπρεπε να της το ζητήσεις!!
Επίσης δώστε της κάτι παραπάνω και ζητήστε της να ντυθεί στα κόκκινα (με 12cm γόβες)

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Αυτο ειναι δυνατο εργαλειο και αξιζει προσοχη....

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά ηθελα να ρωτήσω τουσ παλιότερουσ μήπωσ θυμούνται πριν 2-3 χρόνια την Νικόλ από συγγρού. Εγχειρισμένη, κουκλάρα, εβγαινε μετά την εξπρέσ σέρβις και χρησιμοποιούσε δονητή. Εχω να την δώ αρκετό καιρό

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτι που λεσ μιαζι πολι μεμια που βγενι εκι αλα εχι ενα ασιμενιο Toyota AYGO  kai  οχι c2 μιποσ λεμε τιν ιδια εγο οταν τιν προτοιδα τρελαθικα εχι και σιδερακια ινε σαν ladyboy πραγματικα :rockon: :rockon:

subito32

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδελφοι.Τη παρασκευή το βράδυ βρέθηκα με την βανέσσα.Στη καβάλας φυσικά στα όρθια.Έστω και έτσι είναι πολύ καλή.50€ το μαλλί.Για όσους επιθυμούν να την πιτσιλίσουν ας βιαστούν.Η Βανέσσα έκανε φωτογράφηση για το maxim του Σεπτεμβρίου.Ίσως να αλλάξει συνήθειες και ταρίφα.Αν πάει καλά θα γίνει συνοδός πολυτελείας.Αυτά μου τα είπε η ίδια.
Και μου έδειξε και φωτογραφίες.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα συναδελφε..εστειλα ενα pm  αν μπορεις απαντησε μου..ευχαριστω!

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
εχει παει κανεις με την ιλιανα απο vicesisters? αξιζει?

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
αυτι που λεσ μιαζι πολι μεμια που βγενι εκι αλα εχι ενα ασιμενιο Toyota AYGO  kai  οχι c2 μιποσ λεμε τιν ιδια εγο οταν τιν προτοιδα τρελαθικα εχι και σιδερακια ινε σαν ladyboy πραγματικα :rockon: :rockon:
Παιδες,μην τα μπλεκετε,αυτη με το τογιοτα ειναι η Ροζα,μικρο καυλι,και μικρο βυζι.Η αλλη με το σιτροεν-δεν θυμαμαι ονομα-ειναι εγχειρισμενη αλλα δινει μονο κωλο,ασε που οταν την φυστικωνεις κραταει και εναν δονητη αναμεσα στα ποδια της.Κανουν παρεα με αλλη μια λιγο πιο κοντα που εχει ενα Γκολφ αν δεν κανω λαθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom