You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Παιδιά η Δανάη που αναφέρετε είναι η danai του adult.gr?
Thanks
Ναι βρε , και καλωσηλθες !
stavigreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα..ημουν Ρόδο κε δεν ξέρο αν ενδιαφερει κανενα βρικα τη Χειλουδάκη εκει.
αν θελει καπιος τηλ ας μου κανει ΠΜ.
αν θελει καπιος τηλ ας μου κανει ΠΜ.
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
βρε παιδια ειναι στην χωρα μας βραζιλιανικο τρανσεξουαλ η nicol ferrari απο οτι ειδα στο σαιτ της ()
Ξερει κανενας τι παιζει ??
piga, 250 to doraki tis ... genika normal performance tha mporouse kai kalytera ... emfanisiako 7/10
Εχει ξαναρθει???
Ψιλομουφα φαινεται ρε γαμωτο τοσες μουναρες παιζουν αυτη βρηκε να ερθει μονο???
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
δηλαδη παιδια που τη βρισκουμε τι nicolleferrari που εχει ερθει αθηνα?
στο vicesisters εχει entry με το τηλ Ελλαδας. Την παίρνείς μια μέρα νωρίτερα ... θα είναι μέχρι τις 20.
Χθεσυνοβραδυνη "συνευρεση" με Κορινα, μινιον τρανσ,μεγεθους Ασιατικου ladyboy, βγαινει απεναντι απο INTERCONTINENTAL και ακριβως μετα το νεο κτιριο της INTERAMERICAN, πριν το ΠΑΝΤΕΙΟ.Αβυζη, με εργαλειο, αλλα καλο σωμα και προσωπο, ΕΥΡΩ 30 στο αυτοκινητο η ΕΥΡΩ 70 σε παρακειμενο διαμερισμα.Αποδοση, γενικα, καλη.
φιλε commander μια και εχω εμπιστοσυνη στα λεγομενα σου και σε αλλους φιλους βεβαια του forum να ρωτησω τι gillian μηπως εχεις υπ'οψην σου εαν λεει κατι ιδιαιτερο γιατι θελω να την παρω τηλ....καθως επισης μια nicol απο το zoo τι μερος του λογου ειναι....οποιος γνωριζει τον ευχαριστω
Φιλε η gillian ειναι αρκετα γεματη (εμενα δεν μου αρεσει) με εργαλειο μεγαλο δεν την συνηστω αν και αυτα ειναι προσωπικα γουστα.
φιλε commander μια και εχω εμπιστοσυνη στα λεγομενα σου και σε αλλους φιλους βεβαια του forum να ρωτησω τι gillian μηπως εχεις υπ'οψην σου εαν λεει κατι ιδιαιτερο γιατι θελω να την παρω τηλ....καθως επισης μια nicol απο το zoo τι μερος του λογου ειναι....οποιος γνωριζει τον ευχαριστω
felatio45321*
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το Μιλάνο δεν είναι και πολύ μακρυά. Ασ έρθει και από δω μια βόλτα
ΕΡΧΕΤΑΙ LADYBOY αλλά με χαλάνε τα σιδεράκια στα δόντια.......
Προσωπικη γνωμη για Κελλυ : Εντυπωσιακο προσωπο,με ωραιο αδυνατο σωμα, τωρα τελευταια μαλιστα εμφανιζεται με μαυρο μακρυ φορεμα με σκισιμο στο πλαι ΑΛΛΑ, στο αθλημα επιπλο. Η αλλη με το Micra, μετα την αντιπροσωπεια της LADA,ειναι οντως πολυ εντυπωσιακη, σε προσωπο και σωμα ΑΛΛΑ και αυτη για μενα επιπλο στο αθλημα.Νομίζς ότι η καλύτερη στη συγγρού αυτήν την στιγμή είναι η Κέλλυ. Επίσης αυτή κοντά στον ιππόδρομο, με το γαλάζιο micra, πρέπει να είναι ςραίο παιδί
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εμενα δεν με χαλανε καθολου παντως τα σιδερακια....!!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ LADYBOY αλλά με χαλάνε τα σιδεράκια στα δόντια.......
sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαγκες μπροστα στη Βανεσσα καμμια δεν λεει απο εμφανιση. Δυστυχως ομως δεν την εχω παρει περα απο το γνωστο ορθιο στο δρομο... Εχει καποιος περαιτερω εμπειρια μαζι της ??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K