felatio45321*
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι
Νομιζω οτι αναφερεσαι στο "διδυμο" πριν την ING,οντως η μαυρη δεν ειναι κακη, αλλα η ασπρη λιγο ψυγειο.
ναι ήταν ένα καφενείο, αλλά δεν ξέρω κι εγώ περισσότερα.γιατι ητανε καμια τραβελι?
Μαυρη με εργαλειο.Για τηλεφ. δεν ξερω, διοτι δεν ζηταω ποτε.Καλο σωμα και αξιοπρεπης στο αθλημα, ΑΛΛΑ,οχι και πυραυλος.Για μια φορα αξιζει, Ε 100, αν πας στο χωρο της, που ειναι ενα υπογειο προς το γηπεδο της Καλλιθεας.Η μαυρη εγχειρισμένη η όχι? Δίνει τηλ? Γενικά πως είναι στο sex?
Σήμερα ήταν μόνο η barbie δυστυχως ... Την έχω πάρει και όντως είναι ψυγείο ... αλλά λόγω ομορφιας αξιζει μια φορα
Η τυπισσα ειναι εντυπωσιακη και εχει οντως καλο σωμα, αλλα, στο αθλημα,για μενα τουλαχιστον, λιγο υστερει. Την ειχα παρει και προ μετασκευης και δεν ηταν πυραυλος ουτε τοτε.απο προγραμα αξιζει φιλε felatio το ψιλο μωρο?
Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες φίλε. ακριβή τοποθεσία? εννοείς στον κλασικό παράδρομο της συγγρού όπως κατεβαίνεις για Γλυφάδα???Επισημαινω την παρουσια νεου τρανσ,βγαινει απεναντι απο το INTERCONTINENTAL, μεγεθος Ταυλανδης/lady-boy, αβυζο με μετριο προσωπο, Ε 40 στο αυτοκινητο η Ε 80 στο χωρο του, καπου πισω απο το Παντειο.Ξερει κανεις τιποτα ?
Βγαινει ακριβως απεναντι απο το Ιντερκοντινενταλ, πριν δηλαδη απο το Παντειο και ακριβως μετα το νεο κτιριο της Ιντεραμερικαν, πανω στην Συγγρου, στην καθοδο παντα προς Γλυφαδα.Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες φίλε. ακριβή τοποθεσία? εννοείς στον κλασικό παράδρομο της συγγρού όπως κατεβαίνεις για Γλυφάδα???
Επειδή φαίνεσαι γνώστης του θέματος, αν έρθει καμιά Lamborghini Countach σφύρα μου.βρε παιδια ειναι στην χωρα μας βραζιλιανικο τρανσεξουαλ η nicol ferrari απο οτι ειδα στο σαιτ της ()
Ξερει κανενας τι παιζει ??
Εχει ξαναρθει???
Ψιλομουφα φαινεται ρε γαμωτο τοσες μουναρες παιζουν αυτη βρηκε να ερθει μονο???
Barbie-με εργαλειο,καλο σωμα, μαλλον ψυγειο ομως, αλλα αμα σε τρωει η περιεργεια, δωστα για μια φορα. Αυτη που ειναι απαραδεκτη ειναι μια πιο κατω, στην γωνια της ING, που εχει ενα αυτοκινητο με αεροτομη.Μουφα !!!!παιδια αυτη που βγαινει με ενα χιουνταϊ ασημι εκει που βγαινει και η μαυρη ξερει κανεις τι παιζει με αυτη?με η χωρις εργαλειο??