ρε μαγκες ειλικρινα δεν εχω προβλημα με τις ερωτικες προτιμησεις του καθενα , οτι γουσταρεις κανεις στο κρεβατι σου, αλλα οταν διαβαζω "στα ορθια" και "στο αμαξι" δεν ειναι λιγο παρακμιακο? χωρις παρεξηγηση ετσι ? δηλαδη το ευχαριστιεστε ετσι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Δοκίμασε το καμιά φορά, ισως λύσεις τις αποριες σου!!!! Άλλο να στο περιγραψουν άλλο να το εχεις δοκιμασει... αν δεν το κανεις δεν μπορεις να κρινεις. Φιλικά!!!ρε μαγκες ειλικρινα δεν εχω προβλημα με τις ερωτικες προτιμησεις του καθενα , οτι γουσταρεις κανεις στο κρεβατι σου, αλλα οταν διαβαζω "στα ορθια" και "στο αμαξι" δεν ειναι λιγο παρακμιακο? χωρις παρεξηγηση ετσι ? δηλαδη το ευχαριστιεστε ετσι?
Με Citroen C2 βγαινει αυτη που περιεγραψα.Η αλλη με το ασημενιο Toyota δεν εχει σχεση μ'αυτην. Μαλιστα σε παει σε υπογειο της Δοιρανης, που το χρησιμοποιουν δυο/τρεις ακομα. Υπαρχει και μια ξανθια, ψηλη σχετικα, με Peugeot 307 coupe νομιζω, η οποια συνηθως παρκαρει στην Συγγρου & Ιφιγενειας, φιλη αυτης με το C2, η οποια ομως υστερει σε αποδοση.Παιδες,μην τα μπλεκετε,αυτη με το τογιοτα ειναι η Ροζα,μικρο καυλι,και μικρο βυζι.Η αλλη με το σιτροεν-δεν θυμαμαι ονομα-ειναι εγχειρισμενη αλλα δινει μονο κωλο,ασε που οταν την φυστικωνεις κραταει και εναν δονητη αναμεσα στα ποδια της.Κανουν παρεα με αλλη μια λιγο πιο κοντα που εχει ενα Γκολφ αν δεν κανω λαθος
ΝΑΙ ΝΑΙ.ρε μαγκες ειλικρινα δεν εχω προβλημα με τις ερωτικες προτιμησεις του καθενα , οτι γουσταρεις κανεις στο κρεβατι σου, αλλα οταν διαβαζω "στα ορθια" και "στο αμαξι" δεν ειναι λιγο παρακμιακο? χωρις παρεξηγηση ετσι ? δηλαδη το ευχαριστιεστε ετσι?
Δεν την έχω πετύχει με μαγιό με την αμερικάνικη σημαία. Πάντως είναι ίσως η πιο όμορφη σε όλη τη Συγγρού και μετά πολύ εντυπωσιακή είναι και η Κιμ, η ξανθιά στο Μπλέ Α140 που είναι συνήθως στο αμάξι πρίν την Alpha Bank ή έξω στη γωνία πριν την Express Service. Και οι δύο δέχονται στο υπόγειο στη Δοϊράνης.
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
εκεί στην πολύ αρχή της Συγγρού, είναι μια ψηλή δεμένη,μαύρο μαλλί μακρύ, και με μια εγχείριση στο μπούτι, σε ένα golf.
φαίνεται δυνατή.
έχουμε μήπως κάποια εμπειρία κανείς
τελικα βρε μωρακι μου εσυ πρεπει να εισαι η παραφωνια του thread...!! που ειναι βρε το εκλεπτυσμενο σου γουστο και η ladyboy αισθητικη σου? τι προτυπα ειναι αυτα που παρουσιαζεις...προσεχε τζτζκο γιατι σε βλεπω να στην λενε σε λιγακι!! δε βλεπεις εδω μεσα γεμισε το thread με θαμωνες με ακρως εκλεπτυσμενα στυλιστικα γουστα που ψαχνουν top models και cover girls στις (ακουσον ακουσον) πιατσες τραβεστι! και ας τις εχουν δοκιμασει ολες....ΜΟΝΟ σε αυτες αναφερονται!! καλα βρε σας πιστεψαμε ΜΟΝΟ με την αφροκρεμα πατε!
...λυπαμαι παιδια αλλα τοσο καιρο εχω να γραψω κατι αλλα εχετε ξεφυγει!! απορω δηλαδη οι "b class" (οπως χαρακτηριστηκαν απο καποιους εδω μεσα) τραβεστι με ποιους πελατες δουλευουν..? και μαλιστα δουλευουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και η "αφροκρεμα " καθεται! μμμμμμμμμ....μαλλον αυτοι που τις ψωνιζουν ειναι b class πελατες με περιορισμενα γουστα και αντιληψη και σιγουρα grotesque αισθητικη που την επομενη μερα εξαφανιζονται ως δια μαγειας!!! οι μονοι που επιβιωνουν να πουν την ιστορια τους ειναι οι πελατες haute couture με εκλεπτυσμενους ουρανισκους (...και οχι μονο!)
που ξερουν πολυ καλα τη λεξη "εργαλειο" αλλα οχι την απαγορευμενη εδω μεσα λεξη "ψωλη"! (απαπαπα!! κοριτσι πραμα!)
καλες διακοπες!
xxx
n
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
...και χρησιμοποιούσε δονητή. Εχω να την δώ αρκετό καιρό
εμ βεβαια χρυσο μου...ο δονητης δεν ειναι ΨΩΛΗ..αλλα μουνι! και ολες οι original γυναικες που μπορει να εχεις γνωρισει στη ζωη σου με δονητη ανα χειρας ηταν????? τι μας λες αγαπη μου!! και το ζαρζαβατικο αμα το χρησιμοποιησεις με ενα μη παραδοσιακο τροπο! χανει την γνωστη ιδιοτητα του και γινεται κατι αλλο...αμα μπει απο αλλου δηλαδη !!! δεν παευει ομως να μπαινει και να αρεσει χρυσο μου...ασε τις παρηγοριες και τα κομπλεξ! εσυ τωρα τις κουκλαρες ψαχνεις ή το δονητη?????? ευλογη απορια!
και οτι βαφτιζεις εσυ ματια μου για χρυσο μπορει να να ειναι και ανθρακας...και visa versa βεβαια! και οποιος εχει ματια και μπορει να διαβασει και να δει βγαζει τα συμπερασματα του για το "ψιλομπαζο"! ..και δεν ειμαι ψιλο...ΜΠΑΖΟ σκετο ειμαι, δρακουλας τερατομορφος αλλα ο (ζωντανος) δονητης δονηταρα...και απο ΠΛΑΤΙΝΑ κιολλας!! καταλαβες χρυσο μου???? και για αποδειξη, πλουσιο το υλικο στις σελιδες μου....αντε να μην αρχισουμε τα ιδια παλι...αλλα, οποιος εχει τη μυγα...φοβαται και τους εμμεσους επιθετικους προσδιορισμους...
για πες και στην παρεα σου χρυσο μου οτι σου αρεσει ο δονητης...ειμαι σιγουρη οτι αμα τους πεις οτι μονο απο κουκλαρες top models δεχεσαι αυτου του ειδους την περιποιηση θα σε ανακυρηξουν προτυπο γαμικουλα αρσενικου.....με κουδουνια!!
αλλου πουλαμε μαγκια και αντριλικι χρυσο μου...οχι στην πουτανα-φουρναρη!
τελικα δε μας ειπες , 20 ή 25 εκ ηταν ο δονητης??????
xxx
n
Ειναι ή δεν ειναι; Εγω πιστευω οτι μαλλον ειναι....
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
...και ετσι για να μην παρεξηγηθω...δεν εχω κανενα προβλημα με τις κουκλαρες τρανς, ladyboys, shemales, cd κτλ!
τις ρωτησατε ομως αυτες τις κουκλαρες που με πλαστικες επεμβασεις , στερησεις, θεραπειες κτλ καταφεραν να πλησιασουν οσο γινεται το γυναικειο φυλο ΑΝ γουσταρουν να βγαινουν με τους δονητες και να ειναι αναγκασμενες να εχουν στυση! για να ικανοποιουν τα βιτσια πολλων για να μην πεινασουν??
εδω , γνωστη μου τραβεστι προσφατα εκανε χειρ. επεμβαση και δεν εχει "εργαλειο"!...για να δουλεψει λοιπον στην πιατσα...λεει οτι εχει μουνι και (ακουσον ακουσον!!!) δειχνει και ενα δονητη 25π! στον πελατη για να δουλεψει!!!
ειναι πραγματα αυτα ?? γι'αυτο ας διευκρινιζουμε τα πραγματα...καποιοι απο σας θελουν την πλαστικοποιημενη σουπερ κουκλα τρανς να εχει και στυση και γερο εργαλειο! ή εστω ενα παχουλο δονητη!! αυτες τις ρωτησατε αν αυτο ονειρευοντουσαν οταν εκαναν τις επεμβασεις τους???
και επειδη εσεις ΔΕΝ τα ακουτε αυτα απο τις εν λογω κοπελες σας τα μεταφερω γιατι αυτα λεγονται μονο μεταξυ μας! σε σας..που ειστε υποψηφιοι πελατες ΔΕΝ προκειται να σας τα πουν.....και στυση θα σας υποσχεθουν και δονητη θα σας δειξουν (ή κατι αλλο ...) απλα και μονο για να βγαλουν τα λεφτα τους!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
το κομπλεξ και η υποκρισια πολλων τις εχει φτασει σε αυτο το σημειο...που ξανακουστηκε μπιπελο τρανς Γαμηκουλας? και ομως αρκετοι απο τους λατρεις των καλλονων αυτων τις εχουν αναγκασει να γινουν τελικα αυτο που προσπαθουσαν να αποφυγουν μια ζωη!!!
πικρη η αληθεια....αλλα ΑΛΗΘΕΙΑ!
xxx
n
τις ρωτησατε ομως αυτες τις κουκλαρες που με πλαστικες επεμβασεις , στερησεις, θεραπειες κτλ καταφεραν να πλησιασουν οσο γινεται το γυναικειο φυλο ΑΝ γουσταρουν να βγαινουν με τους δονητες και να ειναι αναγκασμενες να εχουν στυση! για να ικανοποιουν τα βιτσια πολλων για να μην πεινασουν??
εδω , γνωστη μου τραβεστι προσφατα εκανε χειρ. επεμβαση και δεν εχει "εργαλειο"!...για να δουλεψει λοιπον στην πιατσα...λεει οτι εχει μουνι και (ακουσον ακουσον!!!) δειχνει και ενα δονητη 25π! στον πελατη για να δουλεψει!!!
ειναι πραγματα αυτα ?? γι'αυτο ας διευκρινιζουμε τα πραγματα...καποιοι απο σας θελουν την πλαστικοποιημενη σουπερ κουκλα τρανς να εχει και στυση και γερο εργαλειο! ή εστω ενα παχουλο δονητη!! αυτες τις ρωτησατε αν αυτο ονειρευοντουσαν οταν εκαναν τις επεμβασεις τους???
και επειδη εσεις ΔΕΝ τα ακουτε αυτα απο τις εν λογω κοπελες σας τα μεταφερω γιατι αυτα λεγονται μονο μεταξυ μας! σε σας..που ειστε υποψηφιοι πελατες ΔΕΝ προκειται να σας τα πουν.....και στυση θα σας υποσχεθουν και δονητη θα σας δειξουν (ή κατι αλλο ...) απλα και μονο για να βγαλουν τα λεφτα τους!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
το κομπλεξ και η υποκρισια πολλων τις εχει φτασει σε αυτο το σημειο...που ξανακουστηκε μπιπελο τρανς Γαμηκουλας? και ομως αρκετοι απο τους λατρεις των καλλονων αυτων τις εχουν αναγκασει να γινουν τελικα αυτο που προσπαθουσαν να αποφυγουν μια ζωη!!!
πικρη η αληθεια....αλλα ΑΛΗΘΕΙΑ!
xxx
n
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
...ολα τα ξερεις βλεπω...και gay και τρανς με στυση!!! μπραβο χρυσο μου! (ακου gayhellas! εκει μπαινουν φαινεται οι αντρες!)
τετοιο μπαζο που ειμαι ποσα να ζητησω βρε συ...300ε? υπερβολικο!!!
εδω τους παρακαλαω αλλα δε με θελει κανεις για τσιμπουκακι!!
με λυπουνται ετσι οπως ειμαι το κακομοιρο!!!
ευχαριστω για τη διαφημιση! και ναι χρυσο μου το ΠΑΛΗΚΑΡΙ και τον ΑΓΟΡΑΡΟ πληρωνουν!!! και μη εξαπτεσαι!!! οπως ειπε και ο ιπποκρατης "η υστερια ειναι συμπτωμα ΑΓΑΜΙΑΣ!"
ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!
xxx
n
τετοιο μπαζο που ειμαι ποσα να ζητησω βρε συ...300ε? υπερβολικο!!!
εδω τους παρακαλαω αλλα δε με θελει κανεις για τσιμπουκακι!!
με λυπουνται ετσι οπως ειμαι το κακομοιρο!!!
ευχαριστω για τη διαφημιση! και ναι χρυσο μου το ΠΑΛΗΚΑΡΙ και τον ΑΓΟΡΑΡΟ πληρωνουν!!! και μη εξαπτεσαι!!! οπως ειπε και ο ιπποκρατης "η υστερια ειναι συμπτωμα ΑΓΑΜΙΑΣ!"
ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!
xxx
n
Η Νάντια/Νταβέλης/Ζορμπάς/Μουστακαλής/Τσολιάς/Γυναικάρα/Κοσμογυρισμένη/MBAούχα γράφει υπο την επήρεια μήπως;
Έτσι κάνεις διαφήμιση; Με το να μπαίνεις και να επιτίθεσαι/κράζεις όλους τους εν δυνάμει "πελάτες" σου;
Χαλαρά.
Έτσι κάνεις διαφήμιση; Με το να μπαίνεις και να επιτίθεσαι/κράζεις όλους τους εν δυνάμει "πελάτες" σου;
Χαλαρά.
Ο καθένας έχει τα γούστα του.. Αν είναι δυνατόν να μας κράζει άτομο τόσο μα τόσο σεξουαλικά ενεργό για το αν προτιμάμε να το κάνουμε με γυναίκες ή τραβεστί ή τρανσέξουαλ ή κατσίκες ή κούκλες σιλικόνης ή με την θεία μας ή ή ή ...
Νάντια χαλαρά..... Κούλαρε.
Όπως θα έμαθες και στο MBA: "Ο κρότος τον πλίθο μπαλέτο"
:-)
Νάντια χαλαρά..... Κούλαρε.
Όπως θα έμαθες και στο MBA: "Ο κρότος τον πλίθο μπαλέτο"
:-)
Και κατά τα λεγόμενά της, πρέπει σε ΟΛΟΥΣ να αρέσουν άντρες ψωλαράδες με περούκα! Αλλιώς είσαι gay (!!!!).
Και όλες οι "φίλες" της που έκανα εγχείρηση, το μετάνιωσαν πικρά (χαίρε ώ αρχαία ελληνική τραβεστική τραγωδία)
Και όποιος δεν της δίνει 300 ευρώ την ώρα για να γευτέι τον μεγάλο και τριχωτό ψωλή της είναι GAY και ΦΟΥΣΤΗΣ !!!
χαχαχαχαχαχα
Και όλες οι "φίλες" της που έκανα εγχείρηση, το μετάνιωσαν πικρά (χαίρε ώ αρχαία ελληνική τραβεστική τραγωδία)
Και όποιος δεν της δίνει 300 ευρώ την ώρα για να γευτέι τον μεγάλο και τριχωτό ψωλή της είναι GAY και ΦΟΥΣΤΗΣ !!!
χαχαχαχαχαχα
Ναντια ή οπως αλλιως σε λενε..κουλαρε λιγακι...οσες φορες αποφασιζεις να συμμετεχεις στο θρεντ ολα γινονται κωλος....τωρα θα μου πεις τι εχει ο κωλος?...σκατα!!! Λοιπον μπορεις να περιγραψεις τις εμπειριες σου,να πεις τις μαλακιες σου και εσυ,οπως κανουμε ολοι μας,αλλα δεν χρειαζεται να οξυνεις τα πνευματα με το να επιτιθεσαι σε ολους.Αυτα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K