Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδες για να μη το φιλοσοφουμε, μια απο αυτές που ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΑ και την προτείνετε, μπορειτε να μου πειτε?? 1-2 (Αθήνα). 30ποσες είναι, 1 δεν αξίζει? να ειναι ενεργ/παθ και καλο παιδι.

Ευχαριστω

*δε το δειχνει ετσι, κάντε αναζήτηση , σύνθετη και επιλογή τρανς με εργαλείο..  ποιες ΔΕΝ ειναι ξεπετα? (εκτός απο τη Τζουλι)  :boobies: ας απαντησει κάποιος... ευχαριστω!!!

jopanag

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λ.Καβάλας σ'ένα άσπρο opel corsa με το όνομα Νάντια γνωρίζουμε κάτι?

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
γνωρίζουμε... φρίκη ξεπέτα... σου παίρνει το 30αρι και μετά φρίκη... δε θυμάμαι σιγουρα όνομα, ενα κορσα δεξιά έξω απο τη μερσεντες αν λες αυτο... μερικές φορές πριν τα καρφουρ...

jopanag

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σ ευχαριστω φιλε γιατι δεν ειναι καιρος να πεταμε ετσι 30αρια.

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ Alitiz... κάτι καλό μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ???? Ευχαριστώ!!

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια παιδια,

δεν εχω παει ποτε με τραβελι αλλα με καβλωνει η ιδεα αφανταστα. που μπορω να βρω σε μπουρδελο τρανσεξουαλ, δηλαδη να μοιαζει εντελως με γυναικα, αλλα να εχει και λειτουργικο και μεγαλο πουτσο? θα προτιμουσα επισης να ιδικευεται στους πρωταριδες ωστε να με μυησει καταλληλως. 

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Γεια παιδια,

δεν εχω παει ποτε με τραβελι αλλα με καβλωνει η ιδεα αφανταστα. που μπορω να βρω σε μπουρδελο τρανσεξουαλ, δηλαδη να μοιαζει εντελως με γυναικα, αλλα να εχει και λειτουργικο και μεγαλο πουτσο? θα προτιμουσα επισης να ιδικευεται στους πρωταριδες ωστε να με μυησει καταλληλως. 

για πρωτη φορα καλυτερα οχι σε μπουρδελο η προσωπικη μου γνωμη.βρες μια να δεχεται στο χωρο της να εχεις ανεση χρονου

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο που ειναι καλυτερα να παρω, απο αγγελια η ειναι καλυτερα απο πιατσα? το προβλημα με τις πιατσες ειναι οτι δεν εχω αυτοκινητο. εξαλλου δε γνωριζω και σε ποια σημεια βρισκονται στη Συγγρου και Αθηνων.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
απο που ειναι καλυτερα να παρω, απο αγγελια η ειναι καλυτερα απο πιατσα? το προβλημα με τις πιατσες ειναι οτι δεν εχω αυτοκινητο. εξαλλου δε γνωριζω και σε ποια σημεια βρισκονται στη Συγγρου και Αθηνων.

pm

Επισκέπτης

εχει και το μωρο αμαξι μην φοβασαι, πατε με το αμαξι της και γαμας και σε γαμαει τελεια! :knockinb: :knockinb: :knockinb: η βολτα με τα ποδια συγγρου ειναι η καλητερη για τους μερακλιδες ;)

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μικε πες ρε συ καμια καλή πλην της τζουλης.... που να μην ειναι ξεπέτα!! χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!    :helpplea:   

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
για την Evita ξερει κανεις τιποτα? για 50ευρω μου φαινεται καλη περιπτωση απο τα λεγομενα της και τις φωτογραφιες της. παραθετω το λινκ

θα εχεις κακα ξεμπερδεματα γιατι απαγορευει την αναδημοσιευση

:dancing:
προσεχε και το πιτ μπουλ

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Μικε πες ρε συ καμια καλή πλην της τζουλης.... που να μην ειναι ξεπέτα!! χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!     :helpplea:     
φιλαρακι μια καλη ειναι η ινα που βγαινει στην λεωφορω αθηνων με δικο της χορο στον κολονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom