daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
φιλαρακι μια καλη ειναι η ινα που βγαινει στην λεωφορω αθηνων με δικο της χορο στον κολονο.
+1 ;)
και η ντορα. κανει και αυταρχικο. και καλο παιδι.
φιλαρακι μια καλη ειναι η ινα που βγαινει στην λεωφορω αθηνων με δικο της χορο στον κολονο.
υπαρχουν κακομουτσουνοι πολυ ασχημοι εμφανισιακα ανθρωποι που μυριζουν πολυ ασχημα απο χιλιομετρο χωρις κανονα καθαριοτητος ασχημοι στο προσωπο και στο σωμα που εχουν το θρασος να δηλωνουν παθητικοι και να θελουν να δεχονται μια συμπεριφορα απο τον ερωτικο παρτενερ ( ο οποιος αγγαρεια κανει) σαν να ειναι κοριτσακια ξανθα με κορμακι μοντελου...σε αυτους χρειαζεται να τους πετας στα σκυλια ειται ειναι πιτ πουλ η ροτβαιλερ η οτι αλλο ..το αστειο ειναι οτι μολις σε συναντουν ξανα δεν σε θυμουνται και ρωτανε πια ειναι αυτη/ος εχει αναφερθει??? χαχα και ασχημοι και απλυτοι και αποριπτεοι και με κενα μνημης... κρατηστε τα χρηματα σας να αγορασεται σαπουνια και αποσμητικα ...πατε γυμναστηριο να φτιαξεται το σωμα σας και στον οδοντιατρο να φτιαξεται τα δοντια σας αν εισται παθητικοι πρεπει να εχεται και το αναλογο παρουσιαστικο που να προκαλει ερωτισμο.. τα αρνητικα σχολια παντα ερχονται απο τον αδιαφορο εμφανισιακα πελατη- αγγαρεια που δεν το ευχαριστηθηκε γιατι απλα δεν του αξιζε!!!! και καιρος να ανεβουν οι τιμες... φτανει πια
τι ναι παλι τουτο........
υπαρχουν κακομουτσουνοι πολυ ασχημοι εμφανισιακα ανθρωποι που μυριζουν πολυ ασχημα απο χιλιομετρο χωρις κανονα καθαριοτητος ασχημοι στο προσωπο και στο σωμα που εχουν το θρασος να δηλωνουν παθητικοι και να θελουν να δεχονται μια συμπεριφορα απο τον ερωτικο παρτενερ ( ο οποιος αγγαρεια κανει) σαν να ειναι κοριτσακια ξανθα με κορμακι μοντελου...σε αυτους χρειαζεται να τους πετας στα σκυλια ειται ειναι πιτ πουλ η ροτβαιλερ η οτι αλλο ..το αστειο ειναι οτι μολις σε συναντουν ξανα δεν σε θυμουνται και ρωτανε πια ειναι αυτη/ος εχει αναφερθει??? χαχα και ασχημοι και απλυτοι και αποριπτεοι και με κενα μνημης... κρατηστε τα χρηματα σας να αγορασεται σαπουνια και αποσμητικα ...πατε γυμναστηριο να φτιαξεται το σωμα σας και στον οδοντιατρο να φτιαξεται τα δοντια σας αν εισται παθητικοι πρεπει να εχεται και το αναλογο παρουσιαστικο που να προκαλει ερωτισμο.. τα αρνητικα σχολια παντα ερχονται απο τον αδιαφορο εμφανισιακα πελατη- αγγαρεια που δεν το ευχαριστηθηκε γιατι απλα δεν του αξιζε!!!! και καιρος να ανεβουν οι τιμες... φτανει πια
Αρχοντες, καποιο λινκ για τις 2 παραπάνω "δεσπινιδες"?
(ινα και ντορα).
Ευχαριστώ!!!
eixe face tvra den xerw an exei. ina zehntora στο ts dat ina δεν θυμαμαι
Αρχοντες, καποιο λινκ για τις 2 παραπάνω "δεσπινιδες"?
(ινα και ντορα).
Ευχαριστώ!!!
eixe face tvra den xerw an exei. ina zeh
οοοοοοοοοοοοοοοχι φιλαρακι δεν ειναι παντα ετσι.οι τιμες ειναι ηδη ψηλες για την ποιοτητα των υπηρεσιων που παρεχετε.γιατι να φταιει παντα ο πελατης? ισως καποιες φορες ναι αλλα τις αλλες φορες που εσυ εισαι ανεπαρκης που τις βαζεις? δεν ειναι ολες οι στιγμες το ιδιο για ολους.και να μαθεις να τιμας το μεροκαματο που σου δινουνε με χαμογελο και καλη διαθεση. οσο για το θεμα παθητικοτητας και εμφανισης η αγγελια να τροποποιηθει ως εξης:τρανς θελει μονο εμφανισιμους πελατες που να πηγαινουν και γυμναστηριο γιατι αλλιως δεν θα το ευχαριστηθει και θα σας κραξει.για το θεμα υγιεινης και καθαριοτητας ειναι αυτονοητο για ολους.αν δεις τον πελατη και μυριζει κλπ βρες μια προφαση και διωξτον.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΗΔΟΝΗ. ΡΕ ΚΑΜΠΙΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
με πολυ σεβασμο στο επαγγελμα σου και πολυ φιλικα μιχαλης
αυτός ο γκαζοφωνιάς τι λέει???
ρε παιδιά, πολύ σωστά τα λέγει ο Μιχάλης
δεν σου κάνει τσαφ το πελατόνι καθότι άσχημος η άπλυτος ή αντιπαθής ή όλα μαζί ???
τον διώχνεις βρε κούκλα μου και είσαι και υπεράνω !
ΑΝ όμως, περάσεις στο παρασύνθημα και τσακώσεις τα φράγκα ή μαρούλια ή όπως αλλιώς θες, τότε ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ !
δεν γίνεται κουκλίτσα μου και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη !!!
αναφορικά με την τιμή, είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ. Εχω δώσει σαράντα ευρώ σε τρανς και έχω γαμήσει μέχρις αιματώσεως ! Μιλάμε για γαμήσι !
Και είχα δώσει τα υπερδιπλάσια στην βραζιλιάνα την Φερναντίνια και ήταν μάπα το καρπούζι !!! Σκέψου όμως, ως επαγγελματίας, θα ξανάπαω στην Φερναντίνια ???? Όχι βέβαια ! Άρα, σοφόν το σαφές !!!
δικε μου την εχω δει την τυπισσα ναι εχει σκατοφατσα οχι και η χειροτερη που εχω δει αλλα απο σωμα κατι πολυ διαφημισμενες εκει κατω(οπως μια φιλη ενως συναγωνιστη που μας σπαει τον πουτσο ωρες ωρες) τις κανει αλοιφη μιλαμε για τρελο κωλο και δυνατο εργαλειο για τους μερακληδες και σε τιμη καλη τα περνεις ολαεβαλε βυζια τωρα τελευταια.για πολυ καυλιαρα διαφημιζεται.περουκακια φοραει. αμα τα βυζακια ειναι καλα θα το μαμησω να μου δωσει και βολτα με τη μηχανη
δικε μου την εχω δει την τυπισσα ναι εχει σκατοφατσα οχι και η χειροτερη που εχω δει αλλα απο σωμα κατι πολυ διαφημισμενες εκει κατω(οπως μια φιλη ενως συναγωνιστη που μας σπαει τον πουτσο ωρες ωρες) τις κανει αλοιφη μιλαμε για τρελο κωλο και δυνατο εργαλειο για τους μερακληδες και σε τιμη καλη τα περνεις ολα
συν οτι το τραβελοενστικτο και το ματι μου λεει οτι πρεπει να κανει παπαδες στο κρεββατι
αν εχει παει κανεις ας μας πει
τα ειδα εγω δεν ειναι μουφα εχει κανα μηνα που τα αβαλε ετυχε την ειδα σε καμερακαλο μαμησι πρεπει να κανει και δεν ειναι και απαραδεκτη απο φατσα εντελως. την πηρα τηλ για τα βυζακια και μου ορκιστηκε οτι εβαλε και δεν ειναι μουφα κοουτς.πρεπει να κρεββατωνεται καλα