Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

abakasi

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν κακομουτσουνοι πολυ ασχημοι εμφανισιακα ανθρωποι που μυριζουν πολυ ασχημα απο χιλιομετρο χωρις κανονα καθαριοτητος ασχημοι στο προσωπο και στο σωμα που εχουν το θρασος να δηλωνουν  παθητικοι και να θελουν να δεχονται μια συμπεριφορα απο τον ερωτικο παρτενερ ( ο οποιος αγγαρεια κανει)  σαν να ειναι κοριτσακια ξανθα με κορμακι μοντελου...σε αυτους χρειαζεται  να τους πετας στα σκυλια ειται ειναι πιτ πουλ η ροτβαιλερ η οτι αλλο ..το αστειο ειναι οτι μολις σε συναντουν ξανα δεν σε θυμουνται και ρωτανε πια ειναι αυτη/ος  εχει αναφερθει??? χαχα και ασχημοι και απλυτοι και αποριπτεοι και με κενα μνημης... κρατηστε τα χρηματα σας να αγορασεται σαπουνια και αποσμητικα ...πατε γυμναστηριο να φτιαξεται το σωμα σας και στον οδοντιατρο να φτιαξεται τα δοντια σας αν εισται παθητικοι πρεπει να εχεται και το αναλογο παρουσιαστικο που να προκαλει ερωτισμο..  τα αρνητικα σχολια παντα ερχονται απο τον αδιαφορο εμφανισιακα πελατη- αγγαρεια που δεν το ευχαριστηθηκε γιατι απλα δεν του αξιζε!!!! και καιρος να ανεβουν  οι τιμες... φτανει πια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
υπαρχουν κακομουτσουνοι πολυ ασχημοι εμφανισιακα ανθρωποι που μυριζουν πολυ ασχημα απο χιλιομετρο χωρις κανονα καθαριοτητος ασχημοι στο προσωπο και στο σωμα που εχουν το θρασος να δηλωνουν  παθητικοι και να θελουν να δεχονται μια συμπεριφορα απο τον ερωτικο παρτενερ ( ο οποιος αγγαρεια κανει)  σαν να ειναι κοριτσακια ξανθα με κορμακι μοντελου...σε αυτους χρειαζεται  να τους πετας στα σκυλια ειται ειναι πιτ πουλ η ροτβαιλερ η οτι αλλο ..το αστειο ειναι οτι μολις σε συναντουν ξανα δεν σε θυμουνται και ρωτανε πια ειναι αυτη/ος  εχει αναφερθει??? χαχα και ασχημοι και απλυτοι και αποριπτεοι και με κενα μνημης... κρατηστε τα χρηματα σας να αγορασεται σαπουνια και αποσμητικα ...πατε γυμναστηριο να φτιαξεται το σωμα σας και στον οδοντιατρο να φτιαξεται τα δοντια σας αν εισται παθητικοι πρεπει να εχεται και το αναλογο παρουσιαστικο που να προκαλει ερωτισμο..  τα αρνητικα σχολια παντα ερχονται απο τον αδιαφορο εμφανισιακα πελατη- αγγαρεια που δεν το ευχαριστηθηκε γιατι απλα δεν του αξιζε!!!! και καιρος να ανεβουν  οι τιμες... φτανει πια

τι ναι παλι τουτο........

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα να ναι το μωρο με κανε κ γελασα τελος παντων ο καθε εχει τη γνωμη του ετσι ειναι τα πραγματα.....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
υπαρχουν κακομουτσουνοι πολυ ασχημοι εμφανισιακα ανθρωποι που μυριζουν πολυ ασχημα απο χιλιομετρο χωρις κανονα καθαριοτητος ασχημοι στο προσωπο και στο σωμα που εχουν το θρασος να δηλωνουν  παθητικοι και να θελουν να δεχονται μια συμπεριφορα απο τον ερωτικο παρτενερ ( ο οποιος αγγαρεια κανει)  σαν να ειναι κοριτσακια ξανθα με κορμακι μοντελου...σε αυτους χρειαζεται  να τους πετας στα σκυλια ειται ειναι πιτ πουλ η ροτβαιλερ η οτι αλλο ..το αστειο ειναι οτι μολις σε συναντουν ξανα δεν σε θυμουνται και ρωτανε πια ειναι αυτη/ος  εχει αναφερθει??? χαχα και ασχημοι και απλυτοι και αποριπτεοι και με κενα μνημης... κρατηστε τα χρηματα σας να αγορασεται σαπουνια και αποσμητικα ...πατε γυμναστηριο να φτιαξεται το σωμα σας και στον οδοντιατρο να φτιαξεται τα δοντια σας αν εισται παθητικοι πρεπει να εχεται και το αναλογο παρουσιαστικο που να προκαλει ερωτισμο..  τα αρνητικα σχολια παντα ερχονται απο τον αδιαφορο εμφανισιακα πελατη- αγγαρεια που δεν το ευχαριστηθηκε γιατι απλα δεν του αξιζε!!!! και καιρος να ανεβουν  οι τιμες... φτανει πια

οοοοοοοοοοοοοοοχι φιλαρακι δεν ειναι παντα ετσι.οι τιμες ειναι ηδη ψηλες για την ποιοτητα των υπηρεσιων που παρεχετε.γιατι να φταιει παντα ο πελατης? ισως καποιες φορες ναι αλλα τις αλλες φορες που εσυ εισαι ανεπαρκης που τις βαζεις? δεν ειναι ολες οι στιγμες το ιδιο για ολους.και να μαθεις να τιμας το μεροκαματο που σου δινουνε με χαμογελο και καλη διαθεση. οσο για το θεμα παθητικοτητας και εμφανισης η αγγελια να τροποποιηθει ως εξης:τρανς θελει μονο εμφανισιμους πελατες που να πηγαινουν και γυμναστηριο γιατι αλλιως δεν θα το ευχαριστηθει και θα σας κραξει.για το θεμα υγιεινης και καθαριοτητας ειναι αυτονοητο για ολους.αν δεις τον πελατη και μυριζει κλπ βρες μια προφαση και διωξτον.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΗΔΟΝΗ. ΡΕ ΚΑΜΠΙΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

με πολυ σεβασμο στο επαγγελμα σου και πολυ φιλικα μιχαλης

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αρχοντες, καποιο λινκ για τις 2 παραπάνω "δεσπινιδες"?
 (ινα και ντορα).

Ευχαριστώ!!!

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
η ντορα δεν ειναι του γούστου μου.... άλλο τίποτα??? μεγάλη ταλαιπωρία η αναζήτηση....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
οοοοοοοοοοοοοοοχι φιλαρακι δεν ειναι παντα ετσι.οι τιμες ειναι ηδη ψηλες για την ποιοτητα των υπηρεσιων που παρεχετε.γιατι να φταιει παντα ο πελατης? ισως καποιες φορες ναι αλλα τις αλλες φορες που εσυ εισαι ανεπαρκης που τις βαζεις? δεν ειναι ολες οι στιγμες το ιδιο για ολους.και να μαθεις να τιμας το μεροκαματο που σου δινουνε με χαμογελο και καλη διαθεση. οσο για το θεμα παθητικοτητας και εμφανισης η αγγελια να τροποποιηθει ως εξης:τρανς θελει μονο εμφανισιμους πελατες που να πηγαινουν και γυμναστηριο γιατι αλλιως δεν θα το ευχαριστηθει και θα σας κραξει.για το θεμα υγιεινης και καθαριοτητας ειναι αυτονοητο για ολους.αν δεις τον πελατη και μυριζει κλπ βρες μια προφαση και διωξτον.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΗΔΟΝΗ. ΡΕ ΚΑΜΠΙΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

με πολυ σεβασμο στο επαγγελμα σου και πολυ φιλικα μιχαλης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  πεστα αδερφε

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
ρε παιδιά, πολύ σωστά τα λέγει ο Μιχάλης

δεν σου κάνει τσαφ το πελατόνι καθότι άσχημος η άπλυτος ή αντιπαθής ή όλα μαζί ???

τον διώχνεις βρε κούκλα μου και είσαι και υπεράνω !

ΑΝ όμως, περάσεις στο παρασύνθημα και τσακώσεις τα φράγκα ή μαρούλια ή όπως αλλιώς θες, τότε ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ !

δεν γίνεται κουκλίτσα μου και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη !!!

αναφορικά με την τιμή, είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ. Εχω δώσει σαράντα ευρώ σε τρανς και έχω γαμήσει μέχρις αιματώσεως ! Μιλάμε για γαμήσι !

Και είχα δώσει τα υπερδιπλάσια στην βραζιλιάνα την Φερναντίνια και ήταν μάπα το καρπούζι !!!  Σκέψου όμως, ως επαγγελματίας, θα ξανάπαω στην Φερναντίνια ???? Όχι βέβαια  !  Άρα, σοφόν το σαφές  !!!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
ρε παιδιά, πολύ σωστά τα λέγει ο Μιχάλης

δεν σου κάνει τσαφ το πελατόνι καθότι άσχημος η άπλυτος ή αντιπαθής ή όλα μαζί ???

τον διώχνεις βρε κούκλα μου και είσαι και υπεράνω !

ΑΝ όμως, περάσεις στο παρασύνθημα και τσακώσεις τα φράγκα ή μαρούλια ή όπως αλλιώς θες, τότε ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ !

δεν γίνεται κουκλίτσα μου και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη !!!

αναφορικά με την τιμή, είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ. Εχω δώσει σαράντα ευρώ σε τρανς και έχω γαμήσει μέχρις αιματώσεως ! Μιλάμε για γαμήσι !

Και είχα δώσει τα υπερδιπλάσια στην βραζιλιάνα την Φερναντίνια και ήταν μάπα το καρπούζι !!!  Σκέψου όμως, ως επαγγελματίας, θα ξανάπαω στην Φερναντίνια ???? Όχι βέβαια   !   Άρα, σοφόν το σαφές   !!!

οποια κουφαλα θελει να γαμησει τρανς γυμναστηριο φουλ και κομμενα τα πιτογυρα και τα τσιπουρα κανα διμηνο πριν

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εβαλε βυζια τωρα τελευταια.για πολυ καυλιαρα διαφημιζεται.περουκακια φοραει. αμα τα βυζακια ειναι καλα θα το μαμησω να μου δωσει και βολτα με τη μηχανη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δικε μου την εχω δει την τυπισσα ναι εχει σκατοφατσα οχι και η χειροτερη που εχω δει αλλα απο σωμα κατι πολυ διαφημισμενες εκει κατω(οπως μια φιλη ενως συναγωνιστη που μας σπαει τον πουτσο ωρες ωρες) τις κανει αλοιφη μιλαμε για τρελο κωλο και δυνατο εργαλειο για τους μερακληδες και σε τιμη καλη τα περνεις ολα
συν οτι το τραβελοενστικτο και το ματι μου λεει οτι πρεπει να κανει παπαδες στο κρεββατι
αν εχει παει κανεις ας μας πει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
δικε μου την εχω δει την τυπισσα ναι εχει σκατοφατσα οχι και η χειροτερη που εχω δει αλλα απο σωμα κατι πολυ διαφημισμενες εκει κατω(οπως μια φιλη ενως συναγωνιστη που μας σπαει τον πουτσο ωρες ωρες) τις κανει αλοιφη μιλαμε για τρελο κωλο και δυνατο εργαλειο για τους μερακληδες και σε τιμη καλη τα περνεις ολα
συν οτι το τραβελοενστικτο και το ματι μου λεει οτι πρεπει να κανει παπαδες στο κρεββατι
αν εχει παει κανεις ας μας πει

καλο μαμησι πρεπει να κανει και δεν ειναι και απαραδεκτη απο φατσα εντελως. την πηρα τηλ για τα βυζακια  :tits2: και μου ορκιστηκε οτι εβαλε και δεν ειναι μουφα κοουτς.πρεπει να κρεββατωνεται καλα  :fuck2: :fuck2:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλο μαμησι πρεπει να κανει και δεν ειναι και απαραδεκτη απο φατσα εντελως. την πηρα τηλ για τα βυζακια   :tits2: και μου ορκιστηκε οτι εβαλε και δεν ειναι μουφα κοουτς.πρεπει να κρεββατωνεται καλα  :fuck2: :fuck2:
τα ειδα εγω δεν ειναι μουφα εχει κανα μηνα που τα αβαλε ετυχε την ειδα σε καμερα
μιλαμε τωρα για κορμι αλογισιο κανονικα 186 με εναν κωλο τρομερο πεταχτο να εχεις υποψιν σου βυζι καλο.. φετες κοιλιακους και υδραυλικο για τους μερακληδες δολοφονο
και ενα καλο τις κρισης προ κρισης λεει δεν εκανε ενεργητικο τωρα κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom