Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
ξενοδοχειο βρεεεε
πολυ θα θελα να μας γραψει καποιος απ τα μελη του σαιτ αν ηταν σε δωματιο του ξενοδοχειου την ωρα που εσκαγε το Ηθων..να μας πει εντυπωσεις...μιλαμε τοοοοο γελιο της αρκουδας :2funny: :2funny: :tits: :tits:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τα τραβέλια της Συυγρού και της Αθηνών με τις κουρσάρες εχουν εοαγγελματικά διπλώματα;

εσύ που τα ξες καλύτερα δεν μας λές κι εμάς; :think:

γιατι ειναι επανεξεταση απο ποιντ συστεμ και στραβωνουνε οι πανυβλακες να μη στριμωξω κανενα μαλακα και τον καρφωσω στα ορθια σαν κοντοπουτανο :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

στάξε λάδι να ρολλάρει το θέμα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αααα περα δωθε ειμαι σημερα..εχω ντερλικωσει μια κατσαρολα λαχανοντολμαδες κι ενα κουτι μελομακαρονα!!!
Πανεπιστημιο..πως λεμε Χαρβαρντ; απο κει πηρα το πτυχιο της ντανιας..απιστευτες ιστοριες..μυθιστορημα!!!

Φάε μωρή, μην μας λές ,ρίξε και βασιλικό να παχύνεις!!

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
πολυ θα θελα να ας γραψει καποιος απ τα μελη του σαιτ αν ηταν σε δωματιο του ξενοδοχειου την ωρα που εσκαγε το Ηθων..να μας πει εντυπωσεις...μιλαμε τοοοοο γελιο της αρκουδας :2funny: :2funny: :tits: :tits:
θυμαμαι καποια περιοδο, που δεν κλειδωνανε οι πορτες των δωματιων, για την ακριβεια δεν ειχαν ουτε τον κλασσικο συρτη, και απλα οταν πηγαινες στο δωματιο, σφηνωνες καμια καρεκλα πισω απο την πορτα για να μην εχεις κανεναν ακαλεστο την ωρα  του :fuck1:. απο οτι μου ειχαν πει οι κοπελες, απο τις πολλες φορες που ειχαν σπασει τις πορτες οι αστυνομικοι για να τις μαζεψουν, βαρεθηκανε να αλλαζουνε συρτες και κλειδαριες...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αααα περα δωθε ειμαι σημερα..εχω ντερλικωσει μια κατσαρολα λαχανοντολμαδες κι ενα κουτι μελομακαρονα!!!
Πανεπιστημιο..πως λεμε Χαρβαρντ; απο κει πηρα το πτυχιο της ντανιας..απιστευτες ιστοριες..μυθιστορημα!!!

αν όντως τους φτιάχνεις εσύ και δεν είναι του κουτιού ( :grin: ) περιμένω μία κατσαρόλα και θα σου'χω μία κούτα κόκκινο βιολογικό wine :headbang2:

** από τους αμπελώνες μου :cool2:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
αν όντως τους φτιάχνεις εσύ και δεν είναι του κουτιού ( :grin: ) περιμένω μία κατσαρόλα και θα σου'χω μία κούτα κόκκινο βιολογικό wine :headbang2:

** από τους αμπελώνες μου :cool2:
απ τα χερακια μου...να φερεις ταπερ να σου βαλω κ για το σπιτι παλληκαρε :)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
θυμαμαι καποια περιοδο, που δεν κλειδωνανε οι πορτες των δωματιων, για την ακριβεια δεν ειχαν ουτε τον κλασσικο συρτη, και απλα οταν πηγαινες στο δωματιο, σφηνωνες καμια καρεκλα πισω απο την πορτα για να μην εχεις κανεναν ακαλεστο την ωρα  του :fuck1:. απο οτι μου ειχαν πει οι κοπελες, απο τις πολλες φορες που ειχαν σπασει τις πορτες οι αστυνομικοι για να τις μαζεψουν, βαρεθηκανε να αλλαζουνε συρτες και κλειδαριες...
οπως τα λες..ενταξει ειχαν καποια δωματια συρτες..υπηρχε ομως ενα δωματιο στο βαθος που ηταν η εξοδος κινδυνου γιατι απ τη μπαλκονοπορτα πηδουσαμε διπλα σ ενα παλιοσπιτο κ κρυβομασταν..εχω δει πολλες φορες τον πελατη την ωρα του  :knockinb: εντρομο να βλεπει εκπληκτος 15 αλαφιασμενες να μπουκαρουν στο δωματιο και να στριμωχνονται ποια θα προλαβει να βγει εξω...και τα τακουνια στις σκαλες..τακατακατακατακα......... :2funny: :2funny:μεγαλεια

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
γινονται κ χωρις κιμα αν θες αρκει να τα βρασεις σε ζωμο..με κιμα παντως ειναι μουρλια κ ειτε κανεις αυγολεμονο  ειτε κοκκινιστα με το ζουμακι τους

και με τι λαχανο τζουλ? ποια ποικιλια ειναι η πιο καταλληλη για λαχανοντολμαδες? ξερεις? ;)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
και με τι λαχανο τζουλ? ποια ποικιλια ειναι η πιο καταλληλη για λαχανοντονμαδες? ξερεις? ;)
μμμμμμ....εδω ειναι το θεμα...στη λαικη τα διαλεγω με το ματι αλλα ειναι μερικα που ειναι μεσα στο αρωμα οταν βραζουν κι αλλα ειναι μπουρουχες...αλλα δεν εχει ποικιλιες..δυο βλεπω,τα λευκα κ τα κοκκινα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
μμμμμμ....εδω ειναι το θεμα...στη λαικη τα διαλεγω με το ματι αλλα ειναι μερικα που ειναι μεσα στο αρωμα οταν βραζουν κι αλλα ειναι μπουρουχες...αλλα δεν εχει ποικιλιες..δυο βλεπω,τα λευκα κ τα κοκκινα

—Ποικιλίες λάχανου
Υπάρχουν πολλοί τύποι λάχανου που διαφέρουν ως προς:
1) το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα της κεφαλής,
2) τη διάρκεια του βιολογικού κύκλου και άλλα χαρακτηριστικά.
Ως προς τη διάρκεια του βιολογικού κύκλου, δηλαδή του απαιτούμενου χρόνου από τη μεταφύτευση μέχρι την ωρίμανση, υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

Υπερπρώιμα: ωριμάζουν σε 55-–60 ημέρες από τη μεταφύτευση και είναι συνήθως μικρού μεγέθους. Χρησιμοποιούνται για ανοιξιάτικη καλλιέργεια.

Πρώιμα: ωριμάζουν σε 90 ημέρες και χρησιμοποιούνται κυρίως για καλοκαιρινή καλλιέργεια.

Μεσοπρώιμα και μεσόψιμα: ωριμάζουν σε 120 ημέρες και είναι κατάλληλα για φθινοπωρινή καλλιέργεια.

Όψιμα ή χειμωνιάτικα: κατάλληλα για χειμερινή καλλιέργεια.

Ως προς το σχήμα και το χρώμα της κεφαλής υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

Άσπρα λάχανα: έχουν συμπαγή ή αφράτη κεφαλή με χρωματισμό ανοιχτό πράσινο και σχήμα κωνικό ή σφαιρικό.
Κόκκινα λάχανα.
Τύπου Σαβοΐας (Savoy): γκριζοπράσινα με σγουρά φύλλα.

επιπλεον υπαρχει και η ποικιλια του πολυ αφρατου λαχανου το ονομαζομενο και αγιοβαρβαριτικο που ειναι πιο μαλακο ειδικο για ντολμαδες επειδη μολις το ζεστανεις  ξεφυλλιζει μονο του ;) ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τώρα θα μιλήσετε σοβαρά για τραβέλια με  :bigdick: ή θα συνεχίσετε για τραχανάδες με αμελέτητα και μαρούλια;
Τζούλη σύνελθε!

Επισκέπτης
Τώρα θα μιλήσετε σοβαρά για τραβέλια με  :bigdick: ή θα συνεχίσετε για τραχανάδες με αμελέτητα και μαρούλια;
Τζούλη σύνελθε!

Δεν τα εμαθες? αυτοι γαμενε γκομενςες ειναι αντρακλες, ασχετα αν κουνανε την σουφρα τους και πεφτουνε οι καποτες!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom