translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 218
- Πόντοι
- 1
τι ζήτημα ρε..εδώ εγώ το'δωσα 34 :'(
γτ σε κόβουν συνήθως;
ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ???Τα τραβέλια της Συυγρού και της Αθηνών με τις κουρσάρες εχουν εοαγγελματικά διπλώματα;
δεσποινιδες παρακαλω!!!Τα τραβέλια της Συυγρού και της Αθηνών με τις κουρσάρες εχουν εοαγγελματικά διπλώματα;
δεσποινιδες παρακαλω!!!
δεν ειναι κι απ τα πιο ευκολα πραγματα..μ ενα δονητη ειναι πιο πιθανο να γινει κι επισης σε καθε κωλο αντιστοιχει κι ενα συγκεκριμενο μεγεθος π.....ς. Εχω παρατηρησει παντως πως οσοι την εχουν μεγαλη την πατανε οπως στο μυθο της χελωνας κ του λαγου ;) ;)για να επαναφερουμε την συζητηση, θα συμφωνησω 100% με την Τζουλη
απλα δεν μου εχει τυχει να χυσω απο τον κωλο αν και εχω φτασει πολυ κοντα
(η μαλακω μαλλον βιαζοταν και μ εκανε να χυσω με το χερι)
δεν ειναι κι απ τα πιο ευκολα πραγματα..μ ενα δονητη ειναι πιο πιθανο να γινει κι επισης σε καθε κωλο αντιστοιχει κι ενα συγκεκριμενο μεγεθος π.....ς. Εχω παρατηρησει παντως πως οσοι την εχουν μεγαλη την πατανε οπως στο μυθο της χελωνας κ του λαγου ;) ;)
το ξερω οτι δεν ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα
και εχεις δικιο γιατι μου συμβαινει παντα με την ιδια (τουλαχιστον να πλησιαζω να χυσω)
αλλα παντα λειπει το κατιτις...
αλλα γιατι ντρεπεσαι να γραψεις και βαζεις τελιτσες...;;;
για πουτσες δεν μιλαμε;;;; ;) ;)
εχεις δικιο... ;)το ξερω οτι δεν ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα
και εχεις δικιο γιατι μου συμβαινει παντα με την ιδια (τουλαχιστον να πλησιαζω να χυσω)
αλλα παντα λειπει το κατιτις...
αλλα γιατι ντρεπεσαι να γραψεις και βαζεις τελιτσες...;;;
για πουτσες δεν μιλαμε;;;; ;) ;)
εχεις δικιο... ;)
μια φορα θυμαμαι στο Βασιλικο μου ειχε συμβει,χαραματα..θα χα παρει καμια δεκαπενταρια οποτε με τον δεκατο εκτο ουρλιαζα χωρις να το θελω..καποια στιγμη χτυπαει η πορτα κι ακουω τη φωνη της καθαριστριας:τι φουναζ μαρηη;;
τζουλη ποια εποχη δουλευες στο βασιλικο?εχεις δικιο... ;)
μια φορα θυμαμαι στο Βασιλικο μου ειχε συμβει,χαραματα..θα χα παρει καμια δεκαπενταρια οποτε με τον δεκατο εκτο ουρλιαζα χωρις να το θελω..καποια στιγμη χτυπαει η πορτα κι ακουω τη φωνη της καθαριστριας:τι φουναζ μαρηη;;
2001-2002 με αλλο καλλιτεχνικο ψευδωνυμο ;)τζουλη ποια εποχη δουλευες στο βασιλικο?
ειχες μακρυ ξανθο μαλλι η οπως τωρα?2001-2002 με αλλο καλλιτεχνικο ψευδωνυμο ;)
ειχες μακρυ ξανθο μαλλι η οπως τωρα?
π.μειχες μακρυ ξανθο μαλλι η οπως τωρα?
:o :oσκουρο
αααα περα δωθε ειμαι σημερα..εχω ντερλικωσει μια κατσαρολα λαχανοντολμαδες κι ενα κουτι μελομακαρονα!!!Τι είναι το βασιλικο βρε Τζούλη;
Τι είναι το βασιλικο βρε Τζούλη;