sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
100ξερεις ποσα παιρνει;
100ξερεις ποσα παιρνει;
με τα 100 χυνει κιολας;
ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΥΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩμε τα 100 χυνει κιολας;
σκασε μωρη σκατογρια εσυ! και οτι σου εστειλα ενα πμ πανω στην αδυναμια δεν λεει πουθενα οτι μπορεις να με βγαζεις τουμπανο, σαν τον μαλακα το hoty εισαι και εσυ , spam κανεις!
ΚΑΛΗ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ.Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΩΜΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ.
Με αυτό που είπες μωρή μην μου ξαναστείλεις πμ για να σε γιατι η απάντηση είναι απο τώρα αρνητική.
Ασε που δεν με ψήφισες σκατοκαριόλα
ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΥΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Αλλο ρε φίλε να χύσει άλλο να σε χύσει άλλο δεν έχυσε και αλλο σε έχυσε.Όπως λέμε άλλο να χέσω και άλλο να σε χέσω άλλο δεν έχεσα και άλλο δεν σε έχεσα.
Αλλο ρε φίλε να χύσει άλλο να σε χύσει άλλο δεν έχυσε και αλλο σε έχυσε.Όπως λέμε άλλο να χέσω και άλλο να σε χέσω άλλο δεν έχεσα και άλλο δεν σε έχεσα.
μαζεψτε αυτη την αγαμητη λουγκρα απο δω να μην τη γαμισω τον αντιθεο τελευταια
στο διαολο μπαινουν ολες καργιολες και μας ζαλιζουν τα παπαρια λες και εχουμε ορεξη να ακουμε ποσες πουστες πηρε ποτε τις πηρε και ποσο μεγαλες ειναι
επειδη σταματισε για αυτο αρχισαν τα σκυλια μου απεργια πειναςεσυ το αποπηρες το παληκαρι αλε και σταματησε
εσυ το αποπηρες το παληκαρι αλε και σταματησε
πηρες το διπλωμα ή εδωσες το μπιλιετακι στον νταντι;
πάλι το πούλο; όπως το πάς θα ξεχρεώσεις το χρέος του κρατους
ωραιαααα!!! επειδη τοχω δωσει 12 φορες πρεπει να το κανουμε ζητημα?
ωραιαααα!!! επειδη τοχω δωσει 12 φορες πρεπει να το κανουμε ζητημα?
τι ζήτημα ρε..εδώ εγώ το'δωσα 34 :'(
γτ σε κόβουν συνήθως;
δεν με εχυσε ουτε εχυσε νομιζω μιλαω καλα ελληνικα τωρα τι δεν καταλαβες?Αλλο ρε φίλε να χύσει άλλο να σε χύσει άλλο δεν έχυσε και αλλο σε έχυσε.Όπως λέμε άλλο να χέσω και άλλο να σε χέσω άλλο δεν έχεσα και άλλο δεν σε έχεσα.
μαρη εχεις τρελλαθει; εμενα με ρωτας αν το εχω νιωσει που γαμιεμαι απ τα δωδεκα; αμα ξερει ο αλλος να γαμαει με αυτοπεπιθηση κι εχει κ διαρκεια κ με δεκαπεντε ποντους καυλωνεις κ περνας τελεια..εχω παρει 23αρια κομπρεσσερ που ηταν τιποτα κι εχω παρει και δεκαπενταρια κι εχυνα απ το κωλο..τι μου λες τωρα;