Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
τα ειδα εγω δεν ειναι μουφα εχει κανα μηνα που τα αβαλε ετυχε την ειδα σε καμερα
μιλαμε τωρα για κορμι αλογισιο κανονικα 186 με εναν κωλο τρομερο πεταχτο να εχεις υποψιν σου βυζι καλο.. φετες κοιλιακους και υδραυλικο για τους μερακληδες δολοφονο
και ενα καλο τις κρισης προ κρισης λεει δεν εκανε ενεργητικο τωρα κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι αλογα οντως. οποτε κομμενα τα πιτιγυρα για κανα μηνα  και εφυγα.......... :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ειναι αλογα οντως. οποτε κομμενα τα πιτιγυρα για κανα μηνα  και εφυγα.......... :grin: :grin:
οχι ρε χαζος εισαι λιγο που τα ειχαμε πει παλιοτερα ειναι γαμω τα παιδια σαν την τζουλι καμια σχεση μ αυτο το φρουτο που γραφει αυτες τις παπαριες τωρα
απλως εχει ενα αλλο ελαττωμα εχει μπερδεψει το μαλμπορο με κατι αλλο.... :2funny: :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
οχι ρε χαζος εισαι λιγο που τα ειχαμε πει παλιοτερα ειναι γαμω τα παιδια σαν την τζουλι καμια σχεση μ αυτο το φρουτο που γραφει αυτες τις παπαριες τωρα
απλως εχει ενα αλλο ελαττωμα εχει μπερδεψει το μαλμπορο με κατι αλλο.... :2funny: :2funny: :2funny:

κατσε καλου κακου αποχη για κανα μηνα να μην εχουμε ατυχηματα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  αντε καλο βραδυ

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
786
Πόντοι
86
καλο μαμησι πρεπει να κανει και δεν ειναι και απαραδεκτη απο φατσα εντελως. την πηρα τηλ για τα βυζακια   :tits2: και μου ορκιστηκε οτι εβαλε και δεν ειναι μουφα κοουτς.πρεπει να κρεββατωνεται καλα  :fuck2: :fuck2:
τιμη σου ειπε??? αν ειναι στειλε μου πμ. θενκς.

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
εβαλε βυζια τωρα τελευταια.για πολυ καυλιαρα διαφημιζεται.περουκακια φοραει. αμα τα βυζακια ειναι καλα θα το μαμησω να μου δωσει και βολτα με τη μηχανη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό???!?!???!?!?   τι λεειιι??? φεναιτε ΤΕΛΕΙΟ.. τι να κανω ρε παιδια???

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
τιμη σου ειπε??? αν ειναι στειλε μου πμ. θενκς.

δεν μπηκα σε λεπτομερειες.απλα για τα  :tits2: :tits2: ρωτησα.πιο παλια προ βυζιων νομιζω 60. αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου . παρε την και ρωτα.  6 9 7 6 2 0 5 6 1 8

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτό???!?!???!?!?   τι λεειιι??? φεναιτε ΤΕΛΕΙΟ.. τι να κανω ρε παιδια???
ρε ξαδερφε να πουμε το πεδευεις κανα χρονο το θεμα να μ αυτην να μ την αλλη τελικα θα πας με καμια να τελιωνουμε σου εχουν προτηνει ολες τις τρανς της ελλαδος δικε μου και δεν σου αρεσει καμια

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε ξαδερφε να πουμε το πεδευεις κανα χρονο το θεμα να μ αυτην να μ την αλλη τελικα θα πας με καμια να τελιωνουμε σου εχουν προτηνει ολες τις τρανς της ελλαδος δικε μου και δεν σου αρεσει καμια

μην τον αποπαιρνεις. μικρε παρε αυτην και την τζουλη να κανεις να κατσεις κανα τριμηνο. τζουλη σε ζητανεεεεεε  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
:2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
το παιδι κανει διαφημιση στο σαιτ μαλλον αλλιως δεν εξηγειται...δεν ειναι κακο,pas mal

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το παιδι κανει διαφημιση στο σαιτ μαλλον αλλιως δεν εξηγειται...δεν ειναι κακο,pas mal
τι διαφημηση στο σαιτ ρε συ ορισμενοι μου φενετε την βρισκεται με το να σας λεμε τι κανει μια και αλλη στο κρεββατι δεν εξηγηται αλλιως οπιος θελει ιστοριες με τρανς εδω: εχει ενα τσουβαλι ιστοριες
τωρα αν θελεις ριαλ οριστε τζουλι σου μιλαει την βλεπει κορμαρα τα παντα στο εγγυωμαστε εμεις το κρεββατι τελος μην ασχολεισαι αλλο

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
τι διαφημηση στο σαιτ ρε συ ορισμενοι μου φενετε την βρισκεται με το να σας λεμε τι κανει μια και αλλη στο κρεββατι δεν εξηγηται αλλιως οπιος θελει ιστοριες με τρανς εδω: εχει ενα τσουβαλι ιστοριες
τωρα αν θελεις ριαλ οριστε τζουλι σου μιλαει την βλεπει κορμαρα τα παντα στο εγγυωμαστε εμεις το κρεββατι τελος μην ασχολεισαι αλλο
δεν θελω αγαπη μου

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε Αλέφαντε ποια μου έχουν προτείνει/? όλες ξεπέτα μου λέτε οτι είναι (πλην της αγαπητής Τζούλης)...

αυτο??????  τι λέει ????    
ρε παλικαρι να πουμε μην μας πεδευεις 3 η ωρα τη νυχτα σου λεμε τζουλι-τζουλι στο εγγυομαστε ολοι τελος δες το τηλ στο προφιλ τις εδω και τελος
ε μας εσκσες βραδιατικα

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
κάτι ποιο petit θέλω βρε καλέ μου Αλέφαντε.... κάτι ποιο πετίτ...

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
πιο μικροκαμωμενη εννοω :) ή αλλο στυλ ποιο διαφορετικό. πχ η ντόρα δε μου αρέσει καθόλου.. στυλ ειναι, μπορει να ειναι χρυσο παιδι... :)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πιο μικροκαμωμενη εννοω :) ή αλλο στυλ ποιο διαφορετικό. πχ η ντόρα δε μου αρέσει καθόλου.. στυλ ειναι, μπορει να ειναι χρυσο παιδι... :)
με κουρασες φιλε πονεσαν τα μυαλο μου παω να κοιμηθω παρε απο κοντα το μαικ αυριο που ειναι απο κανω το παιδι να στα πει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom