Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
ναι φιλε την γλυτωσες.....εγω επεσα σε βαρειες εξαγωγες!!!!

σαν την δικη σου περιπτωση ειχα τυχη  με μια στην Καβαλας σε ενα πρασινο καμπριο πεζο!η οποια ειχε φαγωθει να την γαμησω εξω απο το αμαξι!με την εξαγωγη μου απο το κολοτρυπιδιον της ελευθερωσα και τα υπολοιπα απομειναρια!
σε καταλαβαινω απολυτα για το πως ενιωθες και πως νιωθεις στην δικη σου "περιπτωση"!

Επισκέπτης
σαν την δικη σου περιπτωση ειχα τυχη  με μια στην Καβαλας σε ενα πρασινο καμπριο πεζο!η οποια ειχε φαγωθει να την γαμησω εξω απο το αμαξι!με την εξαγωγη μου απο το κολοτρυπιδιον της ελευθερωσα και τα υπολοιπα απομειναρια!
σε καταλαβαινω απολυτα για το πως ενιωθες και πως νιωθεις στην δικη σου "περιπτωση"!
Αστα σου λεω!!Μουχει τυχει και με γκομενες που εχω γαμησει απο κωλο...αλλα αυτο το τραβελι θαχε να χεσει καμια 10αρια μερες και βαλε...πολυ σκατο και μποχα ...απο τοτε δεν εχω ξαναγαμησει κωλο.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
Αστα σου λεω!!Μουχει τυχει και με γκομενες που εχω γαμησει απο κωλο...αλλα αυτο το τραβελι θαχε να χεσει καμια 10αρια μερες και βαλε...πολυ σκατο και μποχα ...απο τοτε δεν εχω ξαναγαμησει κωλο.

χαχαχα!!!!!εδω κολλαει και η φραση που λενε : τι στο διολο σκατα εφαγε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσύ παιδί μου δεν έφαγες μερέντα.
Εφαγες ολόκληρη τούρτα σερενάτα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Για διείτε και www.adoos.gr/post/19933952/eva_transexual]τούτο[/url]!!!

:think: eva_transexual

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
Εσύ παιδί μου δεν έφαγες μερέντα.
Εφαγες ολόκληρη τούρτα σερενάτα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Για διείτε και www.adoos.gr/post/19933952/eva_transexual]τούτο[/url]!!!

:think: eva_transexual

κλασσικα κανει πιατσα χαμηλα στην Συγγρου!
παλαιοτερα την ειχα τιμησει με ενα 50 αρι...ειχε δικο της χωρο πισω απο το μερος που κανει πιατσα αλλα ηταν ξεπετα...μαζι μου...!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
κλασσικα κανει πιατσα χαμηλα στην Συγγρου!
παλαιοτερα την ειχα τιμησει με ενα 50 αρι...ειχε δικο της χωρο πισω απο το μερος που κανει πιατσα αλλα ηταν ξεπετα...μαζι μου...!
μαγκες εγω με την ευα εχω περασει καλα .ουτε ξεπετα ουτε βιασυνη και πεντακαθαρη την εχω επισκεφτει 2-3 φορες στο σπιτι της στον αγ.ιωαννη στο νεο κοσμο

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ :  ΤΗΝ ΕΥΑ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑΣ [ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ] ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ??

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ :  ΤΗΝ ΕΥΑ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑΣ [ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ] ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ??
Τα προσόντα τα έχει κόψει εδώ και κάτι χρόνια, οπότε δεν είναι αντικείμενο του παρόντος θέματος.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
με ξερεις οτι δεν κανω πλακα οταν ειναι για ενημερωση. :)
Οκ φίλε, αλλα το Φ99 δεν εχει τετοια επιπλα όπως φαίνονται στις εικόνες.
Μάλλον κάνεις λάθος που λές ότι φωτογραφήθηκε εκεί εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.... ;)

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
στο φ99 εγινε η φοτογραφισει αυτα τα επιπλα εχει απλα στην φοτο εχουν ανοιχτα τα φωτα του μαγαζιου

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
στο φ99 εγινε η φοτογραφισει αυτα τα επιπλα εχει απλα στην φοτο εχουν ανοιχτα τα φωτα του μαγαζιου
:thumbsup:
Οκ φίλε, αλλα το Φ99 δεν εχει τετοια επιπλα όπως φαίνονται στις εικόνες.
Μάλλον κάνεις λάθος που λές ότι φωτογραφήθηκε εκεί εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.... ;)
αφου εκει εγινε... το ξερω σιγουρα σου λεω  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η φωτογραφηση εγινε στο φ99...
με ξερεις οτι δεν κανω πλακα οταν ειναι για ενημερωση. :)
:thumbsup:αφου εκει εγινε... το ξερω σιγουρα σου λεω  ;)
Οκ , φίλοι πάω πάσο και σόρυ.
Ομολογώ ΑΔΑΗΣ!
Αλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός και στα επιπλα ειδικά στο 99. :2funny:
Αν το λέω σωστα κάποια Ευα δούλεβε εκεί κάποτε, και τα σχόλια όχι και τόσο καλά. Πάντως η συγκεκριμένη φαίνεται τούμπανο και καλό κομμάτι. Πολύ καλό αν κρίνει κανείς απ τις φωτογραφίες και αφού τραβήχτηκαν έτσι στο 99 που λέτε πρέπει να είναι πραγματικές.
Αν την έχετε δοκιμάσει παρακαλώ πολύ αν θέλετε πείτε την γνώμη σας, γιατί ψιλοψήνομαι να την κάνω την αμαρτία. :fuck1:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ομολογώ ΑΔΑΗΣ!
Αν το λέω σωστα κάποια Ευα δούλεβε εκεί κάποτε, και τα σχόλια όχι και τόσο καλά. Πάντως η συγκεκριμένη φαίνεται τούμπανο και καλό κομμάτι. Πολύ καλό αν κρίνει κανείς απ τις φωτογραφίες και αφού τραβήχτηκαν έτσι στο 99 που λέτε πρέπει να είναι πραγματικές.
Αν την έχετε δοκιμάσει παρακαλώ πολύ αν θέλετε πείτε την γνώμη σας, γιατί ψιλοψήνομαι να την κάνω την αμαρτία. :fuck1:
αν λες την κουμαριανου, οχι οχι φιλε hotyan μην το κανεις... γιατι δεν θα ειναι αμαρτια,θα ειναι μαλ..ια... και ως γνωστον οι αμαρτιες συγχωρουνται... οι μαλ..ιες οχι...  ;)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ομολογώ ΑΔΑΗΣ!
καλε δεν το πιστευω οτι εσυ ενας μεγας γνωστης του αντικειμενου δεν δυνασαι να αναγνωρισεις την ευα κουμαριανου!!!! ντροπη!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αν λες την κουμαριανου, οχι οχι φιλε hotyan μην το κανεις... γιατι δεν θα ειναι αμαρτια,θα ειναι μαλ..ια... και ως γνωστον οι αμαρτιες συγχωρουνται... οι μαλ..ιες οχι...  ;)
Αχαχαχαχχ τώρα κατάλαβα, θυμήθηκα .....  :headbang:

καλε δεν το πιστευω οτι εσυ ενας μεγας γνωστης του αντικειμενου δεν δυνασαι να αναγνωρισεις την ευα κουμαριανου!!!! ντροπη!!!
Στην πράξη @@ γνώστης είναι ο  hoty .
Μάλλον είναι της θεωρίας αλλα εδώ πιάστηκε αδιάβαστος!!!  :2funny:

:happy:Αλήθεια μωρό όμως ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το εξής:
Πως καποιο πλάσμα που επιθυμεί διακαώς να γίνει θηλυκό, και βάζει και βύζους  :tits: και κάνει αποτριχώσεις φοράει σέξυ γυναικεία κλπ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΑΓΟΡΙΑ??? :fuck2:
Νομίζω ότο θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο!!!!
Μήπως κάνω λάθος? :o
Σοβαρά απορώ δεν κάνω πλάκα.  :dunno:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αχαχαχαχχ τώρα κατάλαβα, θυμήθηκα .....  :headbang:

Στην πράξη @@ γνώστης είναι ο  hoty .
Μάλλον είναι της θεωρίας αλλα εδώ πιάστηκε αδιάβαστος!!!  :2funny:

:happy:Αλήθεια μωρό όμως ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το εξής:
Πως καποιο πλάσμα που επιθυμεί διακαώς να γίνει θηλυκό, και βάζει και βύζους  :tits: και κάνει αποτριχώσεις φοράει σέξυ γυναικεία κλπ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΑΓΟΡΙΑ??? :fuck2:
Νομίζω ότο θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο!!!!
Μήπως κάνω λάθος? :o
Σοβαρά απορώ δεν κάνω πλάκα.  :dunno:
βασικα δεν θελουν ολες οι τρανσεξουαλ να γινουν εξ αλλαγης φυλλου γυναικες..πρωσοπικα το εχω ξαναπει οτι το τρανς εγκειτε ακριβως στο"δια" οπως σημαινει και στα αγγλικα...στο "μεταξυ" των φυλλων δηλαδη..που σημαινει οτι ναι μεν ειναι θυληκης ψυχολογιας υπαρξεις αλλα δεν ειναι (ειμαστε) γυναικες..οι περισσοτεροι απο μας αλλωστε που συμμετεχουμε στο φορουμ δεν πιστευουμε σε δυο ακρες ετσι δεν ειναι? αλλα σεβομαστε και οοοολες τις ενδιαμεσες καταστασεις που ο τροπος που λειτουργουν ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...ουτως η αλλως το γενετησιο φυλλο,το κοινωνικο φυλλο,ο σεξουαλικοσ προσανατολισμος αλλα και η προτιμητεα θεση στο σεχ(top/bottom/versatile) ειναι 4 διαφορετικα πραγματα...ταπεινη μου αποψις...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
βασικα δεν θελουν ολες οι τρανσεξουαλ να γινουν εξ αλλαγης φυλλου γυναικες..πρωσοπικα το εχω ξαναπει οτι το τρανς εγκειτε ακριβως στο"δια" οπως σημαινει και στα αγγλικα...στο "μεταξυ" των φυλλων δηλαδη..που σημαινει οτι ναι μεν ειναι θυληκης ψυχολογιας υπαρξεις αλλα δεν ειναι (ειμαστε) γυναικες..οι περισσοτεροι απο μας αλλωστε που συμμετεχουμε στο φορουμ δεν πιστευουμε σε δυο ακρες ετσι δεν ειναι? αλλα σεβομαστε και οοοολες τις ενδιαμεσες καταστασεις που ο τροπος που λειτουργουν ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...ουτως η αλλως το γενετησιο φυλλο,το κοινωνικο φυλλο,ο σεξουαλικοσ προσανατολισμος αλλα και η προτιμητεα θεση στο σεχ(top/bottom/versatile) ειναι 4 διαφορετικα πραγματα...ταπεινη μου αποψις...
:thumbsup: σωστη η eve. καλησπερα κουκλα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom