Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βασικα δεν θελουν ολες οι τρανσεξουαλ να γινουν εξ αλλαγης φυλλου γυναικες..πρωσοπικα το εχω ξαναπει οτι το τρανς εγκειτε ακριβως στο"δια" οπως σημαινει και στα αγγλικα...στο "μεταξυ" των φυλλων δηλαδη..που σημαινει οτι ναι μεν ειναι θυληκης ψυχολογιας υπαρξεις αλλα δεν ειναι (ειμαστε) γυναικες..οι περισσοτεροι απο μας αλλωστε που συμμετεχουμε στο φορουμ δεν πιστευουμε σε δυο ακρες ετσι δεν ειναι? αλλα σεβομαστε και οοοολες τις ενδιαμεσες καταστασεις που ο τροπος που λειτουργουν ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...ουτως η αλλως το γενετησιο φυλλο,το κοινωνικο φυλλο,ο σεξουαλικοσ προσανατολισμος αλλα και η προτιμητεα θεση στο σεχ(top/bottom/versatile) ειναι 4 διαφορετικα πραγματα...ταπεινη μου αποψις...
everythings counts in large amounts που εγραψε και ο martin gore των depeche mode.ακομα και μια λεπτομερεια μπορει να εχει μεγαλη σημασια.

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Κούκλα φτιάξε το λινκ σου στο προφίλ σου για να μπορούμε να σε χαζέψουμε..

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Κούκλα φτιάξε το λινκ σου στο προφίλ σου για να μπορούμε να σε χαζέψουμε..
φιλε μπαινει κανονικα σε εμενα. για ψαξτο λιγο... μηπως εχεις κανενα firewall η δεν το πατας σωστα?

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Στο προφίλ της Eve στο bou μπαίνω, εννοούσα στα εικονίδια-link κάτω από το avatar...

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
εντάξει το λινκ το βρήκα, φαίνεται ότι με firefox4/ie9 δεν πάνε όλα τέλεια...
Κούκλα με γεια τα μπαλκόνια, σου πάνε και τα 1-2 κιλά παραπάνω!

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
εντάξει το λινκ το βρήκα, φαίνεται ότι με firefox4/ie9 δεν πάνε όλα τέλεια...
Κούκλα με γεια τα μπαλκόνια, σου πάνε και τα 1-2 κιλά παραπάνω!
αχχχαχαχχαχαχα μερικα γραμαρια ειναι καλε!!!! ευχαριστω αγαπη!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
βασικα δεν θελουν ολες οι τρανσεξουαλ να γινουν εξ αλλαγης φυλλου γυναικες..πρωσοπικα το εχω ξαναπει οτι το τρανς εγκειτε ακριβως στο"δια" οπως σημαινει και στα αγγλικα...στο "μεταξυ" των φυλλων δηλαδη..που σημαινει οτι ναι μεν ειναι θυληκης ψυχολογιας υπαρξεις αλλα δεν ειναι (ειμαστε) γυναικες..οι περισσοτεροι απο μας αλλωστε που συμμετεχουμε στο φορουμ δεν πιστευουμε σε δυο ακρες ετσι δεν ειναι? αλλα σεβομαστε και οοοολες τις ενδιαμεσες καταστασεις που ο τροπος που λειτουργουν ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...ουτως η αλλως το γενετησιο φυλλο,το κοινωνικο φυλλο,ο σεξουαλικοσ προσανατολισμος αλλα και η προτιμητεα θεση στο σεχ(top/bottom/versatile) ειναι 4 διαφορετικα πραγματα...ταπεινη μου αποψις...
Τι λερε μωρό!!! Τι είπες??
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!! :rockon:

ΔΙΑ!!!  :(

"ναι μεν ειναι θυληκης ψυχολογιας υπαρξεις αλλα δεν ειναι γυναικες.."

Δηλαδή ???

:think:Δλδη γουστάρετε να εχετε βυζιά να τον δίνετε και να τον πέρνετε απο αγόρια?

:think:Η γουστάρετε να γαμάτε και κορίτσια?

Σοβαρά το ρωτώ.... :think: :think:
Κάντο πιο λιανά για μένα το βλάκα βρε μωρό....

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι λερε μωρό!!! Τι είπες??
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!! :rockon:

ΔΙΑ!!!  :(

"ναι μεν ειναι θυληκης ψυχολογιας υπαρξεις αλλα δεν ειναι γυναικες.."

Δηλαδή ???

:think:Δλδη γουστάρετε να εχετε βυζιά να τον δίνετε και να τον πέρνετε απο αγόρια?

:think:Η γουστάρετε να γαμάτε και κορίτσια?

Σοβαρά το ρωτώ.... :think: :think:
Κάντο πιο λιανά για μένα το βλάκα βρε μωρό....
εγω ξερω σιγουρα τι γουσταρω...τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!!υπαρχουν σαφως κ τρανσεξουαλ που προσανατολιζονται και προσ γυναικες...ιιιιιιου!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εγω ξερω σιγουρα τι γουσταρω...τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!!υπαρχουν σαφως κ τρανσεξουαλ που προσανατολιζονται και προσ γυναικες...ιιιιιιου!!!!!
Κάποτε ο Μέγας ΄Πίτσι ( γαμώτο που χάθηκε?) ότι πηδάν για το χρήμα, και ότι το μαζευουν για να πληρώσουν για το κλάδεμμα!!!
Γμτο δεν μπορώ να τα καταλάβω.... :headbang:
:think:Καλά και εσύ τι ακριβώς γουστάρεις? Νομίζω πως όνλυ πασίβ.

Helena_46

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0

και γιατί  "ιιιιιιου" παρακαλώ??????
και το "περι ορεξεως" που λες κι εσυ, που πηγε??

δε μας τα λες καλα φιλεναδα...(αστιευομαι φυσικα)

μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι προσωπικα οχι μονο δεν εχω κανενα απολτως προβλημα με το "ιου" αλλα ο προσανατολισμος μου ειναι σαφεστατα προς τα εκει (να μην πω σχεδον αποκλειστικα προς τα εκει)....

Οπως ειπες κι εσυ, αλλο φυλο, αλλο σεξ. Και αν μαλιστα θελουμε να ειμαστε απολυτα ειλικρινης και παρατηρησουμε σε τι ποσοστο οι γυναικες ειναι αμφι και les, τότε μια αναλογη σταση σαφως και φερνει πιο κοντα στο γυναικειο φυλο, την ψυχολογια και τις προτιμησεις του παρα το αντιθετο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ωραίο θέμα ανοίξατε κορίτσια!!! :rockon:

μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι προσωπικα οχι μονο δεν εχω κανενα απολτως προβλημα με το "ιου" αλλα ο προσανατολισμος μου ειναι σαφεστατα προς τα εκει (να μην πω σχεδον αποκλειστικα προς τα εκει)....

Οπως ειπες κι εσυ, αλλο φυλο, αλλο σεξ. Και αν μαλιστα θελουμε να ειμαστε απολυτα ειλικρινης και παρατηρησουμε σε τι ποσοστο οι γυναικες ειναι αμφι και les, τότε μια αναλογη σταση σαφως και φερνει πιο κοντα στο γυναικειο φυλο, την ψυχολογια και τις προτιμησεις του παρα το αντιθετο...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

καλωστην...  :) καλησπερα τζ..α .... ;)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1

χαχαχχαχα καθολου δεν διαφωνω!!!! ισα ισα πολυ το χαιρομαι οταν αυξανεται η βιοποικιλοτης στη χωρα!!!χεχχεχεχε αστειευομουν φυσικα με το ιιιιου!!!!

Helena_46

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
χαχαχχαχα καθολου δεν διαφωνω!!!! ισα ισα πολυ το χαιρομαι οταν αυξανεται η βιοποικιλοτης στη χωρα!!!χεχχεχεχε αστειευομουν φυσικα με το ιιιιου!!!!

Ναι βρε το ξερω οτι αστιευοσουν. Μα αν το ελεγες σοβαρα δεν υπηρχε περιπτωση να μπω στη διαδικασια να διαφωνησω απο εδω.. Εκτος αυτου το ξερω οτι εισαι απο τα καλα παιδια και γι αυτο και σε "τσιγκλισα"... :-)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ναι βρε το ξερω οτι αστιευοσουν. Μα αν το ελεγες σοβαρα δεν υπηρχε περιπτωση να μπω στη διαδικασια να διαφωνησω απο εδω.. Εκτος αυτου το ξερω οτι εισαι απο τα καλα παιδια και γι αυτο και σε "τσιγκλισα"... :-)
Τσίγκλα και μένα!
Καλό παιδί είμαι!!  :tooth:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Thanx για το καλωσορισμα. Με καταλαβες ε?..
Εισαι τελικα όντως μεγας γνώστης..(οχι οτι αμφεβαλε κανεις δλδ,ετσι για την κουβεντα το λεω..)
ειστε ομωσ και τα δυο σας μεγαλες αλεπουδες!!!!! ;) ;) ;) ;)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Thanx για το καλωσορισμα. Με καταλαβες ε?..
Εισαι τελικα όντως μεγας γνώστης..(οχι οτι αμφεβαλε κανεις δλδ,ετσι για την κουβεντα το λεω..)
δεν υπηρχε περιπτωση να μην σε καταλαβω!  :-*
ειστε ομωσ και τα δυο σας μεγαλες αλεπουδες!!!!! ;) ;) ;) ;)
:)  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom