nickgreekgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Η γριά κότα έχει το ζουμί.
τη παραπάνω κοπέλα αν την έβλεπα έξω δε θα την έκανα με τίποτα τρανς... τι παίζει με αυτήν ? βγάζει πολύ gfe
συνάδελφοι μήπως έχουμε καμμιά πληροφορία για το εν λόγω τραβεστάκι με την πρόστυχη φατσούλα και τα έκφυλα χειλάκια ??
συνάδελφοι μήπως έχουμε καμμιά πληροφορία για το εν λόγω τραβεστάκι με την πρόστυχη φατσούλα και τα έκφυλα χειλάκια ??
έχει μαυρίσει από το πολύ... ψωλάριουμ...μαύρη είναι ?
ποια μαρια και πρασσινα αλογα... αυτη ειναι η nadia bow wow
για εξηγήσου μονσιέποια μαρια και πρασσινα αλογα... αυτη ειναι η nadia bow wow
εννοω οτι δεν ειναι δικια της η φωτο. η συγκεκριμενη τρανς ειναι ξενη. αν πατησεις στο google το ονομα της θα την δεις. ;)για εξηγήσου μονσιέ
Σκατοπουστας ολκης.τον γαμησα πριν 4 μηνες ...αν θυμαμαι, καλα Ιερα που βγαινει οπως ειπες, και με γεμισε σκατο!!!Ευτυχως το καταλαβα απο τη μποχα και τραβηχτικα...αλλα η καποτα ηταν τιγκα στη μερεντα...ακομα ξερναω....συναγωνιστε!!!ειναι η Κλαουντια που κανει πιατσα στην Ιερα οδο...
την εχω τιμησει στο αυτοκινητο με 30 γιουρος και εμεινα πολυ ευχαριστημενος!κανει τρελη πιπα!!!μου εμεινε και ενας λογος που θα την τιμησω ξανα ειναι αυτος!εχει βεβαια τα πιασιματα της αλλα μια δοκιμη αξιζει!!!
εγω περασα πολυ καλα!!!!!
Σκατοπουστας ολκης.τον γαμησα πριν 4 μηνες ...αν θυμαμαι, καλα Ιερα που βγαινει οπως ειπες, και με γεμισε σκατο!!!Ευτυχως το καταλαβα απο τη μποχα και τραβηχτικα...αλλα η καποτα ηταν τιγκα στη μερεντα...ακομα ξερναω....
ναι φιλε την γλυτωσες.....εγω επεσα σε βαρειες εξαγωγες!!!!ωχ!!!εγω ετυχα σε καθαρη "περιπτωση"...!
όποιος κώλο θέλει να γαμεί... λάσπες και σκατά πατεί...Σκατοπουστας ολκης.τον γαμησα πριν 4 μηνες ...αν θυμαμαι, καλα Ιερα που βγαινει οπως ειπες, και με γεμισε σκατο!!!Ευτυχως το καταλαβα απο τη μποχα και τραβηχτικα...αλλα η καποτα ηταν τιγκα στη μερεντα...ακομα ξερναω....