Διαγραμμένο μέλος 4212
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 122
- Like
- 5.841
- Πόντοι
- 29.900
Έχει κάποιος δοκιμάσει τελευταία την Νόρα; Βγαίνει στο ύψος της Express Service. Φημίζεται για τα μεγάλα "προσόντα" της...
της εχει μικρυνει λιγο 15 εκΈχει κάποιος δοκιμάσει τελευταία την Νόρα; Βγαίνει στο ύψος της Express Service. Φημίζεται για τα μεγάλα "προσόντα" της...
????της εχει μικρυνει λιγο 15 εκ
μαγκες αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?fernanda lima η fernanda rubio ονομαζεται νομιζω.οριστε...
υπαρχει περιπτωση να ερθει αυτος ο αγγελος ελλαδα η εστω ευρωπη?βραζιλια αραγε που θα μπορουσα να την βρω και να συνευρεθω μαζι της αν τυχει και κανω κανενα ταξιδι προς τα εκει να και πλεον εχει γινει πολυ ακριβος προορισμος...
60. O κόλος μου πονάει από το ξέσχισμα όχι από την τιμή....ποσο το μαλλι?
Σσσσσσσςςςςςςςςςςς!Ρε παιδες αυτα cd μου φαινονται..![]()
![]()
δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά απο cd σε τραβεστί... αν εξαιρέσεις τη τρίχα στο σώμα...καιτο γεγονός ότι ενας cross dresser δεν ειναι απαραίτητα ομοφυλόφιλος (προβλέπω να ανοίγει πάλι κουβέντα γιατί το τι ειναι cd, trans, trav κλπ κλπ)Ρε παιδες αυτα cd μου φαινονται..![]()
![]()
Αυτό το πόδι μου έκανε fisting...... Wow
Που τη θυμυμηκες αυτη!!πιο παλια ηταν στο Κοσμοπολιταν στη Σωκρατους,τωρα θαχει συτεψει εντελως...... θαναι γιαγιουλα!!!!Έχει σχέση με την ΕΥΑ απο Αλκιβιαδου;; Εάν ναι αυτή έχει εξαφανιστεί εδώ και 2-3 χρονια. Άσχετο , την ΡΕΑ που έβγαινε παλιά στην Συγγρού χαμηλά την έχει πάρει κανείς;; (ψηλή μελαχροινη). Καμία περαιτέρω πληροφορία;;;![]()