Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Έχει κάποιος δοκιμάσει τελευταία την Νόρα; Βγαίνει στο ύψος της Express Service. Φημίζεται για τα μεγάλα "προσόντα" της...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
μαγκες αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?fernanda lima η fernanda rubio ονομαζεται νομιζω.οριστε...

υπαρχει περιπτωση να ερθει αυτος ο αγγελος ελλαδα η εστω ευρωπη?βραζιλια αραγε που θα μπορουσα να την βρω και να συνευρεθω μαζι της αν τυχει και κανω κανενα ταξιδι προς τα εκει να και πλεον εχει γινει πολυ ακριβος προορισμος...

απιστευτο μωρο ..!!!!!!!!!!!!!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειναι ο ερωτας μου ρε παιδια.οπου ειχε dvd της στο στο βιντεο κλαμπ το νοικιαζα.και οχι μονο μια φορα...θελω να το κανω κοριτσακι μου για μια και αν σηκωνει η τσεπη για περισσοτερες νυχτες.αν ηξερα που θα μπορουσα να την βρω βραζιλια θα πηγαινα εκει μονο και μονο για παρτη της.

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Καταπληκτικό δίμετρο μωρό.
Εγω έκανα αυταρχικό.  :s&m_2:
Deep throating  :pipa1:- Πήδημα :fuck1: - Ποδολαγνεία  :lheel: - Foot fisting  :pipa3: και golden shower  :pipa2:.
Προχώ εεεε?
Εαν ξέρεις τι θέλεις την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Επιπλέον πολύ καλή συμπεριφορά και απόλυτη καθαριότητα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Ρε παιδες αυτα cd μου φαινονται.. :think: :think:
δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά απο cd σε τραβεστί... αν εξαιρέσεις τη τρίχα στο σώμα...καιτο γεγονός ότι ενας cross dresser δεν ειναι απαραίτητα ομοφυλόφιλος (προβλέπω να ανοίγει πάλι κουβέντα γιατί το τι ειναι cd, trans, trav κλπ κλπ)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
λέγεται foot fisting - και οι 2 σωστοί  ;)

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΑΣ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ??] :tits:

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΑΓΚΥΡΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Έχει σχέση με την ΕΥΑ απο Αλκιβιαδου;; Εάν ναι αυτή έχει εξαφανιστεί εδώ και 2-3  χρονια. Άσχετο ,  την ΡΕΑ που έβγαινε παλιά στην Συγγρού χαμηλά την έχει πάρει κανείς;; (ψηλή μελαχροινη).  Καμία περαιτέρω πληροφορία;;;  :pipa3:

Επισκέπτης
Έχει σχέση με την ΕΥΑ απο Αλκιβιαδου;; Εάν ναι αυτή έχει εξαφανιστεί εδώ και 2-3  χρονια. Άσχετο ,  την ΡΕΑ που έβγαινε παλιά στην Συγγρού χαμηλά την έχει πάρει κανείς;; (ψηλή μελαχροινη).  Καμία περαιτέρω πληροφορία;;;   :pipa3:
Που τη θυμυμηκες αυτη!!πιο παλια ηταν στο Κοσμοπολιταν στη Σωκρατους,τωρα θαχει συτεψει εντελως...... θαναι γιαγιουλα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom