lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Αρχισε να στελνεις pm και ολο και καποιο παληκαρι θα βρεθει δεν μπορει,καλη επιτυχια
ελα φιλος, μενει κοντα στην αλκιβιαδου στα 3 σπιτακια, 50 παιρνει, δεν εχει στηθος, κανεις οτι θελεις, πολυ καθαρη, και πολυ θηλυκια συμπεριφορα. εχω παει παρα πολλες φορες μαζι τις. την εγγυομαι.Μα καλα, κανεις δεν την εχει γαμησει αυτή ;;; Ούτε ο Maitreg ;;;;
ελα φιλος, μενει κοντα στην αλκιβιαδου στα 3 σπιτακια, 50 παιρνει, δεν εχει στηθος, κανεις οτι θελεις, πολυ καθαρη, και πολυ θηλυκια συμπεριφορα. εχω παει παρα πολλες φορες μαζι τις. την εγγυομαι.
Σουαχίλι ξέρεις?μιλάει ελληνικά ?
?oym sostoup o iesera oySkitu kidogo sana
:απο τισ φωτο δεν λεει κ πολλα φαντασου απο κοντα....
?oym sostoup o iesera oyS
στην ακομινατου, οπως κατεβαινεις την αγιου κωσταντινου μολις φτασεις ακομινατου στριβεις δεξια και ειναι στα δεξια του δρομου. δεν θυμαμαι ονομα.Κάποιο ξενοδοχειο να πηγαίνουν τρανς και κρος και να δεχονται εκει μήπως γνωρίζετε?
πρεπει να ειναι αυτο γιατι κατι μου λεει το ονομα...To Albion μήπως εννοείς;
το δευτερο... ;)κάνουν πιάτσα εκεί ή πάνε τα ραντεβού τους κανονισμένα από αγγελιες και το ιντερνετ ;
μαγκες αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?fernanda lima η fernanda rubio ονομαζεται νομιζω.οριστε...
υπαρχει περιπτωση να ερθει αυτος ο αγγελος ελλαδα η εστω ευρωπη?βραζιλια αραγε που θα μπορουσα να την βρω και να συνευρεθω μαζι της αν τυχει και κανω κανενα ταξιδι προς τα εκει να και πλεον εχει γινει πολυ ακριβος προορισμος...