Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αρχισε να στελνεις pm και ολο και καποιο παληκαρι θα βρεθει δεν μπορει,καλη επιτυχια

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Μα καλα, κανεις δεν την εχει γαμησει αυτή ;;;  Ούτε ο Maitreg ;;;;  :huh:
ελα φιλος, μενει κοντα στην αλκιβιαδου στα 3 σπιτακια, 50 παιρνει, δεν εχει στηθος, κανεις οτι θελεις, πολυ καθαρη, και πολυ θηλυκια συμπεριφορα. εχω παει παρα πολλες φορες μαζι τις. την εγγυομαι.

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
ελα φιλος, μενει κοντα στην αλκιβιαδου στα 3 σπιτακια, 50 παιρνει, δεν εχει στηθος, κανεις οτι θελεις, πολυ καθαρη, και πολυ θηλυκια συμπεριφορα. εχω παει παρα πολλες φορες μαζι τις. την εγγυομαι.

αυτος που μας ενδιαφερει ειναι να ειναι καθαρη και σωστη...τα υπολοιπα βρισκοναται..

Επισκέπτης
Κάποιο ξενοδοχειο να πηγαίνουν τρανς και κρος και να δεχονται εκει μήπως γνωρίζετε?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Κάποιο ξενοδοχειο να πηγαίνουν τρανς και κρος και να δεχονται εκει μήπως γνωρίζετε?
στην ακομινατου, οπως κατεβαινεις την αγιου κωσταντινου μολις φτασεις ακομινατου στριβεις δεξια και ειναι στα δεξια του δρομου. δεν θυμαμαι ονομα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
κάνουν πιάτσα εκεί ή πάνε τα ραντεβού τους κανονισμένα από αγγελιες και το ιντερνετ ;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?fernanda lima η fernanda rubio ονομαζεται νομιζω.οριστε...

υπαρχει περιπτωση να ερθει αυτος ο αγγελος ελλαδα η εστω ευρωπη?βραζιλια αραγε που θα μπορουσα να την βρω και να συνευρεθω μαζι της αν τυχει και κανω κανενα ταξιδι προς τα εκει να και πλεον εχει γινει πολυ ακριβος προορισμος...

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
einai kai gamo tis periptoseis se treleni apo kayla

μαγκες αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?fernanda lima η fernanda rubio ονομαζεται νομιζω.οριστε...

υπαρχει περιπτωση να ερθει αυτος ο αγγελος ελλαδα η εστω ευρωπη?βραζιλια αραγε που θα μπορουσα να την βρω και να συνευρεθω μαζι της αν τυχει και κανω κανενα ταξιδι προς τα εκει να και πλεον εχει γινει πολυ ακριβος προορισμος...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom