Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
εχουμε κάποια πληροφορία κύριοι ??
Η Τζίνα καλό σώμα και προσόντα.Αξίζει
εχουμε κάποια πληροφορία κύριοι ??
Η Τζίνα καλό σώμα και προσόντα.Αξίζει
μια ειναι η ΤΖΙΝΑΠολύ επιτυχία αυτό το Τζινα σαν ονομα τελικα...
Τζουλια δεν την λεγανε? Μετονομαστηκε?
μια ειναι η ΤΖΙΝΑhttp://[URL unfurl="true"]www.cool-smileys.com/images/225.gif[/img[/URL]]!!! καλησπερα και χρονια πολλα!
[/quote]
Nαι, όπως συχνα πυκνά αυτοσαρκαζόμενη συνηθίζω να λέω, "Τζινα απ το βετζίνα γιατι παλιά ήμουν βενζινάς....."....
:2funny: ;D
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια σου πολλά και σένα και νάσαι πάντα καλά.
Μάνικες που θαχες πιάσει έ!!!!Nαι, όπως συχνα πυκνά αυτοσαρκαζόμενη συνηθίζω να λέω, "Τζινα απ το βετζίνα γιατι παλιά ήμουν βενζινάς....."....
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια σου πολλά και σένα και νάσαι πάντα καλά.
Μάνικες που θαχες πιάσει έ!!!!
Πρέπει να είσαι λοιπόν πολύ εξπέρ στις μάνικες που εκτοξεύουν γενικά "υγρό πύρ"!!! ;)είτε εφοδιάζεις με βενζινη, είτε με φαντασιώσεις, στον εφοδιασμο με εκρηκτικά υλικά δουλευεις....
Πρέπει να είσαι λοιπόν πολύ εξπέρ στις μάνικες που εκτοξεύουν γενικά "υγρό πύρ"!!! ;)
Παρεμπιπτόντως το αβαταράκι σου είναι μούρλια και σκέτη κα..λα....
θυληκη συμπεριφορα, χωρις στηθος,μονο παθητικη,70ε στο χωρο της.
Thanx
;)
Μπααα, δε χρειαζεται να εισαι και πολυ εξπερ για να χειριζεσαι μια μανικα...δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη δα..
Thanx για το κομπλιμεντο του αβαταρ μου. Ναι ηταν μια καλη μερα η μερα της φωτογραφισης...
Το δικο σου ομως αβαταρ δεν σε κολακευει βρε ματια μου και τοσο μια που ξερεις τι λεει η ιστορια για τον Πρίαπο;
<<ο Πρίαπος επιχειρεί να αποκτήσει την Λωτίδα, αλλά την ίδια στιγμή ένας γάιδαρος του Σειληνού (ο οποίος παρέθετε την γιορτή) με το "βραχνό γκάρισμά του" αποκάλυψε τις προθέσεις του Πριάπου και όλο το συγκεντρωμένο πλήθος γέλασε εις βάρος του.>>