Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

partuzas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Πολύ επιτυχία αυτό το Τζινα σαν ονομα τελικα...
Τζουλια δεν την λεγανε? Μετονομαστηκε?
μια ειναι η ΤΖΙΝΑ
URL]]!!! καλησπερα και χρονια πολλα!

Helena_46

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
μια ειναι η ΤΖΙΝΑhttp://[URL unfurl="true"]www.cool-smileys.com/images/225.gif[/img[/URL]]!!! καλησπερα και χρονια πολλα!
[/quote]

Nαι, όπως συχνα πυκνά αυτοσαρκαζόμενη συνηθίζω να λέω, "Τζινα απ το βετζίνα γιατι παλιά ήμουν βενζινάς....."....
:2funny: ;D

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια σου πολλά και σένα και νάσαι πάντα καλά.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Nαι, όπως συχνα πυκνά αυτοσαρκαζόμενη συνηθίζω να λέω, "Τζινα απ το βετζίνα γιατι παλιά ήμουν βενζινάς....."....
:2funny: :grin:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια σου πολλά και σένα και νάσαι πάντα καλά.
:think: Μάνικες που θαχες πιάσει έ!!!!
:2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
είτε εφοδιάζεις με βενζινη, είτε με φαντασιώσεις, στον εφοδιασμο με εκρηκτικά υλικά δουλευεις.... :grin:
Πρέπει να είσαι λοιπόν πολύ εξπέρ στις μάνικες που εκτοξεύουν γενικά "υγρό πύρ"!!! ;) :2funny:
Παρεμπιπτόντως το αβαταράκι σου είναι μούρλια και σκέτη κα..λα....  :smitten:

Helena_46

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
Πρέπει να είσαι λοιπόν πολύ εξπέρ στις μάνικες που εκτοξεύουν γενικά "υγρό πύρ"!!! ;) :2funny:
Παρεμπιπτόντως το αβαταράκι σου είναι μούρλια και σκέτη κα..λα....  :smitten:

Μπααα, δε χρειαζεται να εισαι και πολυ εξπερ για να χειριζεσαι μια μανικα...δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη δα..
Thanx για το κομπλιμεντο του αβαταρ μου. Ναι ηταν μια καλη μερα η μερα της φωτογραφισης...

Το δικο σου ομως αβαταρ δεν σε κολακευει βρε ματια μου και τοσο μια που ξερεις τι λεει η ιστορια για τον Πρίαπο;

<<ο Πρίαπος επιχειρεί να αποκτήσει την Λωτίδα, αλλά την ίδια στιγμή ένας γάιδαρος του Σειληνού (ο οποίος παρέθετε την γιορτή) με το "βραχνό γκάρισμά του" αποκάλυψε τις προθέσεις του Πριάπου και όλο το συγκεντρωμένο πλήθος γέλασε εις βάρος του.>>
:grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
θυληκη συμπεριφορα, χωρις στηθος,μονο παθητικη,70ε στο χωρο της.
Μπααα, δε χρειαζεται να εισαι και πολυ εξπερ για να χειριζεσαι μια μανικα...δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη δα..
Thanx για το κομπλιμεντο του αβαταρ μου. Ναι ηταν μια καλη μερα η μερα της φωτογραφισης...

Το δικο σου ομως αβαταρ δεν σε κολακευει βρε ματια μου και τοσο μια που ξερεις τι λεει η ιστορια για τον Πρίαπο;

<<ο Πρίαπος επιχειρεί να αποκτήσει την Λωτίδα, αλλά την ίδια στιγμή ένας γάιδαρος του Σειληνού (ο οποίος παρέθετε την γιορτή) με το "βραχνό γκάρισμά του" αποκάλυψε τις προθέσεις του Πριάπου και όλο το συγκεντρωμένο πλήθος γέλασε εις βάρος του.>>
:grin:

Καλο!! :2funny: :2funny: :2funny:
Το δικό μου όμως γλύκα υπακούει σε όλες τις εντολές!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι καλυτερη?χαρα22 μετυυ η ελενα??θελω να ειναι παθητικη και να κανει τελεια :pipa1: και να δινει καλο :pipa3:
με εκτιμηση :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η ελενα ειναι η μελινα που δουλευει με την αγαπη!!ειναι καλη???γιατι φαινεται καυλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom