Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
οκι... ντεν γκαμάειΟκ .
Καλά ντεεεεε!!!
Περί όρέξεως Γαμάη!!!
οκι... ντεν γκαμάειΟκ .
Καλά ντεεεεε!!!
Περί όρέξεως Γαμάη!!!
για τους ψαγμενους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! του ειδους
Σε λίγο καιρό που θα έχουμε αφραγγίες με ένα τενεκέ λάδι θα είναι οκ !!Μαχαραγια δεν αντιλεγω...αλλα και εκτος Ελλαδος και οταν ερθει 250+ η ταριφα τι να το κανεις...
www.adoos.gr/post/20247713/energopa8itiki_trans_ntaizy_gia_zevgaria_kai]χAIZY GIA ZEVGARIA KAI KIRIOYS [/url]
Όσοι κύριοι επιθυμείτε μπορείτε να πάτε ακόμη και με την μνηστή σας!!!
Δέχεται ζευγάρι κύριο και κυρία!!Έχει πάει κανείς? Καλή είναι? Βραδυνές ώρες δέχεται?
Δέχεται ζευγάρι κύριο και κυρία!!
Κατόπιν...
Ξεπροβοδίζει δυό κυρίες!!!
γιατι το χυσιμο χρεωνεται εξτρα?Δεν ξέρω αν ξεπροβάλει δύο γυναίκες αλλά αν γουστάρεις να είσαι παθητικός καλά θα περάσεις.. 50 πέρνει και αν θες να σε χύσει 100
γιατι το χυσιμο χρεωνεται εξτρα?
την εριξε την τιμη?70 μου ειχε πει εμενα στο τηλεφωνο. και φυσικα πηρε 70 @@Δεν ξέρω αν ξεπροβάλει δύο γυναίκες αλλά αν γουστάρεις να είσαι παθητικός καλά θα περάσεις.. 50 πέρνει και αν θες να σε χύσει 100
ΣΕ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΑΛΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ . ΛΑΘΟΣ ΕΝΙΜΕΡΟΣΙ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΦΙΛΙΑΔεν ξέρω αν ξεπροβάλει δύο γυναίκες αλλά αν γουστάρεις να είσαι παθητικός καλά θα περάσεις.. 50 πέρνει και αν θες να σε χύσει 100
ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΑΛΑ 2 ΚΑΙ ΚΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣτην εριξε την τιμη?70 μου ειχε πει εμενα στο τηλεφωνο. και φυσικα πηρε 70 @@
ξερω που να τα βαλω αλλα πρεπει να κατσεις στα 4 λοιπον επειδη δεν ειμαι πια στο δημοτικο,δεν θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου.(μαλλον τσαντιστικε επειδη ειπα την σωστη τιμη αλλα δεν ηθελα να παω)ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΑΛΑ 2 ΚΑΙ ΚΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ
ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΣΑΝΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΑΛΟΣΤΕξερω που να τα βαλω αλλα πρεπει να κατσεις στα 4 λοιπον επειδη δεν ειμαι πια στο δημοτικο,δεν θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου.(μαλλον τσαντιστικε επειδη ειπα την σωστη τιμη αλλα δεν ηθελα να παω)
κριμα,και εισαι και ελληνιδα θα επρεπε να ξερεις οτι εχουμε στο αλφαβητο γραμα ξ και ψ.ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΣΑΝΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΑΛΟΣΤΕ
ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ Π.Μ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟτελικα ποια ειναι η κανονικη τιμη?