sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γεια σου καυλα ατελειωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ Π.Μ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ
γεια σου καυλα ατελειωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ Π.Μ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΑ :-*γεια σου καυλα ατελειωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΑ :-*
Απο εργαλειο σκιζεις... Θα ερθω καμια μερα να παιξουμε ξιφομαχιες.....
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΑ :-* :-* :-*Γεια σου Νταιζη Μοναδικη μου αγαπη
Και τι θες να σου πει?γεια σου κυριε μπραντ πιτ?πρεπει να την χτυπανε στο κεφαλι οι πελατες,δεν εξηγείται αλλιως... εχει κολλησει η βελονα και οτι τις πουνε λεει "γεια σου καβλα" . φανταζεστε,πας, σου ανοιγει την πορτα,γεια σου καβλα,την πηδας και σου λεει, γεια σου καβλα γεια σου καβλα γεια σου καβλα... χυνεις, φευγεις και σου λεει..... γεια σου καβλα!
Γεια σου καυλιαρα ΝταιζηΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΑ :-* :-* :-*
seriously...?Και τι θες να σου πει?γεια σου κυριε μπραντ πιτ?
θα σε ματώσι όπως και σε εμένα.Απο εργαλειο σκιζεις... Θα ερθω καμια μερα να παιξουμε ξιφομαχιες.....
θα σε ματώσι όπως και σε εμένα.
Γιά σου Ντεζάρα!!! Με την Μεγάλη Φούτσα!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΑ :-* :-* :-*
Γιά σου Ντεζάρα!!! Με την Μεγάλη Φούτσα!!!
ENERGOPA8ITIKI TRANS καβλιάρα GIA ZEVGARIA KAI KIRIOYS
Ντέζαρε σε αυτή τη φωτο με το δονητή εσύ είσαι που στον χώνεις? Πολύ κάβλα ρε παιδι γουστάρω!!!
προσοχή μη βγάλετε κανένα μάτι...Απο εργαλειο σκιζεις... Θα ερθω καμια μερα να παιξουμε ξιφομαχιες.....
Γιά σου Ντεζάρα!!! Με την Μεγάλη Φούτσα!!!
Ντέζαρε σε αυτή τη φωτο με το δονητή εσύ είσαι που στον χώνεις? Πολύ κάβλα ρε παιδι γουστάρω!!!
γεια σου και σε εσενα καβλα οχι βρε δεν ειναι η δικεσμου .αργοτερα οταν θα πεση η δουλια μου θα το κανο και αυτο φιλια πολαΓιά σου Ντεζάρα!!! Με την Μεγάλη Φούτσα!!!
οσο για εσενα θα σε εδινα στα σκυλια μου να σε φανε μα εισαι φολα και τα λυπαμαιπρεπει να την χτυπανε στο κεφαλι οι πελατες,δεν εξηγείται αλλιως... εχει κολλησει η βελονα και οτι τις πουνε λεει "γεια σου καβλα" . φανταζεστε,πας, σου ανοιγει την πορτα,γεια σου καβλα,την πηδας και σου λεει, γεια σου καβλα γεια σου καβλα γεια σου καβλα... χυνεις, φευγεις και σου λεει..... γεια σου καβλα!
τελικα εισαι λιγο εξυπνη... σε ειχα παρεξηγησει...οσο για εσενα θα σε εδινα στα σκυλια μου να σε φανε μα εισαι φολα και τα λυπαμαι