You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γεια σε ολους.... Γειασου Νικολ.. Καλως ορισες
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλως την Δαναη που εισαι,καλα εισαι?Γεια σε ολους.... Γειασου Νικολ.. Καλως ορισες
ενα γεια ! χωρις παραθεσεις κ σχολια !
πολλα φιλια σε ολες τις καυλες....
Tι παραθέσεις και σχόλια να κάνεις.....
Είσαι απίστευτη.........
NIKOLE???
ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ...
ΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΜΕ PM ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
Αχαχαχαχαχαχα!!!!
Της πουτάνας το κάγκελο έγινε μεγάλε!!
Πέσανε όλοι να την φάνε! Αλλά για να φάνε
το κόβω από πολύ έως πολύ δύσκολο!
Κρατάω μικρό καλάθι, γιατί η συγκεκριμένη
μόνο διαφήμιση δεν χρειάζεται....
Για άλλους λόγους μπήκε εδώ μέσα.
Κοινώς για χαβαλέ ολέ ολέ!!
Βλέπεις είναι η πρώτη ΤΟΡ που δεν μασάει
και βγάζει ολόσωμη φωτό (και τι σώμα)με πρόσωπο
(και τι πρόσωπο)με δική της πρωτοβουλία.
Καλό βράδυ σε όλους!!
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ενημέρωση από Καβάλας:
Στεφανία, ρεύμα προς Αθήνα, διασταύρωση με Αντιγόνης-Μαρκόνι, απέναντι από το sex shop. Πολύ όρεξη για kinky παιχνίδια, μικρά προσόντα, ευχάριστη προσωπικότητα, δεν κοιτάει να ξεγελάσει τον πελάτη όπως πολλές άλλες.
Νάντια, ρεύμα προς Αθήνα, πριν τη διασταύρωση με Σπ. Πάτση, άσπρο Opel Corsa. Πολύ όμορφο γυναικείο πρόσωπο, αρκετά καλά προσόντα, άριστη συμμετοχή, άνεση χρόνου στο αυτοκίνητό της, value for money.
Σοφία, εναλλάξ στα 2 ρεύματα, πάντα στο ύψος του Carrefour. Ξανθιά, αδύνατη Κύπρια, σκυλόφατσα, διακρίνεται για τα εξαιρετικά προσόντα της, που δημιουργούν αντίθεση με το μικροκαμωμένο σώμα της. Ενεργοπαθητική.
Στεφανία, ρεύμα προς Αθήνα, διασταύρωση με Αντιγόνης-Μαρκόνι, απέναντι από το sex shop. Πολύ όρεξη για kinky παιχνίδια, μικρά προσόντα, ευχάριστη προσωπικότητα, δεν κοιτάει να ξεγελάσει τον πελάτη όπως πολλές άλλες.
Νάντια, ρεύμα προς Αθήνα, πριν τη διασταύρωση με Σπ. Πάτση, άσπρο Opel Corsa. Πολύ όμορφο γυναικείο πρόσωπο, αρκετά καλά προσόντα, άριστη συμμετοχή, άνεση χρόνου στο αυτοκίνητό της, value for money.
Σοφία, εναλλάξ στα 2 ρεύματα, πάντα στο ύψος του Carrefour. Ξανθιά, αδύνατη Κύπρια, σκυλόφατσα, διακρίνεται για τα εξαιρετικά προσόντα της, που δημιουργούν αντίθεση με το μικροκαμωμένο σώμα της. Ενεργοπαθητική.
gepanpatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Νικολ....
Το τελευταίο καιρό έχω μία έντονη επιθυμία να ζήσω μια εμπειρία με τρανσ...
Όταν είδα τη φωτογραφία σου τρελάθηκα. Είσαι πολύ όμορφη και σέξυ. Θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζί μ αν θέλεις και εσύ να τα πούμε και να βρεθούμε. Είμαι παρθένος σε τέτοιες εμπειρίες και θα ήθελα να είσαι εσύ αυτή που θα με μυήσεις.
Περιμένω ανυπόμονα μήνυμά σου σου στέλνω πμ αλλα λεει πως ειναι γεματο...
Περιμενω λεπτομερειες.....
Καυλωμένος και αναμένος μαζι σου,,,,,, φιλια
Όταν είδα τη φωτογραφία σου τρελάθηκα. Είσαι πολύ όμορφη και σέξυ. Θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζί μ αν θέλεις και εσύ να τα πούμε και να βρεθούμε. Είμαι παρθένος σε τέτοιες εμπειρίες και θα ήθελα να είσαι εσύ αυτή που θα με μυήσεις.
εγω λεω οτι εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας εδω μεσα.....η νικολ δεν ειναι τραβεστι ειναι τρανσεξουαλ... που συμαινει οτι ειναι γυναικα....και απορω δεν εχεις εμπειρια με γυναικα?δλδ εσυ ποτε δεν εχεις γαμισει μουνι? :S :S :S :S :SΓεια σου Νικολ....
gepanpatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μουνί έχω γαμήσει... Νόμιζα πως η Νικολ εχει προσοντα γι αυτο και της απευθυνθηκα. Αν εκανα λαθος περιμενα πως θα μ απαντουσε να με διορθωσει....
thanx, τι ώρες έγινε η βόλτα?
Ενημέρωση από Καβάλας:
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
thanx, τι ώρες έγινε η βόλτα?
Περίπου 23:00
πρεπει να ειναι η ιδιαΗ εικονιζόμενη νεαρά είναι κάποια συγκεκριμένη Ελληνίδα ή αφορά κάποιο σώμα από τον παγκόσμιο ιστό?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 120K