Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να σας ρωτησω σε ποιο σημειο της καβαλας και τι ωρες κανει πιατσα η Ναντια με το ασπρο corsa?

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νικολ...σβησε κανενα μαιλ απο τα εισερχομενα σου γιατι θέλω να σου στείλω πρβ αλλα δεν μπορς επειδη ειναι τινγκα!!!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το θέμα της Νικόλ/Κίμ κτλ είχε συζητηθεί εκτενώς στο bourdela.com παλαιότερα. Εν ολίγοις πρόκειται για ένα θηλυκό (εκ μετατροπής) εκπληκτικής ομορφιάς, με αέρινη κίνηση και γοητεία που σε αφήνουν πραγματικά άναυδο.

Πλην όμως η εν γένει συμπεριφορά της και οι υπηρεσίες της υποβάλουν μια εμφανή ψυχρότητα και αδιαφορία που σπάνια συναντά κανείς σε κορίτσια του είδους της.

Κρίμα που κορίτσια τέτοιας σπάνιας ομορφιάς (και καθαριότητας επίσης) διαλέγουν τον δρόμο της ψυχρής μη συμμετοχικότητας που αγγίζει τα όρια της αρπαχτής  ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το θέμα της Νικόλ/Κίμ κτλ είχε συζητηθεί εκτενώς στο bourdela.com παλαιότερα. Εν ολίγοις πρόκειται για ένα θηλυκό (εκ μετατροπής) εκπληκτικής ομορφιάς, με αέρινη κίνηση και γοητεία που σε αφήνουν πραγματικά άναυδο.

Πλην όμως η εν γένει συμπεριφορά της και οι υπηρεσίες της υποβάλουν μια [size=12pt]εμφανή ψυχρότητα και αδιαφορία[/size] που σπάνια συναντά κανείς σε κορίτσια του είδους της.

Κρίμα που κορίτσια τέτοιας σπάνιας ομορφιάς (και καθαριότητας επίσης) διαλέγουν τον δρόμο της ψυχρής μη συμμετοχικότητας που αγγίζει τα όρια της αρπαχτής  ...

Σύντροφε Psaxnw καλησπέρα.

Από τις παραθέσεις μου δεν προκύπτει ότι "δούλεψα" κάποιον από το Forum.

Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο όλα τα χρόνια που "περπατάω" και δεν σκοπεύω να το κάνω ειδικά τώρα σε αυτό το Forum, που εκτιμώ ότι συναποτελείται από ωραίους και ενδιαφέροντες τύπους.

Υπάρχει, βέβαια, για όλους τους ανθρώπους ο [size=12pt]"δεύτερος κακός εαυτός"[/size], αλλά πίστεψε με, αξίζει να κυριαρχεί ο καλός μας εαυτός και θα έλεγα ο έξυπνος, που πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν. Τώρα, αν κυριαρχεί η καλή και έξυπνη διάσταση μας είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφόρων παραμέτρων.

Για να μην μακρυγορήσω, θα έλεγα συνοπτικά, ότι σε αυτό το Forum μου αρέσει που συμμετέχω, γιατί έχω διαβάσει καλά (ελπίζω να είναι για πάντα έτσι...) σχόλια για τις παραθέσεις μου και δεν έχω κανένα λόγο να συμπεριφερθώ με κάποιον άλλο τρόπο ώστε αυτό να αλλάξει.

Να είσαι πάντα καλά σύντροφε Psaxnw

Όλα τα άτομα, ...στην προκειμένη περίπτωση είτε πελάτες είτε επαγγελματίες του αγοραίου έρωτα διέπονται και πιθανόν καθορίζονται από τον "καλό" και το "δεύτερο κακό" τους εαυτό.

Ας ευχηθούμε και ας ...ελπίσουμε να διέπονται και να καθορίζονται από τον "καλό" τους εαυτό.

Προσωπικά, εκτιμώ και πιστεύω ότι θα περνάνε πολύ καλύτερα... :sunglasses:

[size=12pt]Παρεμπιμπόντως...

το εξαίρετο μέλος Psaxnw, που να είναι ???[/size]

Drakos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου κουκλα Νικολ! Ειμαι νεος σ αυτο το χωρο κ δεν ηξερα οτι υπαρχει πλασμα σαν εσενα. Ελπιζω να σε πετυχω συντομα στην Συγγρου...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δωρεάν μετακινήσεις για τις γυναίκες στις 8 Μαρτίου
Δωρεάν θα είναι οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όσο και με τον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ για τις γυναίκες την ημέρα της «γιορτής της γυναίκας».

Δωρεάν μετακίνηση θα έχουν με τα μαζικά μέσα μεταφοράς οι γυναίκες, την ημέρα της γιορτής τους, Κυριακή, 8 Μαρτίου.

Τη σχετική απόφαση πήρε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος τόνισε ότι τη μέρα αυτή όλες οι γυναίκες θα έχουν δωρεάν μετακινήσεις, τόσο με τα μέσα μεταφοράς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όσο και με τον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα.

Σε δήλωσή του ο κ. Στυλιανίδης επισημαίνει ότι «η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία ελάχιστη, συμβολική χειρονομία αναγνώρισης του ρόλου και της συμβολής της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Η παγκόσμια αυτή ημέρα, ημέρα χωρίς εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα για όλες τις γυναίκες, πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι η τιμή και ο σεβασμός προς τις γυναίκες, πρέπει να αποδίδονται όλο το χρόνο, μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις μας».

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια του θρέντ , να ταξιδεύσουν στην ύπαιθρο να ξεσκάσουν λίγο.
Σήμερα γιορτάζουν το δικαιούνται.
Χρόνια πολλά!  :dancing:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Πλην όμως η εν γένει συμπεριφορά της και οι υπηρεσίες της υποβάλουν μια εμφανή ψυχρότητα και αδιαφορία που σπάνια συναντά κανείς σε κορίτσια του είδους της.

Η επαγγελαμτική συμπεριφορά δυστυχώς απουσιάζει από τις περισσότερες του χώρου, αλλά και από πολλούς άλλους επαγγελματίες όπως ξενοδόχοι κ.α.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια του θρέντ , να ταξιδεύσουν στην ύπαιθρο να ξεσκάσουν λίγο.
Σήμερα γιορτάζουν το δικαιούνται.
Χρόνια πολλά!  :dancing:
Βρε  βρε  βρε  χοτ... που εισαι παιδι μου???? Μου ελυψες.... Να μπουμε στα μαζικα μεσα μεταφορας???? Και αντε μπαινουμε.... Αν τους το πεταξουμε εξω στα μεσα της διαδρομης  τι θα μας κανουνε μετα???? Να φροντισουμε να μπουμε καπου με σφραγισμενα παραθυρα??? Ασε που μερικες απο μας εχη βγει η βρωμα οτι πηδανε αβερτα αντι να κρατανε το πουτσο τους θα κρατανε το Κωλο τους στο Λεωφορειο????

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να σας ρωτησω σε ποιο σημειο της καβαλας και τι ωρες κανει πιατσα η Ναντια με το ασπρο corsa?

Στο ρεύμα προς Αθήνα, πενήντα μέτρα πριν τη διασταύρωση με Σπύρου Πάτση, μετά τις 9:30 μμ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βρε  βρε  βρε  χοτ... που εισαι παιδι μου???? Μου ελυψες.... Να μπουμε στα μαζικα μεσα μεταφορας???? Και αντε μπαινουμε.... Αν τους το πεταξουμε εξω στα μεσα της διαδρομης  τι θα μας κανουνε μετα???? Να φροντισουμε να μπουμε καπου με σφραγισμενα παραθυρα??? Ασε που μερικες απο μας εχη βγει η βρωμα οτι πηδανε αβερτα αντι να κρατανε το πουτσο τους θα κρατανε το Κωλο τους στο Λεωφορειο????

;)
:2funny: :2funny:

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Θα μου επιτρέψεις να έχω τελείως μα τελείως διαφορετική άποψη.
Και αυτό το στηρίζω σε πολλά ραντεβού που είχα μαζί της και όχι
σε ένα ή δύο μεμονωμένα περιστατικά.

Η συγκεκριμένη κοπέλα (ΝΙΚΟΛ) είναι άψογη στις υπηρεσίες της,
αναλογιζομένης και της εμφάνισής της.
Τώρα αν πήγες μαζί της και ήταν ψυχρή, ψάξτο κάτι άλλο θα φταίει.

Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι σπάνια συναντάς στην Ελλάδα τρανς
τέτοιας εμφάνισης,καθαριότητας και επιπέδου.
Η κοπέλα είναι το κάτι άλλο. Δεν παίζεται. Απλά και αυτή είναι
κάτω σε εσάς. Αθήνα κοινώς.
Κοιτάτε να την έχετε στα όπα όπα. Και αφήστε τις μαλακίες περί
ψυχρότητας. Δείτε φωτό της, σαν μοντέλο είναι.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τελικα το πεζοδρομιο περναη μεγαλη κριση μαλων....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μάλλον είναι αναμενόμενο, γιατί περνούν κρίση και ...οι "δρόμοι"  ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μάλλον είναι αναμενόμενο, γιατί περνούν κρίση και ...οι "δρόμοι"  ;)
Αν βλεπεις οτι μπαινη η Νικολ που ειναι και χειρουργημενη εδω ξανα μετα απο τοσο καιρο που απουσιαζε καταλαβε....
Αχ βρε Νικολ τι πηγες και το εκανες???? Λες και ειναι λιγες οι γυναικες εξω και θελανε αλλη μια....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν μπορώ να ξέρω για ποιό λόγο συμμετέχει στο σάϊτ.

Μπορεί να είναι και για τον λόγο που αναφέρεις,

...όμως και πριν την κρίση συμμετείχε (αν δεν κάνω λάθος) οπότε πιθανόν να μην είναι αυτός ο λόγος

Παρεμπιπτόντως

Τα κορίτσια από αλλαγή φύλου πλεονεκτούν σε κάποιο σημείο για πελατειακή κίνηση στον χώρο του αγοραίου έρωτα ?  :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω γιατι δεν ειμαι 100% γυναικα θα πρεπει να τις ρωτησεις τις ιδιες...
Απλα δεν εχω καταλαβη ακομα γιατι το κανουν... Ειναι θεμα ταυτοτητας??? Η μηπως φωναζη κατι στο μετωπο μας οτι ειμαστε Τραβεστι αν δεν φαινομαστε??? Εξαλου οι αντρες πια δεν εχουν προβλημα να πηγαινουν με Τραβεστι αν τους αρεση καποια.... Αυτα ηταν πριν χρονια... Ο κοσμος εξελισετε... Μεχρη και να παντρευτουμε αν θελουμε μπορουμε χωρις να κανουμε αλλαγη... Οπως βλεπης αλλαζουν οι καταστασεις...

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Απλά μερικές δεν νιώθουν καθόλου άνετα με πέος. Επιθυμούν την γυναικεία προσομοίωση με κάθε κόστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom