hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να κανουμε αυτοψια ????
μπα!Να κανουμε αυτοψια ????
Το θέμα της Νικόλ/Κίμ κτλ είχε συζητηθεί εκτενώς στο bourdela.com παλαιότερα. Εν ολίγοις πρόκειται για ένα θηλυκό (εκ μετατροπής) εκπληκτικής ομορφιάς, με αέρινη κίνηση και γοητεία που σε αφήνουν πραγματικά άναυδο.
Πλην όμως η εν γένει συμπεριφορά της και οι υπηρεσίες της υποβάλουν μια [size=12pt]εμφανή ψυχρότητα και αδιαφορία[/size] που σπάνια συναντά κανείς σε κορίτσια του είδους της.
Κρίμα που κορίτσια τέτοιας σπάνιας ομορφιάς (και καθαριότητας επίσης) διαλέγουν τον δρόμο της ψυχρής μη συμμετοχικότητας που αγγίζει τα όρια της αρπαχτής ...
Σύντροφε Psaxnw καλησπέρα.
Από τις παραθέσεις μου δεν προκύπτει ότι "δούλεψα" κάποιον από το Forum.
Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο όλα τα χρόνια που "περπατάω" και δεν σκοπεύω να το κάνω ειδικά τώρα σε αυτό το Forum, που εκτιμώ ότι συναποτελείται από ωραίους και ενδιαφέροντες τύπους.
Υπάρχει, βέβαια, για όλους τους ανθρώπους ο [size=12pt]"δεύτερος κακός εαυτός"[/size], αλλά πίστεψε με, αξίζει να κυριαρχεί ο καλός μας εαυτός και θα έλεγα ο έξυπνος, που πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν. Τώρα, αν κυριαρχεί η καλή και έξυπνη διάσταση μας είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφόρων παραμέτρων.
Για να μην μακρυγορήσω, θα έλεγα συνοπτικά, ότι σε αυτό το Forum μου αρέσει που συμμετέχω, γιατί έχω διαβάσει καλά (ελπίζω να είναι για πάντα έτσι...) σχόλια για τις παραθέσεις μου και δεν έχω κανένα λόγο να συμπεριφερθώ με κάποιον άλλο τρόπο ώστε αυτό να αλλάξει.
Να είσαι πάντα καλά σύντροφε Psaxnw
Το θέμα της Νικόλ/Κίμ κτλ είχε συζητηθεί εκτενώς στο bourdela.com παλαιότερα. Εν ολίγοις πρόκειται για ένα θηλυκό (εκ μετατροπής) εκπληκτικής ομορφιάς, με αέρινη κίνηση και γοητεία που σε αφήνουν πραγματικά άναυδο.
Πλην όμως η εν γένει συμπεριφορά της και οι υπηρεσίες της υποβάλουν μια εμφανή ψυχρότητα και αδιαφορία που σπάνια συναντά κανείς σε κορίτσια του είδους της.
Κρίμα που κορίτσια τέτοιας σπάνιας ομορφιάς (και καθαριότητας επίσης) διαλέγουν τον δρόμο της ψυχρής μη συμμετοχικότητας που αγγίζει τα όρια της αρπαχτής ...
Βρε βρε βρε χοτ... που εισαι παιδι μου???? Μου ελυψες.... Να μπουμε στα μαζικα μεσα μεταφορας???? Και αντε μπαινουμε.... Αν τους το πεταξουμε εξω στα μεσα της διαδρομης τι θα μας κανουνε μετα???? Να φροντισουμε να μπουμε καπου με σφραγισμενα παραθυρα??? Ασε που μερικες απο μας εχη βγει η βρωμα οτι πηδανε αβερτα αντι να κρατανε το πουτσο τους θα κρατανε το Κωλο τους στο Λεωφορειο????Μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια του θρέντ , να ταξιδεύσουν στην ύπαιθρο να ξεσκάσουν λίγο.
Σήμερα γιορτάζουν το δικαιούνται.
Χρόνια πολλά!
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να σας ρωτησω σε ποιο σημειο της καβαλας και τι ωρες κανει πιατσα η Ναντια με το ασπρο corsa?
Βρε βρε βρε χοτ... που εισαι παιδι μου???? Μου ελυψες.... Να μπουμε στα μαζικα μεσα μεταφορας???? Και αντε μπαινουμε.... Αν τους το πεταξουμε εξω στα μεσα της διαδρομης τι θα μας κανουνε μετα???? Να φροντισουμε να μπουμε καπου με σφραγισμενα παραθυρα??? Ασε που μερικες απο μας εχη βγει η βρωμα οτι πηδανε αβερτα αντι να κρατανε το πουτσο τους θα κρατανε το Κωλο τους στο Λεωφορειο????
Πλην όμως η εν γένει συμπεριφορά της και οι υπηρεσίες της υποβάλουν μια εμφανή ψυχρότητα και αδιαφορία που σπάνια συναντά κανείς σε κορίτσια του είδους της.
Αν βλεπεις οτι μπαινη η Νικολ που ειναι και χειρουργημενη εδω ξανα μετα απο τοσο καιρο που απουσιαζε καταλαβε....Μάλλον είναι αναμενόμενο, γιατί περνούν κρίση και ...οι "δρόμοι" ;)