Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Μπορειτε να με βριζετε οσο θελετε αλλα δεν υπαρχει λογος να ανακατευετε τη Δαναη σε ολο αυτο. Η κοπελα δεν ενοχλησε κανεναν, ειναι πολυ καλη μου φιλη εδω και χρονια και οι επιθεσεις στο προσωπο της ειναι ανανδρες και φαιδρες. Οσο για τον σχολιασμο της εμφανισης μου, απο τη στιγμη που βαζω φωτογραφια ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ σας εχω δωσει το προνομιο να λετε οτι θελετε για μενα. Ειναι δυνατον να ειστε τοσο αφελεις και να μην το καταλαβαινετε; Μακια Μακια!! Μακια!!!
βαλαντη ηθελα να πω, με συγχωρεις!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
βριστε λεφτερα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πρεπει να τον παμε μια τσαρκα,να τον ποτισουμε κανα βιαγκρα και να γαμησει
Στην τελικη Μεταξουργειο νυχτα μετα τα φαντασματα,απορω πως εχεις το θρασος Βαλε-Ντινο να λες οτι λιωνουμε για παρτη σου,εμεις γαμαμε ΜΟΥΝΑΚΙΑ με πραγματικα βυζια και κωλο
Εισαι επιεικως για τον πουτσο και μοιαζεις με τερματοφυλακα που πεφτει στο πεναλτι,κανονισε να μην κερδισουμε αποψε θα φας πολυ κραξιμο αφου εχεις το ΘΡΑΣΟΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ να μιλας κιολας

ΥΓ Πως εισαι ετσι σε αυτη τη φωτο,πετα την περουκα αν εχεις φρυδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ολι δικεο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
βαλε μου μια την καμαριερα σε μεγαλο
εχω εμπνευση

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κρυψτε καλυτερα την ταραχη σας αγορια. Αν εχετε καποια σχεση με το χωρο θα ξερετε οτι αυτη τη στιγμη ειμαι η σταρ στον χωρο των τρανσεξουαλ. Το παραδεχονται ολες αυτο για μενα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ασε που ακομη δεν μου εδωσες μια πειστικη εξηγηση. Εγω ξεκαθαρα απευθυνομαισε ειδικο κοινο και το ξερω. Συνειδητοποιεις οτι τοση ωρα πασχιζεις να μπεις κι εσυ σε αυτο; Τοση ωρα δεν ξεκουνας απο διπλα μου! Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Αχ καυλιαρα. Ζω για να στον μπηξω. Πως με καταλαβες ατιμη. Απο τοτε που ειδα τη φωτο σου εχω παιξει 27 μαλακιες.

Σε ταραζει να βλεπεις μια σεξυ τοπ μοντελ απο μια τοση δα φωτογραφια, αλλα σ'αρεσει κιολας. Ειχες μαθει με σοβαντισμενους χιμπαντζηδες και τρελαθηκες μαζι μου μωρο μου. Ανμυπομονω να σε πατησω κατω με το μποτακι μου. Μακια! Μακια!! Μαακια!!!

Κανε χωριστρα και ερχομαι.

Εσυ εισαι ασοβαντιστος αυστραλοπιθικας?

Συντομα κοντα σας μωρακια! Το ενδιαφερον στην ολη υποθεση ειναι πως αυτοι που με βριζουν πιο πολυ ειναι αυτοι που δεν λενε να βγουν απο την κουβεντα. Μου φαινεται πως θα τους τιμωρησω πολυ σκληρα... Με κατι πολυ πιο σκληρο και ζεματιστο απο οτι μπορουν να φανταστουν. Μονο που δεν μου αρεσουν τα κλαματα και τα παρακαλια μετα... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κρυψτε καλυτερα την ταραχη σας αγορια. Αν εχετε καποια σχεση με το χωρο θα ξερετε οτι αυτη τη στιγμη ειμαι η σταρ στον χωρο των τρανσεξουαλ. Το παραδεχονται ολες αυτο για μενα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

κατεβα γιατι ειναι ψηλα και θα χτυπησεις πεφτοντας!!!
σοβουρομαζοχυστρια εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κατεβα γιατι ειναι ψηλα και θα χτυπησεις πεφτοντας!!!
σοβουρομαζοχυστρια εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ενοεις εμενα ατυχησες... Δεν γραφω ετσι εγω... Απλα πηρα κειμενα απο τη Βαλεντινα σταρ Τρανς και καναμε χαβαλε προχθες....

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
προς admin: το τοπικ να μετανομιστεί ως το τοπικ της Δανάης για να μη μπαίνουμε αδίκως.

nikole!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενα γεια ! χωρις παραθεσεις κ σχολια !
πολλα φιλια σε ολες τις καυλες....

Συνημμένα

• DSC01675.JPG