Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
Αγαπες μου γεια σας! Σας ελειψα κααθολου;;; Εμενα παντως μου λειψατε παρα παρα πολυ. Βλεπω οτι το κενο μου προσπαθησαν να καλυψουν καποιες αλλες τρανσεξουαλ χωρις ομως να καταφερουν να ξεσηκωσουν τα πληθη σαν την μοναδικη Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Προφανως η παρουσια μου εχει ταραξει παρα πολυ κοσμο μεταξυ αυτων και καποια "κοριτσακια" που βαζουν ολο και πιο μακρινες φωτογραφιες η κρυβουν τις μουρες τους.

Μεσα απο αυτο το σαιτ ενημερωθηκα:
για το πως θα γερασει το Γωγουλινι αν γινει πρεζου
πως θα ηταν ο υδραυλικος μου με ξεχειλωμενη κοκκινη βρακα

Η μονη που βαζει το προσωπακι της ειναι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Η μονη που σας βλεπει σαν ανθρωπους και οχι σαν πελατακια. Βαλεντινα Σταρ Τρανς: [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο ανθρωπος που θα σου δωσει κι ενα πιατο φαγητο να φας[/size][/size][/size]!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και  ο  Βρασυδουλινος   κοντρα   μπασο......

μακια   μακια    μακια......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μη ξερασω...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μιλα μαρι ομονιακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειχα παρη  Σουβλακια  εκεινο  το βραδυ  με διπλο  Τζατζικι  και ρεψιμο και ειπα να σας πω ενα γεια...
Που να ηξερα οτι εχω να κανω με καννιβαλους....

μακια       μακια      μακια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ε οχι και κανιβαλους..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχετε πλακα. Υποτιθετε πως χλευαζετε το θεμα αλλα δεν σταματατε να ασχολειστε. Σχολιαζετε καθε ατακα μου με το που την ποσταρω και δεν μπορειτε να κανετε αλλιως. Βρισκομαι ακομη σε αναμονη για εξυπνη ατακα καποιου απο εσας. Απο τις τοσες ιεροδουλες στο σαιτ η μονη που σας ξυπναει παθη ειμαι εγω. Σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχουμε γεμισει πανω απο 10 σελίδες. Και ολο τον φακελο με τα προσωπικα μου μυνηματα. Σας λατρευω καρδουλες μου. Ειδικα εσεις που προσπαθειτε να το παιξετε σκληρα αντρακια ειστε οι πιο συμπαθεις και χαριτωμενοι. Τα μηνυματα συνεχιζουν να ερχονται, δεν σας προλαβαινω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δαναη αυτο ειναι το καλο αβαταρ!!!
το αγαπημενο μου!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μπορειτε να με βριζετε οσο θελετε αλλα δεν υπαρχει λογος να ανακατευετε τη Δαναη σε ολο αυτο. Η κοπελα δεν ενοχλησε κανεναν, ειναι πολυ καλη μου φιλη εδω και χρονια και οι επιθεσεις στο προσωπο της ειναι ανανδρες και φαιδρες. Οσο για τον σχολιασμο της εμφανισης μου, απο τη στιγμη που βαζω φωτογραφια ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ σας εχω δωσει το προνομιο να λετε οτι θελετε για μενα. Ειναι δυνατον να ειστε τοσο αφελεις και να μην το καταλαβαινετε; Μακια Μακια!! Μακια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom