Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα Δανάη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σημερα τελος μωρο μου αυριο παλι.... Αν θες να με δεις πατα το στρογγυλο κατω απο τη φωτο μου και μπαινης στο σιτε μου. Εχω λεπτομερειες... Φιλια καλο βραδυ
Για οσους θελουν να  δουν τα ποδια μου  την εχω στο σιτε μου. φιλια
ποιο είναι το σιτε σου??
Αφου το είπε ρε φίλε!!!!
Πατάς στρογγυλό πέρνεις κουλούρι!!!  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδια μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια διαβαστε πιο πανω λεω που ειμαι... και μην γραφετε greeklish

iliaspap88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια διαβαστε πιο πανω λεω που ειμαι... και μην γραφετε greeklish
δαναη καλησπερα...!!! εχεις καθολου σημερα χρονο??? λεω να τα πουμε... αν εχεις χρονο να σεπαρω τηλ. να κανονισουμε...!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
οταν εμπνεεται ο σεβασμος...ποτε δεν ειναι αυτονοητος ουτε συμβαδιζει με ηληκιακα στανταρ νομους και λογικες ποσο μαλλον δεν επιβαλλεται...τωρα αν στην ηληκια σου μιλας για αγοραιο ερωτα ενω θα μπορουσες να εχεις ειτε γκομενα ειτε γυναικα και παιδι παραδεχεσαι την θλιβερη ηττοπαθεια που εχεις κοινο γνωρισμα της εποχης του φοβου να δεθεις με ενα συντροφο κουβαλοντας μερος των προβληματων του....ψαχνεις ευκαιρη μα ψευτικη λαγνεια επι πληρωμη για να καλυψεις τον κρυο ιδρωτα που σε λουζει καθε φορα που αντικρυζεις τον εαυτο σου ανυμπορο μπροστα στα θελω του βιολογικου σου ρολογιου.πρωτα σεβομαστε τα θελω μας για να σεβαστουμε τον εαυτο μας δεν κρυβομαστε πισω απο τα λεφτα ακουμπισμενα σε ενα κομοδινο ενος ακομα πιο φτηνου ερωτα.εγω παντως οσοι δεν με σεβονται τους κανω να με φοβουνται παπουλη......και ειναι η γαληνη αν συγχωρεσεις τον εαυτο σου λενε πως βλεπεις την απαντηση γραμμενη στην σεληνη................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι λεει το ατομο...
ρε plac κανε κρατει λιγο στα ληγμενα κ μην γινεσαι εριστικος αναιτια (ειδικα με τα 15 πρωτα μηνυματα!)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συνημμένα

• GargasS1P_94.jpg
    GargasS1P_94.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 23

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχα καλο....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τα συγχαρητήριά μου για την σελίδα, Δανάη! Μακάρι να σε μιμηθούν κι άλλες. Καιρός να περάσουμε στην εποχή του διαδικτύου εδώ στην Ελλάδα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τα συγχαρητήριά μου για την σελίδα, Δανάη! Μακάρι να σε μιμηθούν κι άλλες. Καιρός να περάσουμε στην εποχή του διαδικτύου εδώ στην Ελλάδα
Πρεπει νομιζω μωρο μου... Διοτι ο αλλος θελει να μας βλεπει... και οχι μονο απο κοντα... Θελει να διαβαζη για μας... Εχει γεμιση ολη η γυφτια και η μαυριλα εξω  ας δειξουμε ομορφα πραγματα... Ελληνιδες .. Ισως δεν ξερουν και να χειριστουν υπολογιστη.. η ιντερνετ.. Πρεπει να τις μαζεψουμε να τους μαθουμε ...

Επισκέπτης
Πως στο καλό τα μαθαίνεται αυτά? Υπάρχει βάση δεδομένων για τραβέλια?
Εδω υπαρχει  για διαδικτυακα παρασιτα οπως εσυ που θα μας πεις τραβελια! Τραβελια τραβελια αλλα ολο εδω μου ειστε ολοι.
Το thread λέγεται τραβέλια με προσόντα, πώς θές να σε πω?
Φιλικά το παράσιτο!!! :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μα με τον παιδεραστη... που θα με πει και γυφτισα... εγω ενα αστερακι mui suabe.....
που εμαθα οτι ειχε παντρευτη μια τρανσεξουαλ, και την πηγε στο χωριο του, για να του γραψει ο γερος του την περιουσια.. και μετα της τα επερνε κιολας... εγω ειμαι ενα Διαμαντακη!! :dancing: :dancing: :dancing:
Τελικά ναι υπάρχει βάση δεδομένων για τραβέλια!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
Μεγάλες στιγμές! :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ταρατσα κατσε ησυχα , μη χασκογελας απο εδω και απο εκει!!!

Επισκέπτης
Μετα απο παρακληση των φανς αποφασισα να βαλω μια νεα φωτογραφια στο προφιλ μου. Μου αρεσει να πειραματιζομαι με πολλα διαφορετικα στυλ ωστε να τρελαινω τα καψουρια! Σημερα αποφασισα να μη βγω για βολτουλα. Πηρα τηλεφωνο και μου [size=20pt]εφεραν σουβλακια με γυρο και μια μεριδα πατατουλες[/size]. Αφου επλυνα κατι καλτσες και κατι σλιπακια (για το αγορι μου-μη ζηλευετε!) ηπια τρεις μπυριτσες, ειδα λιγο τηλεοραση και συζητησα με τις κολλητες μου για το αγαπημενο μας θεμα... ΕΣΑΣ! Περιμενω σχολια για το νεο μου λουκ. Πολλα ρουφηχτα φιλακια σε χειλακια και.. πωπακια! Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Σε φαντάζομαι στον καναπέ με τον γύρο στο δόντι το μπιρόνι ανα χείρας να ρεύεσαι να έχεις το άλλο σου το χέρι να πιάνεις τα αρχίδια σου και μετά να γράφεις εδώ πόσο γυναίκεια τσαχπινιά έχεις!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom