Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω γιατι δεν ειμαι 100% γυναικα θα πρεπει να τις ρωτησεις τις ιδιες...
Απλα δεν εχω καταλαβη ακομα γιατι το κανουν... Ειναι θεμα ταυτοτητας??? Η μηπως φωναζη κατι στο μετωπο μας οτι ειμαστε Τραβεστι αν δεν φαινομαστε??? Εξαλου οι αντρες πια δεν εχουν προβλημα να πηγαινουν με Τραβεστι αν τους αρεση καποια.... Αυτα ηταν πριν χρονια... Ο κοσμος εξελισετε... Μεχρη και να παντρευτουμε αν θελουμε μπορουμε χωρις να κανουμε αλλαγη... Οπως βλεπης αλλαζουν οι καταστασεις...
Μπορη με την αλαγη φυλλου να εχουνε αλλη αυτοπεποιθηση    Καλησπερα στην παρεα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω γιατι δεν ειμαι 100% γυναικα θα πρεπει να τις ρωτησεις τις ιδιες...
Απλα δεν εχω καταλαβη ακομα γιατι το κανουν... Ειναι θεμα ταυτοτητας??? Η μηπως φωναζη κατι στο μετωπο μας οτι ειμαστε Τραβεστι αν δεν φαινομαστε??? Εξαλου οι αντρες πια δεν εχουν προβλημα να πηγαινουν με Τραβεστι αν τους αρεση καποια.... Αυτα ηταν πριν χρονια... Ο κοσμος εξελισετε... Μεχρη και να παντρευτουμε αν θελουμε μπορουμε χωρις να κανουμε αλλαγη... Οπως βλεπης αλλαζουν οι καταστασεις...

Πράγματι έχουν αλλάξει πολλά ως προς την νομική πλευρά του θέματος, οπότε ο λόγος που ένα άτομο κάνει αλλαγή φύλου(υποθέτω) ότι πρέπει να είναι αποτέλεσμα προσωπικών επιλογών.

Για το πλεονέκτημα των κοριτσιών από αλλαγή φύλλου, εσύ είπες ότι :
"Αν βλεπεις οτι μπαινη η Νικολ που ειναι και χειρουργημενη εδω ξανα μετα απο τοσο καιρο που απουσιαζε καταλαβε...."

κάτι θα ξέρεις... ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απλά μερικές δεν νιώθουν καθόλου άνετα με πέος. Επιθυμούν την γυναικεία προσομοίωση με κάθε κόστος.
Το καταλαβαινω...  Αν ηταν να δουλεψω σε καποιο γραφειο ας πουμε η στο δημοσιο η σε καποια αλλη υπηρεσια ναι... αλλα σε αυτη την δουλεια ειναι ανωφελο να το κανης γιατι ο αλλος θελει το κατι διαφορετικο του... Αν ηταν να παει με καποια ενχειρισμενη γιατι να μην παει με μια μουναρα ρωσιδα ας πουμε????

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

εγω απλα διακρινω μια δοση ζηλιας και αλλη μια κακιας.
τι σε κοφτει εσενα αν η αλλη κανει μουνι ή αν κραταει τη πουτσα?
απ τι στιγμη που εσυ σαν τραβεστι λογικα δεν θες να σε κραζουν αν βγεις στο πεζοδρομιο μην κανεις το ιδιο σε μια αλλη, γιατι αυτο κανεις την κραζεις
και τι σε κοφτει επισης το αν μπαινει και ποτε μπαινει στο σαιτ?
σεριφη του σαιτ σε βαλαμε , μήπος ειναι ιδιοκτησια σου ή απλα φοβασαι μη σου παρει τη πελατεια?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν εχω καμια τετοια προθεση απλα συζηταμε γενικα για τις ενχειρισμενες με την κοπελα δεν εχω τιποτα... Ουτε καν την ξερω... Απλα που ειναι το κακο να συζηταμε για το πως σκεπτοντε?? Ισα ισα η κοπελα καλα εκανε... Απλα συζηταμε για ποιο λογο ενχειριζοντε... Ουτε κραξιμο κανω... Ειπα κατι κακο???  Σορρυ τοτε....  Φιλια...

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Και εμένα δεν μου λέει τίποτα να πάω με μία εγχειρισμένη αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το βάρος που μπορεί να νιώθουν επειδή η φύση δεν τους έδωσε αυτό που θέλουν.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για ένα πράγμα είμαι βέβαιος ότι :

[size=14pt]αν ο κόσμος απαλλαγεί

από πολλά στερεότυπα και προκαταλήψεις

θα μπορέσουμε να ζήσουμε καλύτερα,

σαφώς το κάθε άτομο με βάση τις προσωπικές του επιλογές ...
[/size]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειδατε λοιπον?? Εγω εχω διαφορετικη ψυχολογια. Εγω ας πουμε δεν θα το εκανα ποτε και με τιποτα.....Δεν ειναι οτι ζηλευω... Διοτι αν ηθελα το εκανα και εγω... Γιαυτο αναρωτιεμε... Δεν εχω κατι με τις κοπελες?? Απλα προσπαθω να καταλαβω πως σκεπτοντε... Θα χαρω να μπει καποια να μας εξηγηση... Νομιζω θα ηταν πολυ ομορφο...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Θα μου επιτρέψεις να έχω τελείως μα τελείως διαφορετική άποψη.
Και αυτό το στηρίζω σε πολλά ραντεβού που είχα μαζί της και όχι
σε ένα ή δύο μεμονωμένα περιστατικά.

Η συγκεκριμένη κοπέλα (ΝΙΚΟΛ) είναι άψογη στις υπηρεσίες της,
αναλογιζομένης και της εμφάνισής της.
Τώρα αν πήγες μαζί της και ήταν ψυχρή, ψάξτο κάτι άλλο θα φταίει.

Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι σπάνια συναντάς στην Ελλάδα τρανς
τέτοιας εμφάνισης,καθαριότητας και επιπέδου.
Η κοπέλα είναι το κάτι άλλο. Δεν παίζεται. Απλά και αυτή είναι
κάτω σε εσάς. Αθήνα κοινώς.
Κοιτάτε να την έχετε στα όπα όπα. Και αφήστε τις μαλακίες περί
ψυχρότητας. Δείτε φωτό της, σαν μοντέλο είναι.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Το feedback όλων είναι καλοδεχούμενο, ενδεχομένως της έκανες “κλίκ” οπότε ήταν θερμότερη μαζί σου.

Σε ότι αφορά την ομορφιά, την καθαριότητα και την ευγένεια συμφωνώ – με βάση αυτές τις παραμέτρους θα την τοποθετούσα στο καλύτερο 10% των εμπειριών μου (του εξωτερικού συμπεριλαμβανομένου τόσο σε post-op όσο και pre-op).

Σε ότι αφορά την συμμετοχικότητα και τον αυθορμητισμό από την άλλη μεριά νομίζω ότι βρίσκεται χαλαρά στο χειρότερο 10% του προσωπικού μου δείγματος.

Πάντως, από τις 2 δικές μου επισκέψεις και το feedback αρκετών φορουμάδων κατά το παρελθόν φαίνεται να υπάρχει μια κοινή αντίληψη για το ότι η Νικόλ/Κιμ συμπεριφέρεται αντιαισθητικά διεκπεραιωτικά και αδιάφορα.

Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα πχ για την Δανάη, ή οποία συγκριτικά υστερεί εμφανισιακά αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι “το ζεί” μαζί σου, σε βαθμό που σε παρασύρει σε τρέλες.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Για ένα πράγμα είμαι βέβαιος ότι :

[size=14pt]αν ο κόσμος απαλλαγεί

από πολλά στερεότυπα και προκαταλήψεις

θα μπορέσουμε να ζήσουμε καλύτερα,

σαφώς το κάθε άτομο με βάση τις προσωπικές του επιλογές ...
[/size]
Πρωτα θα χρειαστη να περασουν μερικες γενιες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια δεν θελω να λετε για μενα... γιατι καθε κοπελα εχη τις αξιες της και νομιζω ειναι αδικο.... Ολες προσπαθουμε για το καλυτερο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα πχ για την Δανάη, ή οποία συγκριτικά υστερεί εμφανισιακά αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι “το ζεί” μαζί σου, σε βαθμό που σε παρασύρει σε τρέλες.
Απλα ποιο σωστη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Παιδια δεν θελω να λετε για μενα... γιατι καθε κοπελα εχη τις αξιες της και νομιζω ειναι αδικο.... Ολες προσπαθουμε για το καλυτερο...
Γιατι κοκινιζεις,οταν εισαι σωστη να λεγονται τα καλα οπως και τα ασχημα

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Δεν θέλω να γίνω κακός. Είναι εύκολο να γράφεις μπροστά σε
έναν υπολογιστή, να κρίνεις και να ισοπεδώνεις έτσι απρόσωπα
άτομα και καταστάσεις. Συνεπώς δεν θα το κάνω.

Αλλά δεν ανέχομαι κρίσεις από άτομα σε άλλα που τα έχω γνωρίσει
και τα εκτιμώ.

Τα περίπου 2.000 μηνύματά κάποιας εδώ μέσα και τα 20 της άλλης
καταδεικνύουν το λόγο της εδώ συμμετοχής τους και της κρίσης στο
πορτοφόλι έκαστης....

Μάκια!

MANTZIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ειδατε λοιπον?? Εγω εχω διαφορετικη ψυχολογια. Εγω ας πουμε δεν θα το εκανα ποτε και με τιποτα.....Δεν ειναι οτι ζηλευω... Διοτι αν ηθελα το εκανα και εγω... Γιαυτο αναρωτιεμε... Δεν εχω κατι με τις κοπελες?? Απλα προσπαθω να καταλαβω πως σκεπτοντε... Θα χαρω να μπει καποια να μας εξηγηση... Νομιζω θα ηταν πολυ ομορφο...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Απλα ποιο σωστη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Γιατι κοκινιζεις,οταν εισαι σωστη να λεγονται τα καλα οπως και τα ασχημα

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε Δαναη υποτιθεται εισαι τραβελι. Δεν εχεις γνωρισει ποτε χειρουργημενη; Εδω μεσα περιμενεις να παρεις απαντησεις; Σορι κιολας αλλα μηπως ζηλευεις λιγο; Αυτο δειχνεις τουλαχιστον σε μενα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν θέλω να γίνω κακός. Είναι εύκολο να γράφεις μπροστά σε
έναν υπολογιστή, να κρίνεις και να ισοπεδώνεις έτσι απρόσωπα
άτομα και καταστάσεις. Συνεπώς δεν θα το κάνω.

Αλλά δεν ανέχομαι κρίσεις από άτομα σε άλλα που τα έχω γνωρίσει
και τα εκτιμώ.

Εμφανισιακά δεν υπάρχει σύγκριση ρε συ David, ή Νικόλ/Κιμ θα μπορούσε να παίξει χαλαρά στα καλύτερα σαλόνια της Ευρώπης (μαζί ίσως με δυο-τρία ακόμα εκ μετατροπής κορίτσια της εγχώριας αγοράς). Η συμπεριφορά της όμως είναι - για τους περισσότερους τουλάχιστον – τόσο ψυχρή που δύσκολα την παραβλέπει κανείς χάριν της ομορφιάς της.

MANTZIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν βλεπεις οτι μπαινη η Νικολ που ειναι και χειρουργημενη εδω ξανα μετα απο τοσο καιρο που απουσιαζε καταλαβε....
Αχ βρε Νικολ τι πηγες και το εκανες???? Λες και ειναι λιγες οι γυναικες εξω και θελανε αλλη μια....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγω βλεπω οτι νομιζεις πως η σελιδα σου ανηκει και κανεις περιεργα σχολια που σηκωνουν μεγαλη συζητηση.

Νικολ εχεις καποιο μειλ που μπορουμε να επικοινωνησουμε;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπητε Μαντζιο δεν ζηλευω κανεναν το ειπα και πιο πανω μην γινω κουραστικη... Το οτι ειμαι Τραβεστι δεν σημαινη οτι κανω παρεα με Χειρουργημενες και Τραβεστι... Καταρχην δεν βγαινω Συγγρου να ξερω την καθε κοπελα και το πως σκεφτετε... Αν δεν ξερεις μην λες....
Γιαυτο και οι ερωτησεις μου για τις χειρουργημενες... Το οτι παω σε καποιο μπαρακι και λεμε απλα ενα γεια δεν σημαινη οτι γνωριζω τους παντες.  Απο εδω μεσα μονο μια Τραβεστι γνωριζω...
Οι παρεες μου ειναι αντρες και γυναικες φυσικο δεν ειναι να εχω ερωτηματα??? Και εξαλου γιαυτο υπαρχη και αυτο το φορουμ. Για να τα συζηταμε... 

φιλια

MANTZIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε Μαντζιο δεν ζηλευω κανεναν το ειπα και πιο πανω μην γινω κουραστικη... Το οτι ειμαι Τραβεστι δεν σημαινη οτι κανω παρεα με Χειρουργημενες και Τραβεστι... Καταρχην δεν βγαινω Συγγρου να ξερω την καθε κοπελα και το πως σκεφτετε... Αν δεν ξερεις μην λες....
Γιαυτο και οι ερωτησεις μου για τις χειρουργημενες... Το οτι παω σε καποιο μπαρακι και λεμε απλα ενα γεια δεν σημαινη οτι γνωριζω τους παντες.  Απο εδω μεσα μονο μια Τραβεστι γνωριζω...
Οι παρεες μου ειναι αντρες και γυναικες φυσικο δεν ειναι να εχω ερωτηματα??? Και εξαλου γιαυτο υπαρχη και αυτο το φορουμ. Για να τα συζηταμε... 

φιλια

Τελικα καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια και γι'αυτο τα τραβελια πεφτετε μονιμως "θυματα"  κοινωνικου αποκλεισμου. Πατε παντα να βγαλετε η μια τα ματια της αλλης και ολοι καταλαβαινουμε γιατι. Διαβαζοντας παντως προηγουμενες σελιδες (χρησιμοποιωντας τα λινκ που εσυ η ιδια εβαλες) βλεπω οτι εχεις μια ταση να δημιουργεις θεματα με τις περισσοτερες απο οσες μπαινουν εδω μεσα. Θα εχεις φανταζομαι τους λογους σου.  :think:

Αν εχει κανεις το κινητο της Νικολ ας το στειλει με προσωπικο μηνυμα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αποψεις υπαρχουν.... γιαυτο υπαρχη και αυτο το σιτε... Οσο για τα μονιμα "θυματα"  και τον κοινωνικο αποκλεισμο εσυ ο ιδιος θες να μας βλεπεις γιαυτο να μην μας κρινης...
Καλο σου βραδυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom