Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βρε τρελο χαιρομε που δεν εχασες την ζωντανια σου και μας ξαναθυμηθηκες .... Γενικα ειμαι πολυ καλα ολα μου πηγαινουν τελεια τελος του χρονου φευγω Αμερικη Λος Αντζελες για ποσο καιρο δεν το ξερω αν ολα πανε καλα θα μεινω εκει... Σε ευχαριστω βρε Βαλεντινακη ευχομε και σε σενα να σου πανε ολα καλα στη ζωη σου και φανταζομε οτι θα εχουν αλλαξη πολλα πραγματα ετσι??? Και τα προσωπικα μου πανε πολυ καλα... Θα εισαι Ελλαδα τωρα???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:Καλησπερα Δαναη γεροντοπιπινο και απο δω ο πορνογερος (εγω)για να μην γινη παρεξηγηση
Καλως τον.... Σε ειχα δει στην ταινια JURASSIC PARK μαζη με τα δηνοσαυρακια... Ζεις ακομα????
Δεν πιστευω να κανης Καμακη στην Βαλι μας???? Γερομπισμπικι...

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρε τρελο χαιρομε που δεν εχασες την ζωντανια σου και μας ξαναθυμηθηκες .... Γενικα ειμαι πολυ καλα ολα μου πηγαινουν τελεια τελος του χρονου φευγω Αμερικη Λος Αντζελες για ποσο καιρο δεν το ξερω αν ολα πανε καλα θα μεινω εκει... Σε ευχαριστω βρε Βαλεντινακη ευχομε και σε σενα να σου πανε ολα καλα στη ζωη σου και φανταζομε οτι θα εχουν αλλαξη πολλα πραγματα ετσι??? Και τα προσωπικα μου πανε πολυ καλα... Θα εισαι Ελλαδα τωρα???

Mωρο μου γλυκο και απιστευτο... Να πας Λος Αντζελες κοριτσαρα, ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ... Αφου να φανταστεις κατι κοριτσακια τυπου Παμελα Αντερσον, Μεγκαν Φοξ κλπ κλπ με το που εμαθαν οτι θα πας εκει αποφασισαν να ανοιξουν σουβλατζιδικο... ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ??? Εκει παιζουν αλλα μεγεθη, μην πας, θα περασεις πολυ δυσκολα.. Σοβαρα στο λεω.. Εχεις δει πως ειναι οι αμερικανες; Κατσε εδω που καθεσαι που κουτσα στραβα ενα μεροκαματακι το βγαζεις οπως οπως.. Φιλικα στο λεω. Ειχα δουλεψει κι εγω Ιρακ ενα διαστημα και ηταν πολυ δυσκολα μπουμπου μου..

Εγω ειμαι μια χαρα, το ντελο σκιζει και παραλληλα γυριζω καποιες ταινιες στο εξωτερικο και που και που κανω λιγο μοντελινγκ. Με το αγορι μου ειμαστε πολυ πολυ καλα. Να κανονισουμε να ερθεις καμια μερα στη μεζονετα να σου κανουμε το τραπεζι. Κανονισε να κλεψεις κανενα διακοσμητικο απο το σαλονι οσο ειμαστε στην κουζινα, σε εφαγα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!  

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα και σε σενα αγγελε μου...

Σε ευχαριστω πολυ για τα πολυ τρυφερα σου λογακια που ομολογω με συγκινησαν λιγακι... Ολα τα κοριτσια ειναι καταπληκτικα, υπεροχα και ολες προσπαθουμε για το καλυτερο... Δε μου αρεσει ομως να μιλαω για μενα, προτιμω να τα λενε οι αλλοι... Εγω ειμαι πολυ καλα ετσι οπως ειμαι και νιωθω πολυ πολυ γλυκα... Πινω και φραπεδακι τωρα... Καβλα ειναι!!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Τρυφερα λογια,λιγο σκληρα ηταν αλλα ετσι σας ανεβαζη και καυλωνεται

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κατσε να δουμε πως θα ειναι και η οικονομια της Αμερικης μεχρη τοτε... γιατι ποτε δεν ξερεις...
Μην μου βαλης τιποτα στο φαγητο και τρεχω??? Αντε τι να σου κραταω??? Μια τουρτα Papagallino???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαθηκαμε βρε γεροντοπιπινι!!! Χαιρομαι παρα μα παρα πολυ που εισαι καλα... Ευχομαι να σου πηγαινουν ολα τελεια.. Εισαι μια θεα στην κατηγορια σου και σε παω ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!! Ελειπα στο Τοκιο σε κατι ξαδερφες μου και δεν εμπαινα καθολου... Εσυ πες μου τα νεα σου...

η ξαδερφες στο τοκιο ειναι σαμουραι και αυτες?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Που ειναι η παλιοπαρεα βρε Βαλι εχουν εξαφανιστη ολοι.... Ο ταρατσουλινος μπαινη ακομα του εχεις ληψη  το ξερεις???

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Που ειναι η παλιοπαρεα βρε Βαλι εχουν εξαφανιστη ολοι.... Ο ταρατσουλινος μπαινη ακομα του εχεις ληψη  το ξερεις???

Θα σε φαω μωρη Δαναη.. Εφυγα, σε αφησα βασιλισσα κι εσυ τους εδιωξες ολους... Νεκρα το θρεντ.. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??? Τωρα σιγα σιγα θα επιστρεψουν ολοι τρυφερο μου ζαρκαδακι...

Παντως αν σκεφτεσαι σοβαρα να πας να κανεις την πουτανα στο Λος Αντζελες
α) χρειαζεσαι εξορκισμο
β) εχεις πληρη αγνοια κινδυνου - αλλα μεγεθη εκει, για πουτανα θα πας και πριν το καταλαβεις θα δουλευεις αποθηκαριος σε κινεζικο μινι μαρκετ
γ) να μου φιλησεις τον Αστον Κουτσερ, τον οποιο ειχα φιλοξενησει πριν χρονια στο ρετιρε μου διατηρουσα σε προαστιο της Πρεβεζας.

Οταν θα ερθεις σπιτι δεν φερεις τιποτα. Ουτε τουρτα, ουτε σαμπανιες ουτε τιποτα. Μονο να φορας ωραια ρουχαλακια και να εχεις κανει ωραια τα μαλλακια σου. Η Συλβω τι κανει, πως ειναι;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχω συγγενης στο Λος Αντζελες δεν θα κανω την πουτανα... Θα δουλεψω κανονικη δουλεια... Σε εστιατοριο που εχουν οι δικοι μου...
Μια χαρα ειναι και η Συλβια οπως παντα...
Θα χαρω να βρεθουμε καποια στιγμη και θα γινω κουκλιτσα μην ανησυχης... Εχω ψωνιση ρουχα και παπουτσια απο Αμερικη τα παρελαβα προσφατα... Μην χαθουμε βρε Βαλι... Οχι δεν εφυγαν εδω ειναι ολοι αλλα εφυγες εσυ και μελαγχολησαν μιλανε μεταξυ τους και ο Βρασυδακος εδω ειναι.. ολοι εδω και τα πυροβολικα ολα εδω ειναι.... ολα ειναι υπο ελεγχο... τους εχω βαλη σε ταξη...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να ειδες???? Μας παρακολουθουν διακριτικα Βαλι μου.... Εμφανιζοντε ενας ενας....

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχω συγγενης στο Λος Αντζελες δεν θα κανω την πουτανα... Θα δουλεψω κανονικη δουλεια... Σε εστιατοριο που εχουν οι δικοι μου...
Μια χαρα ειναι και η Συλβια οπως παντα...
Θα χαρω να βρεθουμε καποια στιγμη και θα γινω κουκλιτσα μην ανησυχης... Εχω ψωνιση ρουχα και παπουτσια απο Αμερικη τα παρελαβα προσφατα... Μην χαθουμε βρε Βαλι... Οχι δεν εφυγαν εδω ειναι ολοι αλλα εφυγες εσυ και μελαγχολησαν μιλανε μεταξυ τους και ο Βρασυδακος εδω ειναι.. ολοι εδω και τα πυροβολικα ολα εδω ειναι.... ολα ειναι υπο ελεγχο... τους εχω βαλη σε ταξη...

Μπράβο ρε Δανάη... Πραγματικά με συγκινείς τώρα... Πέρα απο την πλακιτσα εδω μεσα χαιρομαι να βλεπω συνειδητοποιημενα ατομα που ξερουν μεχρι που τα παιρνει.. ΜΠΡΑΒΟ. Πιστευω στην αρχη θα δυσκολευτεις να ξαναγυρισεις στην αντρικη κατασταση αλλα απο τη στιγμη που θα εχεις την οικογενεια σου στο πλευρο σου ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ και να ξερεις πως αν θελησεις οτιδηποτε εχεις το φιλαρακι σου τη Βαλ που ξερεις πολυ καλα πως ξηγιεται στην δυσκολη... Αντε να μαζευτουν και οι αλλοι να τα λεμε λιγο εδω μεσα ρε κουκλι... Θελει πολυ μεγαλα αρχιδια για να παραδεχτεις μεσα στο σαιτ οτι παρατας τα τραβεστιλικια και πας να δουλεψεις κοντα στην οικογενεια σου... Και πολυ καλα κανεις απο τη στιγμη που για τους δικους σου λογους δεν προχωρησες... Ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις.. :)

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα αλλαξω  Βαλι μου... Θα μεινω οπως ειμαι... Και θα βρω σπιτη εκει να ζω να εχω την ζωη μου... Και παραλληλα και την δουλεια μου... 

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα αλλαξω  Βαλι μου... Θα μεινω οπως ειμαι... Και θα βρω σπιτη εκει να ζω να εχω την ζωη μου... Και παραλληλα και την δουλεια μου... 

Δύσκολο βρε μωρακι... Εισαι σε ενα ενδιαμεσο σταδιο που θα σου ειναι πολυ δυσκολο να το υποστηριξεις σε μια οικογενειακη επιχειρηση που θα ερχεσαι σε επαφη με τοσο κοσμο.... Ασε που θα σε τρελανει τελειως να δουλευεις το πρωι σαν αντρας σε ταβερνα και να βγαινεις μια φορα τη βδομαδα στο ρεπω σου τραβεστι... Εχουν αλλαξει οι εποχες κι στην Καλιφορνια οι τρανς ειναι πανεμορφες... Παντως σου βγαζω το καπελο γιατι καταλαβαινω οτι εισαι εξυπνος ανθρωπος που σκεφτεσαι μακροπροθεσμα. Θυμαμαι παλιοτερα σε πειραζα που δεν εχεις στηθος αλλα τελικα ηξερες εσυ τι εκανες.. Αν θες τη γνωμη μου απο την στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα για μια καινουρια αρχη κοψε τα μαλλακια σου και γραψε την πουτανια και το τραβεστιλικι στον πουτσο σου.. Δεν ειναι κριμα να φερεις τους συγγενεις σου σε δυσκολη θεση με την εικονα σου; Και οι μεταναστες εκει ειναι μια μικρη κοινοτητα... Σκεψου το... Σε φιλω γλυκα..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειναι δυνατον να απαρνηθουμε τον εαυτο μας βρε Βαλι μου??  Τι θα παιζω θεατρο?? Δεν μπορω να καταπιεζομε.... Εχω και στηθος τωρα.... Και αντρικο κουστουμι να βαλω γυναικα θα με βλεπουν θα κοροιδευω τον εαυτο μου??? Γυναικα κυκλοφορω εξω και δεν καταλαβαινη κανενας τιποτα  μερα νυχτα... αν με δεις θα καταλαβης...

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και τα βιζια πως θα κρυφτουνε?

Ψυχη μου η Δαναη δεν εχει βυζια... Αν διαβασεις πιο παλια σχολια της ειναι κατα της σιλικονης στο στηθος. Μαγκια της που το λεει δημοσια, αν κι εγω δεν συμφωνω. Και χωρις βυζακια ειναι μια γλυκα!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ψυχη μου η Δαναη δεν εχει βυζια... Αν διαβασεις πιο παλια σχολια της ειναι κατα της σιλικονης στο στηθος. Μαγκια της που το λεει δημοσια, αν κι εγω δεν συμφωνω. Και χωρις βυζακια ειναι μια γλυκα!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

αφου μολις ειπε οτι εχει βυζια.δεν ξερεις να διαβαζεις?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχω βυζια βρε.... Αλλα δεν ειναι με σιλικονη...  Με Ορμονες εχω κανη και ειναι σουπερ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom