Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειναι δυνατον να απαρνηθουμε τον εαυτο μας βρε Βαλι μου?? Τι θα παιζω θεατρο?? Δεν μπορω να καταπιεζομε.... Εχω και στηθος τωρα.... Και αντρικο κουστουμι να βαλω γυναικα θα με βλεπουν θα κοροιδευω τον εαυτο μου??? Γυναικα κυκλοφορω εξω και δεν καταλαβαινη κανενας τιποτα μερα νυχτα... αν με δεις θα καταλαβης...
Ελα βρε Ντανι... Μεταξυ μας τωρα... Τι "γυναικα" χωρις στηθακι και με αντρικο οργανο; Αυτα ακουει ο κοσμος και γελαει μαζι μας. Απο το λαιμο και κατω αγορι.. Κι οπως εχεις πει δεν εχεις κανει τιποτα στο προσωπο αρα αν βγαλεις το ξανθο μαλλι εισαι οπως ησουν παλια. Σαν φιλικη συμβουλη σου προτεινω να κοψεις τα μαλλακια και να τα σκουρηνεις και να πας σοβαρη/ος στους συγγενεις σου εκει. Και αν σου λειψει το τρανσε κοτσαρεις μια περουκα και πας για ποτο. μωρο μου εχω κανει Αμερικη και ξερω οτι για τραβεστι του δικου σου στυλ ειναι δυσκολα εως ακατορθωτα. Και να μην σκεφτομαστε μονο τον εαυτο μας αλλα και τους αλλους... Τι θα πουν οι συγγενεις σου στον κυκλο τους οταν σε δουν οι ξενοι ανθρωποι; Και οτι χρειαστεις επικοινωνησε μαζι μου να σε βοηθησω. Τοσο καιρο που τα λεμε εδω σε νιωθω σαν ξαδερφουλα μου. Μια γλυκια γλυκια μπουμπου. Τρουφιτσα θα σε λεω.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!