Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι δυνατον να απαρνηθουμε τον εαυτο μας βρε Βαλι μου??  Τι θα παιζω θεατρο?? Δεν μπορω να καταπιεζομε.... Εχω και στηθος τωρα.... Και αντρικο κουστουμι να βαλω γυναικα θα με βλεπουν θα κοροιδευω τον εαυτο μου??? Γυναικα κυκλοφορω εξω και δεν καταλαβαινη κανενας τιποτα  μερα νυχτα... αν με δεις θα καταλαβης...

Ελα βρε Ντανι... Μεταξυ μας τωρα... Τι "γυναικα" χωρις στηθακι και με αντρικο οργανο; Αυτα ακουει ο κοσμος και γελαει μαζι μας. Απο το λαιμο και κατω αγορι.. Κι οπως εχεις πει δεν εχεις κανει τιποτα στο προσωπο αρα αν βγαλεις το ξανθο μαλλι εισαι οπως ησουν παλια. Σαν φιλικη συμβουλη σου προτεινω να κοψεις τα μαλλακια και να τα σκουρηνεις και να πας σοβαρη/ος στους συγγενεις σου εκει. Και αν σου λειψει το τρανσε κοτσαρεις μια περουκα και πας για ποτο. μωρο μου εχω κανει Αμερικη και ξερω οτι για τραβεστι του δικου σου στυλ ειναι δυσκολα εως ακατορθωτα. Και να μην σκεφτομαστε μονο τον εαυτο μας αλλα και τους αλλους... Τι θα πουν οι συγγενεις σου στον κυκλο τους οταν σε δουν οι ξενοι ανθρωποι; Και οτι χρειαστεις επικοινωνησε μαζι μου να σε βοηθησω. Τοσο καιρο που τα λεμε εδω σε νιωθω σαν ξαδερφουλα μου. Μια γλυκια γλυκια μπουμπου. Τρουφιτσα θα σε λεω.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα εχει βυζια η οχι?θα μας πει κανενας?

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα εχει βυζια η οχι?θα μας πει κανενας?

Αφηστε την καλε την κοπελα που θα σας δωσει και λογαριασμο... Τερατακια πειραχτηρια!!!  :boobies: :boobies:
Ολοι ξερουν οτι στον χωρο τον τραβεστι και τρανσεξουαλ οταν λεμε αν καποια κοπελα εχει στηθος φυσικα κι εννοουμε σιλικονη. Τι αλλο;;; Οι ορμονες προκαλουν ενα ελαφρυ πρηξιμο σε ατομα μικρης ηλικιας που με τον καιρο υποχωρει. Αλλα αυτα δεν αφορουν εσας τα αγορακια...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αληθευουν αυτα που λεει η βαλεντινα δαναη?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οταν κανης συνεχεια Ορμονες ομως χωρις να σταματας μεγαλωνουν και μεγαλωνουν.... και μετα απλα κανης συντηρηση και εχεις το στηθακη οπως το εχω και εγω στη φωτο... χωρις σιλικονες...
Υποψην οτι Ορμονες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα τις παραγγελνω απο εξω  Γερμανια...
Ασε που σου φευγουν ολες οι τριχες απο το σωμα και λυτρονεσε.... κανης δερμα βελουδο...

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οταν κανης συνεχεια Ορμονες ομως χωρις να σταματας μεγαλωνουν και μεγαλωνουν.... και μετα απλα κανης συντηρηση και εχεις το στηθακη οπως το εχω και εγω στη φωτο... χωρις σιλικονες...
Υποψην οτι Ορμονες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα τις παραγγελνω απο εξω  Γερμανια...

Καλο ειναι να μη λεμε ανακριβειες γιατι μπορει να μας διαβαζουν και μικρα παιδια Δαναη. Αν ηταν ετσι δεν θα εκανε καμια σιλικονη. Μη γινομαστε κωμικες τωρα, να λεμε αληθειες. Σε προτιμουσα οταν ησουν πιο μαγκακι κι ελεγες φορα παρτιδα οτι δεν γουσταρεις σιιλικονες και δεν εχεις βυζακι και γουσταρεις τρελα το κορμακι σου οπως ειναι.. Δεν ειναι κακο. Αλλα ολοι ξερουν οτι οι ορμονες εξυπηρετουν στο θεμα στηθος μονο μικρες τρανσουλες στα ξεκινηματα τους. Να εισαι καλα μωρο μου και να μην δινεις λογαριασμο για το τι γουσταρεις. Σε παω με χιλια τρουφιτσα!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
11296116.png
bellastvm.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και ελεγα ποιον μου θυμιζει. :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα θα μας πειτε την αληθεια,?ολο και πιο πολυ μας μπερδευετε.

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα θα μας πειτε την αληθεια,?ολο και πιο πολυ μας μπερδευετε.

Σου εξηγησα βρε μωρακι μου. Τα κοριτσια που δεν εχουν σιλικονατο στηθακι χρησιμοποιουν αλλα τρικ οπως σουτιεν με ενισχυση και τραβανε το δερμα τους ωστε να φαινεται σαν χωρισμα στηθους. Λυσσαξες πια! Φαντασου εναν αντρα με λιγα παχακια κ λιγο βυζακι (πχ Ταρατσουλινι), φορα του ενα σουτιεν με ενισχυση και τραβα το λιπος να φανει ως βυζι. Να εισαι καλα και θα χαρω να παρεις την κοπελα σου και να παμε για καφε με το αγορι μου.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρασιδοκοριτσο πηγαινε να κατσεις με τα αλλα αγορια να δεις το ποδοσφαιρο τωρα και θα ερθεις σε επαφη με την θηλυκη σου πλευρα αλλη ωρα... Μεσα απο το θρεντ ΜΑΣ... ΠΑΝΤΑ...  :dancing:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Βρασιδοκοριτσο πηγαινε να κατσεις με τα αλλα αγορια να δεις το ποδοσφαιρο τωρα και θα ερθεις σε επαφη με την θηλυκη σου πλευρα αλλη ωρα... Μεσα απο το θρεντ ΜΑΣ... ΠΑΝΤΑ...  :dancing:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
γεια σας μπορω να σας ρωτησω μερικές απορίες που εχω?
δεν εχω ξαναμιλήσει ποτε με τραβέλια με προσόντα!

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας μπορω να σας ρωτησω μερικές απορίες που εχω?
δεν εχω ξαναμιλήσει ποτε με τραβέλια με προσόντα!

Καλο σου απογευμα αγγελε μου...
Θα σου προτεινα να βρεις μονος σου απαντησεις στα ερωτηματα που οπως παραδεχεσαι και ο ιδιος σε βασανιζουν τοσα χρονια... Αν θες να μιλησεις δεν εχεις παρα να περασεις μια βολτα απο την λεωφορο της αμαρτιας να δεις απο κοντα τις αμαζονες του ερωτα και να λυσεις ολες σου τις αποριες με τον πιο γλυκο τροπο... Εδω δεν ειναι θεωρητικο μαθημα, οσο καλα και να σου μαθω εγω τα σηματα θα πρεπει να πιασεις καποια στιγμη τιμονι...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Άντε και καλούς απογόνους!  :grin:

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Άντε ρε Βαλεντίνα-Δανάη.. Πείτε τα λίγο να σας διαβάσουμε....

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Κάποιο πουλάκι από Αθήνα μου είπε ότι η επιστροφή μιας ξανθιάς
θεάς τρανς στις πιάτσες με μαγιώ έχει προκαλέσει τρομερές