giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
ΟΧΙ ουτε καν την γνωριζω αλλα απο τον τροπο που γραφη καταλαβα???
Τσακωμενοι ειστε;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Τσακωμενοι ειστε;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ΚΑΛΛΟΝΗ!!! Δεν μπορω να μην το πω δημοσιως γιατι θα φανω ζηλιαρα, κομπλεξικια και μιζερη. Κανονικα ολες εδω μεσα θα επρεπε να σου ζηταμε αυτογραφο, ποσο μαλλον οταν καποιες πλασαριζομαστε σαν δικα σου κακεκτυπα.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ωρε τι γινεται με αυτα τα παιδακια ολοι στο φαι εχουμε το νου μας καλησπερα.... αντε να ανοιξει ο καιρος και να ερθουμε στο ρετιρε σου (αυτο το ασυληπτο με την τρελη θεα ) και να ψησουμε τα παιδακια μας ....!!!
Βαλι μου ποτε γυρισες βρε πουλακι μου απο το Τοκιο; αντε ρε φιλι χαθηκαμε .... που ειναι τα κοκτειλ παρτυ σου πια .... αντε να ανοιξει ο καιρος και να ερθουμε στο ρετιρε σου (αυτο το ασυληπτο με την τρελη θεα ) και να ψησουμε τα [size=16pt]παιδακια μας[/size] ....!!!
Κανης μεγαλο λαθος,ειμαι γνησιος κωλομπαραςΔιακρινω μια κακιασμενη Αδερφη.....; Ή κανω εδω λαθακη.......;
Ημαρτον διαπραγματευεστε τραβεστι τυπου Λιλα , Συλβια.... και εδω στην θεα το παιζεται......΄; αρε γαμηση που θελεται ολοι σας το εχω πει απο καιρο...... καποιος θα βρεθει .....το ελπιζω......!!!
Κανης μεγαλο λαθος,ειμαι γνησιος κωλομπαρας
Διακρινω μια κακιασμενη Αδερφη.....; Ή κανω εδω λαθακη.......;
Ημαρτον διαπραγματευεστε τραβεστι τυπου Λιλα , Συλβια.... και εδω στην θεα το παιζεται......΄; αρε γαμηση που θελεται ολοι σας το εχω πει απο καιρο...... καποιος θα βρεθει .....το ελπιζω......!!!
Βρισκης και γαμας σε αυτους που το θελουνε μονο οχι σε ολουςΝαι ετσι λενε ολοι και οταν τους γαμαω το παιζουνε μπαλαρινες.......!!!
Βρισκης και γαμας σε αυτους που το θελουνε μονο οχι σε ολους
Το ιδιο απαντησα λιγο παραπανωΠοσες ειναι αντρικες και τους βαζω φουστανακια και της κανω νυφουλες .....ΑΣΤΟ ......Εγω τα ξερω καλυτερα !!!
Το πειραγμα δεν με πειραζη το χερι που θελη να βαλη εκεινο ναι με πειραζηΡε Γιωργακη... Και η Αλικη σου τη βαρεσε τωρα; Μονο με τις αντρικες επικοινωνεις καλα;;;
Οταν βλεπεις ομορφη φρικαρεις;
Σε πειραζω μωρακι...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Το ιδιο απαντησα λιγο παραπανω Το πειραγμα δεν με πειραζη το χερι που θελη να βαλη εκεινο ναι με πειραζη
Θα ηθελα να μοιραστω με ολη την παρεα ενα ποιημα που εγραψα για τη Συλβια οσο ημουν στο Τοκιο. Αν καποιος συνθετης επιθυμει να το μελοποιησει θα χαρω να επικονωνησει μαζι μου. Ευχαριστω πολυ.
ΣΥΛΒΙΑ
Τα δακρυα της κυλησαν στο χωμα κι εγιναν γαρδενιες
Συλβια
Ο παγωμενος ανεμος της νυχτας εσκισε τα ονειρα της
κι εκεινη του γελασε
Συλβια
Χορεψε ματωμενο ζειμπεκικο στα σατεν σεντονια
Συλβια
Το παιδικο της γελιο εβαψε το γκριζο της πολης
Συλβια
Αγαπημενη, λεηλατημενη
Συλβια
Σε αγαπαω παρα πολυ
Συλβια
Συλβια
Συλβια
Συλβια
Συλβια
Συλβια
Συλβια
Συλβια
Ε ναι λοιπον!
Συλβια
Ελπιζω να σας αρεσε παιδακια
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ωδη ειναι ολο αυτο???
Καποια στιγμη πρεπει να μαθετε να ξεχωριζεται την ΤΕΧΝΗ με τον ΤΑΡΑΜΑ....