Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
  Κατσε να δω........  χμμμ .... εχω βαρη χερακι !!!! ξερεις ποσο σε Αγαπω ομως και μου αρεσει να σε πειραζω.....!!!
Εγω να δης τι ελαφρια χερουκλα που εχω και κατι δαχτυλα χοντρα :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μαλλον εγινε καποια φαση εδω.....Δεν εξηγειται αλλοιωs... :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Φιλε life αμα διαβασης κανα δυο σελιδες θα καταλαβης :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ok   Kριμα παντωs.........δεν πρεπει να συμβαινουν τετοια.....
Ναμαστε χαλαροι χρειαζεται
....και να γιορταζουμε την μερα του κωλου παντα :2funny: :2funny:

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Άσε τις ειρωνίες φίλε David . Είσαι νομίζω πολύ σκληρός.
Εδώ η άλλη η "Ντίβα????" μπαίνει βάζει μια φωτό και προσπαθεί να μας δείξει πολύ υπεροπτικά πώς ό Νικολός έγινε σούπερ κώλος, και δεν μιλάει κανείς παρα μόνο κάποιοι νεοφερθέντες εδώ ζητούν δήθεν? απεγνωσμένα? ... μια συνάντηση  :headbang:
Νομίζω αλλού είναι το πρόβλημα και έγινε το θρέντ χάλια. Με όλο το σεβασμό θα πρότεινα όλοι να συνεισφέρουμε να γυρίσει το θρεντ στην παλιά του αίγλη, και να μην δίνομε σημασία σε όποια φωτοβολίδα που ξεπετιέται εδώ μέσα και κάνει την όποια σοβαρή συζήτηση μπάχαλο!

Έλα ρε hotyan τι είναι αυτά που λες..
Για ποια "Ντίβα" μιλάς? Ξέρεις ποια είναι?
Ξέρεις πόσα λεφτά έχει βγάλει? Το ξέρεις ότι
έχει αλλάξει τρεις Φεράρι, όταν άλλες κυκλοφορούν με
σκόντα? Ξέρεις πολλές εγχειρισμένες με εμφάνιση μοντέλου?
Και μου μιλάς τώρα για μια ανύπαρκτη δανάη και λες ότι
ήμουν σκληρός μαζί της? Κανονικά τέτοια άτομα θέλουν τρελό
βρισίδι. Ας μην ασχολούνταν με τη Νικόλ που ούτε για βοηθός
πιστολάκι κομμώτριάς της δεν κάνει. Η Νικόλ μπήκε εδώ μέσα
και έπεσε να την φάει. Γιατί την σχολίαζε και γιατί της είπε
ότι έπεσε πείνα? Μήπως γιατί η ίδια πεινάει και ψάχνει απεγνωσμένα
κανά μαλάκα για να του τον φορέσει και να πάρει ένα 50ευρω??
Γιατί την ειρωνευόταν?Άσε hotyan είσαι λάθος φίλε μου.
Ας μην ασχολούνταν με τη Νικόλ.
Και ποια νεοφερμένη είναι η Νικόλ εδώ μέσα που δήθεν ζητάει
απεγνωσμένα μια συνάντηση με πελάτη?? Από εδώ μέσα???
Προσπάθησε να της στείλεις μήνυμα είναι τίνγκα στα μηνύματα.
Εμένα μόνο επειδή την ξέρω καλά μου έχουν στείλει περίπου 20 άτομα
μήνυμα να τους δώσω μέιλ και τηλ της...
Τα 21 μηνύματα της μιας και τα 1800 της άλλης μιλούν από μόνα τους.
Καλησπέρααααααα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ναι μωρό μου όμως διευκρίνησε εκτός απο εμένα τον hoty!
Μην παρεξηγηθώ απο κανενα εδώ  μέσα!!!

Αχαχαχαχα!!! Ρε hotyan ο τίτλος βλέπεις τι λέει???
Τουλάχιστον 8 στους 10 γουστάρουν, άρα μάλλον θα σε
παρεξηγήσει κανένας, όπως το πες πολύ σωστά!

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Κάντε τον χαβαλές σας, αρκετή διάσταση έδωσα στο θέμα, αλλά
μου την έσπασε η συγκεκριμένη, γιατί έβγαλε ζήλια και κακία.
Οι άλλες δηλαδή γιατί αναγνωρίζουν την αντικειμενική ομορφιά
της Νικόλ? Που η μια τουλάχιστον από αυτές είναι και έτη φωτός
ανώτερη της δανάης... Άντε αλλάξτε θέμα και πείτε κάτι άλλο.
Εγώ σας χαιρετώ και σας καληνυχτώ :dancing:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγω να δης τι ελαφρια χερουκλα που εχω και κατι δαχτυλα χοντρα :-* :-* :-*
Εντάξει βρε Γιωργάρα, και χοντρές μπουτάρες έχεις όπως δείχνει και το avatar σου!
Μήν τα παίρνεις όλα όμως φίλε πάντοτε τοις μετρητοίς!!!  ;)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
η δαναη ειναι αγαπητη για την οικεια κ προσεγγισιμη συμπεριφορα της, κ τον καλο χαρακτηρα που εχει δειξει εδω μεσα, τουλαχιστον για εμας εδω που δεν γνωριζουμε λεπτομεριες κ που μια φωτογραφια η μια σεξυ εμφανιση στο αβαταρ γνωριζουμε πως δεν μας λεει κατ αναγκη την αληθεια. δεν ειπε ποτε οτι ειναι η ομορφοτερη αλλα μαλλον -οπως κ αλλες βεβαια- διεκδικησε μια θεση στην καρδια μας απο τον τροπο που παντα γραφει στα θρεντ.
οι πυροτεχνηματοπορδοσφυριχτρες εμφανιζονται σαν διατοντες αστερες στον ουρανο του μπουρδελα.τβ πετανε μια κακια, αποζητουν την υποστηριξη λεγοντας οτι αυτες ειναι θεες κ καμμια αλλη δεν ειναι θεα, σπειρουν διχονοια στους μπουρδελοκαυλιαρηδες που αισθανονται "τυχεροι" -ντορος να γινεται δλδ- κ μετα πουφ, παει το πυροτεχνημα.
εμενα προσωπικα με αγγιζουν οι ηπιες κ ταπεινες συμπεριφορες ακομα περισσοτερο εαν προερχονται απο ατομα που ξερουν που τους παιρνει κ δεν το παιζουν διεθνεις τραβελομοντελες. συγγνωμη βαλεντινα (κ αλλες) αλλα τετοια υπεροπτικη συμπεριφορα δεν ταιριαζει κ ενοχλει κοσμο.

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άσε τις ειρωνίες φίλε David . Είσαι νομίζω πολύ σκληρός.
Εδώ η άλλη η "Ντίβα????" μπαίνει βάζει μια φωτό και προσπαθεί να μας δείξει πολύ υπεροπτικά πώς ό Νικολός έγινε σούπερ κώλος, και δεν μιλάει κανείς παρα μόνο κάποιοι νεοφερθέντες εδώ ζητούν δήθεν? απεγνωσμένα? ... μια συνάντηση  :headbang:
Νομίζω αλλού είναι το πρόβλημα και έγινε το θρέντ χάλια. Με όλο το σεβασμό θα πρότεινα όλοι να συνεισφέρουμε να γυρίσει το θρεντ στην παλιά του αίγλη, και να μην δίνομε σημασία σε όποια φωτοβολίδα που ξεπετιέται εδώ μέσα και κάνει την όποια σοβαρή συζήτηση μπάχαλο!

Αν η Δαναη ειχε την παραμικρη σχεση με τον χωρο των τρανς θα ηξερε παρα πολυ καλα το φαινομενο Νικολ και δεν θα πεταγε  τελειως αστοχα σχολια που αφηνουν την ιδια εκτεθειμενη.

Οσο για εσενα φιλε μου hotyan μαλλον απο τοτε που αποφασισες οτι το cd στο ονομα σου δεν υπαρχει λογος να κοινοποιειται εγινες λιγο .... κακουλης.

Ποια παλια αιγλη του θρεντ; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ποια φωτοβολιδα; Εσυ γιατι φρικαρες; Αφου εισαι πελατακι σε τι μπορει να σε ενοχλησε η παρουσια της εδω μεσα;

Παιδια να ηρεμησουμε. Το σαιτ δεν ειναι εργολαβια κανενος. Μπορουμε να ειμαστε ολοι μια πολυ ομορφη παρεα αρκει να μην βγαινουμε ξινες, γεματες απωθημενα και ζηλιαρες. Και τα "κοριτσια" και τα "ΑΓΟΡΙΑ".

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Κάντε τον χαβαλές σας, αρκετή διάσταση έδωσα στο θέμα, αλλά
μου την έσπασε η συγκεκριμένη, γιατί έβγαλε ζήλια και κακία.
Οι άλλες δηλαδή γιατί αναγνωρίζουν την αντικειμενική ομορφιά
της Νικόλ? Που η μια τουλάχιστον από αυτές είναι και έτη φωτός
ανώτερη της δανάης... Άντε αλλάξτε θέμα και πείτε κάτι άλλο.
Εγώ σας χαιρετώ και σας καληνυχτώ :dancing:

Τόπιασες το θέμα!!!
Κοίτα όμως αν δείς παλίοτερες παραθέσεις μου και εγώ τα ίδια και χειρότερα έλεγα σε κάποια άτομα. Δεν σε κριτικάρω ίσα ίσα που πιστευω για σενα ότι είσαι ΄σοβαρό άτομο και εχεις επίπεδο.
Έγώ εγινα κακός... και κακώς!
Κάποια στιγμη ειλικρινά το λέω το μετάνοιωσα κάνοντας την αυτοκριτική μου. Ο λόγος στα κάτω κάτω ενταξει χαβαλές αλλα δεν είχα το δικαίωμα να πικραίνω και να πληγώνω άλλους, ότι και να είναι. Και είχα και κάποιες τύψεις γμτο!!!
Χαβαλέ και πλάκα όταν μου δίνεται η ευκαιρία κάνω και θα κάνω. Το δηλώνω και με πολλα ωραία που έχουν γραφτεί εδώ κατα καιρούς έχω πέσει κάτω απο τα γέλια. Super Comedy!!!
Αλλα ρε φίλε και η άλλη τι με νοιάζει αν έχει λεφτα η άν δεν έχει. αν εχει ferrari η δεν έχει, έχει και ο άλλος στο avatar του και όπως είπε εχει μπεί και μέσα κιόλας και μπράβο του.
Προσωπικά δεν σκοπεύω ούτε επιθυμώ και ούτε και γουστάρω να ζητήσω συνάντηση ούτε με τη μία ούτε με την άλλη. Και για να ξέρεις ειδικά με την Αλίκη η οποία είναι πράγματι υπαρκτό πρόσωπο περα απο τις μαλ.. που λένε μερικοί ζεί στη
Γερμανία είμαστε απλά φίλοι τίποτε παραπάνω. Πατριώτες όπως λέει και η Αλίκη  ;)

Παρεπιμπτόντως φίλε θα ήθελα τη γνώμη σου για την μάκια μάκια!!!  :cheesy:

Αχαχαχαχα!!! Ρε hotyan ο τίτλος βλέπεις τι λέει???
Τουλάχιστον 8 στους 10 γουστάρουν, άρα μάλλον θα σε
παρεξηγήσει κανένας, όπως το πες πολύ σωστά!
Φίλε σου δηλώνω πως ανήκω στο 20%!!!  ;)  Δεν έχω καμιά σχέση με το 10 % :2funny:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η δαναη ειναι αγαπητη για την οικεια κ προσεγγισιμη συμπεριφορα της, κ τον καλο χαρακτηρα που εχει δειξει εδω μεσα, τουλαχιστον για εμας εδω που δεν γνωριζουμε λεπτομεριες κ που μια φωτογραφια η μια σεξυ εμφανιση στο αβαταρ γνωριζουμε πως δεν μας λεει κατ αναγκη την αληθεια. δεν ειπε ποτε οτι ειναι η ομορφοτερη αλλα μαλλον -οπως κ αλλες βεβαια- διεκδικησε μια θεση στην καρδια μας απο τον τροπο που παντα γραφει στα θρεντ.
οι πυροτεχνηματοπορδοσφυριχτρες εμφανιζονται σαν διατοντες αστερες στον ουρανο του μπουρδελα.τβ πετανε μια κακια, αποζητουν την υποστηριξη λεγοντας οτι αυτες ειναι θεες κ καμμια αλλη δεν ειναι θεα, σπειρουν διχονοια στους μπουρδελοκαυλιαρηδες που αισθανονται "τυχεροι" -ντορος να γινεται δλδ- κ μετα πουφ, παει το πυροτεχνημα.
εμενα προσωπικα με αγγιζουν οι ηπιες κ ταπεινες συμπεριφορες ακομα περισσοτερο εαν προερχονται απο ατομα που ξερουν που τους παιρνει κ δεν το παιζουν διεθνεις τραβελομοντελες. συγγνωμη βαλεντινα (κ αλλες) αλλα τετοια υπεροπτικη συμπεριφορα δεν ταιριαζει κ ενοχλει κοσμο.

Αυτο το δελτιο τυπου βγαινει καθε φορα που εχουμε νεες αφιξεις στο θρεντ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Γιατι μπαινεις στη διαδικασια να μας διαφημισεις τα "καλα στοιχεια" της Δαναης; Αλλο δεν συζηταμε;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αυτο το δελτιο τυπου βγαινει καθε φορα που εχουμε νεες αφιξεις στο θρεντ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Γιατι μπαίνεις στη διαδικασια να μας διαφημισεις τα "καλά στοιχεία" της Δανάης; Αλλο δεν συζήταμε;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Ανθρωπέ μου κατ΄αρχάς σου τονίζω.
Δεν είμαι πελατάκι καμιάς εδώ μεσα, και ούτε το επιδιώκω.
Οκ?
Τουλάχιστον η Δανάη απ ότι τουλάχιστον γνωρίζω, είναι υπαρκτή, εχει κάποια ιστοσελίδα, στην οποία νομίζω υπάρχει κινητό και τέλος πάντων αν κάποιος θέλει και επιθυμεί- ειλικρινα σου λέω δεν είμαι κάποιος απο αυτούς- μπορεί να τη συναντήσει!
Εσενα??? Ποιος και που παιδί μου??? Και τι ρόλλο βαρας που δηλώνεις First && super! Χαχαχα !!!
Οσο δε για το cd πλάκα είχε!!!  :2funny: :2funny:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Γιατι μπαινεις στη διαδικασια να μας διαφημισεις τα "καλα στοιχεια" της Δαναης; Αλλο δεν συζηταμε;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
δεν ειμαι νεα αφιξη βρε σουρλουλου! ημουν εδω πολυ καιρο πριν κανεις το 1ο σου μηνυμα στο οποιο παρεπιπτοντως ησουν τοτε απο την αρχη πολυ υπεροπτικη κ προσβλητικη για ατομα εδω μεσα.
δεν διαφημιζω, σχολιαζω. κ το θεμα "μου" ειναι αυτο που επιλεγω εγω καθε φορα. εσυ ως συνηθως ασχολεισαι με τα μακια σου απο τοτε που μπηκες εδω.

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ανθρωπέ μου κατ΄αρχάς σου τονίζω.
Δεν είμαι πελατάκι καμιάς εδώ μεσα, και ούτε το επιδιώκω.
Οκ?
Τουλάχιστον η Δανάη απ ότι τουλάχιστον γνωρίζω, είναι υπαρκτή, εχει κάποια ιστοσελίδα, στην οποία νομίζω υπάρχει κινητό και τέλος πάντων αν κάποιος θέλει και επιθυμεί- ειλικρινα σου λέω δεν είμαι κάποιος απο αυτούς- μπορεί να τη συναντήσει!
Εσενα??? Ποιος και που παιδί μου??? Και τι ρόλλο βαρας που δηλώνεις First && super! Χαχαχα !!!
Οσο δε για το cd πλάκα είχε!!!  :2funny: :2funny:

Κι εγω υπαρκτη ειμαι μωρο μου και οσες φωτογραφιες της Ντανι εχεις δει αλλες τοσες δικες μου εχουν μπει εδω μεσα. Οσο για το κινητο, μου εδωσες εσυ το δικο σου για να σου δωσω κι εγω το δικο μου; Μην σε πιανουν οι υστεριες σου τωρα... Και ολο τονιζεις οτι δεν εισαι πελατης καμιας και οτι δεν τον τρως κλπ, οποτε φανταζομαι τι παιζει... Κρεας μπαινει κρεας βγαινει... Και το cd? Δεν παραπεμπει σε crossdresser και γι'αυτο ζητησες να το αφαιρεσουν απο το ονομα σου; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Εσυ τι ρολο βαρας που ρωτας εμενα; Σεμνα οι καινουριεεςςςςς....  :boobies: :boobies:

δεν ειμαι νεα αφιξη βρε σουρλουλου! ημουν εδω πολυ καιρο πριν κανεις το 1ο σου μηνυμα στο οποιο παρεπιπτοντως ησουν τοτε απο την αρχη πολυ υπεροπτικη κ προσβλητικη για ατομα εδω μεσα.
δεν διαφημιζω, σχολιαζω. κ το θεμα "μου" ειναι αυτο που επιλεγω εγω καθε φορα. εσυ ως συνηθως ασχολεισαι με τα μακια σου απο τοτε που μπηκες εδω.

Φαντασου ποσο μου τραβηξες την προσοχη τοσο καιρο... Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη σου..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγορι εισαι η κοριτσι; Να συστηθουμε... Αλλα εμενα με ξερεις... Ανηκεις κι εσυ στο πολυπληθες κοινο μου... Σας αγαπαω!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Κι εγω υπαρκτη ειμαι μωρο μου και οσες φωτογραφιες της Ντανι εχεις δει αλλες τοσες δικες μου εχουν μπει εδω μεσα. Οσο για το κινητο, μου εδωσες εσυ το δικο σου για να σου δωσω κι εγω το δικο μου; Μην σε πιανουν οι υστεριες σου τωρα... Και ολο τονιζεις οτι δεν εισαι πελατης καμιας και οτι δεν τον τρως κλπ, οποτε φανταζομαι τι παιζει... Κρεας μπαινει κρεας βγαινει... Και το cd? Δεν παραπεμπει σε crossdresser και γι'αυτο ζητησες να το αφαιρεσουν απο το ονομα σου; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Εσυ τι ρολο βαρας που ρωτας εμενα; Σεμνα οι καινουριεεςςςςς....  :boobies: :boobies:

Φαντασου ποσο μου τραβηξες την προσοχη τοσο καιρο... Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη σου..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγορι εισαι η κοριτσι; Να συστηθουμε... Αλλα εμενα με ξερεις... Ανηκεις κι εσυ στο πολυπληθες κοινο μου... Σας αγαπαω!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Βάλυ ποιος στον έχει βάλει???  :uglystupid:
Και απο που???  :idiot:

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Την αναφορά περί Ferrari για Nikole την έκανα ρε φίλε hotyan
για να σου δώσω έμμεσα να καταλάβεις την πορεία της στο χώρο,
αυτό που επιβεβαίωσε η μακια-μακια που λες, η οποία όντας στο
χώρο γνωρίζει τι εστί Νικόλ.

Για την μάκια μάκια δεν ξέρω τίποτα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Την αναφορά περί Ferrari για Nikole την έκανα ρε φίλε hotyan
για να σου δώσω έμμεσα να καταλάβεις την πορεία της στο χώρο,
αυτό που επιβεβαίωσε η μακια-μακια που λες, η οποία όντας στο
χώρο γνωρίζει τι εστί Νικόλ.

Για την μάκια μάκια δεν ξέρω τίποτα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω

Ενταξει αγαπητε David δεν αντιλέγω. Αλλά η Νικολε δεν εχει κάποιο δικό της site όπως άλλες διάσημες transtar :birdman:
Για την μάκια-μάκια άκουσα πρόσφατα ότι ειναι φαινόμενο, πολύ ψηλή
(αν δε σκύψει το κεφάλι κοπανάει στο πανοκάσι της πόρτας) έχει φοβερή μούρη, πόδάρες και μασχάλες φίσκα ,τρελλή ξανθιά και καπνίστρια. Επίσης ότι είναι πολύ επιλεκτική στα εσώρουχα και μαγκάκι.
Αν όμως δεν βγούν φωτογραφίες εγώ θα αμφιβάλω και για το αν είναι έτσι.
Παρακαλώ την ίδια η  όποιον φίλο μπορεί ας ανεβάσει κάποιες (με σεβασμό στους κανόνες του σιτε και χωρίς βέβαια να θίγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα)
Ας αναμένομεν picts λοιπόν, της φοβερής και διάσημης όπως λένε μάκιας-μακιας....  :dancing:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
David: "Η πορεία της στο χώρο", είναι επίσης συνυφασμένη με την μαλακία όλων εμάς, που είμαστε λιγότερο επιλεκτικοί απ ότι θα έπρεπε σε ότι αφορά τις απαιτήσεις μας για το επίπεδο των υπηρεσιών που αγοράζουμε με τα ευρώπουλα μας (επαναλαμβάνω ότι δεν συζητώ για θέματα εμφάνισης και καθαριότητας στο οποίο η Νικόλ/Κιμ είναι τοπ).

ΟΚ, το μέγεθος της ελληνικής πορνο-αγοράς είναι μικρό – ΟΚ, οι εμετικές φιλοφρονήσεις και τα on-line ξεκατινιάσματα μεταξύ των ts/tv μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν - αλλά ας μην φτάσουμε στο άλλο άκρο - της αποθέωσης της ψυχρότητας, του τουπέ και του ύφους ντίβας, που οι ίδιοι εμείς με την λιγουριά και την μη επιλεκτικότητα μας έχουμε δημιουργήσει (περίπτωση Νικολ/Κιμ επίσης)

Και μια και μιλάμε για φωτό, L.A. κτλ ρίξτε μια ματιά στο , έτσι για να μην χάνουμε το μέτρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom