Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευχες για ενα τελειο απογευμα στα πιο λαγνα μωρα..

σε ολα τα αγορια που με αγαπησαν...
στη Συλβια και τα αλλα κοριτσια του σαιτ...
στους εραστες που με πληρωσαν...
στην περδικοστηθη Δαναη...
στον συμπαθεστατο κροσντρεσερ που δεν θελει να τον γαμανε...
σε ολη την Ελλαδα...

Καλοκαιριασε... Καβλα ειναι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Καλως το κοριτσι μας !!!    (ωραια η νεα σου φωτογραφιση στου piter )!!! στο ειχα πει δεν  με ακουγες τοσο καιρο....!!! βγαινεις ποιο ΑΕΡΙΝΗ !!!

Καλε τι παθανε παλι ολοι τους τι εγινε.... δυο φωτος μπηκε οι αλλοι και εβαλε, τι εκανε το εκλημα ; ειπε κατι και δεν καταλαβα ; δηλ.επρεπε να μπει να γλυφει για να ειναι το καλο παιδι.... να το παιζει ο μαλακας (που θα την καταθαβανε και παλι)... ποσο κομπλξικοι ειναι  ....  

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλως τα κοριτσια,κακο ειναι που δεν γαμιεμαι πεστε το,αλλος θελη αλλος ΟΧΙ,μ'αρεση να  :knockinb:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλως τα κοριτσια,κακο ειναι που δεν γαμιεμαι πεστε το,αλλος θελη αλλος ΟΧΙ,μ'αρεση να  :knockinb:

Το σεξ δεν εχει ορια ..... ο καθενας κατα ποσο αντεχει, με τα πρεπει του...  τα κομπλεξ που τον καθοδηγουν  και πως φτιαχνεται εγκεφαλικα !!!!..... ετσι παει.... καλα κανεις.....!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τωρα χαζος το παιζεις εσυ; Λες να  δουλευει σε ντελο η Δαναη; Και πως θα βγει στο σαλονι χωρις βυζι; Με το σλιπακι του Σταματη Γαρδελη; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι δεν αναφεροταν σε εκεινη η κριτικη και το εγραψες μονο για να την γελοιοποιησεις... Κι εκεινη η αγαθιαρα σου απανταει..

Επειδη ολα τα κοριτσια εδω μεσα ειμαστε ενωμενα τετοιες πλακιτσες σου τις απαγορευω hoty (και πρωην cd)... Δεν θα κανεις πλακα στην αλλη επειδη δεν μπορεσε να ολοκληρωθει σαν τρανς... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ!!!!
Πες μου που θέλεις ναρθω γλύκα μου, να μου κάνεις ένα γλυφομούνι!!!  ;)

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ενταξει αγαπητε David δεν αντιλέγω. Αλλά η Νικολε δεν εχει κάποιο δικό της site όπως άλλες διάσημες transtar :birdman:

Δηλαδή θα έπρεπε να έχει προσωπικό site, για να καταλάβεις ότι είναι
star στο χώρο??? :headbang: :uglystupid: :idiot:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δηλαδή θα έπρεπε να έχει προσωπικό site, για να καταλάβεις ότι είναι
star στο χώρο??? :headbang: :uglystupid: :idiot:

Βεβαίως και θα περίμενα κάτι τετοιο απο την υψηλή δεσποσύνη!!!
Γιατί να μπαίνει άλλωστε να βάζει εικόνες της εδώ, αφού ετσι και αλλοιώς δεν συμετέχει?
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί τέτοια στάση σνόμπ....
Θα μπορούσε σεμνά και ταπεινά να αναφέρει είμαι αυτή δείτε εδώ και αντε γιά σας...

Φαίνεται η φίλη της Αλίκης η Βανέσα
είτε η Λάνα 
Ειτε και άλλες πολλές που μπορώ παραδειγματικά να σου αναφέρω ενω έχουν σελίδα δικη τους είναι πολύ υποδεέστερης της φίλης σου......
:2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά εσύ τι πειράχτηκες? Δεν νομίζω να είσαι εκπρόσωπός της, ούτε σεχω κόψει για κάποιον που τη γλύφει μπας και τη βγάλει πιο φτηνά η τσαπέ!
Τί άλλο να σου πω ο νοών νοείτω!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί να μπαίνει άλλωστε να βάζει εικόνες της εδώ, αφού ετσι και αλλοιώς δεν συμετέχει?
Θα μπορούσε σεμνά και ταπεινά να αναφέρει είμαι αυτή δείτε εδώ και αντε γιά σας...

Φαίνεται η φίλη της Αλίκης η Βανέσα
είτε η Λάνα 
Ειτε και άλλες πολλές που μπορώ παραδειγματικά να σου αναφέρω ενω έχουν σελίδα δικη τους είναι πολύ υποδεέστερης της φίλης σου......
:2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά εσύ τι πειράχτηκες? Δεν νομίζω να είσαι εκπρόσωπός της, ούτε σεχω κόψει για κάποιον που τη γλύφει μπας και τη βγάλει πιο φτηνά η τσαπέ!
απορω με μερικους απο εσας που βρησκεστε σε αλλη πολη και εχετε αποψη για καποιες τραβεστι τρανσεξουαλ που βρησκοντε χιλιομετρα μακρια σας και που τις βλεπετε μονο σε μια φωτο......και καθεστε και τα χωνετε ο ενας στον αλλον για το αν ειναι καλη η οχι.......λεω εγω τωρα μηπως πρωτα να τις δειτε απο κοντα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
απορω με μερικους απο εσας που βρησκεστε σε αλλη πολη και εχετε αποψη για καποιες τραβεστι τρανσεξουαλ που βρησκοντε χιλιομετρα μακρια σας και που τις βλεπετε μονο σε μια φωτο......και καθεστε και τα χωνετε ο ενας στον αλλον για το αν ειναι καλη η οχι.......λεω εγω τωρα μηπως πρωτα να τις δειτε απο κοντα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ

Κάνεις λάθος προσωπικά δεν τις εχω δεί απλά σε φωτό.
Αλίκη παρακαλώ διέψευσε η επιβεβαίωσε αν η φίλη σου δεν δούλευε τον Αυγουστο στη Stahglgrunbering Munchen??? Για ρωτα τη πως πέρασε με τον Ελληνα νταλικέρη με το Volvo? Χαχαχα αψιουυυυύ!!! Λές η Vanessa να με θυμήθηκε τώρα???
Όσο για το θρεντάκι εχεις απόλυτο δίκαιο!!! Εγώ θα αρχίσω να ασχολούμαι με τη ντόπια και σούπερ μα(λα)κια-μα(λα)κια!!! :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κάνεις λάθος προσωπικά δεν τις εχω δεί απλά σε φωτό.
Αλίκη παρακαλώ διέψευσε η επιβεβαίωσε αν η φίλη σου δεν δούλευε τον Αυγουστο στη Stahglgrunbering Munchen??? Για ρωτα τη πως πέρασε με τον Ελληνα νταλικέρη με το Volvo? Χαχαχα αψιουυυυύ!!! Λές η Vanessa να με θυμήθηκε τώρα???
Όσο για το θρεντάκι εχεις απόλυτο δίκαιο!!! Εγώ θα αρχίσω να ασχολούμαι με τη ντόπια και σούπερ μα(λα)κια-μα(λα)κια!!! :2funny: :2funny:
εδω τεριαζει αυτο που λενε εισαι τσιου τσιου?αλλο  ειπα εγω νταλικιερη τις συμφορας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Αν διαβάσεις τι έγραψε η συγκεκριμένη μόλις μπήκε έδώ και τι της σείρανε όλοι για να την φάνε, ίσως τότε να καταλάβεις, γιατί πειράχτηκα...
Σαν μέλος του σάιτ και επειδή τυγχάνει να την γνωρίζω καλά εννοείται ότι πειράχτηκα με κάποια κακοπροαίρετα πάντα σχόλια εδώ μέσα για τη συγκεκριμένη.
Τέλοσπάντων. Όσο για τα περί εκπροσώπησης και σκόντου στην τιμή ή τσαμπέ δεν με αγγίζουν φίλε. Αυτές τις εξυπνάδες αλλού. Καλή συνέχεια στο θρεντ σας...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν διαβάσεις τι έγραψε η συγκεκριμένη μόλις μπήκε έδώ και τι της σείρανε όλοι για να την φάνε, ίσως τότε να καταλάβεις, γιατί πειράχτηκα...
Σαν μέλος του σάιτ και επειδή τυγχάνει να την γνωρίζω καλά εννοείται ότι πειράχτηκα με κάποια κακοπροαίρετα πάντα σχόλια εδώ μέσα για τη συγκεκριμένη.
Τέλοσπάντων. Όσο για τα περί εκπροσώπησης και σκόντου στην τιμή ή τσαμπέ δεν με αγγίζουν φίλε. Αυτές τις εξυπνάδες αλλού. Καλή συνέχεια στο θρεντ σας...
συγνωμη κιολλας που επεμβενω αλλα εσυ εχεις γραψει σχεδον για ολες τις τραβεστι τρανσεξουαλ της θεσσαλονικης της αθηνας και απο γερμανια μεχρι ισπανια γαλια κλπ κλπ κλπ....και διερωτομαι ποτε προλαβενεις να τισ γνωρισεις ολες αυτες ενω ζεις στη θεσσαλονικη :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Σε έχω γραμμένο και εσένα και οποιαδήποτο άλλο τρανς-gay της συμφοράς, που το παίζει φωνή της λογικής εδώ μέσα, πουλάει ειρωνίες και πνεύμα ή πέφτει να φάει οποιαδήποτε άλλη τρανς που δεν την έχει ξαναδεί ούτε καν σε φωτό.

Ρώτα τη Νικόλ αν με ξέρει ή όχι και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου για εμένα.
Είναι πολύ απλό με ένα μόνο μήνυμα θα μάθεις. Αν βέβαια θα μπει στον κόπο να ασχοληθεί μαζί σου και να σου απαντήσει.
Καλή σας συνέχεια.
Είστε ανάξιοι κριτικής, σχολιασμού και συζήτησης το 90% εδώ μέσα....

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
συγνωμη κιολλας που επεμβενω αλλα εσυ εχεις γραψει σχεδον για ολες τις τραβεστι τρανσεξουαλ της θεσσαλονικης της αθηνας και απο γερμανια μεχρι ισπανια γαλια κλπ κλπ κλπ....και διερωτομαι ποτε προλαβενεις να τισ γνωρισεις ολες αυτες ενω ζεις στη θεσσαλονικη :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τώρα μάλλον νομίζεις ότι μου την είπες??? :uglystupid:
Έχει τύχει να γνωρίσω 3-4 από εξωτερικό και αρκετές από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπως πολλοί από την χώρα τους. Ε και??? Βλέπεις τυγχάνει να συμμετέχει σε αυτό το σάιτ και κάποιος με πολλές γνωριμίες στον χώρο των τρανς. Τόσο κακό είναι???? Δηλαδή εσύ που μένεις στην Αθήνα, δεν το κουνάς από εκεί? Μόνο Αθήνα ζεις 365 ημέρες το χρόνο? Να ξέρω άλλη φορά όταν θα φεύγω από Θεσσαλονίκη να σε ενημερώνω, για να πάρω την άδειά σου πρώτα....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα μάλλον νομίζεις ότι μου την είπες??? :uglystupid:
Έχει τύχει να γνωρίσω 3-4 από εξωτερικό και αρκετές από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπως πολλοί από την χώρα τους. Ε και??? Βλέπεις τυγχάνει να συμμετέχει σε αυτό το σάιτ και κάποιος με πολλές γνωριμίες στον χώρο των τρανς. Τόσο κακό είναι???? Δηλαδή εσύ που μένεις στην Αθήνα, δεν το κουνάς από εκεί? Μόνο Αθήνα ζεις 365 ημέρες το χρόνο? Να ξέρω άλλη φορά όταν θα φεύγω από Θεσσαλονίκη να σε ενημερώνω, για να πάρω την άδειά σου πρώτα....
δεν εχω λογο να την πω σε κανεναν φιλε μου.ο καθενας ειναι ελευθερος να γνωριζετε με οπια η οποιον θελει....αλλα δεν εχει κανενα δικαιομα να αφερει σε αλλον να πει τη γνωμη του....οπως εσυ λες τη γνωμη σου για τα συγκεκριμενα ατομα ετσι μπορει να την πει και ο αλλος.........μια διατυποση της σκεψης μου εκανα.....και εδω τεριαζει το παλιο ρητ﨨¨δυο γαιδουρια μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα......και δεν το λεω για μας...γιατι εγω δεν εχω τσακωθει και ουτε προκυτε να το κανω εδω μεσα και μαλιστα πισω απο ενα pc το λεω γενικα .......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Δεν εκανα εξυπνάδες φίλε! Σου είπα δεν σε κόβω για τετοιο τύπο.
Παραδέχομαι πως η φίλη σου Νικόλ πράγματι δείχνει στη φωτό πολύ ωραία!!

Προσωπικά θα τη γουστάριζα πολύ για πρωκτικό!
Δεν θέλω να της στείλω πμ όπως άλλοι, εξ άλλου απ ότι είπαν της μπούκωσαν το mail!
Μήπως μπορείς να μεσολαβήσεις για να έχω και εγώ μια εμπειρία ?
Αν είναι πέστο και πες τι σου είπε. :birdman:
Για το οικονομικό θέμα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συλβια και στη σεληνη να βρισκεται καποιος μπορει να εντοπισει καποιος τις διαφορες αναμεσα σε εμενα, εσενα, τη Δαναη, την Αλικη και τη Νικολ... Συνελθε και μην προσπαθεις να την πεις σε καποιον που λεει το αυτονοητο!!!

Πας να ακυρωσεις την αποψη του David με χαζα επιχειρηματα που φωναζουν απο χιλιομετρα ζηλεια και μιζερια. Αυτες τις μαλακιες λεμε παντα και γελαει ο κοσμος μαζι μας... Ποτε δεν λεμε καλη κουβεντα η μια για την αλλη και τωρα εχετε στησει ολοκληρο θεμα μια γιατι η Νικολ δεν εχει σαιτ, μια γιατι ο αλλος μενει σε αλλη πολη...ΑΦΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν αποδεχτει ο καθενας μας αυτο που ειναι θα μπορεσει να ειναι αντικειμενικος με τους αλλους. Αν ειναι μεσηλικος κροσντρεσερ και νομιζει οτι ειναι τρανσουλα, η αν ειναι τελειωμενη λουγκρα και το παιζει φορτηγατζης μια ζωη μαλακιες θα λεει...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
γυα σου βαλαδινα μεγα σταρ ?
υμε μεγαλωσ θαμαστισ σου εχο δι ολεσ τησ τενηεσ σου κε εχο ολουσ τουσ δισκουσ σου.
εκληπαρο γηα αινα αφτογραφω σου.
βαλε ενα σε παρακαλο .

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Λοιπόν άθελά μου δεν επιθυμώ να γίνω ο μαλάκας του θρεντ που θα το γαμήσει με μικρότητες και ανταλλαγή ειρωνιών και σχολίων.
Ελεύθερο λοιπόν το θρεντ από εμένα, πείτε ότι θέλετε, αλλά άλλη φορά καλό είναι να μην προσβάλετε άτομα που δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε συναντήσει (δεν μιλάω για εμένα εννοείται), να μην πέφτετε σε κάποια ανώτερη εμφανισιακά να την φάτε, μήπως και σας φάει τα πελατάκια των 30 και 50 ευρώ και να προστατεύετε τις καύλες, ήτοι τις μουνάρες τρανς από σχόλια αργόσχολων και αποτυχημένων gay-trans.
Δεν έχω τίποτε με καμία τρανς όμορφη ή άσχημη εδώ μέσα και ούτε είμαι ρατσιστής ή στενόμυαλος, απλώς έχω την τάση να υπερασπίζομαι ανθρώπους, όταν δεν φταίνε και τους την λένε και να προστατεύω-θαυμάζω το ωραίο.

Φίλε hotyan δεν έχω τίποτα μαζί σου, απεναντίας γνωρίζεις ότι κι εγώ σε σέβομαι και σε εκτιμώ, αλλά αν μου πεις κάτι οφείλω να σου απαντήσω ανάλογα.

Transsilvia ούτε εγώ έχω όρεξη να μαλώσω μαζί σου, ούτε θέλω να επιβάλλω την άποψη και γνώμη μου σε άλλους, αλλά πρέπει να σου απαντήσω ανάλογα, όταν θα με ειρωνευτείς, όπως επίσης να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο σε άτομα που καλώς ή κακώς ο θεός δεν τους έπλασε τόσο όμορφους όσο κάποιες άλλες (Δανάη και Νικόλ αντίστοιχα) και πέφτουν από ζήλια και κακία να τις φάνε, με εκφράσεις και σχόλια που το μόνο που υποδηλώνουν είναι αίσθημα κατωτερότητας και κομπλεξισμού προς το γενικά αποδεκτό ωραίο και άξιο θαυμασμού. Ο ξένος αχυρώνας ωστόσο ισχύει, αλλά με έπνιξε το αίσθημα και δίκαιο της υπεράσπισης προς το ωραίο...

Καληνύχτα και χαιρετίσματα σε όλους τους συναγωνιστές!

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Συλβια και στη σεληνη να βρισκεται καποιος μπορει να εντοπισει καποιος τις διαφορες αναμεσα σε εμενα, εσενα, τη Δαναη, την Αλικη και τη Νικολ... Συνελθε και μην προσπαθεις να την πεις σε καποιον που λεει το αυτονοητο!!!

Πας να ακυρωσεις την αποψη του David με χαζα επιχειρηματα που φωναζουν απο χιλιομετρα ζηλεια και μιζερια. Αυτες τις μαλακιες λεμε παντα και γελαει ο κοσμος μαζι μας... Ποτε δεν λεμε καλη κουβεντα η μια για την αλλη και τωρα εχετε στησει ολοκληρο θεμα μια γιατι η Νικολ δεν εχει σαιτ, μια γιατι ο αλλος μενει σε αλλη πολη...ΑΦΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν αποδεχτει ο καθενας μας αυτο που ειναι θα μπορεσει να ειναι αντικειμενικος με τους αλλους. Αν ειναι μεσηλικος κροσντρεσερ και νομιζει οτι ειναι τρανσουλα, η αν ειναι τελειωμενη λουγκρα και το παιζει φορτηγατζης μια ζωη μαλακιες θα λεει...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Αχαχαχαχαχα!!! Σωστήήήήήή σε κόβω, αν όχι ανοιχτόμυαλη.
Α ρε hotyan κάτι για φορτηγά πήρε το μάτι μου....Μην πτοείσαι φίλος πλάκα σου κάνει η Βαλεντίνα.
Καληνύχτα σε όλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom