You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Παντα τα φιλια μου καυτα , ατελειωτα !
Στις ατελειωτες καυλες που ξερουν τι θελουν ...!
μην με παρεξηγησεις....περουκα φορας??? ;)
Και γαμώ τις φωτό Δανάη....
Στο Λος Άντζελες μάλλον θα είσαι,μετά από 1 χρόνο
σκληρής λάντζας στο εστιατόριο των συγγενών σου.....
Στα λεγε η Βαλεντίνα, αλλά δεν την άκουγες.....
Σκληρός βλέπεις ο ανταγωνισμός εκεί πέρα στο L.A.!
Ούτε λεφτά για ορμόνες σου μείνανε και ξεπετάχτηκαν
κάποιες αραιές τριχούλες στο προσωπάκι σου
Είναι που δεν ζηλεύεις
Και γαμώ τις φωτό Δανάη....
Στο Λος Άντζελες μάλλον θα είσαι,μετά από 1 χρόνο
σκληρής λάντζας στο εστιατόριο των συγγενών σου.....
Στα λεγε η Βαλεντίνα, αλλά δεν την άκουγες.....
Σκληρός βλέπεις ο ανταγωνισμός εκεί πέρα στο L.A.!
Ούτε λεφτά για ορμόνες σου μείνανε και ξεπετάχτηκαν
κάποιες αραιές τριχούλες στο προσωπάκι σου
Είναι που δεν ζηλεύεις
Άσε τις ειρωνίες φίλε David . Είσαι νομίζω πολύ σκληρός.
Εδώ η άλλη η "Ντίβα????" μπαίνει βάζει μια φωτό και προσπαθεί να μας δείξει πολύ υπεροπτικά πώς ό Νικολός έγινε σούπερ κώλος, και δεν μιλάει κανείς παρα μόνο κάποιοι νεοφερθέντες εδώ ζητούν δήθεν? απεγνωσμένα? ... μια συνάντηση
Νομίζω αλλού είναι το πρόβλημα και έγινε το θρέντ χάλια. Με όλο το σεβασμό θα πρότεινα όλοι να συνεισφέρουμε να γυρίσει το θρεντ στην παλιά του αίγλη, και να μην δίνομε σημασία σε όποια φωτοβολίδα που ξεπετιέται εδώ μέσα και κάνει την όποια σοβαρή συζήτηση μπάχαλο!
εγω ενα τετοιο θελω .............
τς, τς, ...... έχεις ξεφύγει τελικά.....! ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.975
- Πόντοι
- 22.785
γι αυτο το ενχειρισμενο πεθενω.τς, τς, ...... έχεις ξεφύγει τελικά.....! ;)
Συνημμένα
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άσε τις ειρωνίες φίλε David . Είσαι νομίζω πολύ σκληρός.
Εδώ η άλλη η "Ντίβα????" μπαίνει βάζει μια φωτό και προσπαθεί να μας δείξει πολύ υπεροπτικά πώς ό Νικολός έγινε σούπερ κώλος, και δεν μιλάει κανείς παρα μόνο κάποιοι νεοφερθέντες εδώ ζητούν δήθεν? απεγνωσμένα? ... μια συνάντηση
Νομίζω αλλού είναι το πρόβλημα και έγινε το θρέντ χάλια. Με όλο το σεβασμό θα πρότεινα όλοι να συνεισφέρουμε να γυρίσει το θρεντ στην παλιά του αίγλη, και να μην δίνομε σημασία σε όποια φωτοβολίδα που ξεπετιέται εδώ μέσα και κάνει την όποια σοβαρή συζήτηση μπάχαλο!
Αγαπημενε μου φιλε .... ποιος θα μιλησει ; οι κλωνοι των τρανς ; που ταραχτηκανε που ξαναμπηκε....΄ασε τωρα τα ξερεις αυτα , δεν εισαι χτεσινος....
εγω ενα τετοιο θελω .............
Από ένα Τούρκο όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα σε ολα τα τρυφερα πλασματακια της παρεας!
Είστε όλοι τέλειοι και σας αγαπάω σαν ξαδερφάκια μου!!!
Δαναη μου τα σκεφτηκες αυτα που ειπαμε; Θα χαρω πολυ να μας πεις τελικα τι αποφάσισες να κάνεις.
Η Βαλεντίνα είναι εντελώς ανίσχυρη μπροστά στην ομορφιά, δε φρικάρει, την θαυμάζει και την καμαρώνει πραγματικά και δεν προσπαθεί να την ακυρώσει με αερολογίες. Καλώς ήρθες στο θρεντ μου Νικόλ..
Ωραίο γκολ ο Ρονάλντο χτες. Ο Λούκας Ποντόλσκι έχει κάποιο δεσμό αυτή την εποχή;
Μάκια! Μάκια!! Μάκια!!!
Δαναη μου τα σκεφτηκες αυτα που ειπαμε; Θα χαρω πολυ να μας πεις τελικα τι αποφάσισες να κάνεις.
Η Βαλεντίνα είναι εντελώς ανίσχυρη μπροστά στην ομορφιά, δε φρικάρει, την θαυμάζει και την καμαρώνει πραγματικά και δεν προσπαθεί να την ακυρώσει με αερολογίες. Καλώς ήρθες στο θρεντ μου Νικόλ..
Ωραίο γκολ ο Ρονάλντο χτες. Ο Λούκας Ποντόλσκι έχει κάποιο δεσμό αυτή την εποχή;
Μάκια! Μάκια!! Μάκια!!!
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παντα τα φιλια μου καυτα , ατελειωτα !
Στις ατελειωτες καυλες που ξερουν τι θελουν ...!
ΥΓ: απλα λεω ενα γεια κ τα φιλια μου .. δεν απαντω σε κανενα σχολιο..
ΚΑΛΛΟΝΗ!!! Δεν μπορω να μην το πω δημοσιως γιατι θα φανω ζηλιαρα, κομπλεξικια και μιζερη. Κανονικα ολες εδω μεσα θα επρεπε να σου ζηταμε αυτογραφο, ποσο μαλλον οταν καποιες πλασαριζομαστε σαν δικα σου κακεκτυπα.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Αφου το δηλωνη οτι δεν κανη σχολια γιατι ρωτας θες να σε βριση.μην με παρεξηγησεις....περουκα φορας??? ;)
Γεια σου ξαδερφουλα :-* :-* :-*Καλημερα σε ολα τα τρυφερα πλασματακια της παρεας!
Μάκια! Μάκια!! Μάκια!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Κανης λαθος που την απαντας απλα ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝΚΑΛΛΟΝΗ!!! Δεν μπορω να μην το πω δημοσιως γιατι θα φανω ζηλιαρα, κομπλεξικια και μιζερη. Κανονικα ολες εδω μεσα θα επρεπε να σου ζηταμε αυτογραφο, ποσο μαλλον οταν καποιες πλασαριζομαστε σαν δικα σου κακεκτυπα.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αγαπημενε μου φιλε .... ποιος θα μιλησει ; οι κλωνοι των τρανς ; που ταραχτηκανε που ξαναμπηκε....΄ασε τωρα τα ξερεις αυτα , δεν εισαι χτεσινος....
Καλώς το Αλικάκι!!!
Μιας και το χέρι πάει πολύ καλά, προς Απρίλιο και για 2 περίπου μήνες θα ξαναρχίσω τα ταξίδια, (Saint Etiene, Lyon - Munich,Stuttgard ίσως και Dusseldorf)
Eλπίζω να τα πουμε κάποια στιγμή απο κοντά.
Πολλά φιλιά!
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κανης λαθος που την απαντας απλα ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ
Τσακωμενοι ειστε;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 120K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά