Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλημερα Αλικακη...
Καλημερα Δαναη μου και γλυκια Συλβι.......
Και τώρα ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ-ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ

Έχετε πολύ πλάκα τελικά!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΔΩ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΚΑΑΑΛΟΣ!!!!
:dancing: :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
να φωναξω τον  η τον αλλο??? Διαλεξε....

Συνημμένα

• 0_61_101206_pope.jpg
    0_61_101206_pope.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • lavey.JPG
    lavey.JPG
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 37

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ελα βρε hotyan  μην τσακωνομαστε .... ας τα ξεχασουμε οκ??

Δεν τσακωνόμαστε βρε κουτό!!!
Κι ας με είπες όπως με είπες.... αν το πιστευεις δεν πειράζει ξαναπέστο!
Αν δεν το πιστευεις πες και ενα σόρυ γμτο!

Εν πάσει περιπτώσει μου αρέσει να σε πειράζω λιγουλάκι με την άδειά σου φυσικά!

Όπως πχ

Αγαπητε DURA αποφασισα να σου κανω ενα δωρο... Ετσι για ενισχηση θα χρειαστης...

Μετρα πρώτα πόσα (κεφάλια) σε εικοσάευρα βρίσκονται εδώ, μετά κάνε το δώρο σε εικοσάευρα αν βέβαια τα εισπράξεις.  :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• omada05.jpg
    omada05.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 38

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν τσακωνόμαστε βρε κουτό!!!
Κι ας με είπες όπως με είπες.... αν το πιστευεις δεν πειράζει ξαναπέστο!
Αν δεν το πιστευεις πες και ενα σόρυ γμτο!

Εν πάσει περιπτώσει μου αρέσει να σε πειράζω λιγουλάκι με την άδειά σου φυσικά!

Όπως πχ

Μετρα πρώτα πόσα (κεφάλια) σε εικοσάευρα βρίσκονται εδώ, μετά κάνε το δώρο σε εικοσάευρα αν βέβαια τα εισπράξεις.  :uglystupid: :uglystupid:

Φυσικα και δεν τα εννοω βρε κουτο αλλα δεν ξερεις οτι το ενα φερνη το αλλο?? Σορρυ αν ειπα μια κουβεντα παραπανω...
Το ξερω οτι με πειραζεις γιατι ομως εμενα βρε συ...
Τοσες κοπελες εχεις εδω...
Ασε γιατι σε αυτους εχω αδυναμια εγω αυτοθυσιαζοντε τα μαναρια μου... αχ
Και οχι μονο αυτα...

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Duracel θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω σχετικά με τις φωτογραφίες. Όταν ένα άτομο, εν προκειμένω η Χαρά, ανεβάζει η ίδια φωτογραφίες της σε άλλα site και όταν εκδίδεται επί της Λεωφόρου Συγγρού παύουν να ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα. Είναι κατά κάποιο τρόπο δημόσιο πρόσωπο, επιζητά τη δημόσια προβολή και επομένως δεν θεωρώ κακό κάποιο μέλος να δημοσιεύει τέτοιες φωτό. Άσε που της κάνει και έμμεση διαφήμιση... 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σωστο ειναι να το ρωταμε ομως το ατομο ετσι?? Γιατι μπορει να μην θελει να υπαρχη εδω μεσα για πολλους λογους.
Το αν υπαρχη αλλου αυτο το αποφασισε αυτη. Εδω ποιος την ρωτησε?? Και αν δεν θελει?? Αν ηθελε,  το σιτε το ξερει νομιζω και θα εβαζε μονη της...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σωστο ειναι να το ρωταμε ομως το ατομο ετσι?? Γιατι μπορει να μην θελει να υπαρχη εδω μεσα για πολλους λογους.
Το αν υπαρχη αλλου αυτο το αποφασισε αυτη. Εδω ποιος την ρωτησε?? Και αν δεν θελει?? Αν ηθελε το σιτε το ξερει νομιζω και θα εβαζε μονη της...

Δαναη εχεις δικιο.....

Αλλα εδω τα παιχνιδια και οι διαφημισεις , πλαγιως πανε και ερχονται......(και καλα κανουν βεβαια) αλλα δεν ειμαστε και ζωα......

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Το αν υπαρχη αλλου αυτο το αποφασισε αυτη. Εδω ποιος την ρωτησε?? Και αν δεν θελει?? Αν ηθελε,  το σιτε το ξερει νομιζω και θα εβαζε μονη της...

Γιατί εσύ ρώτησες τον Πάπα Βενέδικτο αν ήθελε να βάλεις την φάτσα του σε ένα thread για τραβεστί? Δε νομίζω να συμφωνούσε μαζί σου.
Αλλά έτσι είμαστε οι πιο πολλοί. Έχουμε εγκαταλείψει τη λογική και την εφαρμόζουμε όπως μας συμφέρει...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη εχεις δικιο.....

Αλλα εδω τα παιχνιδια και οι διαφημισεις , πλαγιως πανε και ερχονται......(και καλα κανουν βεβαια) αλλα δεν ειμαστε και ζωα......
Ναι Αλικη μου το καταλαβαινω αλλα δεν θα κανουμε και τους Ντετεκτιβ. Εχεις δικιο σε αυτο.. αλλα δεν ξερεις τι ειναι αληθινο και τι οχι. Καλα κανουν και προσεχουν οι μοντς μην τους ερθη τιποτα πισοπλατα.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε ποτε εγιναν κολλητες αυτοι?πριν λιγο καιρο σκυλοβριζονταν αγριος.οχι οτι δεν ειχε πλακα :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο Παπας ειναι δημοσιο προσωπο. Φωτογραφιες του θα βρεις παντου. Χιλιαδες... Οπου βαζη το μιαλο σου. Το θεμα ειναι οτι τον Παπα δεν το ενδιαφερη που τον βαζουν. Χεστηκε. Η Χαρα ομως δεν ειναι Παπας..
Επιλεγη που θα μπει και αν θα μπει και πανω απ ολα ειναι Ελληνιδα και υπαρχη αναμεσα μας και δεν κανουμε οτι μας συμφερη αλλα πιο ειναι το σωστο...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracel θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω σχετικά με τις φωτογραφίες. Όταν ένα άτομο, εν προκειμένω η Χαρά, ανεβάζει η ίδια φωτογραφίες της σε άλλα site και όταν εκδίδεται επί της Λεωφόρου Συγγρού παύουν να ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα. Είναι κατά κάποιο τρόπο δημόσιο πρόσωπο, επιζητά τη δημόσια προβολή και επομένως δεν θεωρώ κακό κάποιο μέλος να δημοσιεύει τέτοιες φωτό. Άσε που της κάνει και έμμεση διαφήμιση... 

Καταλαβαίνω τι εννοείς... θα πρέπει όμως να γίνει μέλος κι εδώ για ν'ανεβάζει η ΙΔΙΑ τις φώτος της... ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα!

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ο Παπας ειναι δημοσιο προσωπο. Φωτογραφιες του θα βρεις παντου. Χιλιαδες... Οπου βαζη το μιαλο σου. Το θεμα ειναι οτι τον Παπα δεν το ενδιαφερη που τον βαζουν. Χεστηκε. Η Χαρα ομως δεν ειναι Παπας..
Επιλεγη που θα μπει και αν θα μπει και πανω απ ολα ειναι Ελληνιδα και υπαρχη αναμεσα μας και δεν κανουμε οτι μας συμφερη αλλα πιο ειναι το σωστο...
Πρέπει να τον ξέρεις πολύ καλά τον Πάπα για να λες ότι χέστηκε  :headbang:
Δηλαδή θεωρείς σωστό να βάζεις φωτό του Πάπα εδώ, ενώ για την Χαρά που είναι τρανσέξουαλ όχι?  :headbang:
Επιλέγει που θα μπει... όπως επιλέγει και ποιον θα πάρει? :headbang:

Η λογική έχει πάει περίπατο. Σε αφήνω να τα πεις με τη νέα σου κολλητή! Δείγμα του πόσο σταθερές απόψεις έχεις! :headbang: :headbang: :headbang:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ενταξη βρε παιδια ο καθενας εχει τις αποψεις του δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα τι να κανουμε..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φυσικα και δεν τα εννοω βρε κουτο αλλα δεν ξερεις οτι το ενα φερνη το αλλο?? Σορρυ αν ειπα μια κουβεντα παραπανω...
Το ξερω οτι με πειραζεις γιατι ομως εμενα βρε συ...
Τοσες κοπελες εχεις εδω...
Ασε γιατι σε αυτους εχω αδυναμια εγω αυτοθυσιαζοντε τα μαναρια μου... αχ
Και οχι μονο αυτα...

Με τετοια που λές πως να μη γαργαλιέμαι!!!!
Στα Σάλωνα τα αρνιά , στους Δελφούς τις κόρες και στο bourdela.com οι θαυμαστές σου!!! :rockon: :rockon:

Στράνγεεερ!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τα ηθελε και μενα ο κωλος μου λες εεε???
Και θα συνεχισω να σε πειραζω....
Δεν εχω θαυμαστες βρε...
Παει μου τους διωξατε ολους...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα μια μερα δεν μπηκα και αλλαξαν ολα;τι αγαπες ειναι αυτες;με καβλωσατε ετσι ωραια που μιλατε!!!!δεσποινις αλικη δεν σας αναγνωριζω!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλα μια μερα δεν μπηκα και αλλαξαν ολα;τι αγαπες ειναι αυτες;με καβλωσατε ετσι ωραια που μιλατε!!!!δεσποινις αλικη δεν σας αναγνωριζω!!!
Καλα να παθεις αλλη φορα μπουρδελα.com..... Και οχι βολτες απο δω και απο κει...
Κουμπαρε..
Χειμωνιασε ακομα να μαζευτης στο σπιτη??

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τα ηθελε και μενα ο κωλος μου λες εεε???
Και θα συνεχισω να σε πειραζω....
Δεν εχω θαυμαστες βρε...
Παει μου τους διωξατε ολους...
Τουλαχιστον ΕΝΑΣ ακομα....σου εχει μεινει :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom