Καλημερα Αλικακη...
Καλημερα Δαναη μου και γλυκια Συλβι.......
Και τώρα ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ-ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ
Έχετε πολύ πλάκα τελικά!
ΕΔΩ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΚΑΑΑΛΟΣ!!!!
Καλημερα Αλικακη...
Καλημερα Δαναη μου και γλυκια Συλβι.......
Και τώρα ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ-ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ
Έχετε πολύ πλάκα τελικά!
Ελα βρε hotyan μην τσακωνομαστε .... ας τα ξεχασουμε οκ??ΕΔΩ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΚΑΑΑΛΟΣ!!!!
Ελα βρε hotyan μην τσακωνομαστε .... ας τα ξεχασουμε οκ??
Αγαπητε DURA αποφασισα να σου κανω ενα δωρο... Ετσι για ενισχηση θα χρειαστης...
Φυσικα και δεν τα εννοω βρε κουτο αλλα δεν ξερεις οτι το ενα φερνη το αλλο?? Σορρυ αν ειπα μια κουβεντα παραπανω...Δεν τσακωνόμαστε βρε κουτό!!!
Κι ας με είπες όπως με είπες.... αν το πιστευεις δεν πειράζει ξαναπέστο!
Αν δεν το πιστευεις πες και ενα σόρυ γμτο!
Εν πάσει περιπτώσει μου αρέσει να σε πειράζω λιγουλάκι με την άδειά σου φυσικά!
Όπως πχ
Μετρα πρώτα πόσα (κεφάλια) σε εικοσάευρα βρίσκονται εδώ, μετά κάνε το δώρο σε εικοσάευρα αν βέβαια τα εισπράξεις.
Σωστο ειναι να το ρωταμε ομως το ατομο ετσι?? Γιατι μπορει να μην θελει να υπαρχη εδω μεσα για πολλους λογους.
Το αν υπαρχη αλλου αυτο το αποφασισε αυτη. Εδω ποιος την ρωτησε?? Και αν δεν θελει?? Αν ηθελε το σιτε το ξερει νομιζω και θα εβαζε μονη της...
Σωστο ειναι να το ρωταμε ομως το ατομο ετσι?? Γιατι μπορει να μην θελει να υπαρχη εδω μεσα για πολλους λογους.
Το αν υπαρχη αλλου αυτο το αποφασισε αυτη. Εδω ποιος την ρωτησε?? Και αν δεν θελει?? Αν ηθελε, το σιτε το ξερει νομιζω και θα εβαζε μονη της...
Ναι Αλικη μου το καταλαβαινω αλλα δεν θα κανουμε και τους Ντετεκτιβ. Εχεις δικιο σε αυτο.. αλλα δεν ξερεις τι ειναι αληθινο και τι οχι. Καλα κανουν και προσεχουν οι μοντς μην τους ερθη τιποτα πισοπλατα.Δαναη εχεις δικιο.....
Αλλα εδω τα παιχνιδια και οι διαφημισεις , πλαγιως πανε και ερχονται......(και καλα κανουν βεβαια) αλλα δεν ειμαστε και ζωα......
Duracel θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω σχετικά με τις φωτογραφίες. Όταν ένα άτομο, εν προκειμένω η Χαρά, ανεβάζει η ίδια φωτογραφίες της σε άλλα site και όταν εκδίδεται επί της Λεωφόρου Συγγρού παύουν να ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα. Είναι κατά κάποιο τρόπο δημόσιο πρόσωπο, επιζητά τη δημόσια προβολή και επομένως δεν θεωρώ κακό κάποιο μέλος να δημοσιεύει τέτοιες φωτό. Άσε που της κάνει και έμμεση διαφήμιση...
Πρέπει να τον ξέρεις πολύ καλά τον Πάπα για να λες ότι χέστηκεΟ Παπας ειναι δημοσιο προσωπο. Φωτογραφιες του θα βρεις παντου. Χιλιαδες... Οπου βαζη το μιαλο σου. Το θεμα ειναι οτι τον Παπα δεν το ενδιαφερη που τον βαζουν. Χεστηκε. Η Χαρα ομως δεν ειναι Παπας..
Επιλεγη που θα μπει και αν θα μπει και πανω απ ολα ειναι Ελληνιδα και υπαρχη αναμεσα μας και δεν κανουμε οτι μας συμφερη αλλα πιο ειναι το σωστο...
Φυσικα και δεν τα εννοω βρε κουτο αλλα δεν ξερεις οτι το ενα φερνη το αλλο?? Σορρυ αν ειπα μια κουβεντα παραπανω...
Το ξερω οτι με πειραζεις γιατι ομως εμενα βρε συ...
Τοσες κοπελες εχεις εδω...
Ασε γιατι σε αυτους εχω αδυναμια εγω αυτοθυσιαζοντε τα μαναρια μου... αχ
Και οχι μονο αυτα...
Καλα να παθεις αλλη φορα μπουρδελα.com..... Και οχι βολτες απο δω και απο κει...καλα μια μερα δεν μπηκα και αλλαξαν ολα;τι αγαπες ειναι αυτες;με καβλωσατε ετσι ωραια που μιλατε!!!!δεσποινις αλικη δεν σας αναγνωριζω!!!
Τουλαχιστον ΕΝΑΣ ακομα....σου εχει μεινειΤα ηθελε και μενα ο κωλος μου λες εεε???
Και θα συνεχισω να σε πειραζω....
Δεν εχω θαυμαστες βρε...
Παει μου τους διωξατε ολους...