Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βρε μοντς τι μαλακιες και ψεματα καθετε και γραφη ο τυπος χωρις καν να με ξερει... Καντε κατι τωρα. Ελεος πια...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βρε μοντς τι μαλακιες και ψεματα καθετε και γραφη ο τυπος χωρις καν να με ξερει... Καντε κατι τωρα. Ελεος πια...
οπως επισεις πρεπει να κανουν κατι και για τις φωτο τον κοριτσιων που τις ποσταραν χωρις την εγκριση τους παρα τους κανονες του φορουμ

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Tι ψάχνετε να βρείτε τώρα ποιοι μοντς(με εξαίρεση τον ντουρα)??????
Και προσωπικότητες να σπιλώνονται και συκοφαντίες να λέγονται αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνεται τζερτζελές να μπαίνουν οι περίεργοι και να έχει κίνηση το φόρουμ.
Ολα τα υπόλοιπα όπως κανονισμοί κτλ. είναι για να υπάρχουν.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
οπως επισεις πρεπει να κανουν κατι και για τις φωτο τον κοριτσιων που τις ποσταραν χωρις την εγκριση τους παρα τους κανονες του φορουμ

ΠΟΙΕΣ φώτος (links από τις σελίδες)...

Αν εννοείς κάποιες σκαναρισμένες από περιοδικό, δεν υπάρχει πρόβλημα εφ' όσον είχαν δημοσιευτεί σ' έντυπο που κυκλοφορεί ελεύθερα δημόσια...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Tι ψάχνετε να βρείτε τώρα ποιοι μοντς(με εξαίρεση τον ντουρα)??????
Και προσωπικότητες να σπιλώνονται και συκοφαντίες να λέγονται αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνεται τζερτζελές να μπαίνουν οι περίεργοι και να έχει κίνηση το φόρουμ.
Ολα τα υπόλοιπα όπως κανονισμοί κτλ. είναι για να υπάρχουν.

Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βλέπετε ότι προσπαθώ να σας κρατήσω σε μια τάξη... αλλά είστε κ πολύ βρε άτακτες παιδί μου :2funny: μου φαίνεται θα πρέπει ν' αρχίσω να σας τιμωρώ :bottom: (αλλά φοβάμαι μήπως σας αρέσει κι όλας... έτσι βιτσιόζες που είστε) :grin:

Σοβαρά όμως, ΟΛΟΙ οι Mods κ οι Admins ενδιαφέρονται να τηρούνται οι Κανονισμοί, αλλά πρέπει να καταλάβετε κι εσείς ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (κ πολύ ποιό σοβαρές) και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ν' ασχολούμαστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τα thread σας και τις όποιες κόντρες, σε τελική αν έχετε προσωπικά... πείτε τα με pm.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΠΟΙΕΣ φώτος (links από τις σελίδες)...

Αν εννοείς κάποιες σκαναρισμένες από περιοδικό, δεν υπάρχει πρόβλημα εφ' όσον είχαν δημοσιευτεί σ' έντυπο που κυκλοφορεί ελεύθερα δημόσια...
ενοω τις φωτο της χαρας που δεν ειναι απο καποιο περιοδικο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ναι ρε παιδια αλλα να γραφονται τετοιες μαλακιες  για ατομα, επειδη καποιος ξυπνησε καυλωμενος και αγαμητος?? Και θελει να ξεσπαση στις Τραβεστι??  

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βλέπετε ότι προσπαθώ να σας κρατήσω σε μια τάξη... αλλά είστε κ πολύ βρε άτακτες παιδί μου :2funny: μου φαίνεται θα πρέπει ν' αρχίσω να σας τιμωρώ :bottom: (αλλά φοβάμαι μήπως σας αρέσει κι όλας... έτσι βιτσιόζες που είστε) :grin:

Σοβαρά όμως, ΟΛΟΙ οι Mods κ οι Admins ενδιαφέρονται να τηρούνται οι Κανονισμοί, αλλά πρέπει να καταλάβετε κι εσείς ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (κ πολύ ποιό σοβαρές) και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ν' ασχολούμαστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τα thread σας και τις όποιες κόντρες, σε τελική αν έχετε προσωπικά... πείτε τα με pm.
δεν πιστευω οτι ειναι θεμα προσωπικων αλωστε οι περισοτεροι εδω μεσα δεν γνωριζομαστε προσωπικα...μαλλον η μαλακια του εγκεφαλου μας φταιει :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Και τώρα ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ-ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ

Έχετε πολύ πλάκα τελικά!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τον εχουμε τρελανη τον DURA εχει δικιο το παιδι τελικα θελομε μαστιγομα. Το βρηκε... :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπον τι θα ελεγες αν σου στηνομασταν και τα τρια μας να μας μαστιγοσης?? Λιγο ξυλο στο κολαρακι καλο θα μας κανη. :2funny: :2funny:
Αλλο που δεν θες... πλακα κανω ετσι??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά διαβάζοντας αυτά τα threads στην αρχή πίστευα ότι σε εχουν χτυπήσει οι πολλές ορμόνες..Τελικά μάλλον είναι η αγαμία και η μοναξιά που σε κάνουν να είσαι με τις ώρες εδώ και να ασχολείσαι με όλους και όλες.Βγες και λίγο από το σπίτι σου δεν βλάπτει. Και επειδή άλλα διαβάζεις  άλλα καταλαβαίνεις και άλλα απαντάς, σου συστήνω να κόψεις τα τρελόχαπα και να φοράς τα γυαλιά σου όταν διαβάζεις.

Αγαπητη Τζενη (ετσι που θες να σε λενε) εκανα μια παραθεση σε μια παραθεση που ειχες κανει εσυ... και πιστευω οτι εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις και δεν ξερεις τι γραφεις ... γιατι αλλα ειχε γραψει ο ανθρωπος και αλλα εγραψες εσυ.... οποτε φαγε το αυγουλακι σου τωρα , γιατι θα κρυωσει......
Και οταν μιλας για την ΑΛΙΚΗ σεβασμος παρακαλω........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ναι ρε παιδια αλλα να γραφονται τετοιες μαλακιες  για ατομα, επειδη καποιος ξυπνησε καυλωμενος και αγαμητος?? Και θελει να ξεσπαση στις Τραβεστι??  

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ... απλά κάντε λίγο υπομονή μέχρι να βαρεθεί κ απομονωμένος θα σταματήσει! Εξ' άλλου, όποιος τα πάει καλά με τον εαυτό του κ τους γύρω του το ξέρει κ δεν έχει την ανάγκη κανενός να τον κρίνει...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δαναη μου η φωτο σου στο αβαταρ σου συκλονιστικη  !!! την λατρεψα !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τον εχουμε τρελανη τον DURA εχει δικιο το παιδι τελικα θελομε μαστιγομα. Το βρηκε... :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε παλιοβιτσιόζες... :boobies: μήπως τελικά γι' αυτό τα κάνετε όλα αυτά? ΠΡΟΣΟΧΗ... έχω βαρύ χέρι! :knuppel: (αλλά πάλι... μπορεί κι αυτό να σας αρέσει) :uglystupid: δεν βγάζω άκρη μαζί σας... φεύγω, πάω σ' άλλα thread που με φωνάζουν για βοήθεια! :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον φιλεναδες τραβεστι ενωμενες ποτε νικημενες..
Τι εχουμε να χωρισουμε βρε Αλικη μου?? Εγω ξερω τις Τραβεστι που αν παθη καποια κατι τρεχουν ολες να την βοηθησουν. Ειναι η δεν ειναι ετσι?? Αν δεν σεβομαστε η μια την αλλη πως εχουμε την απαιτηση να μας σεβοντε οι αλλοι??
Να ξερεις οτι σε αγαπαω και θελω πολυ να εισαι φιλη μου...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom