DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βρε μοντς τι μαλακιες και ψεματα καθετε και γραφη ο τυπος χωρις καν να με ξερει... Καντε κατι τωρα. Ελεος πια...
οπως επισεις πρεπει να κανουν κατι και για τις φωτο τον κοριτσιων που τις ποσταραν χωρις την εγκριση τους παρα τους κανονες του φορουμΒρε μοντς τι μαλακιες και ψεματα καθετε και γραφη ο τυπος χωρις καν να με ξερει... Καντε κατι τωρα. Ελεος πια...
οπως επισεις πρεπει να κανουν κατι και για τις φωτο τον κοριτσιων που τις ποσταραν χωρις την εγκριση τους παρα τους κανονες του φορουμ
Βρε μοντς τι μαλακιες και ψεματα καθετε και γραφη ο τυπος χωρις καν να με ξερει... Καντε κατι τωρα. Ελεος πια...
Tι ψάχνετε να βρείτε τώρα ποιοι μοντς(με εξαίρεση τον ντουρα)??????
Και προσωπικότητες να σπιλώνονται και συκοφαντίες να λέγονται αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνεται τζερτζελές να μπαίνουν οι περίεργοι και να έχει κίνηση το φόρουμ.
Ολα τα υπόλοιπα όπως κανονισμοί κτλ. είναι για να υπάρχουν.
ενοω τις φωτο της χαρας που δεν ειναι απο καποιο περιοδικοΠΟΙΕΣ φώτος (links από τις σελίδες)...
Αν εννοείς κάποιες σκαναρισμένες από περιοδικό, δεν υπάρχει πρόβλημα εφ' όσον είχαν δημοσιευτεί σ' έντυπο που κυκλοφορεί ελεύθερα δημόσια...
καλημερα αλικηΚαλημερα Δαναη μου και γλυκια Συλβι.......
ενοω τις φωτο της χαρας που δεν ειναι απο καποιο περιοδικο
Καλημερα Αλικακη...Καλημερα Δαναη μου και γλυκια Συλβι.......
δεν πιστευω οτι ειναι θεμα προσωπικων αλωστε οι περισοτεροι εδω μεσα δεν γνωριζομαστε προσωπικα...μαλλον η μαλακια του εγκεφαλου μας φταιειΚατ΄αρχήν ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βλέπετε ότι προσπαθώ να σας κρατήσω σε μια τάξη... αλλά είστε κ πολύ βρε άτακτες παιδί μουμου φαίνεται θα πρέπει ν' αρχίσω να σας τιμωρώ
(αλλά φοβάμαι μήπως σας αρέσει κι όλας... έτσι βιτσιόζες που είστε)
Σοβαρά όμως, ΟΛΟΙ οι Mods κ οι Admins ενδιαφέρονται να τηρούνται οι Κανονισμοί, αλλά πρέπει να καταλάβετε κι εσείς ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (κ πολύ ποιό σοβαρές) και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ν' ασχολούμαστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τα thread σας και τις όποιες κόντρες, σε τελική αν έχετε προσωπικά... πείτε τα με pm.
Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά διαβάζοντας αυτά τα threads στην αρχή πίστευα ότι σε εχουν χτυπήσει οι πολλές ορμόνες..Τελικά μάλλον είναι η αγαμία και η μοναξιά που σε κάνουν να είσαι με τις ώρες εδώ και να ασχολείσαι με όλους και όλες.Βγες και λίγο από το σπίτι σου δεν βλάπτει. Και επειδή άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις και άλλα απαντάς, σου συστήνω να κόψεις τα τρελόχαπα και να φοράς τα γυαλιά σου όταν διαβάζεις.
Ναι ρε παιδια αλλα να γραφονται τετοιες μαλακιες για ατομα, επειδη καποιος ξυπνησε καυλωμενος και αγαμητος?? Και θελει να ξεσπαση στις Τραβεστι??
γράψε μου το link της σελίδας που εμφανίζονται για να το κοιτάξω...
Τον εχουμε τρελανη τον DURA εχει δικιο το παιδι τελικα θελομε μαστιγομα. Το βρηκε...![]()
![]()
![]()