Η Μανια που λεω ειναι αυτη που παιζει στο κλιπ των Πυξ Λαξ μαζι με πολλες αλλες οπως Ντεμπορα και Μπαρμπι!Το κομματι ειναι στo youtube και λεγεται Μονο για κεινη μη μου λες!!Aν μπορεσει να το ανεβασει το βιντεο στο thread καποιος πιστευω θα ηταν χρησιμο για λεπτομεροτερη παροχη πληροφοριων!Επισης στο Μοναξια μου ολα εμφανιζεται ελαχιστα η Τρανς Ευα,εποχες Συγγρου αλλα δεν το βρισκω το βιντεο πουθενα!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
chesterfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Tελικα η Μανια πια ειναι; Aυτη με τα μουσια;;
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα σε ολους!!!
Θα προσθεσω οτι στο κλιπ η Μανια ειναι αυτη με το κοντο μαλλι και με τα ασπρα, οντως προκειτε για ενα υπεροχο πλασμα, οπου τωρα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερη και με πιο πολλα κιλα απο τοτε....Επισης δεν θα παραληψω να πω οτι σε αυτο το κλιπ φαινεται ποσο ομορφη ειναι η Μπαρμπι...!!! ασχετως αν για μερικους κομπλεξικους ειναι η ξενερωτη και τους αρεσουν τα μπαζα ......οπου θα εχουν και το πανω χερι.....(το εχει αυτο ο Ελληνας).....
Θα προσθεσω οτι στο κλιπ η Μανια ειναι αυτη με το κοντο μαλλι και με τα ασπρα, οντως προκειτε για ενα υπεροχο πλασμα, οπου τωρα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερη και με πιο πολλα κιλα απο τοτε....Επισης δεν θα παραληψω να πω οτι σε αυτο το κλιπ φαινεται ποσο ομορφη ειναι η Μπαρμπι...!!! ασχετως αν για μερικους κομπλεξικους ειναι η ξενερωτη και τους αρεσουν τα μπαζα ......οπου θα εχουν και το πανω χερι.....(το εχει αυτο ο Ελληνας).....
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
γεια σου Αλίκη είσαι πολύ καύλα!!!!
μόνο να μην χρησιμοποιούσες αυτούς τους χαρακτηρισμούς! όχι μόνο εσύ δηλαδή αλλά και όλοι οι άλλοι.
μόνο να μην χρησιμοποιούσες αυτούς τους χαρακτηρισμούς! όχι μόνο εσύ δηλαδή αλλά και όλοι οι άλλοι.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γεια σου Αλίκη είσαι πολύ καύλα!!!!
Μωρο μου boyrdela com δεν ειναι;
Αν ηθελα να μιλαω εκλησιαστικα, θα εγραφα στο θρεντ: Μονη Υγουμενης....... com
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτη με το μαυρο καπελο η πιτσιρικα η ξανθουλα μηπως ξερεις αν δουλευει σε καποια πιατσα η τιποτα τετοιο γιατι δεν την εχω δει πουθενα?Καλησπερα σε ολους!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειναι η πρωτη φορα που την εχω δει και εγω.....
Σιγουρα θα εχει αλλαξει φυλο και θα ειναι σε τουρ........
Σιγουρα θα εχει αλλαξει φυλο και θα ειναι σε τουρ........
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
Μωρο μου boyrdela com δεν ειναι;
Αν ηθελα να μιλαω εκλησιαστικα, θα εγραφα στο θρεντ: Μονη Υγουμενης....... com
χα!!
μπορεί να είναι και έτσι!! μπορεί και όχι!!
καλό πάντως θα ήταν να προσπαθούμε να μην προσβάλουμε κανέναν.
η τανια ειναι δεν βρησκετε ελλαδα πια την ειχαν φερει μονο για αυτοΑυτη με το μαυρο καπελο η πιτσιρικα η ξανθουλα μηπως ξερεις αν δουλευει σε καποια πιατσα η τιποτα τετοιο γιατι δεν την εχω δει πουθενα?
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποια Τανια η γνωστη ; αυτη που το επαιζε μοντελο και ηθοποιος;
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eπειδη ειμαι σιγουρος οτι εισαι ενημερη για ολες απο το βιντεο μπορεις να αναφερεις αν κανουν πιατσα και ποιες απο αυτες εκτος απο Μανια,Ντεμπορα,Μπαρμπι,Τανια και την ψηλη,αδυνατη που βγαινει καποια βραδια στη Φαληρου αλλα δεν θυμαμαι ονομα?η τανια ειναι δεν βρησκετε ελλαδα πια την ειχαν φερει μονο για αυτο
αυτη η ψυλη στο φιξ ηταν η ρια εχει σταματισει σπανια βγαινει......και μερικεσ απο τις αλλεσ το ιδιο ...σπανια να τις βρεις σε πιατσα...οσο για την τανια ειναι μια ιταλιδα που παιζει μονο σε βιντεο κλιπ και σε τενιες νορμαλEπειδη ειμαι σιγουρος οτι εισαι ενημερη για ολες απο το βιντεο μπορεις να αναφερεις αν κανουν πιατσα και ποιες απο αυτες εκτος απο Μανια,Ντεμπορα,Μπαρμπι,Τανια και την ψηλη,αδυνατη που βγαινει καποια βραδια στη Φαληρου αλλα δεν θυμαμαι ονομα?
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Nαι την Ρια ελεγα σε ευχαριστω.
πολλα ξερης εσυ.Για πες και για πιο κατο να ξερουμε τι πηδαμαι.αυτη η ψυλη στο φιξ ηταν η ρια εχει σταματισει σπανια βγαινει......και μερικεσ απο τις αλλεσ το ιδιο ...σπανια να τις βρεις σε πιατσα...οσο για την τανια ειναι μια ιταλιδα που παιζει μονο σε βιντεο κλιπ και σε τενιες νορμαλ
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι γινεται ρε Καυλες πολυ κουλ τα πραγματα εδω .... εφυγε και ο παπους και σε λιγο θα παμε ξανα με ρυθμους χελωνας το θρεντ.....
Για να παρουμε λιγο τα πανω μας !!!
Πειτε για κανενα καυλιαρικο που πηρατε..(αν πηρατε βεβαια.....) γιατι λιγοι απο εδω μεσα γαμανε τελικα............
Πειτε για κανενα καυλιαρικο που πηρατε..(αν πηρατε βεβαια.....) γιατι λιγοι απο εδω μεσα γαμανε τελικα............
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μιας και ρωτάς, εγώ πήρα αυτή την εβδομάδα τη Χαρά. Είχα χρόνια να ψωνίσω από Συγγρού και χτύπησα την ποιο εντυπωσιακή (και μου έριχνε και δυο κεφάλια με τα τακούνια). Το ευχαριστήθηκα, ιδίως το τρόπο που είναι τοποθετημένος ο καθρέφτης για να θαυμάζεις τη θέα όταν την παίρνεις στα 4, αλλά δεύτερη φορά δεν θα πάρω. Γενικά δεν νομίζω να ξαναψωνίσω από Συγγρού (το έχω ξαναπεί βέβαια αυτό), βλέπουμε...
Ήταν πάντως θυληκή στο κορμί και στις αντιδράσεις και κορμάρα...
Ήταν πάντως θυληκή στο κορμί και στις αντιδράσεις και κορμάρα...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλησπερα δεσποινις αλικη.τι κανετε;τι να γαμησουμε;τις παρακμιακες των 50-100 ευρω;αν δεν παμε στο πεντελικο πρωτα να φαμε τους σολωμους μας,τα χαβιαρια μας να ανοιξουμε και τις σαμπανιες μας και να μεινουμε ολη την νυχτα σε καμμια σουιτα πως θα καταλαβουμε πηδημα;οταν σου λεει η αλλη θελω 50 ευρω για μια ωρα πανω στο τρικυκλο πισω απο την καντινα με τα βρωμικα ξενερωνεις ρε παιδι μουΤι γινεται ρε Καυλες πολυ κουλ τα πραγματα εδω .... εφυγε και ο παπους και σε λιγο θα παμε ξανα με ρυθμους χελωνας το θρεντ.....
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα νεφρα μου πουστηκαλησπερα δεσποινις αλικη.τι κανετε;τι να γαμησουμε;τις παρακμιακες των 50-100 ευρω;αν δεν παμε στο πεντελικο πρωτα να φαμε τους σολωμους μας,τα χαβιαρια μας να ανοιξουμε και τις σαμπανιες μας και να μεινουμε ολη την νυχτα σε καμμια σουιτα πως θα καταλαβουμε πηδημα;οταν σου λεει η αλλη θελω 50 ευρω για μια ωρα πανω στο τρικυκλο πισω απο την καντινα με τα βρωμικα ξενερωνεις ρε παιδι μου
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε κανε κατι και εσυ!!!!βαλε και την βαλεντινα μεσα να αρχισει το καλαμπαλικηΤι γινεται ρε Καυλες πολυ κουλ τα πραγματα εδω .... εφυγε και ο παπους και σε λιγο θα παμε ξανα με ρυθμους χελωνας το θρεντ.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K