Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Προσεξε Αλικη... Εγω νοιωθω μια χαρα με μενα οπως και να ειμαι αυτη ειμαι..
Δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους δεν γινετε...
Ο καθενας εχει τα γουστα του και τα  θελω του....
Εσυ πιστευης αυτο... καποιος αλλος με γουσταρη ... δεν χρειαζετε να παλεψω κατι λοιπον.. Το οτι δεν θελω να κανω πειραματα με το σωμα μου πολλες που το εχουν κανη στο παρελθον ειχανε ασχημα αποτελεσματα στη πορεια μια χαρα ειμαι σε οποιον αρεσουμε μου αρεση ο εαυτος μου...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η ψυχουλα μου ειναι αυτη που ειναι... Κριτικη απο αγνωστους δεν θελω...
Εδω μεσα εξαλου βρισκεσε μονο και μονο για να βριζης και να ξεφτυλιζης οποια κοπελα μπαινη δεν ειναι τυχαιο που εχουν εξαφανιστη ολες με τις μαλακιες που τους εχετε σουρη εσυ και η παρεα σου γιαυτο εσυ για την ψυχουλα μου να μην αναφερεσε.... Να κοιτας την δικη σου ψυχουλα και να αφησης τις αλλες ησυχες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Προσεξε Αλικη... Εγω νοιωθω μια χαρα με μενα οπως και να ειμαι αυτη ειμαι..
Δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους δεν γινετε...
Ο καθενας εχει τα γουστα του και τα  θελω του....
Εσυ πιστευης αυτο... καποιος αλλος με γουσταρη ... δεν χρειαζετε να παλεψω κατι λοιπον.. Το οτι δεν θελω να κανω πειραματα με το σωμα μου πολλες που το εχουν κανη στο παρελθον ειχανε ασχημα αποτελεσματα στη πορεια μια χαρα ειμαι σε οποιον αρεσουμε μου αρεση ο εαυτος μου...

Σε αυτό εχεις απόλυτο δίκιο,
Τοτε Δαναη μου θα τα ακους.............

:tickedoff: Συγνώμη αλλα για να είμαστε ειλικρινείς είσαι λίγο άδικη, αν και αυτή σε προκαλεί χωρίς λόγο κάποιες φορές.
:think: Εντάξει και σε μένα δεν μου αρέσει ούτε την έχω δεί απο κοντά και ούτε σκέφτομαι να την συναντήσω, αλλα το πως είναι ειναι δικό της πρόβλημα και αυτών που πάνε μαζί της.

:think: Εγώ την πειράζω γιατί γαργαλιέμαι με το γλυψέ υφος αυτών που γράφει!
Πλακίτσα ναι! Οχι όμως και να την κομπλεξάρουμε, και να αισθάνεται άσχημα! :birdman:

Εσύ μωρό μου δείξε μερικές δικές σου  supersexy picts, για να αποστομώσεις αυτούς που λένε ότι εισαι ανύπαρκτη!  :dancing: :dancing:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ψυχουλα μου ειναι αυτη που ειναι... Κριτικη απο αγνωστους δεν θελω...
Εδω μεσα εξαλου βρισκεσε μονο και μονο για να βριζης και να ξεφτυλιζης οποια κοπελα μπαινη δεν ειναι τυχαιο που εχουν εξαφανιστη ολες με τις μαλακιες που τους εχετε σουρη εσυ και η παρεα σου γιαυτο εσυ για την ψυχουλα μου να μην αναφερεσε.... Να κοιτας την δικη σου ψυχουλα και να αφησης τις αλλες ησυχες.

Δεν νομιζω να βριζω τις κοπελες ..... εσενα και πολυ λιγο την Σιλβια..... και δεν εχω πει γενικοτερα κατι ασχημο για καμια αλλη....... επεμβαινω οταν λες και πετας μαλακιες........

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ε οχι και τις βριζεις!!!!μια χαρα τους μιλας

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Δεν νομιζω να βριζω τις κοπελες ..... εσενα και πολυ λιγο την Σιλβια..... και δεν εχω πει γενικοτερα κατι ασχημο για καμια αλλη....... επεμβαινω οταν λες και πετας μαλακιες........
Να αφησεις τις κοπελες ησυχες και ας ειναι η καθε μια οτι θελει...
Εσυ κοιτα την δουλεια σου. Αν θελουμε κριτες υπαρχη κοσμος εδω να μας κρινη που τουλαχιστον μας γνωριζη... Το τι θα κανη η καθε μια στο κρεβατι της και στο σωμα της ειναι δικος της λογαριασμος.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να αφησεις τις κοπελες ησυχες και ας ειναι η καθε μια οτι θελει...
Εσυ κοιτα την δουλεια σου. Αν θελουμε κριτες υπαρχη κοσμος εδω να μας κρινη που τουλαχιστον μας γνωριζη... Το τι θα κανη η καθε μια στο κρεβατι της και στο σωμα της ειναι δικος της λογαριασμος.

Αχου μωρε ο χωροφυλακας του θρεντ.......!!!

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειρήνη υμιν τέκνα μου!! Προσευχηθείτε και ζητήστε την ελεημοσύνη του Κυρίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οκ.. Εγω αρκετα ανεχτηκα να με βριζουν εδω. Τελος. Δεν θα καθομε εδω ολο το χειμωνα να με ξεφτιλιζη το καθε πουστρακι. Τελος με μενα εδω.... Δεν προκειτε να με ξαναδειτε. Αρκετα...
Μια χαρα παρεα εισαστε ολοι εδω φατε αυτο το πουστη στη μαπα και παμε για αλλα. Αρκετα ανεχτηκα τοσο καιρο. Και πολυ εκατσα.. Καλο Χειμωνα. Γεια σας

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
μοντς δεν γίνεται τα οφ τοπικ της "κυρίας" να σβήνονται?

Το 'χω πει και αλλού: ας κρατήσουμε το thread αυτό - και άλλα σχετικά - "καθαρό" μόνο με infos για όσους ενδιαφέρονται για το σπορ αυτό. Off-topic θα σβήνονται.

Βεβαίως! Και όπως έγραψε και ο Admin Antisthenis, τα off-topic αλλά επίσης τα βρησίδια και οι προσβολές.... θα διαγράφονται σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum...

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

Σε τελική, αν έχετε προσωπικά... πείτε τα μέσω pm. Αλλιώς όποιος-α ξαναγεμίσει το topic με μ... θα γίνεται muted κι αν δεν συμμορφώνεται ban! Εχουμε κι άλλες δουλειές στο site από το ν' ασχολούμαστε συνέχεια μαζί σας!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Aν έχετε διαφορές να τις λύνετε από κοντά όχι από ένα σάιτ σπιλώνοντας προσωπικότητες ατόμων που τολμούν να δημοσιοποιούν την εξωτερική τους εμφάνιση.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ  ;)

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. ΕΛΕΝΑ (λέει "πανέμορφο πρόσωπο, ιδανικές αναλογίες") στη Μάρνης **, τηλ *******894. Ενεργοπαθητική, μικρό στήθος, αντροφέρνει, μέτρια υδραυλικά, εμφάνιση τα αντίθετα απ' όσα λέει. Ταρίφα περί τα 30 Ε. ..ΜΑΚΡΙΑ... :headbang: :jerking: :uglystupid:
2. ΝΑΝΤΙΑ (λέει "αυταρχική Κερκυραία, κορμάρα εκρηκτική, μεγάλο στήθος, 27 χρονών, 1.70 ύψος, 65 κιλά) στην Βικτώρια, Αχαρνών **, τηλ. *******363). 
Ενεργοπαθητική, παίζει 1400-2300, πρόσωπο μέτριο, στήθος σφιχτό 3άρι, φυσιολογικά υδραυλικά, διπλά προφυλακτικά, μεγάλη συμμετοχή. Στον τοίχο παίζουν κάτι kinky αξεσουάρ-δεν δοκίμασα. Ταρίφα περί τα 50 Ε :sunglasses:
3. ΒΕΡΟΝΙΚΑ, τηλ. ******446, Καλλιθέα (από Συγγρού στο ύψος του ΟΤΕ), ξανθιά, αδύνατη, Ενεργοπαθητική, φυσιολογικά υδραυλικά, στήθος 2άρι, παίζουν διάφορα αξεσουάρ-δονητές κλπ. Ταρίφα περί τα 50 Ε  :-
4. ΖΙΖΕΛ (λέει "όμορφο σώμα και πρόσωπο), Φυλής & Πιπίνου, τηλ. *******183, Ενεργοπαθητική, εμφάνιση αντρική, φυσιολογικά υδραυλικά, μεγάλη συμμετοχή, dildos, άνεση χρόνου. Από εμφάνιση ξέχνα το, αν όμως αυτό δεν σε πτοεί και γουστάρεις θα περάσεις καλά-τα κάνει όλα. Ταρίφα περί τα 50 Ε  :huh:
5. ΝΑΝΤΙΑ, τηλ. *******679, Χαιδάρι-Λ. Καβάλας ύψος Goody's. Ψηλή, στήθος 2άρι, τέλειος πάτος, κυρίως παθητική, γουστάρει σώματα ασφαλείας- στρατιωτικούς- ποδοσφαιριστές- παρτούζες, καλά υδραυλικά, φιλική, καλή συμμετοχή, άνεση χρόνου.  Ταρίφα περί τα 40 Ε  ;)
6. ΔΑΝΑΗ, Πατησίων πλησίον Πλ. κολιάτσου, τηλ ********515: έχουν πει πολλά στα προηγούμενα post. Παθητική, μικρά υδραυλικά, ωραίος πάτος, στήθος 2άρι, μεγάλη άνεση χρόνου, πολύ φιλική-σαν να ήταν η γκόμενα σου, πολύς λαός, καθαριότητα, προσεγμένη εμφάνιση. Ταρίφα περί τα 50 Ε  :) :-*

Όλες σε δικό τους διαμέρισμα. Ραντεβού με τηλέφωνο. Γενικά μην παραμυθιάζεστε με τις περιγραφές της εμφάνισης τους σε αγγελίες. Όλες τα ίδια γράφουν  :jerking:. Πας βλέπεις και πράτεις κατά βούληση και γούστο.

Υ.Γ. 1.  :helpplea: Παρακαλώ ένας συμπολεμιστής που ανέφερε σε παλιότερο post για μία ονόματι Μελή στην πιάτσα Συγγρού, θα ήθελα μια μικρή περιγραφή εμφάνισης να καταλάβω αν είναι αυτή που νομίζω (μου είχε πει πριν 5-6 χρόνια ότι σταμάτησε το επάγγελμα)  :helpplea:
       2.  :helpplea: Ξέρει κανείς κάποια Χαρά που έπεζε παλιά στο σπίτι Αχαρνών 104 (αν θυμάμαι καλά) στον όροφο και μετά στην Μενάνδρου στο κέντρο, που βρίσκεται τώρα;  :helpplea:
Αυτο το ποσταρισμα ειχε γινει πριν εναμιση χρονο και λιγο πολυ οι ιδιες παιζουν στις αγγελιες!Συμφωνω απολυτα με τον συναγωνιστη για ολες εκτος Ναντιας την οποια δε γνωριζω.Η ταριφα παραμενει η ιδια επισης!

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσυνη συνευρεση με Βανεσσα,απο Συγγρου και Δρακου.Σωματωδης, αβυζη, ξανθο κοντο μαλλι, μεσαια "υδραυλικα" αλλα καλος κωλος, Ε 50 στο αυτοκινητο η Ε 100 σε ξενοδοχειο, συγκεκριμενα στο ΕΡΑΤΩ,στην Γεφυρα Πουλοπουλου, Πειραιως, στο υψος του Γκαζιου. Μετριες εντυπωσεις, ΔΕΝ ειναι για επαναληψεις,αλλα για μια φορα.
ετσι ακριβως ειναι!Δεν ειναι για δευτερη φορα

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απεναντι απο το εργοστασιο FIX και την εισοδο του υπογειο παργκιν, οπως κατεβαινουμε την Συγγρου και πριν το κτιριο της Ολυμπιακης υπαρχει ενα video club και ενα cafe, στο πλαι τους, ενα μικρο, καθετο στην Λεωφορο, στενακι, στο οποιο την στηνει ενα συμπαθητικο, ψηλο,αδυνατο, μελαχροινο τρανς,με ξανθο μαλλι τωρα. Εχει "εργαλειο" και πας στο σπιτι της στον Νεο Κοσμο. Δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα αλλα συνηθως ειναι εκει απο 23.30'. Η τιμη λογικη, Ε 70. Συνηθως καθεται σε καποιο μηχανακι που ειναι παρκαρισμενο εκει.
Αυτη ειναι η Μανια νουμερο2.Βγαινει νωρις και φευγει νωρις.Πολυ φιλικη στο κρεβατι

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν διαβαζες τα παλιοτερα θρεντσ εδω θα εβλεπες οτι λεγαμε μακρια απο ΚΙΜ. Ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις. Εξαιρετικη εμφανιση (αλλά χωρίς εργαλείο), αλλα οτι χειροτερο  υπαρχει απο συμπεριφορα. Οι πιο πολλες που ειναι στη Συγγρου εχουν κακιστη συμπεριφορα. Πολυ καλη τρανς με άψογη συμπεριφορά που συνιστω ανεπιφυλακτα είναι η Μανια, που κανει πιατσα πισω απο το ΚΟΥΚΛΕΣ στην οδό Φωκίδος (νομίζω έτσι λέγεται) παράλληλα στη Συγγρού. Επίσης η Στέλλα πολύ καλή συμπεριφορά (αν και καθαρά τραβεστί και οχι τρανσ). Επίσης η Βανέσσα στην Καβάλας. Ολες οι άλλες για μενα δεν τις ξαναπλησιάζω. Προσοχή φιλε γιατι ολες ειναι τζαμπα λεφτα.
[/quot +1

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η Μανια νουμερο2.Βγαινει νωρις και φευγει νωρις.Πολυ φιλικη στο κρεβατι
όταν εννοείς νωρίς?
Η μάνια νο1 που βγαίνει?
έχω μπερδευτεί λίγο
ποιά από της 2 είναι που έχει προφίλ ανταλτ, φατσα κλπ?

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Μανια που λεω ειναι αυτη που παιζει στο κλιπ των Πυξ Λαξ μαζι με πολλες αλλες οπως Ντεμπορα και Μπαρμπι!Το κομματι ειναι στo youtube και λεγεται Μονο για κεινη μη μου λες!!Aν μπορεσει να το ανεβασει το βιντεο στο thread καποιος πιστευω θα ηταν χρησιμο για λεπτομεροτερη παροχη πληροφοριων!Επισης στο Μοναξια μου ολα εμφανιζεται ελαχιστα η Τρανς Ευα,εποχες Συγγρου αλλα δεν το βρισκω το βιντεο πουθενα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom