Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
κυριε διαμαντιδη θα σας παρακαλεσω να μην ριχνετε το επιπεδο με τετοιες εκφρασεις

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χα χα χα αααααα.........
Ωραια πλακιτσα.... γελασα και εγω.......!!!
Κοιτα να διαπραγματευτητε τα μωρα που γραφεται κατα καιρους εδω (ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ)που ο θεος να τα πει μωρα και καυλες .... τυπου .......(ξερετε εσεις )  και μετα ποιος να βαλει τα γελια....... Και πανω απο ολα 50 και μην σας πιασουν και κοροιδα ρε γαμωτο........

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
αφηστε τους στην μιζερια τους δεσποινις αλικη τους κακομοιρηδες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χειμωνιαζη καβλες μου... Ειναι Σουπερ.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Kαιρος για σφιχτοαγγαλιασμα
Βαλε και κατι παραπανω μωρο μου... Το εχετε κανει στη Βροχη??? Ετυχε και το εκανα μια φορα παιδια ειναι καβλα στο Δασος κατω απο τα πευκα και να βρεχετε το κωλαρακι μου και το δικο του και να  μυριζη το χωμα σας το συστηνω

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Βαλε και κατι παραπανω μωρο μου... Το εχετε κανει στη Βροχη??? Ετυχε και το εκανα μια φορα παιδια ειναι καβλα στο Δασος κατω απο τα πευκα και να βρεχετε το κωλαρακι μου και το δικο του και να  μυριζη το χωμα σας το συστηνω
Τουλαχιστο στο δασος ειναι και πιο καθαρα τη κανεις στην αμμο που γεμισαμε και δεν εμπαινε ευκολα, θα μου πης η θαλασσα διπλα αλλα εκεινη την στιγμη τη γινετε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κοιτα και η αμμο κατι κανη και αυτη....
Κανη peeling στο κωλαντερο...
Φευγουν και τα νεκρα κυταρα...
Γινετε λειο και απαλο...
Οτι πρεπει..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Ελα ρε μπάρμπα, και ανησέχυσα με τις τελευταίες σου δηλώσεις περί αποχώρησής σου και με ευχές για καλό χειμώνα !
Αντε έμπενε και λέγε παπαριές να γελάμε!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να σε ρωτησω κατι?? Το hotyancd (cross dresser) δεν σου πηγενε πια ε?? Ειπες να το παιξης και λιγο αντρας τωρα??
Θυμαμε και αυτη τη φωτο  με το ροζ καννις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βαλτην να θυμηθουμε τα παλια βρε φιλεναδα ελα...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν συνηθίζω να γράφω στος κρίσεις που δημοσιεύονται εδώ,αλλά σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι πρέπει.Έχεις πάει στην Χαρά και το λες? εμενα είναι φίλη μου, τις περισσότερες φωτός τις έχω τραβήξει εγώ και είναι ακόμα πιο θηλυκιά στην πραγματικότητα..Οι φωτογραφίες είναι δικές της και δεν εχουν πειραχτεί καθόλου.Ας γράψει και κάποιος άλλος που να την ξέρει όμως......

Πρωτη φορα ακουω ΦΙΛΗ να λεει τετοια για την φιλη της και γι αυτη τιποτα ... ενταξει και εγω εχω φιλες κουκλαρες αλλα δεν θα της πενεβα και θα επερνα το μερος τους.... τις φωτο που τις εχεις βγαλει εσυ .... πως σε αυτον τον αγνωστο αραγε εφτασαν;;;
Ερε  τι δουλεμα πεφτει και πως βγαινετε κατα καιρους στην επιφανεια...... το δουλεμα το τρελο.... 
Εγω ξερω οτι ειστε μια παρεουλα (καλη) και παλευεται να σας μαθει ο κοσμος , με την καθε μαλακια που λετε.....
Αμ δεν που ειναι ετσι ....
ΒΙΒΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ (μιλαω για τα αστερια ) που εχουν χτυπηθει στα ποδια τους τοσα αρσενικα!!!
Και που δεν χρειαζετε να μπαινουν εδω για να τις μαθουν ακομη και οι νεοι.... ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ το μονο σιγουρο.......!!!
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε Καυλες  πολυ κουλ τα πραγματα εδω .... εφυγε και ο παπους και σε λιγο θα παμε ξανα με ρυθμους χελωνας το θρεντ.....
Για να παρουμε λιγο τα πανω μας   !!!
Πειτε για κανένα καυλιαρικο που πηρατε..(αν πηρατε βεβαια.....) γιατι λιγοι απο εδω μεσα γαμανε τελικα............

Συγνώμη στις εγχώριες αλλά μόλις γύρισα από Ρώμη που είχα πάει για δουλειές. Το τελευταίο βράδυ με πήγε ο Ιταλός φίλος σε μια τραβελόπιατσα και ψωνίσαμε 2 πραγματικά μοντέλα με 80 ευρώ. Πήγαμε στο σπίτι του Ιταλού και τις ξεσκισαμε διαδοχικά και τις δύο. Η καύλα τους ξεχείλιζε και ούρλιαζαν από ηδονή ενώ έχυσαν αφού την έπαιζαν συγχρόνως.. Για δυο ώρες ήταν υπέροχες και περάσαμε πανέμορφα.

Συμπέρασμα, Οι ελληνίδες τρανς είναι μπάζα και βαριούνται όταν το κανουν ενώ είναι και πανάκριβες.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πριν μερικές μέρες, ασχοληθήκαμε ξανά (οι Mod που είμασταν online) με τα διάφορα thread σας, τα καθαρίσαμε από τα off-topic κ τα βρισήδια κ κάναμε τις σχετικές συστάσεις. ΔΥΣΤΗΧΩΣ βλέπω ότι πάλι τα κάνατε χάλια...
Για τελευταία φορά σας προειδοποιώ ΟΛΟΥΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ, την επόμενη φορά που θα δημιουργηθεί πρόβλημα, θα επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις._

aliki-xania ! Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ παράπονα-καταγγελίες εις βάρος σου! Σε παρακαλώ να σταματήσεις ΑΜΕΣΩΣ να ενοχλείς τα υπόλοιπα Μέλη κ να συμμετέχεις στο Forum σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας, διαφορετικά θα σου απαγορευθεί η πρόσβαση...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καβλες ατελειωτες!!!!
που ειναι η εθνικια να της σπικαρω δυο φωνηενΤα?
ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Milano... Aisastar,,,,ενεργοπαθητική
δυστυχώς δεν ταξιδευει ουτε κανει tours. Αλλα εαν βρεθειτε Μιλανο ορματε!

Συνημμένα

• Aisa-03.jpg
    Aisa-03.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Συγνώμη στις εγχώριες αλλά μόλις γύρισα από Ρώμη που είχα πάει για δουλειές. Το τελευταίο βράδυ με πήγε ο Ιταλός φίλος σε μια τραβελόπιατσα και ψωνίσαμε 2 πραγματικά μοντέλα με 80 ευρώ. Πήγαμε στο σπίτι του Ιταλού και τις ξεσκισαμε διαδοχικά και τις δύο. Η καύλα τους ξεχείλιζε και ούρλιαζαν από ηδονή ενώ έχυσαν αφού την έπαιζαν συγχρόνως.. Για δυο ώρες ήταν υπέροχες και περάσαμε πανέμορφα.

Συμπέρασμα, Οι ελληνίδες τρανς είναι μπάζα και βαριούνται όταν το κανουν ενώ είναι και πανάκριβες.
οι ελληνίδες τραβέλες είναι λογικό να έχουν πιο ακριβές τιμές... κολάνε και ακριβά ένσυμα... αυτά που κολάνε και οι μπετατζήδες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Να σε ρωτησω κατι?? Το hotyancd (cross dresser) δεν σου πηγενε πια ε?? Ειπες να το παιξης και λιγο αντρας τωρα??
Θυμαμε και αυτη τη φωτο  με το ροζ καννις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βαλτην να θυμηθουμε τα παλια βρε φιλεναδα ελα...

Μόνο δυο λογάκια!
Είσαι αξιολύπητο άτομο και ελεεινό! Πάψε νακάνεις το έξυπνο με συκοφαντίες και ψευτιές. Ας βρεθεί κάποιος εδώ μέσα να πεί ότι του την έπεσα η ότι εδειξα κατι τετοιο!
cd μπορεί να σημαίνει και άλλο πράγμα αλλα εσένα το νιονιο σου μόνο στη ανωμαλία πάει!
Πραγματικά σε λυπάμαι.....

Tzeny_trans

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτη φορα ακουω ΦΙΛΗ να λεει τετοια για την φιλη της και γι αυτη τιποτα ... ενταξει και εγω εχω φιλες κουκλαρες αλλα δεν θα της πενεβα και θα επερνα το μερος τους.... τις φωτο που τις εχεις βγαλει εσυ .... πως σε αυτον τον αγνωστο αραγε εφτασαν;;;
Ερε  τι δουλεμα πεφτει και πως βγαινετε κατα καιρους στην επιφανεια...... το δουλεμα το τρελο.... 
Εγω ξερω οτι ειστε μια παρεουλα (καλη) και παλευεται να σας μαθει ο κοσμος , με την καθε μαλακια που λετε.....
Αμ δεν που ειναι ετσι ....
ΒΙΒΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ (μιλαω για τα αστερια ) που εχουν χτυπηθει στα ποδια τους τοσα αρσενικα!!!
Και που δεν χρειαζετε να μπαινουν εδω για να τις μαθουν ακομη και οι νεοι.... ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ το μονο σιγουρο.......!!!
Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά διαβάζοντας αυτά τα threads στην αρχή πίστευα ότι σε εχουν χτυπήσει οι πολλές ορμόνες..Τελικά μάλλον είναι η αγαμία και η μοναξιά που σε κάνουν να είσαι με τις ώρες εδώ και να ασχολείσαι με όλους και όλες.Βγες και λίγο από το σπίτι σου δεν βλάπτει. Και επειδή άλλα διαβάζεις  άλλα καταλαβαίνεις και άλλα απαντάς, σου συστήνω να κόψεις τα τρελόχαπα και να φοράς τα γυαλιά σου όταν διαβάζεις.

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Dear Τζένη, εκτός από φίλη της Χαράς τι άλλο είσαι? Δεν θα μπρούσες να πεις δυο λόγια και για σένα και για το αν βρίσκεσαι σε κάποια πιάτσα?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
Καταθέσεις παλιότερες…

quote author=ISO9002 link=topic=2926.msg46813#msg46813 date=1165582011]
Φαίνετε λίγο γριά η Δανάη.

quote author=talos43 link=topic=2926.msg46820#msg46820 date=1165582368]
πρέπει να τάχει τα χρονάκια της 40 γεμάτα ίσως και...

quote author=DANAHTRANS link=topic=2926.msg90801#msg90801 date=1171730971]
Αγαπες μου τι ωραια λογια γραφετε για μενα? Συντομα θα βαλω καινουργιες φωτος μου παντου …. Ο δε τελευταιος που με ειχε βγαλη τα ειχε πιη πριν και μονο την καμερα δεν του κραταγα για να με βγαλη

quote author=paliotomaro link=topic=2926.msg401138#msg401138 date=1203452861]
¨εχω τρελαθει τωρα!!!!! εσυ ο σ… και δαναης ειστε για ψηφοφορεια hot transexoual? εσεις απο ποτε οι αντρες με περουκες και ξυραφακι λεγονται και transexoual...μαλλον εχετε μπερδεψει τους ορους  :headbang: :headbang: :headbang:

quote author=DANAHTRANS link=topic=2926.msg669296#msg669296 date=1219610047]
Η να τριβη ο ενας τον κολο του αλλου στη μουρι μεχρι να κοβετε η αναπνοη και να σου δαγκωνη τα κολοβαρδουλα
:headbang: :headbang: :headbang:

Πώς να στα δαγκώνει???? Σε ποια μούρη να τρίβει κώλο????
κάνε safe sex έλεος!!!
Λές πως είσαι και επαγγελματίας !!! Σεβάσου αυτούς που σε πληρώνουν δεν χρωστάνε να τρέχουν μετά στους γιατρούς!!!
Για να μην αναφέρω τα άλλα που σε κατηγορούσαν παλιότερα ότι ζητάς να σε πηδήξουν ΑΚΑΠΟΤΑ!!!!

Προσέχετε μάααγκες !!!
Πέρα από την πλάκα , ομολογώ πως προσωπικά δεν έχω γνώμη,ούτε θέλω νάχω αλλά όποιοι το τολμήσετε τα μάτια σας 100004!!!
το AIDS ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ χωρίς safe sex!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom