lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
κυριε διαμαντιδη θα σας παρακαλεσω να μην ριχνετε το επιπεδο με τετοιες εκφρασεις
Kαιρος για σφιχτοαγγαλιασμαΧειμωνιαζη καβλες μου... Ειναι Σουπερ.
Βαλε και κατι παραπανω μωρο μου... Το εχετε κανει στη Βροχη??? Ετυχε και το εκανα μια φορα παιδια ειναι καβλα στο Δασος κατω απο τα πευκα και να βρεχετε το κωλαρακι μου και το δικο του και να μυριζη το χωμα σας το συστηνωKαιρος για σφιχτοαγγαλιασμα
Τουλαχιστο στο δασος ειναι και πιο καθαρα τη κανεις στην αμμο που γεμισαμε και δεν εμπαινε ευκολα, θα μου πης η θαλασσα διπλα αλλα εκεινη την στιγμη τη γινετεΒαλε και κατι παραπανω μωρο μου... Το εχετε κανει στη Βροχη??? Ετυχε και το εκανα μια φορα παιδια ειναι καβλα στο Δασος κατω απο τα πευκα και να βρεχετε το κωλαρακι μου και το δικο του και να μυριζη το χωμα σας το συστηνω
Δεν συνηθίζω να γράφω στος κρίσεις που δημοσιεύονται εδώ,αλλά σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι πρέπει.Έχεις πάει στην Χαρά και το λες? εμενα είναι φίλη μου, τις περισσότερες φωτός τις έχω τραβήξει εγώ και είναι ακόμα πιο θηλυκιά στην πραγματικότητα..Οι φωτογραφίες είναι δικές της και δεν εχουν πειραχτεί καθόλου.Ας γράψει και κάποιος άλλος που να την ξέρει όμως......
Τι γινεται ρε Καυλες πολυ κουλ τα πραγματα εδω .... εφυγε και ο παπους και σε λιγο θα παμε ξανα με ρυθμους χελωνας το θρεντ.....
Για να παρουμε λιγο τα πανω μας !!!
Πειτε για κανένα καυλιαρικο που πηρατε..(αν πηρατε βεβαια.....) γιατι λιγοι απο εδω μεσα γαμανε τελικα............
οι ελληνίδες τραβέλες είναι λογικό να έχουν πιο ακριβές τιμές... κολάνε και ακριβά ένσυμα... αυτά που κολάνε και οι μπετατζήδεςΣυγνώμη στις εγχώριες αλλά μόλις γύρισα από Ρώμη που είχα πάει για δουλειές. Το τελευταίο βράδυ με πήγε ο Ιταλός φίλος σε μια τραβελόπιατσα και ψωνίσαμε 2 πραγματικά μοντέλα με 80 ευρώ. Πήγαμε στο σπίτι του Ιταλού και τις ξεσκισαμε διαδοχικά και τις δύο. Η καύλα τους ξεχείλιζε και ούρλιαζαν από ηδονή ενώ έχυσαν αφού την έπαιζαν συγχρόνως.. Για δυο ώρες ήταν υπέροχες και περάσαμε πανέμορφα.
Συμπέρασμα, Οι ελληνίδες τρανς είναι μπάζα και βαριούνται όταν το κανουν ενώ είναι και πανάκριβες.
Να σε ρωτησω κατι?? Το hotyancd (cross dresser) δεν σου πηγενε πια ε?? Ειπες να το παιξης και λιγο αντρας τωρα??
Θυμαμε και αυτη τη φωτο με το ροζ καννις![]()
![]()
![]()
![]()
Βαλτην να θυμηθουμε τα παλια βρε φιλεναδα ελα...
Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά διαβάζοντας αυτά τα threads στην αρχή πίστευα ότι σε εχουν χτυπήσει οι πολλές ορμόνες..Τελικά μάλλον είναι η αγαμία και η μοναξιά που σε κάνουν να είσαι με τις ώρες εδώ και να ασχολείσαι με όλους και όλες.Βγες και λίγο από το σπίτι σου δεν βλάπτει. Και επειδή άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις και άλλα απαντάς, σου συστήνω να κόψεις τα τρελόχαπα και να φοράς τα γυαλιά σου όταν διαβάζεις.Πρωτη φορα ακουω ΦΙΛΗ να λεει τετοια για την φιλη της και γι αυτη τιποτα ... ενταξει και εγω εχω φιλες κουκλαρες αλλα δεν θα της πενεβα και θα επερνα το μερος τους.... τις φωτο που τις εχεις βγαλει εσυ .... πως σε αυτον τον αγνωστο αραγε εφτασαν;;;
Ερε τι δουλεμα πεφτει και πως βγαινετε κατα καιρους στην επιφανεια...... το δουλεμα το τρελο....
Εγω ξερω οτι ειστε μια παρεουλα (καλη) και παλευεται να σας μαθει ο κοσμος , με την καθε μαλακια που λετε.....
Αμ δεν που ειναι ετσι ....
ΒΙΒΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ (μιλαω για τα αστερια ) που εχουν χτυπηθει στα ποδια τους τοσα αρσενικα!!!
Και που δεν χρειαζετε να μπαινουν εδω για να τις μαθουν ακομη και οι νεοι.... ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ το μονο σιγουρο.......!!!